Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, acnekt написа:

Не вярвам. Българинът обича парите.

Ко фикаш ти бре ... че ние сме потомци на Юда ли бе ... :) 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, acnekt написа:

Не вярвам. Българинът обича парите.

Хм ... абе ... хм ... язи явно не българин ... обичам питието ... :) мъ не нам друг язик, язък ... освен бългълския ... :) 

Май съм някакъв бъг дъ знаеш ... гадинка някакфа ... :)  

Прадоксът е че България има милиарди пари, но се води, а и е бедна.

Това е като поговорката 

<<Вода гази, жаден ходи>>

:) 

преди 2 минути, acnekt написа:

<<Вода гази, жаден ходи>>

Недей тъй са гафри со винкелу ... :) Чи там е болня тема ... :) 

Добре, че е ББ и каза на Софиянци да помогнат на "Кракра" ... :) 

преди 14 часа, Бай Пешо написа:

кажи сега реално

ти копала  ли си общо 1 декар през живота си ?

Ако ти кажа, ще трябва да те намеря и убия след това.

Добро утро. Колко е прекрасно, че е сряда и слънчицете пече ли пече

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Един потребител от форума е от Враждебна, каза че там е много по-хубаво от панелните квартали и нахрани и моя квартал.

сигурно е прав за себе си, но дано се придвижва с автомобил, той и семейството му- не дай си Боже, да се наложи да се потърси медицинска помощ...

преди 14 часа, _Belial_ написа:

Яснооо, Бийбър няма да пее. И слава Богу. Ето един който пее добре.

Това смелого "отворих" и доста ми хареса!!!

преди 30 минути, ДИоNД написа:

то си е трагедия и ти си виновна :) ...

е, после да не се чудите къде съм кат ме няма

собствениците на това нещо са италиянци, не е като да не знаят че за един гвоздей в еталията им трябва разрешение за строеж и проект

и скачат "Той не го е направил както трябва!!"  

Викам - Ок. Къде е проекта да видя как трябва.

- Ми, нямаме проект.

къщата наполовина е кирпич освен всичко друго и се е надстроявало и са се ляли някакви бетонови пояси........  тия дни влязох в тотален преразход с виното

преди 7 минути, Maleficient написа:

Ако ти кажа, ще трябва да те намеря и убия след това.

Добро утро. Колко е прекрасно, че е сряда и слънчицете пече ли пече

за довечера се обещах на една преателка да ходя с нея на някакъв спорт с някакво изчанчено име

Защо насън всичко е толкова хубаво, когато е хубаво? 

преди 8 минути, emmi написа:

за довечера се обещах на една преателка да ходя с нея на някакъв спорт с някакво изчанчено име

тиху, че от тия коремни преси такива коремно-мускулни болки имам, ама ше продължавам, щото съм мазохистка...

Между другото едната ми колежка тръгна с дъщеря си седмокласничка, заради нея, на зумба, и страшно финна стана- видимо има промяна :) не че ние не сме си финни и така, ама, после да разкажеш

преди 10 часа, bornofash написа:

Болен съм и не пиша да не ви заразя

Миличкия... имаме жеУезен имунитет...то секи може да пише като е здрав, ама пишеш ли и като си болен значи Волята и съзнанието ти са нива нагоре :clown:

мислено ти пращам сички лековити сили и феи, които да ти помогнат по-леко да премине :*

преди 3 часа, emmi написа:

Зимата никъде не мърдам ас. Дан съм смела кат Уишкова да си ветрея фустите по студъ

вчера пак купувах билети.

преди 3 часа, emmi написа:

Ае, некви купони внезапни.... 

одобрявам

преди 3 минути, Уиш... написа:

Защо насън всичко е толкова хубаво, когато е хубаво? 

Може би защото наяве ни е хубаво ... ;) Реално първо е нашето съзнание, т.е. то е "градинаря" на нашето подсъзнание по теорията на един американец ... и независимо, че може и по друг начин да се изкаже, то това не означава, че отразява някаква неистина ... просто е истина, която е казана по различен начин ...

преди 10 минути, Maleficient написа:

тиху, че от тия коремни преси такива коремно-мускулни болки имам, ама ше продължавам, щото съм мазохистка...

ша го видим 

щом имаш мускулна треска начи правиш нештата правелно

преди 8 минути, Уиш... написа:

вчера пак купувах билети.

одобрявам

хайманъ

чакайте ви кажа какво сънувах... толко смешно ми беше после като се събудих...

