Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 часа, valkiria1 написа:

ми италиянските модни брандове все пед@раси ги държат  , какво да ги правиш, нямат обувки за комсомолски събрания. Не смятам и да ти се извинявам, но пък мога да продължа да те вадя от равновесие.

Ето, виждаш ли?

Като ти казвам, че са грозни и кичозни, можеш да ми се довериш.;)

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, emmi написа:

повним, повним......

ще взема да си пусна серийките да ги видя внета

На Ралица от днес непременно и на Мамалев с Египетското Руло Стефани.

Виж, едитнах си го за съставките на веганските кюфтенца :)

преди 4 минути, Maleficient написа:

уау вегански кюфтенца! супер!

Гледай-виж го непременно!

Сладък картоф, царевица, кафяв ориз, подправки, прави се топче, слага се вътре моцарела и се запича във фурна. Аз ще си го направя.

Много еретично ми звучи.... 

преди 1 минута, Trichocephalus написа:

На коня сабахлям - само с мобифон ! Никакви лаптопи .
Не помниш ли - от години съм така , 3GS-т ни желе станал от “айфон” в “акайфон” , след като го удавих в чинията emoji3526.png Ама ... все още работи ! През два месеца си го включвам в зарядното и си светва като пич . Вече е музеен екземпляр , разбира се . Но сърце не ми дава да го изхвърля - все пак много сутринта съм ви казвал “добро утро” от белия кон
...

Повня ас... Беше голяма веселба... И с домашното приключение... И с анонсите в кой мол си се изачкал... Щуротия ли е, няма как да я забравя :)

преди 1 минута, Trichocephalus написа:

...

Неудобно е , някак си ...

Бе... Неудобно... Неудобно е да се спи на тавана, че одеялото много пада... Инак с лап-топа на седлото си е класика в жанра... Или пък отделен жанр в класиката... И ас не знам вече...

току-що, Maleficient написа:

На Ралица от днес непременно и на Мамалев с Египетското Руло Стефани.

Виж, едитнах си го за съставките на веганските кюфтенца :)

Аз разказвах ли ви как ходихме на гости на обяд на вегани? 

току-що, emmi написа:

Аз разказвах ли ви как ходихме на гости на обяд на вегани? 

Не. Или аз не помня. Разкажи

Защо еретично? много добре се получиха ;)

преди 3 минути, darkterminal написа:

... Неудобно... Неудобно е да се спи на тавана, че одеялото много пада... Инак с лап-топа на седлото си е класика в жанра... Или пък отделен жанр в класиката... 

Аз от една предишна колежка съм запомнила ( същата къде наряза потниците на мъжа си с ножица, и боксерките), че Неудобно е: да си свалиш гащите (долни) през главата :D

току-що, Maleficient написа:

Не. Или аз не помня. Разкажи

Защо еретично? много добре се получиха ;)

Утре ми наповни че се прехвърлих на талахоня. Само ще кажа че това беше първия и единствен път да имам адски киселини

Тия хора са бъгнати. 

оки!

Кафевия ориз ше тушира...абе ще ги направя аз и пак ще кажа :) да не съм като кучето къде гледало касапина

....

Всъщност - може малко .... хммм... нескромно да звучи , но съм ачкал във всеки мол , разкрит през последните 10 години в страната ! Беше ми станало нещо като мания - чуя ли , ме има мол - задължително трябваше да влезя вътре и да се облекча . Не знам защо . Ама ми мина - може би , като започвах да ги повтарям ? Или просто няма нови ?
Не знам .
Ама девизът ми тогава беше “Опознай родината , за да я оакаш” е, опознах я .

Наздраве :beer:

Sent from my iPhone using Tapatalk
преди 7 минути, Maleficient написа:

... същата къде наряза потниците на мъжа си с ножица, и боксерките ...

Ма това, от злоба, от безсилие или от благ характер?

преди 12 минути, Maleficient написа:

.. Неудобно е: да си свалиш гащите (долни) през главата :D

Хихихи... Неудобно какать в почтовый ящик и штаны через голову одевать. А другото звучи така... - Неудобно спать на потолке – одеяло спадает.

преди 2 минути, Maleficient написа:

оки!

Кафевия ориз ше тушира...абе ще ги направя аз и пак ще кажа :) да не съм като кучето къде гледало касапина

Tooo... Да ти кажа... С пробване по ше ти се получи отколкото само с гледане! Искам да кажа... Давай смело!

