Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

Някой да е виждал доктор да пише на иврит? Не? А има такива. Учението им в камилария се разминало с 5 дуката и 1 луидор, обаче допълзяли на запад за заплатка от 25 000 райхсмарки. Колко тона фурми е това, баси ...

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Profruit написа:

Много просто. Пише на латински с руски букви.

Invia est in scientia  via sine lingua latina

преди 2 минути, Profruit написа:

Някой да е виждал доктор да пише на иврит? Не? А има такива. Учението им в камилария се разминало с 5 дуката и 1 луидор, обаче допълзяли на запад за заплатка от 25 000 райхсмарки. Колко тона фурми е това, баси ...

Нашия пише по морзовата азбука :biggrin:

преди 5 часа, emmi написа:

Чудя се ас кой ме испреваришиил... Пък то Малефчето:)

Как сте с фурмите, Уважаема? Нещо да помагаме к доставките? 

Мисля това е моя шанс да завържа контакти с магребски принц и да се сдобия с крепко здраве.

За това ще си помогна сама, за да ми помогне и Аллах, Яхве, Джиизъс, Шива, Один и т.н. :lipstick:до тогава чайчето от глог и акация добре сваля от напрежението, което образуват определени елементи на работното място.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Мисля това е моя шанс да завържа контакти с магребски принц и да се сдобия с крепко здраве.

За това ще си помогна сама, за да ми помогне и Аллах, Яхве, Джиизъс, Шива, Один и т.н. :lipstick:до тогава чайчето от глог и акация добре сваля от напрежението, което образуват определени елементи на работното място.

Сложи и малко лавандула за добър сън

Ние праснахме с Флопито по ено кайве и вече може да продължава да вали

Което и прави, де

преди 1 час, emmi написа:

Сложи и малко лавандула за добър сън

Ние праснахме с Флопито по ено кайве и вече може да продължава да вали

Което и прави, де

е, кафе ... трябваше някое джин-фисче :cool: или ти си с МПС и не е желателно

покрай отказа от сигаретите, грам не ми се порка алкохол- нещо се повредих. Онзи ден сто часа в Биллата избирах какво да поркам- пък взимах джин Бифитър, щото едни лелчета до мен си бъбреха и избираха на глас- та едната каза на другата: Мани го това вино! Сега е сезон за джин с тоник...- направих една обиколка, пък го върнах, щото си мисля: ще ми се допуши. После едни намалени ром-чета...мисля: ше трябва с кока-кола, а тя е вредна и газирана. После узо-то...малко взех, ма пък този приятен бърбън, също намален ...и накрая си взех розето. Ако си имах иконом или   заведение, да взема квото ми е под ръка, щеше да ми е по-лесно.

Вчера иначе си правих пъстърва ...

после четох за байпаса и какво вреди на сърцето- самопохвалих се по случая със спирането на цигарите

преди 3 часа, Ma_ri написа:

Човек, трябва да е завършил фармация и да има поне десет годишен стаж, по специалността, че да разбере, какви ги пише Доктора :speak:

Де туй нящо ? 

Он сега не пише, а четает.Положението е много хард и спешъл, подруго моя. Не повня ничего от туй, що четох миналата седмица.Ни йота. Заборавил съм все и вся как ланшната ми ерекция.Явно ще лапам чифтето.

преди 14 минути, Trichocephalus написа:

Де туй нящо ? 

Он сега не пише, а четает.Положението е много хард и спешъл, подруго моя. Не повня ничего от туй, що четох миналата седмица.Ни йота. Заборавил съм все и вся как ланшната ми ерекция.Явно ще лапам чифтето.

Важното е,  от каквото лекуваш пациентите, от това да умират. Не,  като някои други твои колеги :wub:

Аз съвсем скромно си знаех, че от една възраст няма да ми се отдава с ученето, и не посмях да се изкачвам по стъпалата на дисертации или друг род разширяване на образователните нива.

Прокурора от миналата година където ми изпрати прекрасния букет за рождения ден днес се е обаждал :shy11:но мен ме е нямало в стаята

Наздраве с Мохито!

готово, не съм си го мейквала аз, демек по-разредено, но създава достатъчно близка представа за оригинала :)

Също така Безценното днес се самопосвети във вапцването, или бояджийството. Не се губи като опит и е доста добре за последващи нужди в домакинството. Каза ми: Мамо, ще помагаме на Ванката да боядисва!- аз естествено почвам със съветите от клетия ми опит, бремена в осмия месец в разгара на лятото, като си боядисах тавана прасковен :D той ме успокоява. И сега като питам за резултата, отговора беше: Работата е свършена. Клиентите са доволни!- и скрийншот с благодарности от Ванката 

:)

казах ли Наздраве?!!!!

преди 7 минути, skalata_73 написа:

В алкохола може да има и красота :beer:

По-добре късно да го разбереш, отколкото никога!

:beer:

п.п. Проект с кодово има "Орех за Жената" = ЗАПОЧНА СЕ!!! :) 

Фото кът има фейшън визия, че сега е как Док ги знае = разфасофах част от гората ... :) Демек ... бе не на всеки понася вид кадри от оперативни деяния. :)  

преди 4 часа, Maleficient написа:

е, кафе ... трябваше някое джин-фисче :cool: или ти си с МПС и не е желателно

покрай отказа от сигаретите, грам не ми се порка алкохол- нещо се повредих. Онзи ден сто часа в Биллата избирах какво да поркам- пък взимах джин Бифитър, щото едни лелчета до мен си бъбреха и избираха на глас- та едната каза на другата: Мани го това вино! Сега е сезон за джин с тоник...- направих една обиколка, пък го върнах, щото си мисля: ще ми се допуши. После едни намалени ром-чета...мисля: ше трябва с кока-кола, а тя е вредна и газирана. После узо-то...малко взех, ма пък този приятен бърбън, също намален ...и накрая си взех розето. Ако си имах иконом или   заведение, да взема квото ми е под ръка, щеше да ми е по-лесно.