Значи от този сериал WestWorld има един епизод където една мацка Мейв обяснява, че като сънува кошмар си "затваря" очите ( нищо че в съня-пак) и брои от три към едно и ги отваря рязко. Тя така в самия филм се "събуди" съвсем и най къде и кога не трябваше. Тази вечер сънувам аз, че ме гони нещо страшно, но не знам какво. И тичам с всичка сила, много ма е страх... и по едно време единствено преценям че по едно стръмно дере ако се пусна, ше се откопча. Ама то направо перпендикулярно, аз се пускам обаче...и някаква засилка, само си помислих: ей ся се размазах и си счупих врата...сещам се обаче за броенето, стискам очите и броя. Отварям ги и се озовавам на една детска площадка на която има само роботи... маймуна-робот, куче-робот-детенце-робот и маймунката-робот дойде и нещо ме хвана за ръката да ме води на някаква въртележка...

преди 5 минути, darkterminal написа:

Пампуллллл

търкулна ли се :D

преди 1 час, Maleficient написа:

Миличкия... имаме жеУезен имунитет...то секи може да пише като е здрав, ама пишеш ли и като си болен значи Волята и съзнанието ти са нива нагоре :clown:

мислено ти пращам сички лековити сили и феи, които да ти помогнат по-леко да премине :*

Благодаря, душа

преди 1 час, ДИоNД написа:

Може би защото наяве ни е хубаво ... ;) Реално първо е нашето съзнание, т.е. то е "градинаря" на нашето подсъзнание по теорията на един американец ... и независимо, че може и по друг начин да се изкаже, то това не означава, че отразява някаква неистина ... просто е истина, която е казана по различен начин ...

нищо общо с реалността.тукашната . иначе защо да стискам очи и да не искам да се будя,  ?

преди 5 минути, Уиш... написа:

нищо общо с реалността.тукашната . иначе защо да стискам очи и да не искам да се будя,  ?

Хм ... не знам ... аз всеки божи ден вече се радвам, че се събуждам ... че отварям очи и че съм на този свят ... дето се виждам от ден след ден все повече започвам да забелязвам колко е прекрасен и че не е плод на мой сън, а на моето съзнание ... и де факто вечер като си лягам ... заспивам и не помня какво съм сънувал, т.е. хубав ми е съня .... значи спрямо моите разбирания ... но те са си мои ... а ако си сънувал хубаво, то не ми е ясно, защо да не се събудиш и претвориш в някакво творчество, което да стопли някоя душа ... т.е. да зарадваш някой извън теб ... да споделиш въпросния хубав сън ...

Може би си в някакъв творчески застой ... изморена си нещо от нещо ... и де факто не си в състояние да твориш, а това те гнети, т.е. че не ти идва идея какво да сътвориш с този прекрасен днешен ден ... реалността е такава каквато я направим според моите виждания ... не знам ...

Споко ... ще ти дойде музата ... ;) То, на сила творчество не се получава ... :) може би затова ... не искаш да насилваш въображението си в някаква посока, а кой те е тикнал към въпросната е друг въпрос ... :) 

преди 14 минути, bornofash написа:

Благодаря, душа

Нарочно цвъкаш бацилите си из темата :mad:

преди 21 минути, ДИоNД написа:

... а ако си сънувал хубаво, то не ми е ясно, защо да не се събудиш и претвориш в някакво творчество, което да стопли някоя душа ... т.е. да зарадваш някой извън теб ... да споделиш въпросния хубав сън ...

.. при мен творчеството не е процес воден от ума. ако ставаше с желание , вадя четките и хоп. какво по-  лесно и прекрасно.

даже поръчки щяха да валят, коя от коя по идиотска 

Може би си в някакъв творчески застой ... изморена си нещо от нещо ... и де факто не си в състояние да твориш, а това те гнети, т.е. че не ти идва идея какво да сътвориш с този прекрасен днешен ден ... реалността е такава каквато я направим според моите виждания ... не знам ...

разбира се че съм

родила съм се изморена ,ДиоИДе.. вероятно това ме прави кофти правач на реалност. 

Споко ... ще ти дойде музата ... ;) То, на сила творчество не се получава ... :) може би затова ... не искаш да насилваш въображението си в някаква посока, а кой те е тикнал към въпросната е друг въпрос ... :) 

абе, споко.  остъй ма да страдам и да се гърча в човешката си обвивка.  и без това най- красивите звуци и цветове не се прихващат в тази реалност.

