Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печеливша ли е книгата?

Featured Replies

Печеливша ли е книгата?

от Anne,

Книгата е не само печеливша , но и ще си остане световен бестселър на всички времена Anne и за всички народи.И винаги ще намира място в най големите библиотеки на човешката история. https://www.stihi.ru/2018/02/03/2043

http://www.americannaziparty.com/MeinKampf english.pdf

• Отговори 129
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, Myanmar написа:

Всичко, което изброих, е легенда. И в България си имаме - за неписаните закони на Крум, които ги четем... записани. Защо на никой българин не му прави впечатление, че твърдим нещо, за което няма нищо написано?????? А историята със сноповете стрели/пръчки на кан Кубрат и синовете му е легенда, която идва от Азия и е разсипана из цяла Европа. И тя кьор фишек, ама си я кътаме като национално богатство.

Е баш за мита за кан Кубрат и кан Крум е развенчан от Божидар Димитров в "12  мита от българската история" а псевдоисторичката Анне викаше че нямаме митология

преди 2 минути, Alletheya написа:

Печеливша ли е книгата?

от Anne,

Книгате е не само печеливша , но и ще си остане световен бестселър на всички времена Anne и за всички народи .

И винаги ще намира място в най големите библиотеки на човешката история. https://www.stihi.ru/2018/02/03/2043

Сега ако имаш и копието на фюрера Анне ще види милиони за книга

преди 11 минути, petie1 написа:

Сега ако имаш и копието на фюрера Анне ще види милиони за книга

Горе е в линка  ...

Хм и тази тема замря чакайте сега идва месец на Холкоста по "Виасат История" и гледайте нови теми от псевдоисторичката ни

преди 16 часа, petie1 написа:

Хм и тази тема замря чакайте сега идва месец на Холкоста по "Виасат История" и гледайте нови теми от псевдоисторичката ни

Нормално, Анне е комунистка.Комунистите умират да промотират фалшива история и да изопачават факти и история те са едно цяло с Глобалистите. Анне и Сорос са един и същи вид откачалки както ги наричаше доц.Иво Христов. Дори на еврейските равини Анне не вярва, защото и се иска сама да пише някаква собственна измислена от фондацията нова Афро-циганска история за света. В която болните леви комунист-глобалисти като Анне са царе и принцеси. Очевидно принцесата на Анне е с кайма. За това и е избрала и Гърци бабуини и ги нарича Гръцка митология. Хванала е Вагнер и е потънала.Говори нацисти,но дори не е чела 'Моята борба' не  знае за какво става дума изобщо в книгата.Не знае историята на Света, но мрази Германия, немската мисъл и прогреса на бялата цивилизация. Комунистите са страшно болни същества, идващо от ''сламени шатри в Африка''. Когато Илияда е писана от Омир ,а Орфей и Евридика са ходили по тази свещенна Тракийска земя то тогава комунисти е нямало и държавата се е наричала ТРАКИЯ. Траките са съвкупност от много народи. Индоевропейски народи включващи Траки ,Ариани, Дачи,Пеласги, Етруски,Венети.....Сред тези народи е нямало простаците Тюрки нямало е  Африканци и нямало е Цигани с гена на Анне. Опростоачването на гена ни е вкарано на по късен етап. Истината не може да бъде скрита чрез Истамбулски конвенции. Ние българите сме тези ,които търпим перманентен геноцид от престъпните комунист- глобалисти. Най големият ХОЛОКОСТ се провежда над нас и той се провежда и в момента от комунисти искащи да няма България. За това и те изкарват нас виновни и атисемити. Хем ни унищожават хем ни обвиняват в антисемитизъм .Гнусни  отвратителни твари са това. Жалки и бездуховни ходещи торбички с месо това са комунистите. Бездуховни същества, рушащи всичко из основи и прокарващи пъклените си планове за България и Европа и Света. На тях дължим 4 милиона емигрирали , 60 млн български деца избити в аборти за 30г. и разруха .Заради левите глобалист комунистически нехора  тип Джорд Сорос-класика на Комунист трябва да подписваме джендъри, Истанбулски конвенции ,гей паради,унищожение на национална идентичност помощи за роднините на Анне и  съсипване на държави чрез промотиране на генод и избиване на белите народи, което болнит комунисти наричат  миловидно Афро 'миграция'.Силно препоръчвам на всички хора да прочетатъ за корените и историята на света и да се информират за историята на бялата цивилизация преди да пишатза Холокост робства на Африканци и прочие исторически глупости.

