Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой се страхува от смъртта?

Featured Replies

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Абе кви са тия огньове и щуротии? 

Че как кви за чевермето, прасето оттърва и тая година някак :D

преди 1 минута, Крематориум написа:

Пробвала съм вече с кутия ксанакс водка и 2 литра бира. 

Осъсзнай се :angry: Живейте си живота бре хора кво сте се депресирали толкова и кви са тея глупави неща които мислите, няма как да знаеш какво ще е утре че да сложиш край днеска. Големи хора сте, разсъждавайте малко повече, живота не е само компютри и форуми. 

• Отговори 76
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 27 минути, AAUUXX написа:

Това е незаконно, никой няма да кремира жив човек независимо от какво е болен. 

Дори срещу тлъста пачка и ново БМВ ? Като няма евтаназия какво да правим ?  Има далеч по лоши и болезнени смърти от огъня. Ние сме много далеч от Швейцария като стандарт и е доста скъпо да те приспят там.

току-що, Крематориум написа:

Дори срещу тлъста пачка и ново БМВ ? Като няма евтаназия какво да правим ?  Има далеч по лоши и болезнени смърти от огъня. Ние сме много далеч от Швейцария като стандарт и е доста скъпо да те приспят там.

Няма пари които да купят доктор като след това ще лежи доживот или 30г. На останалите въпроси не знам как да отговоря, не съм мислил над това. 

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Абе гледах един път един документален филм за едно животинче, на френски май беше Ай-Ай и то като е под голям стрес и спирало да диша и се самоубива по този начин. Едно такова с големи очи е и живее по дърветата на някакъв остров май беше, там където е жега.

И заека ако го стреснеш достатъчно ще умре ама не за това говорим в случая. 

Знам че съм откачалка но винаги темата за смъртта и кремациите и огъня са ме привличали. Просто имам жесток страх да не се събудя в ковчег. Би ми било интересно като си отида да гледам как телесния ми затвор се превръща в пепел.

току-що, MS 24 написа:

не съм убеден

ако си заличат следите  биха го направили повече от половината 

ако в държавата е забранена евтаназията 

то някои доктори могат да имат различно мнение >

Глупости как се заличава подобно нещо, не е сериозно да се обсъжда това. 

преди 1 минута, MS 24 написа:

пп

и като няма труп 

няма престъпление 

Именно - просто да изчезна в някой крематориум. ДНК няма да има никакво останало . Напивам се до несвяст, обявяват ме за труп и айде експресна кремация за 1000 кинта,

преди 5 минути, Белгиеца написа:

В Белгия има евтаназия, ама само за връзкарите които са нелечимо болни и страдащи.
Та няма да те оглее нито тебе, нито мене през следващите години.
В родното ми село като бях дете бабичките вечер на пейките пред дворовете си разменяха неофициалните новини, кой се е обесил у селото. Ама и за това трябва акъл, трябва да не можеш да спреш веднъж увиснала на примката , която пък трябва е правилно поставена ако не искаш да боли и шули. Трябва и да стегне веднага и след определен брой секунди припадаш, още преди да ти трябва да дишаш. За по-малко от половин минута припада човек при спрян достъп на кръв до мозъка му. Ама за това трябва примката да стегне , а не само да си играеш на бесене. ако някой идиот те набара баш в първите минути и те свали от бесилото, еми може да останеш с напоправими мозъчни увреждания и даже да не можеш повече и да пробваш да се бесиш. Абе лесно е да се каже, обесил се някоя, да де ама си трябват познания предварително и не взема да се счупи изгнилия клон, ха ха ха ...

Огънчт си е най-сигурно. Само трябва да има някой приятел да довърши тялото ти. А после на жаравата може и пържолки да си опече.  Даже съм си харесала вече урна като футболна топка.

преди 4 минути, MS 24 написа:

ти в кой свят живееш

ежедневно  хора изчезват безследно 

Изчезват бягащи от правосъдието, а не такива дето ще ги пекат живи 

преди 4 минути, Крематориум написа:

А после на жаравата може и пържолки да си опече.  