Вчера иначе си правих пъстърва ...

после четох за байпаса и какво вреди на сърцето- самопохвалих се по случая със спирането на цигарите

А, преди обяд не употребляем... 

преди 25 минути, Maleficient написа:

Наздраве с Мохито!

готово, не съм си го мейквала аз, демек по-разредено, но създава достатъчно близка представа за оригинала :)

Също така Безценното днес се самопосвети във вапцването, или бояджийството. Не се губи като опит и е доста добре за последващи нужди в домакинството. Каза ми: Мамо, ще помагаме на Ванката да боядисва!- аз естествено почвам със съветите от клетия ми опит, бремена в осмия месец в разгара на лятото, като си боядисах тавана прасковен :D той ме успокоява. И сега като питам за резултата, отговора беше: Работата е свършена. Клиентите са доволни!- и скрийншот с благодарности от Ванката 

:)

казах ли Наздраве?!!!!

Браво на Безценното! Добра работа е свършила майка му! Научила го е че няма нещо, което не може да не се направи. 

Мохито също става. Ментата в градина расте със страшна сила и в скоро време ще бъде применена по същия начин

Нещо натиснах

:cheers: Добра вечер на всички ,как е хавата :bubblegum:

"Преглед на печата" да правя ли или някой ще представи новините с две думи :D

преди 29 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

...как Док ги знае...

Аз на доктор дето яде крем брюле с бира нямам вяра.

преди 8 минути, Kim. написа:

"Преглед на печата" да правя ли или някой ще представи новините с две думи :D

Алкохолиците сега ша са сберат и ша са напият. Туй то.

преди 3 минути, Ma_ri написа:

С две думи - Вали дъжд....:speak:

у наше село няма дъжд ..знаеш ли как се е облещило това слънце 

преди 42 минути, skalata_73 написа:

В алкохола може да има и красота :beer:

jdv1591890910j.jpg

пак си ме щракнал в действие тцък тцък тцък :bubblegum:

Пфффф...... 

изпълних обаче плана за деня. 

Ако не друго- поне това. 

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Правилно ! :) 

преди 4 минути, skalata_73 написа:

То туй е ясно ..за алкохолиците ,ама тоз наш дофтур освен брюлето и бирата гледам ,че и комбинира йегера с фурми ...а тук нещо фурмите ги цитират като  отче наш 

не моем да разберем какво против фурмите имат ..то аз не ги обичам ама не ми и пречат ..виж ако е сушена слива ша са скараме :lol6:

преди 4 часа, Maleficient написа:

Сега е сезон за джин с тоник...-

Абсолютно - точно това смуча от 18:00 досега. Две обиколки направих и след малко минавам на бира, но първо да мине 20:00 часа.

току-що, Kim. написа:

То туй е ясно ..за алкохолиците ,ама тоз наш дофтур освен брюлето и бирата гледам ,че и комбинира йегера с фурми ...

Ми...от толкос правене на клизми са е бъгнал нещо, ама е готин. Особено кат са нафърля му са кефя и си правя скрийншотове с подвизите му. Един ден ще издам книга, ще стане бестселър и ще стана и аз милионер :dollars:

Аз пъ на тея де пият вину со трюфели ... :) 

Бате, слееед мъниче сфършфъ бирътъ и джин со тонкин ... :) 

Тъй де ... вали, но летото за мен поооочуаааа :) 

До дер се преболя со камънъкъ де изкочи, знъчи, хм, фо неделя ке колилим со брадчетъ яре, тъ да полеем со кръв и доизтече фо оснофите нещу диво, а не агне ... :) 

Вер, че е гледано от един циганин со една ръка (крал е жицъ фо фреме гъ е минафал тока), мъ оцелял, макар и инфалид, а не индивид. :) 

:beer:

п.п. Ейти туй ако някой го декриптира ке разбере истината. :) 

преди 2 минути, Kim. написа:

не моем да разберем какво против фурмите имат

Този, който не яде фурми - е човек покатаен, зъл и мисли лоши работи. 

хапнеш ли фурми - ставаш благоразположен към всичко и всички, хората са за теб братя и сестри, изгонваш всички лоши помисли от тялото си, а сутрин , седнал на белия кон изкараваш и всички лоши неща извътре от тялото си.

Аз препоръчвам всеки ден да се хапват фурми ! 

И си личи, кой не е ял - виждаш го из форума един такъв ( такава) запечен, заяжда се със всички, фучи като дръглива  котка и се бори за рибешка глава, изхвърлена до контейнера за смет. Гадна гледка , но аз ги съжалявам и се опитвам по всякакъв начин да им помогна, най-малки от които е да им препоръчам да ядат фурми, а не съфорумци 

и ще стана и аз милионер

Хората досега станаха, ти тепърва ще ........  ! 

преди 7 минути, Kim. написа:

не моем да разберем какво против фурмите имат ..

Ръсттройфат му перистълтикътъ и бърка пааакънету со гремиранету ... :) 

преди 3 минути, Trichocephalus написа:

Аз препоръчвам всеки ден да се хапват фурми ! 

Бе ... за сутрин ранделе стъфа и со еко прясну меку ... :) 

Иначе фибри ли имаше и не уденъх ко бе фо формите де помагът за изхождънету ... :) 

преди 6 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

п.п. Ейти туй ако някой го декриптира ке разбере истината. :) 

Абе ти много са прайш на гламав, ама си голем пич. Казвал съм ти го, ама пак.

От тебе само трябва да се учат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.