march of.jpg

Да, доста ще е полезно за всички да прочетат всичко за историята на "бялата раса", написано от африканец. :)

преди 4 часа, Alletheya написа:

Нормално, Анне е комунистка.Комунистите умират да промотират фалшива история и да изопачават факти и история те са едно цяло с Глобалистите. Анне и Сорос са един и същи вид откачалки както ги наричаше доц.Иво Христов. Дори на еврейските равини Анне не вярва, защото и се иска сама да пише някаква собственна измислена от фондацията нова Афро-циганска история за света. В която болните леви комунист-глобалисти като Анне са царе и принцеси. Очевидно принцесата на Анне е с кайма. За това и е избрала и Гърци бабуини и ги нарича Гръцка митология. Хванала е Вагнер и е потънала.Говори нацисти,но дори не е чела 'Моята борба' не  знае за какво става дума изобщо в книгата.Не знае историята на Света, но мрази Германия, немската мисъл и прогреса на бялата цивилизация. Комунистите са страшно болни същества, идващо от ''сламени шатри в Африка''. Когато Илияда е писана от Омир ,а Орфей и Евридика са ходили по тази свещенна Тракийска земя то тогава комунисти е нямало и държавата се е наричала ТРАКИЯ. Траките са съвкупност от много народи. Индоевропейски народи включващи Траки ,Ариани, Дачи,Пеласги, Етруски,Венети.....Сред тези народи е нямало простаците Тюрки нямало е  Африканци и нямало е Цигани с гена на Анне. Опростоачването на гена ни е вкарано на по късен етап. Истината не може да бъде скрита чрез Истамбулски конвенции. Ние българите сме тези ,които търпим перманентен геноцид от престъпните комунист- глобалисти. Най големият ХОЛОКОСТ се провежда над нас и той се провежда и в момента от комунисти искащи да няма България. За това и те изкарват нас виновни и атисемити. Хем ни унищожават хем ни обвиняват в антисемитизъм .Гнусни  отвратителни твари са това. Жалки и бездуховни ходещи торбички с месо това са комунистите. Бездуховни същества, рушащи всичко из основи и прокарващи пъклените си планове за България и Европа и Света. На тях дължим 4 милиона емигрирали , 60 млн български деца избити в аборти за 30г. и разруха .Заради левите глобалист комунистически нехора  тип Джорд Сорос-класика на Комунист трябва да подписваме джендъри, Истанбулски конвенции ,гей паради,унищожение на национална идентичност помощи за роднините на Анне и  съсипване на държави чрез промотиране на генод и избиване на белите народи, което болнит комунисти наричат  миловидно Афро 'миграция'.Силно препоръчвам на всички хора да прочетатъ за корените и историята на света и да се информират за историята на бялата цивилизация преди да пишатза Холокост робства на Африканци и прочие исторически глупости.

march of.jpg

Усещаш ли се какви глупости плещиш?

Няма никакви "велики раси". Орфей и Евридика са митични, а не реални личности.

Жал ми е за вас, вярвате в абсолютни глупости и простотии.

Аз не вярвам в старогръцката митология, само казах, че звучи една идея по - нормално от скандинавската, която е пълна с войни и насилие.

И ви съжалявам, ако вярвате дословно на всяка дума от написаното в "Моята борба". Книгата е 100% напудрена. Вашият фюрер е премълчал една камара неща, доста е поизлъгал - нито е от бедно семейство, нито е единственото дете, нито семейството му е било нормално. Нито пък е бил вегетарианец и въздържател. Съмнително е, и че е бил на фронта, защото нито има физически рани и белези (няма и снимково доказателство), нито психически травми. А ако беше истинска жертва на иприта, щеше да е сляп.  Едва ли е воювал наистина, по - скоро може да е бил в друга част на армията, вътре в самата Германия. Някъде бях чела, че се е занимавал с комуникации и не е и помирисвал бойно поле,  той няма и снимки с другарите си от окопи.

А болницата, в която е бил, се е водела не болница за физически заболявания, а психиатрия. За съжаление, не се знае за какво е бил там наистина.

На фантастични истории, тип "провидението реши да ме  спаси и ми върна зрението", хич не вярвам.

Има и доказателство, че неговият железен кръст всъщност е откраднат от музей.

