Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, Васкo написа:

Успех в начинанието Дедис,и виж как можеш да пишеш нормално при добро желание :) 

Супер

Я съм от стар пръч правен - яре съм още, но съм от ония дивите кози ... ;) Козирог ли му се викаше ... :) 

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти си знаеш нещо.:)

Щом те влече или се налага.

Ще ползвам клише: По-добре късно, отколкото никога.

Бъдещето е за младите и най-добрия начин да не им се пречкам, е, да се дистанцирам от тях.

Мислих да съчетая и да им помогна в един проект, но казаха, че пари за желязо не дават. Иначе - трябваше вид сървъри под земята и прочие ...

Та, верно е това: На сила, не помагай и си гледам пенсията ... ;) 

преди 15 минути, M.Николов написа:

Решил си да инвестираш в място и сграда, горичката изглежда добре.

Ох .... Ник-off ... не инвестирам, а харча пенсията си по усмотрение ...

Иначе, ако изнамериш правилните инвеститори, то може да помогна за да се направи вид селище със затворени характеристики, на вид специфична клиентела в която няма случайни хора. ;) 

преди 14 минути, M.Николов написа:

Но има много подобни горички, предполагам, че в твоя случай е някаква носталгия, няма лошо.

Ник-off ... хм .... не ставаш за психоаналитик!!!

Говорим за вид родова памет и вид българско неизвестно.

Нещата в полето са доста зле и върлуват какви ли не неща. Там в Балкана - не читав = не вирее!!!

По-скоро е вид желание да съхраня нещо.

преди 14 минути, M.Николов написа:

носталгия

И друго: Нямам носталгия по Сливен. Имам и къща и апартамент там. Когато искам, е на 55 км и където се вика прескачам да нагледам гроба на майка си, баба си и дядо прабаба и прадядо си там. Тук на село се грижа за гробовете на баща ми, дядовците и бабите си и пра и пра-пра дядовците и пра-пра бабите си.

Каква носталгия те гони бе човек без корен, а?!

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да, да, знаем.

Не, не знаете. :) Само може да предполагате. ;) 

Не забравяй, че тук е виртуално пространство и всеки може да се прави на какво ли не. ;) 

преди 3 минути, Kieli написа:

от деди на дедиС да се прайш :giggle1:

Де Ним, Де Мон, Дя Вол, Дер нихт Швейк фа Щейн. :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не, не знаете. :) Само може да предполагате. ;) 

Не забравяй, че тук е виртуално пространство и всеки може да се прави на какво ли не. ;) 

Така е, ето аз ще се направя, че за всичко ти вярвам.:biggrin:

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Де Ним, Де Мон, Дя Вол, Дер нихт Швейк фа Щейн. :) 

и корейското Де Ди Ив Ан :shock11:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Така е, ето аз ще се направя, че за всичко ти вярвам.:biggrin:

Понякога единственото правилно оръжие е истината. Тя обаче може да се поднесе по различен начин, така че само определени хора да я видят.

Тук не става въпрос дали вярваш или се правиш, а дали може да обработиш подадената ти информация, за да я приложиш в своя реал и да имаш и полза и облага и вид по-добро бъдеще за теб.

По-висшето оръжие е Любовта. То, не на всеки се удава да го ползва, защото е опасно и може да доведе до вид омраза. Въпросното се ползва от двама. Не върви да е само в ръцете на един. Стават вид наранявания или самонаранявания, но не физиологични, а психични. ;) 

преди 2 минути, Kieli написа:

и корейското Де Ди Ив Ан :shock11:

Де Рива, не Рави, Мъ де сол Сори ме Стен ... :) 

Ръ Це бар тъ се Става ил Китки фо ГЗ не ПА. :) 

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Тук не става въпрос дали вярваш или се правиш, а дали може да обработиш подадената ти информация, за да я приложиш в своя реал и да имаш и полза и облага и вид по-добро бъдеще за теб.

