Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, darkterminal написа:

Жиф, здраф, млат, праф, кораф! По въпроса доложих! Наздраве и Ллламммм!

положението е hamza викаш, да не ет мислим:biggrin::ph34r::P:ass:

Е! Чи ти за мимоза не ставаш, на ризантяма ша ми са праиш!

баш мимоза съм си :clown:

Самата липа си е поезия... И древна магия... Под липа са се склюваи договорите, за да не може да се развалят... От липа медът е най лековит... Тук щях да напиша още щуротии, ма мми писна... Липата си гецко ламерско дърво! Бах гя ф тъс поедзия! Тоджка!

добре почна , ко се изежи на финала не разбрах

Мани... Слет Хамзата, сноши видех една девойка, с нежни руси коси, и тънка филигранена диадема с кехлибарени мъниста в косицата... А като свърши да пише на телфоня, се показа лицето на Ханс... Оказа се, че бил машингевер бригадиър в СС вафен или поне брадата и кръглите очила говореха, че на 100% има фашистка каска у дома си!

. прецтаям си каква  физиономия си напрайл. нежни руси куси  с диадема, ох не мога  :lol6:

• Автор
преди 1 час, _Belial_ написа:

Ше ги изравня със земята, сметай... колко съм им набрал.

Иначе, неяснотите около линията пролет- лято 2020, се поизбистрят гледам...

83119930_182290126493904_611013514662143

219544572_83479349_942127759515288_5180282758626279424_n(1).jpg.b6e9a651133ce673bb904f3b7d3c74ca.jpg.10d5d8de933da7932c0e2218db29ffe2.jpg

Ами така де...

Karakachanov_kolaji_32.jpg.45a61f07126576dbdfe48995ef8134f9.jpg

преди 12 часа, darkterminal написа:

100Й! Първо шеше да боксиргаш, а сега да плаваш? Къде е Враждебна ф целия сценарий! Питам, за да знам, че ас съм питал, а ти не си ми отговорила... Един вит наказала си ме вевче и повече не ми се сърдиш...

100-я и обяснявам. Правилно следиш и поВниш. Внимателен Дарко в час и във филма. Но в последните серии след сериозно обмисляне на физически потенцЯл, реших да е в този ред- и не ме разколебавай, за да се случи.

Враждебна... ох, докато зацепя защо я споменаваш втори път, и че я бях отбелязала в една тема... но е добре да се знае, защото човек най когато не очаква, ще му потрябва. В този ми ти "квартал" краен софийски- даже скромно селце, мен ако питаш, се намира в нищото, Български пощи! До там се стига с три -четири граЦки транспортиращи средства, като последните две са през половин час и в тях смелта е на овча кошара и соцСтолова. С две думи, ако някой някога ме прати наМай..та ми, за зелен хайвер или където зимуват раците- там е!

Добър ден в този прекрасен слънчев вторник... имам невероятно желание за бачкане! ШЕ-Гувааам сееееееее.

но слушайки това... всичко е по-различно даже приказноо

както и това

Уау, от снощи никой не е писал... сички са спинкали. Браво!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 54 минути, bornofash написа:

Докажи го че е тъжно

Ревни

Неблагодарно оскубано същество :getout:

Емилияновна подозрително се губи от вчера насам

при мен пак започват симптоми на болка  от липсата на  рисуването . каква е тая дрога не знам

преди 1 час, Maleficient написа:

... реших да е в този ред- и не ме разколебавай, за да се случи....

...

Плувснето си е добре, зашо атте расколебавам... Даже шъ стискам палци за да стане както си го мислила...

преди 8 минути, Уиш... написа:

...

Срещнала е Карлсон на покрива? Или пък готви да ни сипе та да ни нахрани...

преди 13 минути, Уиш... написа:

...

при мен пак започват симптоми на болка  от липсата на  рисуването . каква е тая дрога не знам

Мацаш боички по перката на въртилатора.. Слагаш артията отпрет и пускаш въртилатора... Готово... Картинка нарисувана, болка излекувана...

преди 19 минути, darkterminal написа:

Срещнала е Карлсон на покрива? Или пък готви да ни сипе та да ни нахрани...

Тя тес работи ги прави в движение ..

преди 19 минути, darkterminal написа:

Мацаш боички по перката на въртилатора.. Слагаш артията отпрет и пускаш въртилатора... Готово... Картинка нарисувана, болка излекувана...

то сега така е модерно , но не е моето.. трябва да има драма, . мълнии. бури. неизказани думи (( 

една приятелка скоро сподели че след всяко мое мълчание,  нещата ми и действат така, все едно е  вързана за мрежа по която тече ток.  

