Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 минути, дръндю написа:

е ся вече съ усетих
тъй де, нъл съм склероза, требе да ми се напомня

късно, за съжаление ... вече се доразвиха неправилните ти подозрения ...

Записвам си: Никакви шеги с хора и с-клероза

преди 8 минути, ДИоNД написа:

Виж ся ... хм .... туй се отнася за пушачите де не могат да си възпитят организмъ ... ;) 

Иж ле ... хм ... то препоръкътъ е доктор ... ;) Мъ и с некфи атфяри по стар бългърски убичитая не обряд ил заклиняния стъфъ ... хм ... се ... народната медицина, не медитация е по верня спрямо наукътъ, мъ де у тез чеда божи толкус мозгъ да запомнят коя билкя за к'во е ... ;) и как со къ е навремкя ... вси как требе, а после ни доктуру Хаусу ни бля кой ша им помогне и лягът под ножа ... ;) Пф .. друга темя за сфинки ... :) или май се нарикуфаха Сфинксове ... :) демек с финикийским знъния ... :) 

и това е така

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

някой гледал лий starwars 9
тоя филм, уж мий ногу интересен, а пъ все заспивам
още не съм го изгледал до края

преди 15 минути, дръндю написа:

Ф мъментъ ази ръптъ по X пърцдом 10 по финикийски ... :)

преди 3 минути, Pig написа:

Снимка на Иван Гешев.

Ке ви скинем вси ... :) Мъ чи тъ де ... как скажуфъже един мой преподавател ... ой, милите ми девъчки ... кфи сте ми убъфи ... иде ми да фи късъм, късъм ... до де не фи устаят силички и вземете тоя испят ... :) = професорско издефателствъне фъргя трети поль ... :) 

преди 1 час, дръндю написа:

тоя филм, уж мий ногу интересен, а пъ все заспивам
още не съм го изгледал до края

да не ти казвам на кого е внучка Рей Скайуокър ... :wub:имат едни и същи ...уши!!! и ... не е Йода

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 7 минути, Maleficient написа:

да не ти казвам на кого е внучка Рей Скайуокър ... :wub:имат едни и същи ...уши!!! и ... не е Йода

начи, до там не съм стигнал, ама щом викаш чей Скайнещоси, начи Анакин и е дедо

току-що, дръндю написа:

начи, до там не съм стигнал, ама щом викаш чей Скайнещоси, начи Анакин и е дедо

скиваш ли, какво е заблуждаващо!!! а даже не се и шегувам.. Той Анакин му стига, че е дЕдо на близнаците, освен ако е имал някои, за които не е знаел, ама не е той...

Тоа дядо ... е един къде, никога не би предположил, че някоя би била с него за да му роди, но очевидно, както Анакин не е знаел, кой е баща му, така тук остава загадка, коя е бабата на Рей :wub:

аха, ся разбрах защо заспивам на тос филм

@ДИоNД, ай запри се малко в техническия раздел, че леко пишеш...

преди 2 минути, DarkEdge написа:

@ДИоNД, ай запри се малко в техническия раздел, че леко пишеш...

OK! ... спирам ... там е ясно, но ... прочие ... какво да се прави ... хм ... нека пита ... вече не ще отговарям ...

преди 1 час, Pig написа:

Снимка на Иван Гешев.

скъсай с килограмите и обикаляй кочинката да отслабнеш :angry22:

преди 17 минути, Kieli написа:

скъсай с килограмите и обикаляй кочинката да отслабнеш

Трипръсти завистливи оскубани пилета :getout:

преди 1 час, Maleficient написа:

скиваш ли, какво е заблуждаващо!!! а даже не се и шегувам.. Той Анакин му стига, че е дЕдо на близнаците, освен ако е имал някои, за които не е знаел, ама не е той...

Тоа дядо ... е един къде, никога не би предположил, че някоя би била с него за да му роди, но очевидно, както Анакин не е знаел, кой е баща му, така тук остава загадка, коя е бабата на Рей :wub:

Им ... и други загътки ф минълуту ... ;) Се .... Дънди си сака 9-кътъ ... ;) Мъ не знае нулътъ ... а преди туй е - 1 най-мале ... и т.н. ... :) 

Мч ... де сакаш на негуфа фъзръст що .. хм ... ай ... спирам, чи днес бая тайстфа разснесък туа ... :) де дат афер де ни ги знае ... :) 

Тъ ... хм ... Тъ фи думам сегунду до де не съм тръгнал към ту мегдъна ... хм ... фчеръ гофорих по телефункену со Богу ... хм ... всьо е сфършил без танкисту ... ;) Мало не мъ пускът към ту София, тъ дъ ... прочие ... мъ дъ знаете ... тати си веч наумил ... хм ... заради въжли другари ке се преземи со пл. Хелзински не нам кой си Финланский ... М№  :) ... чекъм ми дойдът из некве едни нещтъ ... и ке изненадъм майка фи, или не ... хм ... ке фидим ... :) 

@дръндю ич ... не се зънясъй со чужди мецъни, ке доложа на мецана ... :) Майтъп бе ... :) 

преди 1 час, Maleficient написа:

така тук остава загадка, коя е бабата на Рей :wub:

имаш основания да се подхилваш
начи е внучка на Палпатин, а на Анакин майка му, съ явява бабата
тая Лея, ногу палава...ти да видиш
2060753483_Bitmap.jpg.8d9c26b005527147a3350d1bfcd2e93a.jpg

преди 1 час, дръндю написа:

аха, ся разбрах защо заспивам на тос филм

едва ли филма или сюжета е "виновен"(причина), за твоята вече ментална "слабост" предвид възрастта ти

Нали се сещаш, ако повечето зрители, които са го гледали мислеха като теб, въобще можеше да няма продължения... Така не е нужно да се затормозяват и без това натоварените ни и вече "преяли" от какви ли не други сериали, филми и предавания. Трябва си почивка.

