Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте днес 1 си купих LCD телевизор 2-ра ръка човека беше на зор телевизора е доста запазен неразлечим от нов ето го модела  CROWN LED LCD 32202SM SMAR пише че има WI FI но аз не мога да го намеря във настройките за Мрежа има само за Кабел без WI FI 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Петър Чакъров написа:

Здравейте днес 1 си купих LCD телевизор 2-ра ръка човека беше на зор телевизора е доста запазен неразлечим от нов ето го модела  CROWN LED LCD 32202SM SMAR пише че има WI FI но аз не мога да го намеря във настройките за Мрежа има само за Кабел без WI FI 

Мисля, че няма - ако това е телевизора пише WiFi - готовност

• Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Wifi  е опция. Най-вероятно трябва да му се купи/закачи wifi адаптер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Петър Чакъров написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 години,когато се е продавал е бил 350 лв.Т.е. най-нисък клас.Дори да имаше   wifi ,ще разбереш че няма работещи приложения инсталирани в него,а нови инсталирани въобще не се знае дали ще сработят.

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Човекът си изясни нуждата от закупуване на USB фишка, аз разбира се му препоръчвам да ползва LAN кабел.

Но понеже продължавате с глупостите да попитам:

Да кажем, че свини не разбира, обаче гледам колега е написал:

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

няма работещи приложения инсталирани в него,а нови инсталирани въобще не се знае дали ще сработят.

Та за какво си ползвате талавизорите, ако не е тайна де? За палачинки? Тирамису? Баклава? Ребърца? Да копае? За банкови трансфери докато спите?...

• Еха 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JKirilov написа:

Та за какво си ползвате талавизорите, ако не е тайна де

За тебе е тайна понеже ги "разбираш" телевизорите 

• Ха-ха 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, JKirilov написа:

Човекът си изясни нуждата от закупуване на USB фишка, аз разбира се му препоръчвам да ползва LAN кабел.

Но понеже продължавате с глупостите да попитам:

Да кажем, че свини не разбира, обаче гледам колега е написал:

Та за какво си ползвате талавизорите, ако не е тайна де? За палачинки? Тирамису? Баклава? Ребърца? Да копае? За банкови трансфери докато спите?...

С обикновена "USB флашка", пак няма да стане - поне не на това шаси. А телевизорите си ги ползваме както си искаме. Аз лично най малко за телевизор :)

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, JKirilov написа:

Не виждам да съм написал "флашка"? А че е Wi-Fi Ready означава, че 100% има съответната дупка. Защо пишете само неграмотници?

Нещо малко си се объркал, къде е тази дупка и за какво се използва ще ни я покажеш ли? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Pig написа:

За тебе е тайна понеже ги "разбираш" телевизорите 

Има тук един съфорумец - би казал:"Телевизорът аз съм го измислил"..
Та и изцепките на @JKirilov...

преди 5 минути, JKirilov написа:

дупка

Дупки има навсякъде другаде, но не и на техническо изделие!
Там има отвори. Ама ти откъде да знаеш такива неща. Ама си рупаш из целия форум небивалици.

• Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JKirilov написа:

Защо изцепки приятелю? Кое не е вярно? Вече ако някой е излъгал за редито...

Защото пишеш глупости. Никой не е излъгал за радиото. Има възможност шасито за wifi модул, но не на този модел и не е usb интерфейс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Wi-Fi: Готовност" гледам, че пише. Само пигито знае по какво се различава от Wi-Fi Ready.

Kупува се модул, наричан фишка:

Примерно - https://www.emag.bg/adapter-usb-wifi-dongle-samsung-wis12abgnx-wis12abgnx-xec/pd/EC0FTBBBM/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, JKirilov написа:

И след това пие една студена вода защото пак няма да има нет по въздуха. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, JKirilov написа:

"Wi-Fi: Готовност" гледам, че пише. Само пигито знае по какво се различава от Wi-Fi Ready.

Kупува се модул, наричан фишка:

Примерно - https://www.emag.bg/adapter-usb-wifi-dongle-samsung-wis12abgnx-wis12abgnx-xec/pd/EC0FTBBBM/

Даа и един мармот инсталора драйвъри. Хайде да видим, как естане

• Ха-ха 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, street racer написа:

Мисля, че няма - ако това е телевизора пише WiFi - готовност

Да това е

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Преди 3 години,когато се е продавал е бил 350 лв.Т.е. най-нисък клас.Дори да имаше   wifi ,ще разбереш че няма работещи приложения инсталирани в него,а нови инсталирани въобще не се знае дали ще сработят.

Работят всички приложение но е малко бавен но става за гледане на клипове аз го взех за детето да си гледа филмчета на него

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Петър Чакъров написа:

това е

Няма радио модул. Ползваш го с кабел към рутера.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, FusE написа:

Да купих си една от 12 лева :Д и не сработи :Д:Д:Д

преди 20 минути, FusE написа:

Днес отидох до 1 магазинче купихме Android Box който струва 45 лева  и телевизора стана сега като сегашните има си play Store и всичко си работи много добре все пак го купих на доста ниска цена 55 лева

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Петър Чакъров написа:

Сега искам да прочета обяснението на JKirilov защо не са се получили нещата, а така държеше на този стик. 

преди 4 минути, Петър Чакъров написа:

Днес отидох до 1 магазинче купихме Android Box който струва 45 лева  и телевизора стана сега като сегашните има си play Store и всичко си работи много добре все пак го купих на доста ниска цена 55 лева

С Tv box всеки телевизор става смарт и се ползва пълноценен Андроид. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ми беше в ръцете щеше да стане. Поне намерете книжката на тоя стар кошник?

Чакъров, минал си тънко - честито!

Wi-Fi Ready Devices

Wi-Fi Ready devices do not ship with an installed wireless adapter: Instead, they feature a USB expansion port for the installation of a separately sold compatible Wi-Fi adapter. Wi-Fi Ready devices include a built-in Ethernet port for wired access to network-based and Internet-based functionality. Wi-Fi Ready devices cost less than the built-in counterparts by omitting the wireless hardware and offer an identical user experience as long as the device is connected by wire to a network router. You may opt to buy a Wi-Fi Ready device to save money if it's going to be located near your router.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, JKirilov написа:

Ако ми беше в ръцете

Щях да те удуша - ай стига папагалстване по темите, а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, JKirilov написа:

Ако ми беше в ръцете щеше да стане. Поне намерете книжката на тоя стар кошник?

Белгиец стига писа глупости из форума, придържай се към настройка на сат. антените и не вземай участие в теми които не разбираш! Всеки твой пост или е пълна глупост или откровен спам! А по - лошо в случая е, че ще се хване някой на глупостите ти както в случая в тази тема, човека си купи USB стик който не му върши работа. Какво като ти е в рецете телевизора, какво ще направиш? Ще напишеш драйвер ли? Ще модефицираш фърмуера ли? От къде и теб те изтърваха  :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хайде стига толкова. Питащият се е оправил.

преди 13 часа, Петър Чакъров написа:

купихме Android Box който струва 45 лева  и телевизора стана сега като сегашните има си play Store и всичко си работи много добре

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...