Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Караш ме да проверявам що е пък туй стийм-пънк

е, провери

яко е

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 14 минути, emmi написа:

смесено е - моделите и животните са снимани
автора е Владимир Федотко

много радващ артист

картината на стената е една друга негова снимка-картина

Нарича се пътуващия цирк

Снимка на Beauty Saves the World.

Бих казал, че е великолепно неговото творчество. :) 

Сега пък плаката ... просто е невероятен неговия стил.

Благодаря ти.

Интересна символична форма на изява.

Поне на мен ми харесва .... някак си се чувства приемствеността и преходността ... няма мистика, независимо, че има вид нереални неща ... :) 

преди 5 минути, M.Николов написа:

Иначе си харесах от първата картина дръжката на вратата на гардероба.:D

Чек да те бъзгнъ .... :) 

Коя дръжка = тая над ключалката ли, Ъ ... и се пита в задачата в кой ли е ключа ... :) 

Мен по ми харесва долната дръжка ... няма ключалка и само единствено ако имаш любопитство може да видиш какво има в нея ...

Не нам ... аз съм аматьор и като вида нещо с ключ ... значи не е за мен ... не че не мога да изнамеря универсален метод за отваряне, но съм мързелив човек ... при желание да отворя въпросната врата, то първо проверявам дали е заключена, после с други способи изследвам дали си заслужава усилието да я отключвам и ред други алгоритми и прочие ...

Ха, да видим какво откровение на фона на моята бъзикня ще направиш ... :)  

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

в кой ли е ключа

под изтривалката

преди 9 минути, DarkEdge написа:

под изтривалката

На вид ключалката е обикновена, т.е. не е вид секретна, така, че с налични подръчни средства без да повреждам нещо мога да я отворя без оригиналния ключ. ;) 

Все пак не забравяй, че наличието на ключалка = декларация за достъп на упълномощени лица. ;) 

Затова и първо пробваш дали е заключена или не. После с вид прошение, култура и вид позволение я отключваш.

Принципа е елементарен: Така както си я заварил = така трябва да я оставиш след като си разбрал какво има зад вратата.

Вид култура е. Не нам ... но аз вече съм извън вид култура и познание, а знанията ми са достатъчни, за да се възхищавам на самия гардероб, а не на нещата които има в него. :) 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Именно зад тези врати с ключ се крият неразказаните истории.;)

Погледни по-горните ми откровения. ;) 

преди 39 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Бих казал, че е великолепно неговото творчество. :) 

Сега пък плаката ... просто е невероятен неговия стил.

на повечето картини има намеци или препратки към други неща произведения

и аз много го харесвам

ето, тук картината на стената пак е друга негова картина

Снимка на Art-center "Alter Ego".

преди 42 минути, M.Николов написа:

Иначе си харесах от първата картина дръжката на вратата на гардероба.:D

аре, аз се върнах да видя дръжката:biggrin:

в нета могат да се разгледат много от неговите неща

повечето са поразголени модели и ако ви ги покажа тук ще има писъци

https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=Владимир+Федотко&sa=X&ved=2ahUKEwiQrIjxyt3pAhV1A2MBHeS1Da4QsAR6BAgJEAE&biw=1280&bih=891

преди 7 часа, M.Николов написа:

О, Малефче, ЧРД! :cheers:

Да си жива и здрава и да си все така чаровно "на черешата"! :)

И да продължаваш да ни забавляваш с шарените си включвания. :P

Мерси, Марчело :Dтака и не ти разбрахме първото име ;)

преди 9 минути, emmi написа:

Мда, сега се сещам, че и преди си показвала негови творби.Имаше един много запомнящ се стол.:)

преди 6 минути, Maleficient написа:

Мерси, Марчело :Dтака и не ти разбрахме първото име ;)

О-хо, сравняват ме с Мастрояни.

За мен е чест.:wors:

преди 7 минути, emmi написа:

на повечето картини има намеци или препратки към други неща произведения

и аз много го харесвам

ето, тук картината на стената пак е друга негова картина

Снимка на Art-center "Alter Ego".

аре, аз се върнах да видя дръжката:biggrin:

https://www.google.com/search?source=univ&tbm=isch&q=Владимир+Федотко&sa=X&ved=2ahUKEwiQrIjxyt3pAhV1A2MBHeS1Da4QsAR6BAgJEAE&biw=1280&bih=891

хаха много е яка тази! бих си я сложила в кухнята

преди 11 минути, emmi написа:

има намеци

Основния намек е = Жената .... ;) Видовете жени и как с времето същите изменят принципите си на поведение .... ;) 

Да, творчеството му е хубаво. Факт.

Утре или по-точно идващата седмица, ще снимам една авторска картина (Тя бе първа за вид творческа натура).

Някак си ще разбереш на кой стил съм привърженик по отношение на вид визуално изкуство.....