Е, остана само да уточним процента, за да ти доведа инвеститори.;)

преди 7 минути, M.Николов написа:

Е, остана само да уточним процента, за да ти доведа инвеститори.;)

1% или може и 0.5% ... но де се вика и на 0.25% съм склонен ...

В смисъл, колкото по-голяма ще е инвестицията, моя процент ще намалява ... ;) 

п.п. Трябва си и екип. Давам концепцията и прочие ...

Основно количество позволена територия в момента е 47 декара, но това е докато се направи "стъпка".

1% или може и 0.5% ... но де се вика и на 0.25% съм склонен ...

В смисъл колкото по голяма ще е инвестицията моя процент ще намалява ... ;) 

не разваляй хубавото място

преди 51 минути, Trichocephalus написа:

Добро утро , другари и другарки :newspaper:

Време е да закусим , първото за деня кафенце и бодро да се отзова телом и духом по работните си места за последно дежурство , и последен гевезлък - от 1-ви пак излизам в отпуска

Sent from my iPhone using Tapatalk

ти още ли си в скафандър?

преди 5 минути, emmi написа:

не разваляй хубавото място

Тук не става въпрос да се развали нещо, а да се намерят читавите клиенти.

Не знаеш концепцията и в договора аз лично изрично ще натъртя на вид неща, които не ще позволят да се развали нещо, а напротив да стане по-хубаво място. ;) 

п.п. По кадастър се води урбанизирано пространство.

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Тук не става въпрос да се развали нещо, а да се намерят читавите клиенти.

Не знаеш концепцията и в договора ще изрично ще натъртя на вид неща, които не ще позволи да се развали нещо, а напротив да стане по-хубаво място. ;) 

практиката показва че появят ли се повече от две човечета на квадратен километър и нещата се сговнясват каквото и да подписват, мхм

аз от както разбрах че съседното място /двора който се скъсваме да чистим със сестра ми защото е запустял а нас това ни дразни/ се продава определено се замислям дали да не го купя. не защото ми трябва ами за да не ми се появи някой съсед

преди 1 минута, emmi написа:

практиката показва че появят ли се повече от две човечета на квадратен километър и нещата се сговнясват каквото и да подписват, мхм

В момента се стопанисва от общината. Тя е твърде консервативна. Лично тествана и не забравяй региона. Тук има доста балканджии и няма да им е лесно на инвеститорите, защото в Балкана не се допускат отрепки, сволачи или бля вид поквара. ;) 

В момента се стопанисва от общината. Тя е твърде консервативна. Лично тествана и не забравяй региона. Тук има доста балканджии и няма да им е лесно на инвеститорите, защото в Балкана не се допускат отрепки, сволачи или бля вид поквара. ;) 

сигурна съм че ще избереш най-удачния вариант за Гората

Николов, добър човек си. Да, имаш си странностите, и вид нагласа, но според моите критерии си читав.

Тук споделям неща, които за някои може да им са полезни, а други да мислят за глупости.

Вече не съм в системата наречена общество.

То се развива по начин по който определени власт имащи могат да прилагат, но същите не са меродавни.

Това е действителността.

По-хубава демокрация не може да се изгради освен базирана на вид комунистически принципи.

НО, стика политика. :) 

преди 6 минути, emmi написа:

сигурна съм че ще избереш най-удачния вариант за Гората

Не само гората, а и за дивите животни и прочие ...

Да, България е малка, но нейните прелести трябва да се съхранят. Така, че Всеки който си мисли да добива вид ресурс от нея = да забрави.

Да, има много злато и други ценни материали по нейната територия, но не ще позволя тази райска градина да бъде асимилирана от невежи лихвари и вси където само печалбата им е в главата.

Аз казах!!!

преди 2 минути, M.Николов написа:

:beer:

Хау!

Хай, Мъ ке пропусна за след 17:00 ... :) 

Бегам в Балкана .... Окоп ме чака ... :) 

Ех, че си не Мирен ... :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.