Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

я, танчето

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 51 минути, emmi написа:

кориандър

Ох ... доста силна подправка и първия път когато я ползвах за орис прекалих с нея и от тогава = въздържам се от ползване на други подправки неизвестни за мен. Придържам се към тези които знам от баща ми. Да, баща ми (бог да го прости умееше да готви), а майка ми (бог да я прости) пък умееше да прави невероятни сладкиши. Винаги ми е било забавно когато заедно готвят ... :) Баща ми се изживяваше на Главен готвач и майка ми бе помощник. В сладките неща = Майка ми не даваше да се меси баща ми. :) Понеже бе учителка = доста сладкиши успя да научи да правят други жени. Имаше комплименти, че умее да преподава вид рецепта, т.е. не да казва само какви продукти, а и технологията на приготвяне. Баща ми пък не умееше да преподава. Той показваше и или схващаш или не.

Та, невероятна комбинация бяха = той от село, а майка ми от града. :) Комичните случки ме зареждаха с доза доволно от и селски и градски характер и благодарение на дозата висша форма на хумор израснах в любящо и щастливо семейство. Съградих вид подобие на същото и сега съм поне на йота по-щастлив. :) Предал съм на младите вид минало знание и винаги споделям с тях неща които да им са необходими за в бъдеще.

Така е, привърженик съм на наследствеността. На вид култура, на вид ценностна система, която може да не е модерна, но според мен позволява да се развива и подобрява в бъдеще.

Ех .... идеалист съм ... но именно това ме прави по-щастлив всеки  бъдещ момент, а не сега ... :) 

Благодаря ти! :)   

преди 3 часа, Trichocephalus написа:

Добрутро в първия ден от оставащият ни живот :)

...

Начи... Винаги ме е кефил заразително жизнерадостният ти песимизъм... :)

преди 1 час, emmi написа:

...

за момента обмисляме как точно да го оползотворим. ...

...

Ногу ясну как... Отивам на море!

преди 1 час, emmi написа:

...

котките се натъпкаха с кайма

сутринта разпределях мръвките за да ги прибера във фризера и всеки получи по една порция прясно смляна каймичка

Виш се кфа си щура! Ама по цялата глава... На Кодките си дала кайна, а ти не кусваш! А ако знаеш, колко са вкусни едни топли, още пускащи пара, пържени кюфтенца, с дъх на магданоз и с карамелено кафява крупкава хоричка... Как се трошат между зъпките и пълнят устата с желания и аромати... И носят в стомаха усещане за завършеност и пълнота... Само ако преполагаше, нямаше да чакаш, дори и момент...

преди 56 минути, emmi написа:

... кантарион ...

Зверобой!

преди 9 минути, darkterminal написа:

пържени кюфтенца

Да хубави са но е свързано с готвене ... хм ... не го умея, а и жена ми е забранила, че става мазано след мен, което трябва да чисти тя. Та, ползвам единствено скарата. Там ме е оставила на свобода ... :) Това е поради факта, че не чисти след мен. :) Има и друга причина = електрикарския вариант на скара не смее да чипка. Не харесва нещата които не вижда. ;) Вид първичен страх има в нея по отношение на електричеството. Затова на определен етап дава ултимътъм: Или да я почистя или да купя нова. :) Сети се при ръце под формата на "Ф" кое избирам, за да не ме ощипе в джоба. ;) Аз обаче тарикат = минавам на огнище и при определена температура всичко се перилилитузира, пф сложната дума ... бе става на прах и с влажна кърпа без препарати = чиста ... :) 

От друга страна е доволна на фурната ни която има въпросната функция. Мда .... жените мразят да търкат ... уви .... :) 

темата за бащите е направо...

изкуфял форум :lol6:

преди 7 минути, Kieli написа:

изкуфял

Така сме ние дъртаците .... Изкуфяваме и ставаме клубна напаст .... :) 

Ти си гледай своите деди .... демек от теб зависи дали ще наследиш от въпросните неща или ще се носиш по модните течения.

Крайния вариант на твоето тяло е или пръст или пепел. Дали ще има кой да наследи от теб е без значение. По-важно е да си щастлив в това което те прави утре да си по=щастлив от днес.

Някои неща не са по приемственост, а по твоя схватливост да ги употребиш, за да имаш повече блага утре. ;) 

преди 33 минути, Kieli написа:

темата за бащите е направо...

изкуфял форум :lol6:

тая тема за грижовните татковци много ни напомня "крадеца вика, дръжте кардеца", с тия обвинения към всички нас
забравя положението на майката...чей генерал, докато бащата е само един редник, дето дори порасналото му дете го командори
тоя е изял некой тиган ф главътъ за да ги плещи такива

f209221d7248047bb5db6e33c1c34e0c.jpg

Дали пък не го нападнах , а ? [emoji3526]

[mention]emmi [/mention] - нещо да кажеш ?
4c55b4cd151126a8292d6ebd217bd102.jpg

Таз година тъстът и тъщата добре са се справили :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

e0a4852d84173b070f7ee9ddeab8b38b.jpg
А ние докарахме това :)

преди 11 минути, дръндю написа:

