Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 часа, ДИоNД написа:

Сякън каке .... хазардь .... лошъ ръптъ .... ша на погне нов прокурьорь .. :) 

Работата е на сирьозно там

преди 1 час, darkterminal написа:

Ллламммм!

Охо! Утикахте ли четвъртъка? 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, emmi написа:

...

Охо! Утикахте ли четвъртъка? 

Със страшна сила и гръм от срутени тенекии, Чеквъркъка биде натикан в гърлото на бутилка Риоха... Пих и си мечтах за винце от каничка... Такова ино прозрячно, малиново червенко... Младо, резливо и оше не съфсем прекипяло...

преди 5 минути, emmi написа:

Работата е на сирьозно там

Чакай, че в първия момент реших, че говориш за форум-хазарта и между Секирътъ и другата ... :) 

Що се касае за Черепа, то .... хм ... той е невинен ... Предложили са му два варианта и той е избрал един ... и естествено по-сгодния за него ...

Не е луд този който яде зелника ... ;) 

ДУ! Ку

Резултат с изображение за „чаплин хлапето gif“

преди 3 минути, darkterminal написа:

Младо, резливо и оше не съфсем прекипяло...

Ба .... ф наше село веч нема ... :) Исмукъхме го ... :) То от една ъсма колко да пускъ тъ да чакаме да прекипи къ орътъ ... :) 

преди 18 минути, emmi написа:

Утикахте ли четвъртъка? 

Вий, дет си убичати шефувете, как сте натиснАле и петъка. Синята птичка каза снек - ъъ, ама термератури до къдя минуз 17

преди 12 минути, ДИоNД написа:

...

Ба .... ф наше село веч нема ... :) Исмукъхме го ... :) То от една ъсма колко да пускъ тъ да чакаме да прекипи къ орътъ ... :) 

Бучни и оше неколко кордончета... Тамам ше си имаш играчка от феврувари до сектенбдри...

П.П. Ти като каза, че си имаш асмичка, оня ден заряза ли на свети Трифон?

току-що, darkterminal написа:

Бучни и оше неколко кордончета... Тамам ше си имаш играчка от феврувари до сектенбдри...

П.П. Ти като каза, че си имаш асмичка, оня ден заряза ли на свети Трифон?

Ф наше селу гу караме по дват пъти ... демек пофтъряме ... ;) Един път на наше, а другия по чужду ... ;) тъ ... ази бях на помен на 1-ви... хм ... и де се вика днес дефакту излизам от траур ... тъ ке гледам поне към ту повтурението да ударя един тек само на мое на 14-ти ... ;) По чужду ... да сме живи и здрави има и догодина ... :) 

преди 1 минута, ДИоNД написа:

Ф наше селу гу караме по дват пъти ... демек пофтъряме ... ;) Един път на наше, а другия по чужду ... ;) тъ ... ази бях на помен на 1-ви... хм ... и де се вика днес дефакту излизам от траур ... тъ ке гледам поне към ту повтурението да ударя един тек само на мое на 14-ти ... ;) По чужду ... да сме живи и здрави има и догодина ... :) 

Ааааа... Не е грях и по стар стил да зарежеш... Само не се бави, че пролеттъ ей гя дей... Хем и да не забравиш, кат зарежеш, па и да полееш... Че на сухо само кактипуси растят!

преди 1 минута, darkterminal написа:

Че на сухо само кактипуси растят!

Нема бате. ;) То нъл знаеш ко паем со кактусите ... текила  бе бате ... тъ и от там мой се доби нещо полезно ... :) 

Нема бате. ;) То нъл знаеш ко паем со кактусите ... текила  бе бате ... тъ и от там мой се доби нещо полезно ... :) 

Тии... Чекай от кактипус текила да стане... Текилата се праи от синьо агаве... Ма нея нешо не я кльопсам... Напоследък съм го ударил на гроздови деривати... Да видим до кога така...

Тъ, вчеръ ремимпортнъх ъдин катлон на "Раховец 2", пусту слушълките показъха, че реотан - Йок съпрътивляние, демек дережето бе зъ ил коша ил ъпгрейд ... мъ нъл съм сиромах, жиф дявол, тъ подмених плочътъ ... ба бора бе со Раховецъ, мъ се спрявих ... :)

Сегъ ша си поръчвам и поялнъ стънция, не помпена ... хм ... ф полето съм ... ф полето съм ... водата ми иде от Балкана ... сама ... хм ... не се налага да се кътери ... :) 

Тъ да моя и со някфи чипля да се справям, че тея геймъри скапфат разни неща, да може да се ползват и за други цели ... :) 

По нататуък ша си взимам и програматори на чипофе ... два вида, един со дупки, а друг со крокодили, тъ да фкарвам в тях едни софтуери, де са затфорени и ази си знам ко правят тез кратуни ... :) 

Доложих зъ изминалия ден. Днеш ... пъ мой по-от-ръно да засучя из бутилкътъ ... ке фидим къ ми дойде месечния цикъл на бюджетъ ... :) 

преди 6 минути, darkterminal написа:

Напоследък съм го ударил на гроздови деривати... Да видим до кога така...

Фъф финото е истината. ;) Това се знае от пант и века ... ;) 

Казва се винена диета ... ;) не млечна, не изкуствена и прочие ... ;) 

Знам, че си оправен Бате ... вярвам в теб!

Успех!!!

преди 8 минути, ДИоNД написа:

мъ нъл съм сиромах, жиф дявол, тъ подмених плочътъ

малко жица, малко шамот и си ти.