Може абсолютно и бира също, малко музика и се получава незабравим купон по случая. 

Точно това е идеята. А и в крематориума ако бичи Prodigy - Firestarter или Light my fire цена няма да има.

преди 2 минути, MS 24 написа:

и такива които ги заряват по деретата 

Тях ги намират рано или късно, сега много се копае  покрай тези магистрали. 

преди 8 минути, Белгиеца написа:

В Белгия има евтаназия, ама само за връзкарите които са нелечимо болни и страдащи.
Та няма да те оглее нито тебе, нито мене през следващите години.
В родното ми село като бях дете бабичките вечер на пейките пред дворовете си разменяха неофициалните новини, кой се е обесил у селото. Ама и за това трябва акъл, трябва да не можеш да спреш веднъж увиснала на примката , която пък трябва е правилно поставена ако не искаш да боли и шули. Трябва и да стегне веднага и след определен брой секунди припадаш, още преди да ти трябва да дишаш. За по-малко от половин минута припада човек при спрян достъп на кръв до мозъка му. Ама за това трябва примката да стегне , а не само да си играеш на бесене. ако някой идиот те набара баш в първите минути и те свали от бесилото, еми може да останеш с напоправими мозъчни увреждания и даже да не можеш повече и да пробваш да се бесиш. Абе лесно е да се каже, обесил се някоя, да де ама си трябват познания предварително и не взема да се счупи изгнилия клон, ха ха ха ...

Това с бесенето е твърде сложно. Ще се вкараш в разходи, въже да купуваш, стол, после да спазиш процедурата... Най-сигурен е резултата при скок отвисоко. Бързо е и няма какво да се обърка. Само трябва достатъчно мотивация :)

преди 2 минути, Крематориум написа:

Точно това е идеята. А и в крематориума ако бичи Prodigy - Firestarter или Light my fire цена няма да има.

Написах го във вид на шега, няма как да бичи квото и да е в траурен ден. 

преди 39 минути, AAUUXX написа:

Написах го във вид на шега, няма как да бичи квото и да е в траурен ден. 

Ех нашите гадни ритуали. В други държави могат да те изпратят с каквото ти скимне като песен , тука не ... Защо да не може. Човекът е имал чувство за хумор. Защо да не го изпратят в огъня с Light my fire ем има и хумор.

преди 47 минути, halek написа:

Най-сигурен е резултата при скок отвисоко. 

Трябва да ходиш чак на магистрала Хемус да скачаш от високите мостове виадуктите.
Ама аз това няма да го мога на настоящия етап. Може да стане само ако някой ме върже да не ритам и той ме хвърли от моста, ама после пък ако го хванат че ми я е напавил тази услуга, ще го набутата у пандиза, даже и видео да съм записвал че аз съм искал да ве хвърли от моста.

Ей, сетих се,ха ха ха ... намираш един канибал на който му се яде човешко месце и той ще помогне и направо ще те убие без да му мигне окото.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Трябва да ходиш чак на магистрала Хемус да скачаш от високите мостове виадуктите.
Ама аз това няма да го мога на настоящия етап. Може да стане само ако някой ме върже да не ритам и той ме хвърли от моста, ама после пък ако го хванат че ми я е напавил тази услуга, ще го набутата у пандиза, даже и видео да съм записвал че аз съм искал да ве хвърли от моста.

Ей, сетих се,ха ха ха ... намираш един канибал на който му се яде човешко месце и той ще помогне и направо ще те убие без да му мигне окото.

Добре, защо искате да оставяте размазни трупове и грозна картинка след себе си. Ако можех да избирам бих искала да умра от спонтанно човешко самозапалване. Ама вероятността е твърде малка. Пък ако се надръсам и запаля като хората , пестя и от кремация.

преди 3 минути, Крематориум написа:

Добре, защо искате да оставяте размазни трупове и грозна картинка след себе си. 

