Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

току-що, ДИоNД написа:

Еми, скенер имаш ли?! После Дарки ще удари едно рамо и хоп ... вси си става в ъксел ... ;) 

кофти е копието

пък и аз вече съм опаткала 1053позиции още лятоска

сега обаче са се сетили да ме питат друг въпрос и трябва да въведа останалите 26-27

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, emmi написа:

Бинго!

Ам къф екцел тугас? И скенер няа ле?

преди 1 минута, emmi написа:

кофти е копието

Кажи си направо: Обичаш си ръчната работа. ;) Не се оправдавай! Не и пред мен при положение, че Дарки е наблизо ... ;) 

преди 7 минути, emmi написа:

ужазтни сте!:lol6:

Тсъ - ужазд ужазден

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Дарки, бате ... нищо не разбираш явно от жени ... :) Ша ма скъсаш от жълту ... :) 

преди 1 минута, ДИоNД написа:

Дарки, бате ... нищо не разбираш явно от жени ... :) Ша ма скъсаш от жълту ... :) 

Чай ся - нъл парче еджинерън е каката. Каза екцелска таблиса - къ да пузнаа чей папирус

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 4 минути, DarkEdge написа:

1.прозт екцел

2.няма

преди 3 минути, ДИоNД написа:

Кажи си направо: Обичаш си ръчната работа. ;) Не се оправдавай! Не и пред мен при положение, че Дарки е наблизо ... ;) 

стига да плащат................

ай, изчезвам ас че нещо много зехте да ме гризете

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Каза екцелска таблиса - къ да пузнаа чей папирус

Цитат

- Алоу, компутера не тръгва. Екранът чер.
- А копчето за пускане натиснахте ли?

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Чай ся - нъл парче еджинерън е каката. Каза екцелска таблиса - къ да пузнаа чей папирус

Се .... хм ... по отношения нъ женский мозгък ... си требе врачуване, а не знания... ;) 

Тя ти дума едно, мъ миксли другу ... ;) Се ... хм ... тез софтуери май не ги удяфаш ... :) Не е кът Винъ ил Линъ ... :) ... унуй е нещо по тъй техний хардуер и сам со фляшкъ не сталя ... ;) сака си WiFi - ту ... а там Дънди го гони ... :) пръцдом ... гледъ да бръкне чистотятъ на своятъ мецана ... :)

Ай до позле ... требя да секъ дърфа за огнения дракон, пъ и за котките почепкъ да взимам от мягдъниза ... и тъ ... мало соц контакти с местнъта вая и прочие ... че и нещя и дъските ми се разкисняхъ и ръся мозгъ из нетя ... хм ... дъ затегня няк си бъчвата зъкърпенъ към ту врухний край на врътлянъ ... :) 

То, тъй ... някой имат кратуни, други кратуни, а ази сам едина къца на раменете си ... :) ъ ... не бъркайте кръстъ со казяня ил бурету ... :) Те мойте дъски не са от дърфо от жилязу и са самонагаждъщи се къ един лагер без точен център ... :) 

Сполайте и до спам!!! а не ам и бля къ ге е модно ... :) лам май бе ... :) 

преди 12 часа, Уиш... написа:

Секирата и Росито се хванали за гушите, а вие мишкувате под юрганите , м?

Винаги съм си мислела, че са една и съща :wub:

Добро утро, а дали ще е доброоо, ще видим

Напоследък гледам ултрамалоумни сериалчета като Авеню-5 и Чудотворци- но е доста разтоварващо

п.п.

Виш ся @DarkEdge, ние мъжете сме по грубата работа, а жените по нежната, но времената са се променили, сега жените са по грубата част, а ние по нежната, така повеляват съществата от третия пол. До де царуват, няма да има познание, а само едно врачуване дали на жената и се сака или и трябва. ;) 

Ко друго мога да ти кажа за устрояниету на тоз хардуер наречен чуек по вашему ... :) Да беше машина - няма проблем, мъ то ... а де ... ;) Нов прочит на нещо старо ...  

преди 17 часа, darkterminal написа:

Добро ютрю бада :)

Добър вечер- сигурно е вече, но дано денят ТИ е бил ... слънчево-пролетен с ухание на цъфнали круши :rolleyes:

преди 12 часа, Уиш... написа:

запалете театрално по една цигара  в тъмното  :P

аз ще си облека роклята на големи червени точки :girl-minion:нищо че тук са бели

преди 11 часа, acnekt написа:

Добра вечер 

Суфле?

това, ако реша да го правя, въобще няма да стигне до печене...б`си железните мейкъри, които издържат на изкушението ...

преди 2 часа, darkterminal написа:

Тии... Чекай от кактипус текила да стане... Текилата се праи от синьо агаве... Ма нея нешо не я кльопсам... Напоследък съм го ударил на гроздови деривати... Да видим до кога така...

Разменям чудно винце от тъста на Темелко за бутилка текила? :clown: - не е добре от сутринта да пиша и да си представям...