Не подкрепям мулти-култи политиката, но и не съм по крайностите.

Ако бяхме нормална държава, отдавна да сте си имали разправяне със властите за вашите нацистки брътвежи.

За съжаление, сега се прави всичко, в посока реабилитация на нацизма от гнусните САЩ!

А вие най - вероятно сте деца и внуци на гнусните антикомунисти, избили невинни като децата в Ястребино!

Вие не сте българи!

Анне кат толкова го харесваш Хитлер вземи му прочети автобиографията че пак си се изложила яко, то не само "Моята борба" е напудрена а и "Капиталът" на Маркс... @Myanmar Кажи й автобиографията на Хитлер от двата тома

току-що, petie1 написа:

Анне кат толкова го харесваш Хитлер вземи му прочети автобиографията че пак си се изложила яко, то не само "Моята борба" е напудрена а и "Капиталът" на Маркс... @Myanmar Кажи й автобиографията на Хитлер от двата тома

Тук е направо трета световна война! Аз се чудя, що на Калин сървърите блокират постоянно.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Тук е направо трета световна война! Аз се чудя, що на Калин сървърите блокират постоянно.

Първа ядрена:biggrin:

преди 4 минути, petie1 написа:

Първа ядрена:biggrin:

Аз и не знам, защо се спори. Имаме 1 и 2 световна война. След това студена война, с няколко конфликта като Китай, Виетнам, Афганистан плюс в момента унищожаването на Африка. Имаме над половин милиард загинали военни и цивилни. Всеки може да си направи сам статистика. Единственото , което ни пречи в момента да се избиваме като изроди е ядреното оръжие. Ако го нямаше него щеше да има 3 че и 4 световна война.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 26 минути, Емил Костов написа:

ядреното оръжие. Ако го нямаше него щеше да има 3 че и 4 световна война.

Така е. Времето на кашиците свърши.

преди 1 час, Anne написа:

И ви съжалявам

Във всяка твоя тема за самосъжаление ти непременно ни съжаляваш, че знаем неща, в които не вярваш. Изък , че си се преродила в това тяло с този ограничен ум. Освен съжаление постигна ли нещо, което да се мери с предишния ти живот? За какво развяваш това име Ане Франк, ако само чалга и нещастна любов са ти в главата.

преди 2 часа, Anne написа:

Няма никакви "велики раси". Орфей и Евридика са митични, а не реални личности. Книгата е напудрена Не подкрепям мулти-култи политиката, но и не съм по крайностите.Ако бяхме нормална държава, отдавна да сте си имали разправяне със властите за вашите нацистки брътвежи.За съжаление, сега се прави всичко, в посока реабилитация на нацизма от гнусните САЩ!

Анне не подкрепяла крайности само малко щяла да ни поизбие в Сталинистки Гулаг всичките. Анне ние не мразим никой за разлика от вас.Вие сте тези които ни мразите избивате и унищожавате.

преди 1 час, Myanmar написа:

За какво развяваш това име Ане Франк, ако само чалга и нещастна любов са ти в главата.

Добре де коя е Ане Франк всъщност? 

преди 13 часа, petie1 написа:

Добре де коя е Ане Франк всъщност? 

Еврейка, която се е крила по време на ВСВ в Амстердам, а дневника ѝ е станал бестселър след войната. Умира в концентрационен лагер, обаче потребителката тук твърди, че си е сменила тялото и продължава живота ѝ като се занимава с драскане по форумите и боготворене на чалга изпълнителки.

преди 16 часа, Myanmar написа:

Така е. Времето на кашиците свърши.

Във всяка твоя тема за самосъжаление ти непременно ни съжаляваш, че знаем неща, в които не вярваш. Изък , че си се преродила в това тяло с този ограничен ум. Освен съжаление постигна ли нещо, което да се мери с предишния ти живот? За какво развяваш това име Ане Франк, ако само чалга и нещастна любов са ти в главата.

Животът на всеки човек всеки път е различен. Не е казано, че трябва да повтаря всеки път едно и също.

Не съм избрала да съм с увреждания, това не са неща, които зависят от мен.

Можеше и да постигна нещо, можеше и не. Ако си чел книгата...............то значи си наясно, че съм непостоянен човек. Като малка мечтаех да съм актриса, после животът ме повлече и осъзнах колко глупава и несериозна е тази мечта, избрах да се насоча към нещо по - интелектуално - писането.