преди 8 минути, ДИоNД написа:

друг со крокодили

Ша отваргаш верма за кркудили? Износ на кожи, м?

преди 1 минута, DarkEdge написа:

малко жица, малко шамот и си ти.

Ъ .... то имах готова такава ... старата я оставих за резерва ... ;) 

Все още не съм се научил да пресофам шамот ... хм ... но си много прав ... требе си и едно такфос:

Резултат с изображение за „ръчна преса снимка“

мда ... ке мислим ... зъ моментъ сфърших паарааатъ .... а месечния ми цикъл е един такъф несигурен и малък ... тъ ... ке го бистрим за ф бъдеще ... не съм със завряни ръце някъде в ГЗ, а со вързани, тъ ... ко ми остафя освен да се натаралямкъм со бира ... пъ не мисля за глупавите ми щури идеи за бъдещно време ... :) 

Благодаря ти все пак за идеята!

Готин си ти бате, готин ... нема равен со тебе ... :)

преди 13 минути, ДИоNД написа:

Все още не съм се научил да пресофам шамот

Само навиваж жицата по каналите на плочата и измазваш с шамотна каша. после оставяш да засъхни/и'съфни и тогава пущаш тока да запече. И после - в печухата/котлоня.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 1 час, darkterminal написа:

Със страшна сила и гръм от срутени тенекии, Чеквъркъка биде натикан в гърлото на бутилка Риоха... Пих и си мечтах за винце от каничка... Такова ино прозрячно, малиново червенко... Младо, резливо и оше не съфсем прекипяло...

ся тос пейзаж го виждам как картина маслом - на кръглата маса за отдих в двора на Док, поседнале двамцата, прекрачили крак връс крак, ена каничка док налял от чучурчето на бъчвичката у мазата, тя така лееекинко запотена щото навън още напича есенното слънчице..................

преди 55 минути, DarkEdge написа:

Вий, дет си убичати шефувете, как сте натиснАле и петъка. Синята птичка каза снек - ъъ, ама термератури до къдя минуз 17

ма, вЕрно ле!?!?!

преди 1 час, ДИоNД написа:

начи, не си казал - не съм те снабдила с правелните асмички директно от Обазцоф чифлик

преди 1 минута, emmi написа:
преди 1 час, DarkEdge написа:

термератури до къдя минуз 17

ма, вЕрно ле!?!?!

Тъй на гласят - до към минуз 10 минуз 17 за уй кенда

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Тъй на гласят - до към минуз 10 минуз 17 за уй кенда

хъ

чи ас ко м*йната си ше диря утре у КТМ-то

преди 3 минути, emmi написа:

ся тос пейзаж го виждам как картина маслом - на кръглата маса за отдих в двора на Док, поседнале двамцата, прекрачили крак връс крак, ена каничка док налял от чучурчето на бъчвичката у мазата, тя така лееекинко запотена щото навън още напича есенното слънчице...

Т'ва ми заприлича на цитат от възрожденски роман

Т'ва ми заприлича на цитат от възрожденски роман

даже ми се струва, че винцето трябва да е наточено в буркан омния поради липса вече на бурканчета от кисело мляко

Само навиваж жицата по каналите на плочата и измазваш с шамотна каша. после оставяш да засъхни/и'съфни и тогава пущаш тока да запече. И после - в печухата/котлоня.

Глей се ... хм ... ф готфенету ... женътъ е спец ... ;) Де ти бъркане на някфи отфъри ... :) тя се занимава со химичните нешъ ... ази само со физичните ... :) Ша мъ караш се да си купувам и миксер ... ба ... Дарки, бате ... ай моляте смели се над мен ... едни руки и един джоп имам се ... :)

Къ момента съм си плюшкин само ... събирям си фехтушини де ората изхвърлят ... хм ... иначе знам де е "Млад техник" в Сливен ... много лакумствъ има там ... :) пъ ... и от кът се извъди и туй ел. пазаруфане .... мане ... утеняха ми спестявънията ... съблазънтъ е голяма ... ей ня и фчеръ па улетях ... поръчах си ей туй:

2nd HD SSD Hard Drive Caddy Adapter for Dell E6420 E6520 E6320 E6430 E6530 E6330

тъ продъних вси стинки ...

Знам, че умно говориш, но ма въвеждъш в изкушения бате ... :) .... да купуфам, да купуфам ... :) 

Прощавай бате, но знам, че не го правиш с лошо към ту мен, и затова съм ти благодарен, мъ со тез неща съм кът мале дете ... :) Дъ знаеш ... :) 

да си купувам и миксер

Къф миксер, бе, бате - за ена шъпа шамот да го забъркаж на тесто и замажеш - с голи лапии мойш я свърши таа.

преди 5 минути, emmi написа:

даже ми се струва, че винцето трябва да е наточено в буркан омния поради липса вече на бурканчета от кисело мляко

У литрово тенекяно канче...
Недей, че сме го правили и с малко менче.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

току-що, acnekt написа:

Добро утро, 

ще гледате ли таралежа Соник с Джим Кери?

ас, лично, смятам да гледам ена екселска таблица с 1053 позиции и да и добавя още позицийки че стане с 1076

У литрово тенекяно канче...
МНедей, че сме го правили и с малко менче.

менчето е налично

в два размера биля

литрово канче нямаме, но имаме от прозтите канчета, манките

току-що, emmi написа:

гледам ена екселска таблица

Алоу, кви тес мръссни думички сабалям, м?

продължавам да твърдя, че бурканче от кисело мляко е най-потходяшто 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.