Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой се страхува от смъртта?

Featured Replies

преди 35 минути, MS 24 написа:

ТОВА МИ Е  любимата песен 

Еее ти си мой човек. Дет метъл форевър. Като умра крематориума ще се тресе.

• Отговори 76
  • Прегледи 6,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 часа, Белгиеца написа:

Отиваш там полагаш смирено главица и гилотината ти реше врата за секунда, няма време и да извикаш ох, щото главата паднала преди това у кофата.

Не си виждал кокошка как бяга без глава из двора. Щом кокошката не умира веднага, за човека не знам..

Абе вие с какво се занимавате тука?

преди 4 минути, witness написа:

Не си виждал кокошка как бяга без глава из двора. Щом кокошката не умира веднага, за човека не знам..

Амиии с какво ли не. Със самоубийства,крематориуми и дет метъл. Събрали сме се само чешити. В момента творя текста на дет метъл песен в която се пее за крематориуми и трупове,

преди 42 минути, witness написа:

Е не съм виждал бягаща кокошка без глава, щото баба ми им стъпваше с единия крак на давата крака и с другия на крилете и тогава им режеше шията, после аз имах право да изям кокошия мозък и черния дроб.

А ние тука разпускаме, пияни сме без вино ха ха ха ...

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Е не съм виждал бягаща кокошка без глава, щото баба ми им стъпваше с единия крак на давата крака и с другия на крилете и тогава им режеше шията, после аз имах право да изям кокошия мозък и черния дроб.

А ние тука разпускаме, пияни сме без вино ха ха ха ...

Аз съм с бира, и гледам клипове с кремации и пожари. На нова година умрях от кеф от трясъка на пиратки и фойерверки.

преди 19 часа, MS 24 написа:

ТОВА МИ Е  любимата песен 

Намерихте се! 

Кога ще е сватбата? Упс, той пък Буци е с фамилия Скруч, забравих. Добре де, поне се похвалете тук, виртуално да ви поздравим...

За Смъртта и кой се страхува от нея, може би е по-интересен въпросът: Защо се страхуваме?

Аз лично НЕ се. 

преди 1 час, Maleficient написа:

Намерихте се! 

Кога ще е сватбата? Упс, той пък Буци е с фамилия Скруч, забравих. Добре де, поне се похвалете тук, виртуално да ви поздравим...

За Смъртта и кой се страхува от нея, може би е по-интересен въпросът: Защо се страхуваме?

Аз лично НЕ се. 

Защото се страхуваме от това какво става като умрем. Страхуваме се от непознатото и неизвестното.

преди 5 минути, Крематориум написа:

Страхуваме се от непознатото и неизвестното.

Като всеки нормален човек, мисли за позитивни неща. 

преди 3 минути, MS 24 написа:

трябва да е ясно че сватбата 

жена ми ще я  плаща :angry22:

И защо жената да плаща. Аз не желая изобщо да се обвързвам юридически с никого - после пари за разводи и глупости.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Като всеки нормален човек, мисли за позитивни неща. 

Ами да позитивното е че някой ден ще излетя през комина далеч от този сбъркан свят.

преди 17 минути, MS 24 написа:

защото и е по- лек живота от този на мъжа

затова жената трябва да плаща  всичко 

за да е мъжа в добро настроение 

и да има сили за секс .

И кое и е по-лекото. Бил ли си жена за да знаеш. Затова не искам мъж до себе си - не съм длъжна на никого са слугувам и да му нося ракията. Мъжете само за секс ли мислите.?

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Eми така се правят деца, еволюцията е виновна.

Че това ли е най-важното. Да се размножиш, хептен като животните. Аз не искам деца, ще ми пречат на работата.

Да. Да стана супер добър администратор на Linux/Unix/FreeBSD.

преди 3 минути, Крематориум написа:

Да. Да стана супер добър администратор на Linux/Unix/FreeBSD.

Защо искаш да станеш супер добър администратор?

преди 38 минути, halek написа:

Защо искаш да станеш супер добър администратор?

Интересна е работата, разнообразна е и човек трябва да е максимално добър в това което прави.

преди 1 час, Крематориум написа:

Че това ли е най-важното. Да се размножиш, хептен като животните. 