И пак, ако си чел книгата, там има един объркан момент, който хората не разбират: "Понякога, когато лежа, си мисля, че искам да съм друга, а не тази Ане, не с този вид, и не с този живот. искам да съм друга, различна."  Исках да бъда себе си, но и да водя съвсем друг живот - далеч от критики, да не ми пука толкова от чуждото мнение, да не съм длъжна да се преструвам и да си държа мнението за себе си,  сама да избирам какво да чета, какво да уча............

Това го постигнах. Мога да кажа, че е голяма благодат да живееш във време, в което хората вече не се преструват, не с лицемерни, всеки може да си каже мнението, никой не е длъжен да се съобразява с родителите си относно избора на професия и път в живота. Но най - прекрасна е свободата сам да си избираш какво да четеш. Както и че най - сетне сбъднах една отдавашна мечта - да имам голяма собствена библиотека.

Можеше да стигна и до университет, но при сто интереса, които имам, не знаех какво да избера. Толкова много и различни неща са ми интересни, ако бях избрала едно, щях д съжалявам за второ, после за трето и така.............

Преди никога не съм слушала музика. Да, преди харесвах Моцарт, но класическата музика не е за всеки, сложна е, тежка е, да не говорим, и че навява спомени............. А освен това съм и много емоционален човек. Точно сега попаднах на моя стил музика.

Не съм амбициозна, нямам големи мечти. Преди имах, но сега, когато имах шанса да порасна, научих, че успехите и наградите не са всичко, ако нямаш с кого да ги споделиш. И не радват, ако са повод за завист и злоба, за злобни хорски приказки.  Идеята на дневника е да научи хората на човещина, а вместо това хората го четат като просто поредния роман..........

Да, любовта ме вълнува, защото открих, че само това си струва истински в живота. Това е, което те променя и те прави по - добър човек. Това е, което те стимулира да живееш.

Исках да скъсам със всичко старо, но се оказа, че не е толкова лесно, колкото изглежда. Как се продължава напред, когато нощем ти се появяват тъжни картини и имаш чувство за нещо недовършено? Как продължаваш напред, когато научаваш, че вместо дневникът да промени хората, той е повод за скандали и злоба? Как продължаваш напред, когато откриваш, че много от престъпниците са се измъкнали и не е било въздадено правосъдие? Как продължаваш напред, когато научаваш, че страната, на която винаги си се възхищавала - САЩ, не е точно каквото изглежда?

Не искам нищо повече от здраве, щастие, щастлива любов и спокоен личен живот, от сбъдване на някои мечти.

За пари и богатство вече не мечтая - животът ми даде страхотен урок (сега) как парите променят хората.

Никога, никога не съм казвала, че съм ангел...............

Нямаше да мисля толкова за миналото, ако през 2004 един филм по "Дискавъри" не промени всичко. "Кой предаде Ане Франк". Мога само да кажа, че изненадата беше голяма, защото винаги съм смятала, че аз съм виновна за всичко..............Защо ли? Заради суетенето последните дни. Никога не си простих, че не бяхме по - тихи............ Но във въздуха витаеше онова чувство.........предчувствие за край на войната, за близка свобода...........

преди 54 минути, Anne написа:

Като малка мечтаех да съм актриса, после животът ме повлече и осъзнах колко глупава и несериозна е тази мечта, избрах да се насоча към нещо по - интелектуално - писането.

Имай милост към човечеството и се върни към балета.

Напиши нещо на еврейски и го преведи на холандски.

Да, преди харесвах Моцарт, но класическата музика не е за всеки, сложна е, тежка е, да не говорим, и че навява спомени.............

Чакай, чакай, чакай, чакай... Да не искаш да кажеш... че... преди да те убият като еврейка ти си била... Моцарт? То при теб доказателство за прераждане са някакви смътни спомени, а ето сега ти се мъжделее нещо и за тая Лунна соната, там под беседката, докато я пишеше...

"Понякога, когато лежа, си мисля, че искам да съм друга, а не тази Ане, не с този вид, и не с този живот. искам да съм друга, различна."

Повярвай ми, мечтата ѝ не е била да бъде българка чалгарка. По-скоро би скочила в концентрационен лагер, отколкото да приеме това издевателство над детската ѝ душа.

да не ми пука толкова от чуждото мнение, да не съм длъжна да се преструвам и да си държа мнението за себе си,  сама да избирам какво да чета, какво да уча............