преди 1 минута, дръндю написа:

имаш основания да се подхилваш
начи е внучка на Палпатин, а на Анакин майка му, съ явява бабата
тая Лея, ногу палава...ти да видиш
2060753483_Bitmap.jpg.8d9c26b005527147a3350d1bfcd2e93a.jpg

хахаха- това ли е версията на китайците- може що не...

Майката на Анакин е баба на Лея и Люк, но защо синът на императора трябва да е имал нещо с Лея- достатъчно е само той да си е имал силата- синът на Императора, баща на Рей- но пак остава въпрос, коя е бабата на Рей, не ми дреме за майка й...

преди 7 часа, emmi написа:

ся тос пейзаж го виждам как картина маслом - на кръглата маса за отдих в двора на Док, поседнале двамцата, прекрачили крак връс крак, ена каничка док налял от чучурчето на бъчвичката у мазата, тя така лееекинко запотена щото навън още напича есенното слънчице..................

...

Прави се на разсеян Космоглавият...

преди 15 минути, Maleficient написа:

коя е бабата на Рей, не ми дреме за майка й..

начи, тая е правнучка на Анакин и внучка на Палпатин
и бабата е всъщност, майка ѝ
баси...
:no-no:
признавам си, че съм с ментална слабост
ни моа включа

пп

начи тия роднински връзки дека съ получават от инцест, не ги разбирам

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 минута, дръндю написа:

начи, тая е правнучка на Анакин и внучка на Палпатин
и бабата е всъщност, майка ѝ
баси...
:no-no:
ни моа включа

няма нищо общо-генетично и биологично между Анакин и Императора, освен, ако не намекваш, че той му е баща. Но така както си го написал излиза, че Императора е син (?) на Анакин

Бабата е тази която е родила синът на Императора и няма как бабата да е майка й. Майка й е просто жената на сина на Императора

Като се правиш на неразбрал ... става по-зле. Нарисувай си го. Не си ли си правил родословно дърво. Представи си го. Твоят баща е ... айде с моите роднини, че много се обиждат повечето. Моят дядо (светла му памет) Петър ( баща на баща ми) е Императора- в една паралелна Вселена. Баща ми е джедай, който пуска ток като се ядоса и е с червени очи- наполовина. Женят се с мама и се раждам аз. Аз знам коя е баба ми- още жива- майката на татко, но се питаме на Рей баба й коя е, щото Рей има доста паур! Сеешаш ли се?

преди 6 минути, дръндю написа:

Дънди ... хм ... се ... Люк се е оттекъл и де факту сам сила ф сестръму ... ;) Ко друго ти требе фо ближе бъдище ... :) 

Ти къ Миркя 20 ту лейтъ ън то 80 по лекъ ... :) Глей ши щеркътъ дъл е от твоя щеркел ... ил май веч се съмняфаш, ъ ... :) 

преди 1 минута, Maleficient написа:

Бабата е тази която е родила синът на Императора

Се пъ ти де се турня из тъз империя ... :) Де пъ дъ знаеш кой е бил прежде импература со империатрицътъ ... :) 

преди 1 минута, Maleficient написа:

Анакин и Императора, освен, ако не намекваш, че той му е баща

да, точно това намеквам
и става големо мазало

току-що, дръндю написа:

да, точно това намеквам
и става големо мазало

а защо го намекваш?

Повтарям. Както си го написал и с цитата-кадър от филма, се опитваш да кажеш, че всъщност Анакин е Син на императора, а не обратното. Тогава Анакин би трябвало да е Баща на Рей, а тя сестра на Леа и Люк- хаха- демек ако не е принцеса Падме майка на Рей, а реално Анакин  доста изгаря и едва ли и инструмента е останал читав, за да прави деца. Така чеееее, НЕ, Анакин НЕ е син на Императора.

преди 30 минути, darkterminal написа:

Прави се на разсеян Космоглавият...

Захитря той..... 

преди 26 минути, Maleficient написа:

Повтарям. Както си го написал и с цитата-кадър от филма, се опитваш да кажеш, че всъщност Анакин е Син на императора

виш ся как си го представям
502255634_.PNG.0fd3a849487aa5dd31d4368bf4a04c8c.PNG

преди 3 минути, дръндю написа:

виш ся как си го представям
502255634_.PNG.0fd3a849487aa5dd31d4368bf4a04c8c.PNG

само ще отбележа, че така "грешката" ти се вижда още по-добре. Дясната страна ( мое дясно) е ясна, но за лявата ти Предпоставяш с никаква доза сигурност, че Императора е бил с майката на Анакин? и ако има и друг син от нея освен Анакин, защо Леа да ражда дъщеря от чичо си?

Леа от Хан Соло си има син, защо трябва да има такъв и от сина на Императора?

преди 2 минути, Maleficient написа:

само ще отбележа, че така "грешката" ти се вижда още по-добре

да, за това го нарисувах, за да видиш моята представа и защо аджеба съм казал че Лея е палава
дай ми сега една рисунка с твоята представа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.