Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 минути, Уиш... написа:

Предавам се

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

преди 4 минути, Уиш... написа:

ясно, все още храносмиламе:biggrin:

А не... Варената гречка, с масълце, сиренце, доматче и медец... Минава общо взето като бърз влак през стомахчето... В смисъл, много си ми е добре!

Ку Ку

деди играе на география с аспект :jumping11:

преди 25 минути, bornofash написа:

Предавам се

малки слушатели на птичи песни ( :

преди 22 минути, darkterminal написа:

А не... Варената гречка, с масълце, сиренце, доматче и медец... Минава общо взето като бърз влак през стомахчето... В смисъл, много си ми е добре!

вече всичко ти разбрах.. гречката има особен дъх, опитвала съм  преди години , но нещо странна ми дойде.. иначе с масълце звучи добре.

преди 47 минути, bornofash написа:

Всички чакаме Емата :lol6:

Е, да, ама Емата пи една маргарита.... 

преди 21 минути, Уиш... написа:

вече всичко ти разбрах.. гречката има особен дъх, опитвала съм  преди години , но нещо странна ми дойде.. иначе с масълце звучи добре.

И пак има дъх

преди 11 минути, Уиш... написа:

Като се свари и се прецеди, докато е още топличка и пуска пара, от купчинката на талази иде миризма на прясна, сладичка бозица...

преди 1 минута, emmi написа:

Е, да, ама Емата пи една маргарита.... 

И пак има дъх

предполагам маслото леко го облагородява. въпрос на вкус

преди 1 минута, darkterminal написа:

Като се свари и се прецеди, докато е още топличка и пуска пара, от купчинката на талази иде миризма на прясна, сладичка бозица...

много различна  ми е от мирис на боза.  ох, боза..  

преди 1 минута, Уиш... написа:

предполагам маслото леко го облагородява. въпрос на вкус

Тцъ, не го

Но, има своето очарование, да кажем

Не ми беше льобима 

току-що, emmi написа:

Тцъ, не го

Но, има своето очарование, да кажем

Не ми беше льобима 

нещо такова , не я заклеймявам. късно я опитах  за пръв път, може би затова..  така или иначе   не ми е в зеления списък

преди 31 минути, Уиш... написа:

Няма да казвам, че съм замаен, да не си прося съчувствие :D 

преди 1 минута, Уиш... написа:

нещо такова , не я заклеймявам. късно я опитах  за пръв път, може би затова..  така или иначе   не ми е в зеления списък

Е, аз от трети клас я ядях всяка седмица в училище - същата работа

преди 4 минути, emmi написа:

И пак има дъх

Дано на Ром, а не на бадеми ... :)

п.п. Деди па ке прави пържоли на скара ... нема жена да му сготви една хубава мусака ... :) 

Ай, че дивото ме зове ... :) 

Утле ... хм ... мой ден ... де се вика ден на мъртвия в обществото ... :) 

Аз доволен от седмицата, другата е веч програмирана и ... в неделя = ми е малък празник за мен.

Де се вика и на мен ми требе спокойствие ... :) Не мой тъй, 24/7/365 ... :) 

я съм човек, не машина ... :) (Не е доказано) ... май требе да презареждам... хм ... ба тая моя физиология ... :) 

току-що, bornofash написа:

Няма да казвам, че съм замаен, да не си прося съчувствие :D 

то, ако спре да ни замайва красивото сме за мустака 

преди 1 минута, emmi написа:

Е, аз от трети клас я ядях всяка седмица в училище - същата работа

мяташе ли я у фикуса?:wub:

преди 31 минути, skalata_73 написа:

Следваща фаза-ша купай окоп.

Скала ... :) Окупирайте всичко! :) То е Ваше! :) 

Да ти кажа ли как се окуплетира установка СС-23 или как от редусеялка излитат някои неща за сваляне на "Невидими самолети" ... :) 

преди 21 часа, Maleficient написа:

хаха, бе ти верно ше излезе, че ме сваляш :D изчервих се даже...

Абе гледам те, че се прехласваш пред някакви жени, викам си тая е на другия бряг, та реших да търся комплименти и аз, така една лесбийка да ми повдигне малко самочувствието, че ако разчитам на мъжете... 😬

преди 24 минути, Trichocephalus написа:

Кафенце някой да иска ?

ДУ Ку

Аз, но понеже виртуалното е без необходимия кофеин - отива да си правя прясно на котлона второ.

Благодаря все пак.

Днес гледам през прозореца, се очертава хубав ден.

За мен днес е почивка. Не, че може да се почива от мързел, но някак си днес ще се движа без планове. :)  

п.п. Ще почерпя и котките. Мда .... верно, че си имам де жу рен ангажимент ... доста съм се изключил от към вид сериозност. :) 

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Абе гледам те, че се прехласваш пред някакви жени, викам си тая е на другия бряг, та реших да търся комплименти и аз, така една лесбийка да ми повдигне малко самочувствието, че ако разчитам на мъжете... 😬

Ako си по мила с тях може и да ти вържат слънце и да не ти се налага да минаваш в другият бряг.

Но винаги можеш да си вземеш котка  ; )

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Днес гледам през прозореца, се очертава хубав ден.

За мен днес е почивка. Не, че може да се почива от мързел, но някак си днес ще се движа без планове. :)  

п.п. Ще почерпя и котките. Мда .... верно, че си имам де жу рен ангажимент ... доста съм се изключил от към вид сериозност. :) 

Аналогично.

Денят се очертава удовлетворяващ.

за момента обмисляме как точно да го оползотворим. Някак си отвътре ме кара да прескоча до пазара да взема малко разсад пипер че ми се освободи една черга място в градината и е грехота да не я запълня

котките се натъпкаха с кайма

сутринта разпределях мръвките за да ги прибера във фризера и всеки получи по една порция прясно смляна каймичка

преди 3 минути, emmi написа:

освободи една черга място в градината и е грехота да не я запълня

Благодаря ти!

Не съм засял чубрицата .... ще видя дали е читава и какво пък все някое стръкче ще е годно и ще я бодна, та да има и чубрица.

Братовчед ми каза, че някъде имало дива и била по-вкусна. Аз знам за една "рогата", която според мен дава невероятен вкус на свинското със зеле, но не съм ботанически грамотен. Жената е по тая част. За мен всички растения ми изглеждат еднакви в дадена фаза, пък и ги ползвам като не основно хранене.

Ми такъв съм си = за мен по-важно е храната, а не вкуса. Е, кефя се когато е и вкусно ... :) Там съм оставил творчеството в ръцете на жената = разбира ги тея работи ... :) 

Планово: Утре ще бера някакви череши за да нося в София, но кът ме хване съкътлъка от мързела = ще подна читавите остатъци от чубрицата.

В момента концерта на птичките ме е завладял и се наслаждавам на великолепното време около мен. :) 

преди 7 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Благодаря ти!

Не съм засял чубрицата .... ще видя дали е читава и какво пък все някое стръкче ще е годно и ще я бодна, та да има и чубрица.

Брато

а, аз чубрица не ползвам щото нещо ми идва много нахална като аромат

обаче съм ръснала кориандър и съм бучнала от лилавия босилек да ръся салатките

Иначе имаме целинка, копър, магданозче, мента, джоджен, машерка, кантарион.... сега и лайка пръснахме - гледам че се е показала

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.