Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печеливша ли е книгата?

Featured Replies

преди 2 минути, Anne написа:

Какво ли им да се обяснявам на тъпи нацисти, които отричат Дарвин и нормалната наука...................

Къде ги тез нацисти днес? Науката днес е развита именно заради нацистите колкото и да се мъчат псевдоисторичките кат нашата да го отрекът а за Дарвин той всъщност е подложен на критика днес а не тогава

• Отговори 129
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, Anne написа:

Фалшив е според защитниците на нацистите. Донякъде обаче вината е и на Ото Франк. Не е трябвало да редактира дневника. Но говорим пък за времена, в които все още не се обсъждаха обществено теми, каквито се обсъждат днес - секса, отношенията между хората, отношенията майка - дъщеря...............

Е, съжалявам, но не може да си модерен родител, да се държиш със собствените си дъщери като с приятелки, а не като с деца и да не получиш ответна реакция.................Модерно възпитание - хубаво, но се стигна твърде далеч..............

Просто вземете го прочетете бавно и внимателно този дневник...................

Какво ли им да се обяснявам на тъпи нацисти, които отричат Дарвин и нормалната наука...................

Anne аз не съм нацистка аз съм Тракийка и Българка.А ти на колко години си Anne.

преди 26 минути, Alletheya написа:

Anne аз не съм нацистка аз съм Тракийка и Българка.А ти на колко години си Anne.

На 35 сто пъти го писа а тя и мен ме обиди че не съм българин щот видиш ли мога пиша на немски и английски и руски

преди 20 часа, petie1 написа:

Къде ги тез нацисти днес? Науката днес е развита именно заради нацистите колкото и да се мъчат псевдоисторичките кат нашата да го отрекът а за Дарвин той всъщност е подложен на критика днес а не тогава

Глупости, нацистите нямат абсолютно никакъв принос за науката, имат само за връзката тютюнопушене - рак на белия дроб. Но и нормалните хора могат да я направят тази връзка и без нацистите, нормалните хора не сме чак толкова тъпи.

Да, Дарвин сега се отрича. Но и нацистите по принцип са го отричали. Както и велики автори като Чарлс Дикенс, Виктор Юго, Ханс Кристиан Андресен,  композитори като Феликс Менделсон, художници като Леонардо да Винчи..........

Вашата култура се състои от бълнуванията на Хитлер, Гьоринг, Гьобелс, Мимлер, Розенберг, Вагнер, тъпите скандинавски митове..........

Знаете ли колко потресена бях колколюбими автори, които съм чела, се оказва, че са били забранени? Добре, че сега не са! Забранили са Феликс Залтен и романът му "Бамби", защото учи на човещина и любов към животните!  Пак заради човещината забраняват Чарлс Дикенс и Виктор Юго. И заради привиждащия им се комунизъм от страниците им, естествено. Забранили Ерих Кестнер, защото детските му романи били "американски"..............

Е, днес в книжарниците и библиотеките ги има тези автори и произведения, те винаги ще бъдат по - велики от помията "Моята борба".

Дори социализмът не е толкова безчовечен, не е збранявал ромните за животни или тези на Виктор Юго и Чарлс Дикенс.

Гордея се, че в моята библиотека имам "Бамби" на Феликс Залтен, "Дейдид Копърфийлд" на Чарлс Дикенс (а си мечтая и да имам "Коледна песен"), "Клетниците" и "Парижката света Богородица"  на Виктор Юго,  "Двойната Лотхен" и "Антон и Точица" на Ерих Кестнер. За Леонардо да Винчи се пишат книги и се правят много повече филми, отколкото за неизвестните нацистки художници, а днес Менделсон, а не Вагнер, звучи на сватбените церемонии. Днес цял свят обожава Франция и френската култура, Париж винаги ще бъде много повече от Берлин, "Пале Гарние" - най - красивата опера на света.

Ох пак си ги пляскала едни без да се замислиш какво е писано от светът до 1939 за постижениета на Германия та и до средата на войната... В Маймунда е пълно с исторически книги по темата, ама тя Анне се мъчи да отрече половината история без аргументи, вече почнах да се съмнявам дали изобщо е учила история? Да да те Париж и Берлин винаги са били съперници то това не е било идея на нацистите, а много преди тях....  За книгите не знам кое е било забранено в нацистка Германия а за Вагнер ти казаха че никога не е бил забранен по време на соца и за скандинавската митология ти обясниха че си е част от немския  така както славянската и тракийската са станали част от българския

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.