Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Ама тука верно ли се обичате ве?

Вие сте ненормални :D

преди 50 минути, ДИоNД написа:

... мехура & съня ме зовът...

Напи са и ти се доспа, а?

Ай лека нощ.

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, **Alex&Vanko** написа:

Сиган къде го гледате филма?

качих го ф облака мега.нз
ако го го искаш
свирни два пъти късо и един път дълго на лъсъ

Бе къде е Джулси да си обсъждаме Викинги?! ☹️

Добра нощ,на който е в темата. Намират ли се среднощни обитатели или инсомнианци зад пердето?:rolleyes: В момента ме мързи да го изтупам,за да погледна:biggrin:

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Ама тука верно ли се обичате ве?

Вие сте ненормални :D

Напи са и ти се доспа, а?

Ай лека нощ.

Показах "ролева" игра ... ;) 

В някои неща нали знаеш Скала .... хм .... не се спи ... ;) 

Къ не знаят как да си изкажат чувства тез младите, а размахват я секири, а стихове, то тъй .. няма кекс и баница, ни чурбички н и ...ичка ... и кирка ни лопата ... :) 

Немое все винкел да вириш ... :) 

Мъ ко ти разправям на дърт кокал кът теб къф е полофия жифот нъ мравките ... ;) 

Сполай Скала!

Прозорецът е лесна работа.Но при този студен и силен вятър ще има сериозни поражения ,а ми е жал,че може да остане без перде. С един гол корниз няма да е интересно:D

преди 29 минути, bornofash написа:

Разбирате ли какво искам да ви кажа

Аз ще ти отговоря след като ми се отвори деветата чакра...напомни ми обаче

преди 31 минути, bornofash написа:

Разбирате ли какво искам да ви кажа

Е как. Такъв дълбок,пронизващ и чувствен коментар скоро не си писал,или поне аз не съм чел:D

5e3dfb24df0f6332088471.gif.058cf471fa973a6f3e8f54681b150def.gif

преди 11 часа, emmi написа:

Захитря той..... 

Така и не разбрах, кой го подучи да си изключва компютъра преди да излезе на запой...

преди 11 часа, дръндю написа:

ами, щот напоследък филмите им са пълни с извращения
хомосексуализъм, инцест и тънъ
чек да го доизгледам и може да се промени нещо във вижданията ми за тос филм
:giggle1:

Дрънди... Аратлик... В Епизод 1, майката на Анакин казва на Куай Гон Джин, че синът и няма баща... Че се е заченал от само себе си... Преди състезанието с глайдерите, Шми Скайуокър, на въпросът на Куай Гон Джин кой е бил бащата на Анакин отговаря:

Цитат

There was no father. I carried him, I gave birth, I raised him. I can't explain what happened.

Нямаше баща. Сама го износих, сама го родих, сама го отгледах. Дори не знам как се получи.

Това е добре познатият ни библейски архетип за непорочното зачатие, идващ да ни демонстрира безграничните възможности на Силата и тяхното мистично проявление в произхода на рода Скайуокър, както и предначертаната им участ да творят съдбите на хората в този край на вселената...

Алюзията е елементарна и не дава дори място за предположение, че императорът е забъркан в този комплот. Виновни за рождението Анакин са само свободно дрейфуващите мидихлориани, без да е играла пишкaта на Палпатин.

Къде, къде по-тривиална е картинката с Кай. Подобно на майка си, той е плод на човешката любов между Лея и генерал Соло. Тук Палпатин пак остава с пръс ф гъс или с други думи, за разлика от Хан, императорът не е сварил да си топне чушлето нито плътски - нито мистически. Защото трансформацията на Кай е плод на неговото персонално влечение към Тъмната Страна. С други думи, за разлика от дядо си Анакин, той е творение на самият себе си, отражение на бездната в самият него, а не на козните на Императорът или на Върховният лидер...

Просто и ароматно като гъбена чорба! И няма нужда от никакфи съмнителни путпрафки, както се опитваш да я забъркаш ти...

преди 10 часа, emmi написа:

забравила съм си флашката в офиса

което автоматически означава, че събота и неделя ще се почива

Малии... Я... По-добре иди до офиса и си я зими... Та да ти е мирна главата и на теп и на хората край теп...

преди 23 минути, darkterminal написа:

Просто и ароматно като гъбена чорба! И няма нужда от никакфи съмнителни путпрафки, както се опитваш да я забъркаш ти...