преди 1 час, emmi написа:

въвеждам цялата таблица отново в ексел /основните данни/ защото ги имам само на кофти копие на хартия

едни се пробвали да приберат едни два мильона

сетих се за онзи съвет как да си сканираш/копираш нещо без да излизаш от къщи и ако нямаш скенер или ксерокс :wub:намираш си местоположението с гугълмапс, отиваш до прозореца, слагаш страницата на него и го снимаш

не се връзва с въвеждане на данни в екселски таблици, но не може да няма подобен начин

Мх ... по тукъшния мегдън .... мишки Йок ... вси се звръли нейди из дупките си ... :) Нафън ... ех ... магарешко Слънце ... :) мъ не съм младо, тъ да тичкъм на воля и не кебича на едно мясту ... :)

Прекрасно време за Балканя, но по ми си пие ... а и вокрук огнения драком ми е добречкъ ... :) Само трябфа да му думъкнъ дръфцъ ... :) Еле пъ ме мързи, мъ то те тъй ... ке се правя на изтокосън граждънин фо фитнесу ... :) мъ че ша псуфям ... хм ... много лесну съ разучих туа на село от културний язик, язък ... :)

преди 5 минути, Maleficient написа:

не се връзва с въвеждане на данни в екселски таблици, но не може да няма подобен начин

Браво Падуан ... :) 

Малко творческо, но ми харесъ ... тъй де, мъ не знъм дъл Еми има умен телефон ... ;) 

преди 3 минути, ДИоNД написа:

Браво Падуан ... :) 

Малко творческо, но ми харесъ ... тъй де, мъ не знъм дъл Еми има умен телефон ... ;) 

ама, аз това не съм го измислила/съ-творила ... беше някаква шега "от форум" съвет, който съм запомнила, ако някога се окажа на място без скенер :bubblegum:какви неща помня...

много са яки- ето това е въображение ...

преди 1 минута, Maleficient написа:

ама, аз това не съм го измислила/съ-творила ... беше някаква шега "от форум" съвет, който съм запомнила, ако някога се окажа на място без скенер :bubblegum:какви неща помня...

Праведните ... ;) Другото е бля, бля ... :) 

Сам дън ти казвам как едни талибанчетъ из нетъ се добрали до алгоритмите за смянъ на спукана гума на Полу бля версия ... къ им се случило на пътя ... :)

Те младите не се напрягфът да запомнят някфи нещъ ... хм ... ползват чичо си Гугле ... :) и тъ дъ ... оставя им време да се кискът дъл таз звездичкъ ил друга да си сложат след sudo то ил бля си не знам в какфа машинярия из Лондон сити ... ъ и едни сложни скриптофе фърчът из между пръстите им, тъ дъл ша разчитеш ханглийския ... едва ли ... и та хулят ... хм ... не можело тъка ... с компютъра да си играеш с числа ... требфало ленгфич ... :) 

преди 3 часа, emmi написа:

менчето е налично

в два размера биля

литрово канче нямаме, но имаме от прозтите канчета, манките

Дан казвам, че и с кратуна сме локале вино.

...сетих се за Гус`ин Лексика a.k.a @дръндю

от група "Рецепти и съвети на древни лечители"

"Моля, напишете ми нещо , което да предизвика отхрачване"

смятайте каква е силата и лечебното свойство на думите и само написването им

преди 1 минута, Maleficient написа:

..сетих се за Гус`ин Лексика a.k.a @дръндю

кво ти стана бе, чадо?
кой тъ подпали тоя път?

преди 1 минута, дръндю написа:

кво ти стана бе, чадо?
кой тъ подпали тоя път?

Мен? защо мислиш така- не ми разбра шегата или ...

нали ти уточняваше преди няколко дни за двузначността на моите отговори- и, че не е смешно вече като се обясни

преди 22 минути, Maleficient написа:

"Моля, напишете ми нещо , което да предизвика отхрачване"

Виж ся ... хм .... туй се отнася за пушачите де не могат да си възпитят организмъ ... ;) 

Иж ле ... хм ... то препоръкътъ е доктор ... ;) Мъ и с некфи атфяри по стар бългърски убичитая не обряд ил заклиняния стъфъ ... хм ... се ... народната медицина, не медитация, е по верня спрямо наукътъ, мъ де у тез чеда божи толкус мозгъ да запомнят коя билкя за к'во е ... ;) и как со къ е навремкя ... вси как требе, а после ни доктуру Хаусу ни бля кой ша им помогне и лягът под ножа ... ;) Пф .. друга темя за сфинки ... :) или май се нарикуфаха Сфинксове ... :) демек с финикийским знъния ... :) 

преди 4 минути, Maleficient написа:

нали ти уточняваше преди няколко дни за двузначността на моите отговори- и, че не е смешно вече като се обясни

е ся вече съ усетих
тъй де, нъл съм склероза, требе да ми се напомня

преди 9 минути, дръндю написа:

кво ти стана бе, чадо?
кой тъ подпали тоя път?

Мой да е тоя чуяк ... де да знам ... :)

:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.