ама верно ве, ти кът пиеш ена ракия и залягаш по паралела и ето ти по-малук радиус
:lol6:
добре ги издокарваш

Дънди .... :) Ша прощаваш, че се намесих в плоските неща ... :) Ако не бе твоето участие там - изобщо нямаше да се меткам между двата диска ... и развалям привидната яснота по въпроса ... :) 

Има логика в твоето оптично уравнение, но все пак никой не обърна внимание, че Земята е с вид релеф, а не е равнина ... ;) Нормално е ако дадено нещо е плоско, то да има и друга страна, но към момента никой не спомена какво има от другата страна на плоскостта, та в даден момент може да се окаже, че не е плоска Земята, а едномерна - т.е. вид точка, а не пресечени прави образуващи вид равнина, плоскост, а не повърхност с неизвестни характеристики по отношение на функцията която описва същата.

Елементарна логика ще ти дам: Ако Земята бе плоска, то водата по нея щеше да е равномерно разпространена и де факто нямаше да съществува сухоземен живот, който от някъде да гледа къде е хоризонта. ;) И естествено без значение на каква надморска височина е. Щяхме да си плуваме без да си забиваме муцуните във вид бряг ... ;) 

Мисля, че Агата преди време бе имал лични взаимоотношение на главата и пясъка, а аз ох ... имам още лека цицина от вид прекаляване на друга вид течност в кръвта ми.

Само където днес съм на вид почивка от към ракията и прочие ... Не съм се изморил и където се вика няма никаква под по меня, която да доведе до хващане на вид лека настинка. :) 

Къ дърт човек .... днес, дойде време за вид следобедна дрямка. Ех, че добре си я карам ... мда .... хубаво е къ похапне човек и да полегне ... хм ... друго е да имам и други вид удоволствия освен да ми се вдига вид нещо някъде което да изпразвам другаде някъде ... ;) 

Кратко: Извън секса имам доволно други удоволствия с които мога да се чувствам блажено. Мда ... ай ... може би като дойде време за бира па да вляза ... :) 

Хубав ден Дънди! Забавлявай се!!! :) 

преди 3 часа, Trichocephalus написа:

f209221d7248047bb5db6e33c1c34e0c.jpg

Дали пък не го нападнах , а ? emoji3526.png

[mention]emmi [/mention] - нещо да кажеш ?
4c55b4cd151126a8292d6ebd217bd102.jpg

Таз година тъстът и тъщата добре са се справили :)

e0a4852d84173b070f7ee9ddeab8b38b.jpg
А ние докарахме това :)

Бравус! С богоугодни дела изпълвате съботата, Уважаеми! Идеята за мрежа опряна върху сопи с пласмасени бутилки отгоре определено фпечатли. Мисля че имам и ас нужното количество сопи за това съоръжение......

И капково напояване............  професионализти!

преди 4 часа, darkterminal написа:

Начи... Винаги ме е кефил заразително жизнерадостният ти песимизъм... :)

Ногу ясну как... Отивам на море!

Виш се кфа си щура! Ама по цялата глава... На Кодките си дала кайна, а ти не кусваш! А ако знаеш, колко са вкусни едни топли, още пускащи пара, пържени кюфтенца, с дъх на магданоз и с карамелено кафява крупкава хоричка... Как се трошат между зъпките и пълнят устата с желания и аромати... И носят в стомаха усещане за завършеност и пълнота... Само ако преполагаше, нямаше да чакаш, дори и момент...

Зверобой!

Ся ша са дразним ле с туй море, м? 

Ние местим катуня. 

С кайма не мож ме съблазниш. Гадна ми е

преди 4 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ох ... доста силна подправка и първия път когато я ползвах за орис прекалих с нея и от тогава = въздържам се от ползване на други подправки неизвестни за мен. Придържам се към тези които знам от баща ми. Да, баща ми (бог да го прости умееше да готви), а майка ми (бог да я прости) пък умееше да прави невероятни сладкиши. Винаги ми е било забавно когато заедно готвят ... :) Баща ми се изживяваше на Главен готвач и майка ми бе помощник. В сладките неща = Майка ми не даваше да се меси баща ми. :) Понеже бе учителка = доста сладкиши успя да научи да правят други жени. Имаше комплименти, че умее да преподава вид рецепта, т.е. не да казва само какви продукти, а и технологията на приготвяне. Баща ми пък не умееше да преподава. Той показваше и или схващаш или не.

Та, невероятна комбинация бяха = той от село, а майка ми от града. :) Комичните случки ме зареждаха с доза доволно от и селски и градски характер и благодарение на дозата висша форма на хумор израснах в любящо и щастливо семейство. Съградих вид подобие на същото и сега съм поне на йота по-щастлив. :) Предал съм на младите вид минало знание и винаги споделям с тях неща които да им са необходими за в бъдеще.

Така е, привърженик съм на наследствеността. На вид култура, на вид ценностна система, която може да не е модерна, но според мен позволява да се развива и подобрява в бъдеще.