аве. ште ги забъркаме в следващата трилогия
начи, тая сила, нема начин да ней заплодила още некоя жена и да съ пръкне некой мераклия за владетел на вселената
не знам дали си гледал "мандалорианецът"
от декъ са пръкна тва бебе Йода..не знам, ама е.въпрос на въображение ве Даркулиню
филма го бях изтеглил отдавна и си виках, белким го изгледам до края на януари
благодарение на Малеф, вчера го изгледах
напоследък тия филми, показващи хора с невероятни  сили, не са ми много интересни

преди 4 минути, дръндю написа:

аве. ште ги забъркаме в следващата трилогия
начи, тая сила, нема начин да ней заплодила още некоя жена и да съ пръкне некой мераклия за владетел на вселената
не знам дали си гледал "мандалорианецът"
от декъ са пръкна тва бебе Йода..не знам, ама е.въпрос на въображение ве Даркулиню
филма го бях изтеглил отдавна и си виках, белким го изгледам до края на януари
благодарение на Малеф, вчера го изгледах
напоследък тия филми, показващи хора с невероятни  сили, не са ми много интересни
...

E, чи как... Онаа мадама мандахерцката, как направи трупърите на лом с помощта на чук и тръбен ключ! Ей на тава му викам ас сила... А не на мидихлориани разни...

П.П. Куту казах чук, та се сетих чи нашту Емчи има около шест... Със сигурнозд и се намира и някой друг кръбен тлюч... Дали и тя не е некоя мандалорка пут прикритиье!

преди 1 час, darkterminal написа:

Малии... Я... По-добре иди до офиса и си я зими... Та да ти е мирна главата и на теп и на хората край теп...

Хюстън, има проблем - с доставянето на ключовете за офиса, които са в офиса. Нека силата да е с нея...

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Хюстън, има проблем - с доставянето на ключовете за офиса, които са в офиса. Нека силата да е с нея...

За силата на чуктъ и кръбният тлюч, бронебойни врати няма открити... Няма открити...

П.П. Ся се сетиф, че не беше тръбен ключ а ковашки клещи... Ама и те са сила... Ку няма, и ини керпедени ше замажат положението... Прецтавяш ли си само... Сторм трупър пребит до смърт с керпедени... Это тебе "не хухры-мухры", средище на силата!

преди 8 минути, DarkEdge написа:

Аз залагам, че по някое време из уикендъ някой ще бъде обезпокоен за въпросните ключове ... :) 

п.п. Витуално залагам да ме бам ту няколко ден тук ... ако не спечеля, а ако спечеля ... некам ниче ... и една усмивкъ ми е достатъчна ... :) 

преди 3 часа, ДИоNД написа:

Аз залагам

Май заложи на куц конь:

преди 14 часа, emmi написа:

в понеделник ще изчакам колегата да отиде пръв за да отключи

преди 3 часа, darkterminal написа:

не беше тръбен ключ

Мани - сигур ша звади поне два.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Май заложи на куц конь:

Мани - сигуш ша звади поне два.

Ей адаш! Верно бе! Тя писа, че флашката е на връзката с ключовете... Наче, не са ключ или два... А цела връска тръбни ключове и керпедени!

Емчо! Раскрихме те. Ти си мандалорка!

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Май заложи на куц конь:

Ке видим ... ;) ъцтечкътъ тъбличкъ нещо е забравила освен ключовите ... :) 

Пъ ... ко сабя покаже ... :) Лично ще си преведъ бама ... споко ... хем дъ мирясъте малко деня от меня ... :) 

п.п. Пъ може и колегътъ ѝ лично да ги донесе ... хм ... къ и знам гаечния ключ ... :) 

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ти да видиж - тя е на пизта пу туй време.

преди 1 час, darkterminal написа:

Така и не разбрах, кой го подучи да си изключва компютъра преди да излезе на запой...

Мина на умен талахонь той.... 

Ключовете са в офиса

При флашката

преди 23 минути, darkterminal написа:

П.П. Куту казах чук, та се сетих чи нашту Емчи има около шест... Със сигурнозд и се намира и някой друг кръбен тлюч... Дали и тя не е некоя мандалорка пут прикритиье!

Ъъъъ, какъф точно размер тръбен ключ? Щот имам няколко

преди 21 минути, DarkEdge написа:

С нея, бес нея... Все тая

преди 11 минути, ДИоNД написа:

Аз залагам, че по някое време из уикендъ някой ще бъде обезпокоен за въпросните ключове ... :) 

Обмислям варианти, но е сложно

Е, винаги мога да изсипя гардероба, не ли? 

преди 6 минути, darkterminal написа:

Ей адаш! Верно бе! Тя писа, че флашката е на връзката с ключовете... Наче, не са ключ или два... А цела връска тръбни ключове и керпедени!

Раскрили те.... грънци

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.