Това го постигнах.

Нарича се разглезеност и претенциозност. Не е точно постижение, за да се гордееш с него.

Можеше да стигна и до университет, но...

Те всички идиоти казват, че нещо е можело. И аз можех да стана Нобелов лауреат, обаче бях зает с едни важни работи.

Мога да кажа, че е голяма благодат да живееш във време, в което ...никой не е длъжен да се съобразява с родителите си относно избора на професия и път в живота.

Ама ти на работя ли ходиш? Каква ти е професията? Сигурно затова не си следвала, прегърбвала си се от работа, вместо да пишеш по форумите и да си почиваш.

порасна, научих, че успехите и наградите не са всичко, ако нямаш с кого да ги споделиш. И не радват, ако са повод за завист и злоба, за злобни хорски приказки. 

На килограми не знам, но на акъл не си пораснала. Иначе щеше да знаеш, че съжаление може да получиш от всеки, но завистта трябва да си я заслужиш. Ако завистта за успехите ти ги омаловажава, значи си ранимо малко дете.

Толкова много и различни неща са ми интересни, ако бях избрала едно, щях д съжалявам за второ, после за трето и така.............

И за по-лесно не учи за нито едно от тях. Ако си мислиш, че хората ги бива в само едно нещо или ги интересува само едно нещо и затова ходят студенти, много грешиш.

Точно сега попаднах на моя стил музика.

Как ли пък не. Помня отпреди 10 години просеше във форум Музика чалгии и да ти режат клипове на Анелия и Пайнер пявачки.

Не съм амбициозна, нямам големи мечти.

Не искам нищо повече от здраве, щастие, щастлива любов и спокоен личен живот, от сбъдване на някои мечти.

Демек искаш всичко на тоя свят!

Никога не си простих, че не бяхме по - тихи............

Изпяла си нещо на Деси Слава и нацистите са те вкарали в концлагер. Евала! Обаче ти не си виновна, искала си да изсвириш нещо на клавесин, обаче си нямала под ръка.

judging milos forman GIF by Maudit

Предполагам, че ти с лекота би живял във време, в което от малък те учат да се усмихваш на хората, независимо какво ти е в душата, че би ти харесало да ти повтарят, че децата и младежите нямат право на мнение, че трябва до безкрай да слушаш родители си (дори когато грешат), че трябва да си винаги с лицемерна и дежурна усмивка, винаги весел и готов да помогнеш, никога за нищо да не се оплакваш, винаги да отговаряш на твърде високи изисквания.................

Извинявай, но това не си е живот.Не е и живот това да ти казват какво да четеш и какво - не, да правиш компромиси, ден след ден.

Сега мога да съм себе си и да не трябва да крия чувствата и настроенията си, емоциите си, имам право на мнение и свободата да чета каквото поискам. Не е разглезеност. Предпочитам да съм истинска, отколкото фалшива от сутрин до вечер.

току-що, Anne написа:

Предполагам, че ти с лекота би живял във време, в което от малък те учат да се усмихваш на хората, независимо какво ти е в душата, че би ти харесало да ти повтарят, че децата и младежите нямат право на мнение, че трябва до безкрай да слушаш родители си (дори когато грешат), че трябва да си винаги с лицемерна и дежурна усмивка, винаги весел и готов да помогнеш, никога за нищо да не се оплакваш, винаги да отговаряш на твърде високи изисквания.................

Извинявай, но това не си е живот.Не е и живот това да ти казват какво да четеш и какво - не, да правиш компромиси, ден след ден.

Сега мога да съм себе си и да не трябва да крия чувствата и настроенията си, емоциите си, имам право на мнение и свободата да чета каквото поискам. Не е разглезеност. Предпочитам да съм истинска, отколкото фалшива от сутрин до вечер.

Че ти сега живееш точно по същия начин Анне. Не си себе си. 

Ако издевателство наричаш текста на песента "Не съм ангел", значи нещо сериозно не си уред. Защото тази е една от песните, която ме описва много добре:

"Грешна съм, пред Бога и пред хората,

грешна съм и в любовта,

мислиш си, че ме познаваш, че аз съм ангел, но не съм.

Ранява съм сто пъти

предавала съм по сто пъти,

но само за един боли ме и това си ти".

Съжалявам те, ако за теб поп- фолкът е само простотиите тип "Рибна фиеста" и "Бягайте, крачета".