Аз питах майката на жена ми преди години за какво са ѝ внуци.
Тя рече за да не си остави имотите на държавата. Сега като умря бабето,  внучето ѝ е доволно от наследството.
После аз като умра ще наследи и къща в София и половината от белгийската ми къща.
Има определени предимства като си оклекавела бабущерница, да имаш поне едно дете, по-иначе се отнасят към тебе разни изедници народни по болници и т.н.
И най-важното, ще те изгори баш както ти си искала и ще ти разхвърли праха в морето.
Абе кофти е като са се понатрупали парици, да ги оставиш на държавата мащеха, тя да ги раздава после по циганските махали.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

Аз питах майката на жена ми преди години за какво са ѝ внуци.
Тя рече за да не си остави имотите на държавата. Сега като умря бабето,  внучето ѝ е доволно от наследството.
После аз като умра ще наследи и къща в София и половината от белгийската ми къща.
Има определени предимства като си оклекавела бабущерница, да имаш поне едно дете, по-иначе се отнасят към тебе разни изедници народни по болници и т.н.
И най-важното, ще те изгори баш както ти си искала и ще ти разхвърли праха в морето.
Абе кофти е като са се понатрупали парици, да ги оставиш на държавата мащеха, тя да ги раздава после по циганските махали.

Ами ако не мога да имам деца,.. какво правим.

на 3.01.2020 г. в 0:59, sound написа:

Защо дявол да ги вземе, все още не разрешават евтаназията -

Ами, ще падне бумащина, например да отменят наказанията за склоняване към самоубийство в НК, ако е довело до такова или опит за такова, особено ако жертвата е малолетна или непълнолетна... каквито може би доста четат и тук.

Надявам се само на това, че дори те имат повече акъл от забавляващите се тук. 

на 3.01.2020 г. в 20:17, witness написа:

Не си виждал кокошка как бяга без глава из двора.

А ти явно не си виждала обезглавяване на човек - впрочем и аз не знам, защо обезглавеното тяло на човека не реагира по същия начин, като при кокошките.

преди 18 часа, witness написа:

Ами, ще падне бумащина.....

Класическо оправдание на БГ политик.

Пък аз съм явно малко извратеняк и съм гледала в тубата как се колят кози и прасета  и не съм виждала някое да търчи като му резнат тиквата.  От чисто любопитство просто.  Това за мен е най-хуманния начин да умъртвиш същество, макар да става мазало след това.  В кланиците ги убиват много по-брутално.

преди 45 минути, Крематориум написа:

Пък аз съм явно малко извратеняк и съм гледала в тубата как се колят кози и прасета  и не съм виждала някое да търчи като му резнат тиквата.

Ми щото ги обездвижват, за да може (първо) да му нацелят с ножа гръцмуля и (второ) да съберат кръвта след това - нещо като кашерното клане при юдеите. Оди заколи едно 100 килограмово прасе в движение... И не му "резват тиквата", ами му резват артериите, снабдяващи с кръв главата. 

Виждал съм как побегва обезглавено пиле/кокошка за малко. И кръвта пръска от шията. После пада настрани от загуба на равновесие, но краката продължават да бягат във въздуха. Така беше и с първото пиле, на което клъцнах главата с брадвичката като момче. 

преди 2 минути, Дингири Банда написа:

Ми щото ги обездвижват, за да може (първо) да му нацелят с ножа гръцмуля и (второ) да съберат кръвта след това - нещо като кашерното клане при юдеите. Оди заколи едно 100 килограмово прасе в движение... 

Виждал съм как побегва обезглавено пиле/кокошка за малко. И кръвта пръска от шията. После пада настрани от загуба на равновесие, но краката продължават да бягат във въздуха. Така беше и с първото пиле, на което клъцнах главата с брадвичката като момче. 

Кашерното/Халал клането е изключително мъчителен и брутален начин да утрепеш животното.

преди 1 минута, Крематориум написа:

Кашерното/Халал клането е изключително мъчителен и брутален начин да утрепеш животното.

Не мисля да е така. Мозъкът се лишава от кръвоснабдяване и усещанията би трябвало да изчезват за не по-дълго от полвин минута. 

Кво ше каеш за "Мишо, пилето без глава"? 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mike_the_Headless_Chicken

на 4.01.2020 г. в 20:36, Крематориум написа:

Ами ако не мога да имам деца,.. какво правим.

Няма такъв вариант да не можеш, ще те клонираме в някоя китайска болница и пак ще стане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.