Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

А ние имахме математичка стажантка такава, в 9-ти или 10-ти клас, не помня точно.. за един срок беше, но ...охх мале... в нейните часове всичко мъжко беше надръвчено до немай къде, и кой ти да следи уроците...

Епилог:  когато се върна щатния ни учител, ни пусна контролно, дори аз, срам не срам, най добрия математик в нашия випуск, имах 4-ка, единствена сред момчетата.. повечето бяха с двойки и тук таме тройки :)) Тотален резил, но мацката беше просто мечтаааааааа .. , всички сандри, сабрини и сие мацки певачки на плакати по това време, умряха тотално като момчешки възжделения в нашия клас  ...мдам :))  :shy11: :wub:

Аз не мога да споделя подобни момИчешки въжделения, защото сме нямали млади учители-стажанти, там на село.

Не ми се мисли, как са ме възприемали мен самата, като преподавах на деветокласници...

Но се сещам Безценното като беше 7-ми клас, имаха млад готин учител по физика. Аз не знаех докато не отидох на родителска. След което като го питах, той каза: О, мамо! Моля те! Всички момичета са луди по него, не го знам как им издържа тъпите въпроси :D

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, emmi написа:

ся и от теби чакам доклад за бройка коремни преси и влизане в залата

:no-no::eek::huh:

Тренер...ша почвам, ама другата седмица май..

Приятна вечер провинциалисти! Ша почета и лягам, че се уморих днес..

преди 18 минути, Sinbad_ написа:

А ние имахме математичка стажантка такава, в 9-ти или 10-ти клас, не помня точно.. за един срок беше, но ...охх мале... в нейните часове всичко мъжко беше надръвчено до немай къде, и кой ти да следи уроците...

Аз пък си спомням. Имаше една учителка по география и всички момчета  от класа сядаха в нейният скут. Обарваха я по дупето, мачкаха я.  Само аз - не. Получих среден 3. Другите много добър 5. Въпреки, че не знаеха за географските области на  България.

преди 3 минути, Богатир написа:

:no-no::eek::huh:

Тренер...ша почвам, ама другата седмица май..

Приятна вечер провинциалисти! Ша почета и лягам, че се уморих днес..

аре, че девойките те изпревариха!

преди 8 минути, Maleficient написа:

Аз не мога да споделя подобни момИчешки въжделения, защото сме нямали млади учители-стажанти, там на село.

Не ми се мисли, как са ме възприемали мен самата, като преподавах на деветокласници...

Но се сещам Безценното като беше 7-ми клас, имаха млад готин учител по физика. Аз не знаех докато не отидох на родителска. След което като го питах, той каза: О, мамо! Моля те! Всички момичета са луди по него, не го знам как им издържа тъпите въпроси :D

Мдам, помня такъв случай..един съученик и приятел  Марин, тя решава да го изкара на дъската за някаква задача..обаче той разкопчал зипа на дънките заради напъна ( сещаш се ).. И излиза той, ама едно бавно бавно, мъчейки се да се закопчае, ние се хилим кат пачи, а той червен като рак довършва вече пред нея закопчаването, и то с един вид такъв като какво пък, няма какво да се крие вече , а тя седнала, вижда , чува нас как се кискаме тихичко и културно :D  , и само наведе глава към учебника , все едно не видяла, но се изчерви де  :))  какво да каже, тя си ни виждаше как я гледаме , а някои дори и правеха гримаси ....и дори тайно маструбираха в часа и под чина най отзаде ( имаше един такъв  в класа ни ) ... 

П.С И все пак продължи с късите полички и дълбоки разкопчани лятото деколтета :)) Мдам, мислено завиждахме на късметлията с нея.... 

преди 6 минути, acnekt написа:

Аз пък си спомням. Имаше една учителка по география и всички момчета  от класа сядаха в нейният скута. Обарваха я по дупето, мачкаха я.  Само аз - не. Получих среден 3. Другите много добър 5. Въпреки, че не знаеха за географските области на  България.

Е  , то това вече е съвсем друга графа история.. Явно сте били идиоти тотални в класа, при нас такова поведение дори спрямо съученички не се считаше за нормално... ..... Други времена и нрави явно...

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

Е  , то това вече е съвсем друга графа история.. Явно сте били идиоти тотални в класа, при нас такова поведение дори спрямо съученички не се считаше за нормално... ..... Други времена и нрави явно...

