Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 2 минути, Kim. написа:

бира не пият

Наблегни на "розето". Емми е много права, пръцдом, вярна фо някои отношения. ;) Не червено или бяло. Розето е еликсир за душата. Устъги бирътъ на нас = свинките ... :) ил мооонасите ... :)  

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Trichocephalus написа:

оферирай сега. 

догодина не се знае дали ще сме живи ! 

наздраве :beer: 

Найн

Рано е

Трябва да мине време

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Наблегни на "розето". Емми е много права, пръцдом, вярна фо някои отношения. ;) Не червено или бяло. Розето е еликсир за душата. Устъги бирътъ на нас = свинките ... :) ил мооонасите ... :)  

Мъдра

Мъдра е вярната думичка😎

Деди Ви легъ. Утле пааа славен ден зъ него, а сегъ се наслаждавам на СлавеЯТ, :) 

Ту ърли моргинг лю мадам се мюсу ...

п.п. Ай кам бък ил бак, бът ту скиф не пром ту някои, ор мейби фор хим ол но ту би ил бер кам ту дълсъм ... :) 

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Деди Ви легъ. Утле пааа славен ден зъ него, а сегъ се наслаждавам на СлавеЯТ, :) 

Ту ърли моргинг лю мадам се мюсу ...

п.п. Ай кам бък ил бак, бът ту скиф не пром ту някои, ор мейби фор хим ол но ту би ил бер кам ту дълсъм ... :) 

Ади гуднайт ви

преди 9 минути, emmi написа:

Tрябва да мине време

и аз така виках и то животът изтече измежду пръстите на краците ни ...... :lock: 

преди 8 минути, emmi написа:

Ади гуднайт ви

"... Може би до тогава, докогато умрем младостта си отива не съвсем, не съвсем..."

преди 4 минути, Trichocephalus написа:

и аз така виках и то животът изтече измежду пръстите на краците ни ...... :lock: 

"... Може би до тогава, докогато умрем младостта си отива не съвсем, не съвсем..."

На колко фурми сте Уважаеми? 

Опять переборщили? 

преди 14 минути, emmi написа:

На колко фурми сте Уважаеми? 

Опять переборщили? 

хаха, за да изчислиш бирите с тях, нали :D

че някак грубо да се пита: на колко бири си?

Аз му/им се чудя, как може да пият бира след 19-20 ч ...здрави бъбреци и пикочни мехури с добра вместимост имат, явно.

Днес един колега ме офертира с репликата: днес времето е само за тъмна бира :)

Спешъли за Плавников :) и паралелно като изпратено през пространството "заклинанийце" момичето с лодката да доплава ❤️

ДУ Ку

Времето е пивко ... тъмно, светло, с лед, без лед ... ич не е за работа, или пък е за работа ... :) 

Ако ще е тъмна бира = "Гинес" ... Я си жулим светло и през зимата даже ...

Натъкнах се на лично недомислие преди един час ... мда ... Тъй е, като почва човек нещо на спомен, а не поглежда бумаги.

До 09:00 има време, но първо кафе, дрън тъ пръц и нейде 07:30 ке го нагласям, а горе в Балкана ке го удурдисвам ...

Определено времето е съблазнително за пиво, пържени калтофки и ред други неща, свързани не с работа ...

А ме чака и организация за яре на пещ и шаран на тиган с подходящите питиета в неделя, за отбелязване на вид начало.

Деди ви се е укопъл яко фо фид дейности и май е стънъл разсеян ... мда ... приключения, но не морски. :) 

преди 9 часа, дръндю написа:

дигат ногу килцата

Дънди, не съм те смятъл за суетен чуек ... Моята нагласа е, че след определена възраст човек трябва да си угажда, щото къ нещу е на отвес, ко друго му остъфъ, Ъ?!

Веееуну, че повечкуту килцъ туфарят "помпътъ", мъ се ... любовтъ минафа през тумбъкъ (животъ = ръшън...) :) А, без любов чуек не е човек. :) А и къ женътъ не плафи любоф со нас, то ние си можем и сами ... ;) 

Да сме живи и здрави, пъ другото ко дойде, но определено не трябва да се надяваме на чужду ... :) Те, тъй ...

преди 9 часа, Trichocephalus написа:

не надо :lock: 

Оставям ти това за почерпка https://stariknigi.bg/

Сканирани стари книги. Може да се четат онлайн. 

Освен това, всеки може да сканира и качи книга

преди 46 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

image.png.9de8ff3aa81de9d49d269a36c38e6e6e.png

преди 19 минути, Maleficient написа:

Колко е прекрасно, че е петък :)

нищо, че дъждовно

Покрай цялата тая работа с вируса вторниците ми рязко намаляха

Пак си имам работа за целия китайски народ, но без напрежение 

Преатно..... 

преди 1 час, emmi написа:

хубав линк
само дето не разбрах, защо в раздела за П.Дънов са сложили Библията
не мисля че Библията се явява негово учение
не го разбирам това положение

Сканирани стари книги. Може да се четат онлайн. 
Освен това, всеки може да сканира и качи книга

Хах :)

Старите книги са ценни заради това , че са хартиени и човек може да си ги сложи в бибиотеката .
С тоя сайт какво да прави магарето ?

Иначе благодаря де - със жеста си показваш загриженост и лично отношение към проблемите на подрастващото поколение глисти у мен

Кафенце ? :newspaper:

Sent from my iPhone using Tapatalk
преди 16 минути, Trichocephalus написа:

от втората до петата част на Хари Потър, с лапето ги четохме в нета...тъй де, аз ги четях на глас, а лапето слушаше
и тъй като на мен не ми беше интересно, много се уморявах, ама като река да си почина и се почваха едни...ней за разказване във форум
все още ги нямахме на хартиен носител
тъй де, хубави линкове за хора, които нямат книгите под ръка

преди 34 минути, Trichocephalus написа:

Хах :)

Старите книги са ценни заради това , че са хартиени и човек може да си ги сложи в бибиотеката .

Иначе благодаря де - със жеста си показваш загриженост и лично отношение към проблемите на подрастващото поколение глисти у мен

Кафенце ? :newspaper:

Е, когато можем помагаме и за попълване на магарешката библиотека с интересни екзенпляри, не ли

Е, когато можем помагаме и за попълване на магарешката библиотека с интересни екзенпляри, не ли

Рядко , но се е случвало ... хмм.... в миналото, не бих могъл да не отбележа приносът Ви, уважаема :newspaper:

току-що, Trichocephalus написа:

Рядко , но се е случвало ... хмм.... в миналото, не бих могъл да не отбележа приносът Ви, уважаема :newspaper:

Където е текло пак ще тече са казали старите хора. Ао някоя книга по погрешка е пристигала в моите лапи вместо директно във Вашите мигом е бидела пренасочвана

Бях спасила един сборник със народни песни. Началото на миналия век. Автентичен фолклор. Поживя известно време при мен докато открия правелното му място. Пенсионерската група за народни песни. Подарих я на отговорничката на състава за юбилея и

Всъщност я дадох да я подарят синът и и снаха и

мдаа, пак ще се бели картоф
уфффф, омръзна ми, ама нали лапето иска пръжен картоф, не моа да откажа
начи, обажда се вчера по талафоня че шси идва и първата приказка - "пържен картоф"...метнала съй на майка си

преди 5 минути, дръндю написа:

мдаа, пак ще се бели картоф
уфффф, омръзна ми, ама нали лапето иска пръжен картоф, не моа да откажа
начи, обажда се вчера по талафоня че шси идва и първата приказка - "пържен картоф"...метнала съй на майка си

:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.