За мен творчеството е над всичко, а не детайлите .... именно защото живеем в несъвършени форми, но уникални. Всеки опит да се ползват вид матрици води до или красиво или кич, а извън матриците в аналоговото творчество е вид върховна красота.

Не знам ... вид привърженик съм на класиката ... Затова и като цяло казах, че не дръжката ми харесва, а целия гардероб. Останалото е бонус за очите. ;) 

току-що, M.Николов написа:

...

О-хо, сравняват ме с Мастрояни.

За мен е чест.:wors:

колебаех се между Марсел- един от възможните варианти за име на детето ми, за което като му казах един ден, той каза, че е страхотно и с радост е щял да си го носи- но надделя италианското звучене :) по-мелодични са

преди 3 минути, Maleficient написа:

хаха много е яка тази! бих си я сложила в кухнята

разгледай и другите и ще се чудиш коя точно да си избереш

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Основния намек е = Жената .... ;) Видовете жени и как с времето същите изменят принципите си на поведение .... ;) 

Да, творчеството му е хубаво. Факт.

Утре или по-точно ще снимам една авторска картина (Тя бе първа за вид творческа натура).

Някак си ще разбереш на кой стил съм привърженик по отношение на вид визуално изкуство.....

За мен творчеството е над всичко, а не детайлите .... именно защото живеем в несъвършени форми, но уникални. Всеки опит да се ползват вид матрици води до или красиво или кич, а извън матриците в аналоговото творчество е вид върховна красота.

Не знам ... вид привърженик съм на класиката ... Затова и като цяло казах, че не дръжката ми харесва, а целия гардероб. Останалото е бонус за очите. ;) 

ще ти напомня

аз не обичам да говоря за изкуство защото мисля че е нещо много лично и интимно за всеки и всеки възприема и съпреживява нещата по свой си начин, но понеже стана дума и затова..............

преди 8 часа, bornofash написа:

Много да си здрава и безспирно тази твоя жизнерадост да ни озарява

между другото, снощи след като "излязох" от тук, се замислих, че всъщност ...Пожеланието ти ме изненада, защото си мислех, че имаш/си останал с друго впечатление за мен. Жизнерадостна ...звучи по-красиво и от красива ;)

преди 3 минути, emmi написа:

аз не обичам да говоря за изкуство защото мисля че е нещо много лично

Ко стана с оня пич пианиста? 😎

току-що, DarkEdge написа:

Ко стана с оня пич пианиста? 😎

кой той?

преди 1 минута, emmi написа:

кой той?

Това беше перефразиране на финала на един виц, само че в него се пита за онаа мацка пианистката...,

преди 10 минути, emmi написа:

аз не обичам да говоря за изкуство защото мисля че е нещо много лично и интимно за всеки

Прощавай, че се изказах като критик. Да, изкуството е твърде интимно и лично, но тръгнем ли да заговаряме за намеци, то кой първи почва с критичните си оценки, а?!

Проста реакция бе от моя страна.

Не ми е присъщо да погледна една картина и да разсъждавам какво е искал да каже автора, но след като някой казва, че във въпросната има намек, то първо сигнално споделям вид мое собствено мнение с което не декларирам обективността, а моята гледна точка.

Да, тя може да е различна за другия, но не сме в интимна тема, а в вид свободен форум, където можем да споделим своето си мнение за вид художествено произведение без да се себе цензурираме.

преди 6 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Прощавай, че се изказах като критик. Да, изкуството е твърде интимно и лично, но тръгнем ли да заговаряме за намеци, то кой първи почва с критичните си оценки, а?!

а, нямах това предвид изобщо! По-скоро, че приемам твоето мнение напълно

преди 7 минути, DarkEdge написа:

Това беше перефразиране на финала на един виц, само че в него се пита за онаа мацка пианистката...,

е, сега лъсна че не повня вицове............ баси

така

аз поемам дълбоко дъх, запушвам си носъ и се потапям

довечера ако исплювам ще си пишем пак

преди 5 минути, emmi написа:

аз поемам дълбоко дъх, запушвам си носъ и се потапям

Благодаря за сигнала. Аз поемам пътя към черешата ... :) Бране ме чака ... :) 

Сам още един щрих в плоската земя и преориентирам концентрацията си на друго място ... хм ...

За друг вид концентрат или меко гориво = лееее какво ме чака утре ... = пазим си черния дроб за утре, вдругиден и те тъка ... :) 

преди 1 час, Maleficient написа:

между другото, снощи след като "излязох" от тук, се замислих, че всъщност ...Пожеланието ти ме изненада, защото си мислех, че имаш/си останал с друго впечатление за мен. Жизнерадостна ...звучи по-красиво и от красива ;)

Ми виждам как се радваш на живота и затова те нарекох така

Ти си цяла торба с емоции и си непредвидима. Има голям шанс да сбъркам, ако се осланям на впечатления.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.