преди 2 минути, Trichocephalus написа:

Всъщност - може малко .... хммм... нескромно да звучи , но съм ачкал във всеки мол , разкрит през последните 10 години в страната ! Беше ми станало нещо като мания - чуя ли , ме има мол - задължително трябваше да влезя вътре и да се облекча . Не знам защо . Ама ми мина - може би , като започвах да ги повтарям ? Или просто няма нови ?
Не знам .
Ама девизът ми тогава беше “Опознай родината , за да я оакаш” е, опознах я .

Наздраве :beer:

Е! Хич бива ли така. Да имаш такова постижение и да скромничиш като някоя мома!

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ма това, от злоба, от безсилие или от благ характер?

Аз съм ви го разказвала тук. На 14-ти февруари или 8- ми март, забравила съм. Той докато я вози с автомобила до бачкане, спира рязко на светофар, сенника надпред нея се отваря и от там пада плюшено мече или зайче. Тя го поглежда със смразяващопитащ поглед, а той отговаря : Това е за Мими ( дъщеря им в пети клас).

- Мими от шестгодишна не е фен на плюшените играчки!

Впоследствие в работа през деня разкриваме любовница покрай есемеси, които видяхме от тогавашния Глобул.

Вечерта се прибира жената, той й носи роза, а тя на него куп нарязано с ножица негово бельо от простора.

:) тя е зодия Овен. 

преди 1 минута, Maleficient написа:

Аз съм ви го разказвала тук. На 14-ти февруари или 8- ми март, забравила съм. Той докато я вози с автомобила до бачкане, спира рязко на светофар, сенника надпред нея се отваря и от там пада плюшено мече или зайче. Тя го поглежда със смразяващопитащ поглед, а той отговаря : Това е за Мими ( дъщеря им в пети клас).

- Мими от шестгодишна не е фен на плюшените играчки!

Впоследствие в работа през деня разкриваме любовница покрай есемеси, които видяхме от тогавашния Глобул.

Вечерта се прибира жената, той й носи роза, а тя на него куп нарязано с ножица негово бельо от простора.

:) тя е зодия Овен. 

Начи и от трите накуп...

преди 1 час, darkterminal написа:

Хъхъхъхъ... Ей ся тупнах на пода...

Разказвайте последователно, внятно и по отделно... Пък ние ше решим после на кой да му се хилим повече...

разказвала съм си патешките  патила, нейде са из архивите 

преди 1 час, emmi написа:

сега найш как с кеф ги мятам у фурната?

колелото на кармата се върти :ph34r:

едни приятел, покрай Черешката, се  зачудил защо  не канят в реалити-та художници.. да не би да ни мислели  за лоши готвачи

Я принёс тебе петунии

Я сегодня тебе принес не букет из пышных роз, не тюльпаны и не лилии, а всего лишь петунии...

какво коремче е имала, ама дремело й е, за сметка на сисите... Чудна вафла Мура!

От рускините една Елизавета Боярска- дъщерята на Михаил Боярски- Д'Артанян, каква е ...ах!

и Лека нощ, мили деца, аз съм педя мозък лакът мустак :*

Уишкина,недей мишкува долу ами ела кажи как си :) 

Оставете кюфтаците и се замислете!

Още март месец стана ясно, че морските приключения ще са не след 4, а след 44 месеца, е - хайде 34 да са. За друго се замислих - колко много пъти в края на май съм бил на море, а сега се чуди човек с шапка или без шапка? Баси...:(

преди 11 минути, Mediterranean написа:

Добър вечер! Дами, махнахте ли си мустаците?

Ти?
Добра да е :) 

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Е как. Искам Мелефото и за мене да вика  "Ах"😁

Не знам за "изтънчен",ама определено си "изчанчен потребител" 😂

Кво става с твойте нудълоядци?

преди 56 минути, Васкo написа:

Не знам за "изтънчен",ама определено си "изчанчен потребител" 😂

Кво става с твойте нудълоядци?

Да ти кажа как се завъртяха нещата. Значи аз от много време бях сигурна, че Джимин е заедно с Джункук като любовници. Има клипчета, където се гледат с обич, прегръщат се, целуват се по ушите и такива неща.

Добре ама наскоро видях, че почти сигурно тоя Джункук е с Техьонг(тоя най-красивия, с големия питон, на аватара ми отляво) и те направо се опипват и целуват в някои видеа, заснети от фенове.

Та сега не знам Джимин с кого е и с кого е бил. 😁

Корейска любовна драма ти казвам.😀

преди 6 минути, Mediterranean написа:

тоя Джунку

Да знаеш тоя Джунук е пач@вра от класа,ше развали нещата :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.