а аз и да искам не мога да избягам от себе си, явно съм садо -мазохистична натура

преди 1 час, Pig написа:

Неблагодарно оскубано същество :getout:

Ща хвърля в кладенеца

Как ти звучи това като за благодарност

преди 3 минути, Pig написа:

Иска фхот, а не съм влизал там от 74 млн. години

Дори да успея да си оцеля креденшълите, няма да ми е, кажи го, хубаво

Така че стига се занимава с това, а използвай времето да си намериш скафандър

преди 2 минути, bornofash написа:

Иска фхот, а не съм влизал там от 74 млн. години

Дори да успея да си оцеля креденшълите, няма да ми е, кажи го, хубаво

Така че стига се занимава с това, а използвай времето да си намериш скафандър

Първо се виж и след това ша говорим за скафандара 806

преди 58 минути, Уиш... написа:

Тя тес работи ги прави в движение ..

то сега така е модерно , но не е моето.. трябва да има драма, . мълнии. бури. неизказани думи (( 

една приятелка скоро сподели че след всяко мое мълчание,  нещата ми и действат така, все едно е  вързана за мрежа по която тече ток.  

а аз и да искам не мога да избягам от себе си, явно съм садо -мазохистична натура

Дубре де, дубре... Пълниж устата с боичките... Стискаш здраво мацуната... И пъхваш връшката на едно пухено перо, омазано с лимонтозу, ванилия и червен пипер, в ината ноздра и развърташ хубаво... Стисваш мацуната по-здраво... Ошетваш и втората ноздра със същото сополено екстрактерско перо... Стисваш най-здраво... Слагаш листето... И когато не можеш повече да стискаш, късаш сички синджири и кихваш колкото сила имаш срещу листето и ето ти тебе и драма и чуства и плюнки и ветър и саполи... И сичкия тос гювеч вещо накихан на ина рисюнчица...

П. П. Ся, много е важно боичките да не са отровни ясно зашо. Да не са горчиви, кисели или лютиви, та не ти текнат длюнките и да ги глътнеш без да искаш, че няма да остане за рисюване. Съшо така не тря да се хилиш докът съ гъдличкаш, че мож да блъвнеш доста предварително и да омажеш сичко наоколо....

преди 2 часа, Уиш... написа:

И на мен ми е съмнителна ... дано е нещо поправимо и не продължи по-дълго от днес привечер...да има време да си измисли оправданието

Сгурно знаеш как да ги излекуваш...

преди 1 час, Pig написа:

Първо се виж и след това ша говорим за скафандара 806

Пиги ко става?crazy1.gif&key=1e6c47244311095d5c437dc8e

преди 16 минути, **Alex&Vanko** написа:

Пиги ко става?crazy1.gif&key=1e6c47244311095d5c437dc8e

Драганко много одъртя crazy1.gif&key=1e6c47244311095d5c437dc8e

току-що, Pig написа:

Драганко много одъртя crazy1.gif&key=1e6c47244311095d5c437dc8e

Не ме иска Борното.

Но иначе обича да ми показва новите си снимки.crazy1.gif&key=1e6c47244311095d5c437dc8e

преди 13 минути, Бай Пешо написа:

в момента си мисля за  малката кибритопортавачка от приказката

толкова ли е била глупава да не намери от некъде една цепеница

и оставам си на твърдото мнение че  в училище и децкката градина са ни учили на тъпотии .

и образователната система трябва да се  закрие и всички да карат на самотек 

Не са ли глупави, че не са хвърляли поне едно одеало на момичето и не е ли глупав бащата, че пуска дъщеря си гола и боса да продава кибрит. За да може да се накърка с евтин алкохол. 
В центъра на Копенхаген има много цепеници. Ако няма, тя има брадва и ще отсече едно от улицата.

преди 18 минути, Бай Пешо написа:

в момента си мисля за  малката кибритопортавачка от приказката

толкова ли е била глупава да не намери от некъде една цепеница

и оставам си на твърдото мнение че  в училище и децкката градина са ни учили на тъпотии .

и образователната система трябва да се  закрие и всички да карат на самотек 

Тая зима намериха един просяк измръзнал на спирката до нас

Виждал съм го няколко пъти да гори разни работи

Така че важното е къде ще завършиш приказката

преди 1 минута, bornofash написа:

Тая зима намериха един просяк измръзнал на спирката до нас

Виждал съм го няколко пъти да гори разни работи

Така че важното е къде ще завършиш приказката

Просяк или бездомник?

преди 21 минути, acnekt написа:

Не са ли глупави, че не са хвърляли поне едно одеало на момичето и не е ли глупав бащата, че пуска дъщеря си гола и боса да продава кибрит. За да може да се накърка с евтин алкохол. 
В центъра на Копенхаген има много цепеници. Ако няма, тя има брадва и ще отсече едно от улицата.

Ма много умно!:speak:

А да ви е хрумвало въобще, че във времената, когато се развива действието на разказа е имало хора, които не са притежавали буквално нищо, освен дрехите на гърба си.Ще отсечеш дърво, ама след това се оказваш директно в затвора, а тогава затвора не е бил като сега, имало е само бой, глад и студ.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.