Любен Каравелов във Варна, Аспарухово. Турчин бе директорът. Идваха предимно индийци и турци от България.  Българи нямаше много. Имена няма да споменавам. Малко е училището. 

аре, че девойките те изпревариха!

Много тенкю за "девойки", нооо чеСно днес, имам двама колеги младежи, единия триатлонеца, другия си ...му виждала очите ;) които си тренират редовно и са много приятно изглеждащи физически, та, доста уважително някак се държаха... лееко надут емотикон

преди 17 минути, Богатир написа:

Наздраве и на тебе бричет! :cheers:

Поздрав за теб и за всички товарищи в Темата! Емми, Malef, DerEdge...

Абе за всички!

..

Жив, здрав и се така убав бритчет!

преди 13 минути, emmi написа:

...

е, мноу як хюлм беше!

...

Той оше си е як...  Превъртам си гу ас от време навреме...

преди 1 минута, Maleficient написа:

Много тенкю за "девойки", нооо чеСно днес, имам двама колеги младежи, единия триатлонеца, другия си ...му виждала очите ;) които си тренират редовно и са много приятно изглеждащи физически, та, доста уважително някак се държаха... лееко надут емотикон

един бой като им фърлиш съфсем ша та зауважават:biggrin:

току-що, Trichocephalus написа:

Наздраве :cheers:

Sent from my iPhone using Tapatalk

червено!

преди 1 минута, darkterminal написа:

Жив, здрав и се така убав бритчет!

Той оше си е як...  Превъртам си гу ас от време навреме...

аз знам песните

Сега гледам сложили българка за директор. Преди бе Метин Низам директор на Любен Каравелов. Страхотен човек.

един бой като им фърлиш съфсем ша та зауважават:biggrin:

червено!

Аз не съм такава...:hush: понякога гледам лошо, но това им е достатъчно, дори да не са виновни ;)

преди 1 минута, Maleficient написа:

Аз не съм такава...:hush: понякога гледам лошо, но това им е достатъчно, дори да не са виновни ;)

ся, важнотой да фаща дикиш, мхм

преди 20 минути, Maleficient написа:

Що Светлин Наков е много готин учител. Сладур, умник.

Днес от теб научих Ich habe shwain...или подобно. Това ми стига.

Младите и готини учители да се оправят...май пак може нещо с "швайн" да се напише, но ШвеПсът ми вече ще различен...

Добър вечер на дечурлигата.

Мммдобреее... Динозаврите са си взели изпитите днес и двамата. Намкаквоси право и морфопатология

Морфопатологията касае май бастуните интриганти   основно :)) хем са почти морфомортирус , хем с патология ...мхм...

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Морфопатологията касае май бастуните интриганти   основно :)) хем са почти морфомортирус , хем с патология ...мхм...

Как заболяването променя морфологията /вида/ на органа. Поне така го схванах. Примерно как цирозата променя черния дроб. 

преди 6 минути, emmi написа:

Как заболяването променя морфологията /вида/ на органа. Поне така го схванах. Примерно как цирозата променя черния дроб. 

То това си е чиста патология тогава, медицинска.... :))  тоест патоанатомия 

Явно морфопатология е някакво модерно име за старата патоанатомия, или е на друг език и преведена звуково ...

току-що, Sinbad_ написа:

То това си е чиста патология тогава, медицинска.... :))  тоест патоанатомия 

А, аз съм просто дюлгерче. Ни им разбирам на докторските неща

току-що, emmi написа:

А, аз съм просто дюлгерче. Ни им разбирам на докторските неща

Ша питаме доктора тогаз...и аз има само малко познания от обща култура  в това направление..мхм

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Явно морфопатология е някакво модерно име за старата патоанатомия, или е на друг език и преведена звуково ...

Те карат една камара пато-

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

само малко познания от обща култура  в това направление..мхм

Вчера установих, че от лекарствата в нашата къшта има само ено конско мазило за разтегнати сухожилия или преуморени мусколи

И някакъв аспирин хартисал от трушиите

преди 15 минути, emmi написа:

Мммдобреее... Динозаврите са си взели изпитите днес и двамата. Намкаквоси право и морфопатология

Бравооо!!!

И правото да не се подценява!

Селебрейт 😋

:agnes-overjoyed:

Аз пък ще си  напълня лулата.... а после ще видим.. .. я  директно в страната на морфея, я филм водещ пак до нея :)) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.