:ph34r:

преди 1 час, Уиш... написа:

търкулна ли се :D

Уууу... Удавна... Даже успях да изпонаизвърша купчина бели и геройски дела... Тъка на няколко стана... Като стахановец съм...

преди 37 минути, Уиш... написа:

Защо?

преди 8 минути, Уиш... написа:

.. при мен творчеството не е процес воден от ума. ако ставаше с желание , вадя четките и хоп. какво по-  лесно и прекрасно.

разбира се че съм, иначе защо да искам да не се събуждам от сладката  упойката ?

родила съм се изморена ,ДиоИДе.. вероятно това ме прави кофти правач на реалност. 

абе, споко.  остъй ма да страдам и да се гърча в човешката си обвивка.  и без това най- красивите звуци и цветове не се прихващат в тази реалност.

:ph34r:

Ний пък ште накажем да не моеш да се мачиш... Ей тъй, щоту сме дубриджки...

преди 27 минути, Pig написа:

Нарочно цвъкаш бацилите си из темата :mad:

Хормоните

преди 1 минута, darkterminal написа:

Уууу... Удавна... Даже успях да изпонаизвърша купчина бели и геройски дела... Тъка на няколко стана... Като стахановец съм...

заслужаваш наглада

преди 3 минути, darkterminal написа:

Защо?

и аз това питам

преди 4 минути, darkterminal написа:

Ний пък ште накажем да не моеш да се мачиш... Ей тъй, щоту сме дубриджки...

зависима съм ((

преди 43 минути, Уиш... написа:

Ще открехна нещо от миналата ми реалност ....

Една позната, която живееше на квартира в блока ни в София в свободното си време ходеше на школа по рисуване.

Първата и маслена творба я "отмъкнах" аз. Вярно, дадох някакви пари за нея, но поне се надявам, че съм покрил разходите ѝ за създаването на въпросната картина. Не ми я даде до момента в който не избра и рамка .... та както и да е ...

Някак си харесах нейното творчество ... тя, обаче бе от хората които не си изкарват прехраната с рисуване ...

Не знам ... за мен творчеството ще си остане безценно ... т.е. същото не може да го купиш ... а трябва да ти бъде подарено ... не знам ...

Мисълта ми е друга ... понеже съм по-емоционален, то по един друг начин я мотивирах да създава следващи произведения, но вече ме хвана срам да купувам от въпросната, защото де факто пак ще ми ги подари ... а аз уви не съм колекционер ... или пък чак толкова израснал меценат ...

До известна степен да си художник е призвание и до колко може да съчетаеш въпросното с професията илюстратор, то поне на мен не ми е известно ... просто съм вид естет ... и някак си покрай случая не желая повече да ставам ценител ... останах си естет-идиот ... :) 

преди 43 минути, Уиш... написа:

родила съм се изморена ,ДиоИДе

Това пък от де .... по-вероятно е да си усетила умората от живота в майка си .... не знам ...

Принципно вече и аз съм изморен, но това не ми пречи на мързела .... :) То, било суперско да мързелуваш ... :) 

Та, мързи, изморен и прочие и т.н. ... къ ми доде на ГЗо ... надигъм го и одя да си насека я дръвцъ, я да спретнъ манджичкъ и т.н. ... :) 

Веч не съм луд де вика: За лудо работи, за лудо не стой ... :) Га ми е кеф ... пълно мързелуване ... но ка си ребе, то си сака ... абе стънъх по-голям идиот от де бях в миналото, мъ тогава бях лудо младо ... :) де нямаше умора ... но ... хм ... къ получих "телеграмата" и ... ъбдекирах в полза на младите, а те са добре ... даже бих казал са по-добре, че не им се мотам из краката и се налага да ми угаждат ... че иначе туа де видиш е бледо копие к'во мрънкало съм ... :) 

Де викат ората ... хубав чуек, мъ да не ти е в къщата ... :) 

Бъди щастлива! За това не се изисква някакъв вид усилие ... ;) та може да се практикува и от уморени чуяци ил вещици ... :)    

преди 24 минути, **Alex&Vanko** написа:

От водката снощи много добре спах.

Да ... добро приспивателно е ... но внимавай с естеството на водката ... т.е. с произхода ѝ... ;) 

п.п. По-важно е как се събуждаш ... ;) Дъ ни ти е ... прочие ... криво де ... :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.