Ех .... идеалист съм ... но именно това ме прави по-щастлив всеки  бъдещ момент, а не сега ... :) 

Благодаря ти! :)   

Ами то и аз от тати я знам. И той се вихреше в кухнята. Точно за плов я ползваше. Аз го слагам на фалафелите и на салата, но не прекалявам

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Абе гледам те, че се прехласваш пред някакви жени, викам си тая е на другия бряг, та реших да търся комплименти и аз, така една лесбийка да ми повдигне малко самочувствието, че ако разчитам на мъжете... 😬

ще те наблюдавам, и се надявам да не те разочаровам. Но, ако разчиташ на друг, пък било и  ... "лесбийка"-като мен- едва ли самочувствието ти ще стигне приемливи нива.

не пречи да си БИ

само не разочаровай момичето ;)

хилоу

има ли някой?

много е хубаво водката с портокалов сок

сега остава да ви питам като сте такива пиянки каква подправка ще върви на това

казаха ми мента, другото би развалило коктейла ама аз искам и друго мнение

преди 20 минути, Kieli написа:

не пречи да си БИ

само не разочаровай момичето ;)

О, и позволение щом имам, мерси! Шесестарем!

преди 2 минути, emmi написа:

хилоу

има ли някой?

И някой и никой, както ви харесва Гуспужа :*

днес най-накрая се боядисах, чистих, четох, готвих, упражнения, зъболекар, час за фризьор...малко като два дни все едно ми е, но ми е свободно утре да се тъпча с безглутенова торта, ягоди и чайче...

:) така че, осем пъти благпдарих на Вселената!

преди 4 минути, Kieli написа:

що пък подправка? мезе, бих разбрала, ама иначе ...сирене Бри, върви на сичко ;) само кориандър не пробвай...о, 100й! Канела, ама си нарежи парченца портокал и ги ръси...така жълтата текила е супер

и...заваля агейн, за шести пъти днес

преди 10 минути, emmi написа:

хилоу

има ли някой?

появ :53:

преди 1 минута, Maleficient написа:

О, и позволение щом имам, мерси! Шесестарем!

И някой и никой, както ви харесва Гуспужа :*

днес най-накрая се боядисах, чистих, четох, готвих, упражнения, зъболекар, час за фризьор...малко като два дни все едно ми е, но ми е свободно утре да се тъпча с безглутенова торта, ягоди и чайче...

охооо!!!! Чъръдъъъъ!!! супер! 

начи, адски много сте близнаците, чесно! Сигурно към десет човека все близнаци познавам

преди 1 минута, Уиш... написа:

появ :53:

цъф

утре ше дърпами ушаци на Малефчето 

преди 11 минути, Kieli написа:

е, за ко разваляш хубавия коктейл?

преди 1 минута, emmi написа:

цъф

аз като виден  темерут не си падам по тес рабути.. ама давам да и ги дръпнете веднъж от мое име   

сетих се за Чебурашка, милата , сигурно много приятели има 

преди 2 минути, Уиш... написа:

аз като виден  темерут не си падам по тес рабути.. ама давам да и ги дръпнете веднъж от мое име   

сетих се за Чебурашка, милата , сигурно много приятели има 

бе, низнам, низнам.............. на твоя Зайо ушаците..... няма кой освен теп да ги е дърпал, мхм

току-що, emmi написа:

бе, низнам, низнам.............. на твоя Зайо ушаците..... няма кой освен теп да ги е дърпал, мхм

щях да кажа майка му, но се сетих че като го взех му бяха  розавки и малки :shy11:

преди 1 минута, emmi написа:

охооо!!!! Чъръдъъъъ!!! супер! 

начи, адски много сте близнаците, чесно! Сигурно към десет човека все близнаци познавам

цъф

няма да предавам "племето"-зодия, но много малко себеподобни харесвам :( скоро брат ми се жалва, как и без мен е като кАрма само с близнаци да бил заобиколен.

Ама търпя. Каквато-такава... майка ми е разказвала, че по принцип (живата ми баба) свекърва й понеже Близнаци, на 24 май родена, как "стискала" и се молела да не съм на същия ден :D

Готино е, защото е едно такова предваканционно, до известно време бяхме приключили с училище, а в годината на бала ми, мина тържеството и ми беше първия купон в къщи, на 18 без наще, с напиване и поздрави тогава по радиото...много яко беше :)

преди 1 минута, Maleficient написа:

няма да предавам "племето"-зодия, но много малко себеподобни харесвам :( скоро брат ми се жалва, как и без мен е като кАрма само с близнаци да бил заобиколен.

Ама търпя. Каквато-такава... майка ми е разказвала, че по принцип (живата ми баба) свекърва й понеже Близнаци, на 24 май родена, как "стискала" и се молела да не съм на същия ден :D

Готино е, защото е едно такова предваканционно, до известно време бяхме приключили с училище, а в годината на бала ми, мина тържеството и ми беше първия купон в къщи, на 18 без наще, с напиване и поздрави тогава по радиото...много яко беше :)

аз пък явно се кльопам с блезнаците

даже едно гадже имах близнаци

преди 2 минути, Уиш... написа:

щях да кажа майка му, но се сетих че като го взех му бяха  розавки и малки :shy11:

тук тактично ще замълча и ше се направя че зяпам прес прозореца

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.