Е, може и хубава да си, ама ако изкопаш една яма дълбока 3 метра, напълниш я с вода , връзваш на врата нещо бая тежко 40 кг да речем и скачаш с главата надолу у водата. После ще си супер свежа за в ковчега.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Е, може и хубава да си, ама ако изкопаш една яма дълбока 3 метра, напълниш я с вода , връзваш на врата нещо бая тежко 40 кг да речем и скачаш с главата надолу у водата. После ще си супер свежа за в ковчега.

Във вода труповете се разлагат супер бързо. Виж ако напълна ямата с водка/ракия е друго. Или пък газ / бензин. За ковчега ми е все тая, ще се изпарявам през комина,по възможност във Варна или Пловдив.

Бе страшничко си е, но и аз съм от суисидното поколение - ако не ме застигне о време, сам ще го направя. Само още не съм го измислил как точно, че повечето вариянти нещо не ми се нравят - давене е гадно, пък и аз съм плувец по рождение, бесенето много дълго, а и не обичам да ми стяга около врата, с хапчета съм пробвал, то стана бахти чудото, не ща да повтарям, да скоча от високо, като се ударя в земята много ще боли, боли и от куршум.  Защо дявол да ги вземе, все още не разрешават евтаназията - има разни медикаменти, дето ти бият една във вената и си отиваш, кат пич.

преди 2 минути, sound написа:

Бе страшничко си е, но и аз съм от суисидното поколение - ако не ме застигне о време, сам ще го направя. Само още не съм го измислил как точно, че повечето вариянти нещо не ми се нравят - давене е гадно, пък и аз съм плувец по рождение, бесенето много дълго, а и не обичам да ми стяга около врата, с хапчета съм пробвал, то стана бахти чудото, не ща да повтарям, да скоча от високо, като се ударя в земята много ще боли, боли и от куршум.  Защо дявол да ги вземе, все още не разрешават евтаназията - има разни медикаменти, дето ти бият една във вената и си отиваш, кат пич.

Взривяването ми се вижда безболезнено. Или хвърлянето в лавата на вулкан. Ама понеже съм пироман си е лично мнение. Бих отишла до индия и метнала в някоя погреблана клада.

преди 7 часа, sound написа:

Бе страшничко си е, да скоча от високо, като се ударя в земята много ще боли, боли и от куршум. 

Трябва да подходиш отговорно и нищо няма да усетиш.

Естествено, няма да скачаш от втория етаж или да се простреляш в крака и да чакаш да умреш :)

Цитат

Един човек отишъл да се беси на едно дърво, което висяло над реката. Вързал примката на един клон, сложил я около врата си и започнал да се беси. Но клонът се счупил, човекът паднал във водата и започнал да се дави. Когато едвам успял да изплува на брега си казал:

- Еее, да му се не види! За едното бесене щях да се удавя!

:wub:

преди 15 часа, Крематориум написа:

Или хвърлянето в лавата на вулкан.

То, докато стигнеш тази лава, ще умреш в адски мъки.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Обяснява че и куршума в главата въобще не било сигурна работа, да бе, така разправя по статистики некакви и примери на неуспели да умрат и останали с яко увреден мозък да се мъчат още повече.

Знам един, дето не един, а два пъти е стрелян в главата и не само, че не умря, ами дори мозъчно увреждане няма - туй нещо късмета, има хора, дето квото и да правят не могат се отърва от него.

Аз какъвто съм карък, някой идиот спасител току-виж ме изгасил. Самозапалиш ли се - край. По-добре  да си изгориш до кости и пепел. Много мечешка услуга правиш на обгорял човек.

преди 1 час, Ьрмалоу написа:

Кът си казала "музика за погребение", кънсидър тази:

https://www.youtube.com/watch?v=7qr91dJvbqs

Постарай се на 0:59, или 1:49, или 2:44 м. за малко да се изправиш в ковчега.

Твърде лекичко ми е. Искам в крематориума да дъни това

Текстът е много подходящ - Charring the flesh
The body is ash
They never will know
Burning the corpse
Consumed by the flames
They never will find
Evidence
In the furnace

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.