Премини към съдържанието

Дингири Банда

Потребител
 • Публикации

  125
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

52 Много добра репутация

Всичко за Дингири Банда

 • Титла
  Редовен потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Да, фолиевата шапка трябва да е заземена, иначе се губи целия ефект, щото, ако не е заземена, те могат да създадат във фолиото контролирани вихрови токове, които, създавайки от своя страна магнитни полета, а тези магнитни полета, от своя страна, микротокове в невронната мрежа на мозъка - да ви управляват даже движенията, па да не говорим за мислите. Кукла на конци. Затова пускате от шапката една метална жица, по-дебела, до кръста, а нея там връзвате за една дебела метална верига, която се влачи след вас по земята и така винаги сте заземени. Жицата и веригата най-добре е да са сребърни, в краен случай, златни. Заземяването през обувките е несигурна работа, най-малкото трябва да са с метални подметки.
 2. Клатят се на коча тестисите. Просто Путин досега само го поклащаше за заблуда и успиване на противника. А сега вече е започнал акцията и неистово дърпа Северния полюс към него, за да минава Гринуичкият меридиан през Москва и часовото време по света да се отчита с реперна точка Кремъл, спалнята на Путин. Това е част от тайния му замисъл за световна хегемония на Русия.
 3. Не знам при теб тази настройка как е показана, дали е на български или английски език, но гледай по смисъла. Ако съм избрал "Keep Wi-Fi during sleep" -->"Always" (Поддържай Wi-Fi при заспало-->Винаги) при заспиването си телефонът ще държи Wi-Fi включен и процесите в бекграунд, зад сцената, ще могат да вървят, твоят месинджър да има връзка и плоблемът ти да се оправи, ако въобще първоначалното ми предположение е вярно. При избор на "Never" Wi-Fi ще се изключва при заспиване и ще пести батерия, но месинджърът или Вайбър няма да са във връзка през това време. Да напомня, горното важи, ако си избрал месинджърът или Вайбър да работят само през Wi-Fi. Това е в настройките на самите тези програми.
 4. Говоря "наизуст", изхождайки от това, че "Самсунг" са с версия на Андроид. Аз съм с "Алкател", Андроид 6.0. В Settings-->Wi-Fi-->Advanced има опция "Keep Wi-Fi during sleep" (-Always, -Only when plugged in, -Never).
 5. Бял турист и местен се къпят на душовете на плажа в Ямайка. - Белият любезно се обръща към ямаеца: "О, мистър, виждам, че любимите ни имат еднакво име?" - Ямаецът: "Защо?" - Татуирал съм на пениса си името ѝ - Wendy. Виждам, че и при Вас е така? - А, просто се е сбръчкал! Опънал ямаецът кожата и там пишело "Welcome to Jamaica and have a nice day"
 6. Ако телефонът е настроен да изключва Wi-Fi при "заспиване" и месинджърът е настроен да работи само с Wi-Fi, тогава е възможно това поведение.
 7. Хъм... Не те ли объркват в сюблимния момент? Как се казват?
 8. Недей да си сигурна, че да не се разочароваш. Пратчет изисква широк хоризонт на познания и, ако безценното още го няма, с право ще ти каже (за/от себе си), че му е тъпо. Кои книги избра? Аз бих почнал от "Морт".
 9. Дингири Банда

  Каква ОС да избера

  Добро решение. Но първо инсталирай Уиндоуз. Питай тук относно това, или във форума на Линукса, който избереш.
 10. Дингири Банда

  Каква ОС да избера

  Преди появата на графичния интерфейс, за първи път масово въведен от Юникс, всичкото операционна система беше само на текстов интерфейс.
 11. Предлагам, за обогатяване на речника, еднозначната "посерко".
 12. Доколкото знам, не Гринуич, а Северния полюс. В последните 10-ина - 15 години с голяма скорост се премества към Русия. Някой го дърпа (или бута?).
 13. Да, хард-дискът беше 80 ГБ, стигаше за ХР, Линукс и оставаше доста место за лична база данни.
 14. Когато Windows XP беше модерна ОС в България, карах я с РАМ 512+256 МБ, с процесор АМД 1.3 ГХц (1 ядро, дву-четири ядрени имаше само в организации, можещи да поръчат или разработят ПО за повече от едно), вървеше без "глич", сайтове с по-богата функционалност от този се зареждаха и действаха по-бързо и ясно, АдБлок не тежеше. Защо нямам право да се оплаквам? Жалба за младост: It was enough to go to the Moon (32 kB of RAM):
 15. И аз мисля, че основната разлика м/у катми и палачинки трябва да е направата на първите с мая, а на вторите - без. Но някои хора наричат и двете с едно име - палачинки. Палачинките за мен са без мая, с доста по-голям процент яйца и доста по-тънки; мажат се основно със сладки мазила и са десерт, докато катмите често може да са основно солено ястие.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...