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Че ти сега живееш точно по същия начин Анне. Не си себе си. 

Не е вярно. Защо мислиш така?

Да, не съм щастлива, но това не значи, че не съм себе си. Просто си позволявам да дам израз на чувствата си.

Е, нямаше и да бъда толкова злобна и може би, лоша, ако някои хора уважаваха личното пространство на другите и и не им правеха гадни номера. просто много държа на личното пространство. Това да натискаш някого да се откаже от чувствата си към някого, да го обиждаш и подиграваш, да му пращаш троянец........Това са все неща, които аз не бих правила.

преди 7 минути, Anne написа:

Ако издевателство наричаш текста на песента "Не съм ангел", значи нещо сериозно не си уред. Защото тази е една от песните, която ме описва много добре:

"Грешна съм, пред Бога и пред хората,

грешна съм и в любовта,

мислиш си, че ме познаваш, че аз съм ангел, но не съм.

Ранява съм сто пъти

предавала съм по сто пъти,

но само за един боли ме и това си ти".

Съжалявам те, ако за теб поп- фолкът е само простотиите тип "Рибна фиеста" и "Бягайте, крачета".

Не е вярно. Защо мислиш така?

Да, не съм щастлива, но това не значи, че не съм себе си. Просто си позволявам да дам израз на чувствата си.

Е, нямаше и да бъда толкова злобна и може би, лоша, ако някои хора уважаваха личното пространство на другите и и не им правеха гадни номера. просто много държа на личното пространство. Това да натискаш някого да се откаже от чувствата си към някого, да го обиждаш и подиграваш, да му пращаш троянец........Това са все неща, които аз не бих правила.

Прегледай си темите и постовете, които си написала и не се излагай повече. Ти не си себе си, нито имаш свободна воля. 

Що се отнася до злобата и завистта, ви препоръчвам следващия път, когато дават поредицата "Приказка за две сестри - Ане Франк и Ева Шлос", да го гледате.

Определено човек не очаква да чуе такива думи, като тези на Ева.

преди 13 минути, Anne написа:

Моме, ако си въобразяваш, че само ти си имала кофти детство или, че моя път е бил постлан с червен килим и рози, значи живееш в някакъв измислен свят. Хората се борят с живота, за да имат поне достойно ежедневие, храна и дом.

Всичките ти теми са или самосъжаление, с което оправдаваш некадърността си (особено ми хареса как си имала толкова много интереси, че си се образовала в общо 0 университета, защото аз, примерно, ако имах право, щях да следвам три специалности едновременно) или си заета с егоизмът си и угаждането си как всичко ти се полага и как целия свят ти пречи, а всички са по-прости от теб, защото си гледала някакъв филм с Том Круз ли беше, нам си какво. Единствената причина да те траят тук е, че компанията ти е само с една стъпка по-високо еволюционно от теб и ти гледат сеира.

преди 9 часа, Myanmar написа:

Еврейка, която се е крила по време на ВСВ в Амстердам, а дневника ѝ е станал бестселър след войната. Умира в концентрационен лагер, обаче потребителката тук твърди, че си е сменила тялото и продължава живота ѝ като се занимава с драскане по форумите и боготворене на чалга изпълнителки.

Хм малко странно звучи крила се пък известна? Дневникът й не се ли оказа фалшив? За псевдоисторичката ни дето вярва в тезата че е новата Ане Франк нямам думи

на 25.01.2020 г. в 21:44, petie1 написа:

Хм малко странно звучи крила се пък известна? Дневникът й не се ли оказа фалшив? За псевдоисторичката ни дето вярва в тезата че е новата Ане Франк нямам думи

Фалшив е според защитниците на нацистите. Донякъде обаче вината е и на Ото Франк. Не е трябвало да редактира дневника. Но говорим пък за времена, в които все още не се обсъждаха обществено теми, каквито се обсъждат днес - секса, отношенията между хората, отношенията майка - дъщеря...............

Е, съжалявам, но не може да си модерен родител, да се държиш със собствените си дъщери като с приятелки, а не като с деца и да не получиш ответна реакция.................Модерно възпитание - хубаво, но се стигна твърде далеч..............

Просто вземете го прочетете бавно и внимателно този дневник...................

Какво ли им да се обяснявам на тъпи нацисти, които отричат Дарвин и нормалната наука...................

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.