Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

И кое по-точно те развесели? В XXв. кривата никъде не пада!

Но нас ни тровят и човечеството намалява?!? Сега аз ли да пускам смееща се емотиконка?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 30 минути, parmobil написа:

И кое по-точно те развесели? В XXв. кривата никъде не пада!

Но нас ни тровят и човечеството намалява?!? Сега аз ли да пускам смееща се емотиконка?

Нас ни тровят и ние намаляваме. В Китай, Индия и Индонезия колкото и да ги тровиш - те се плодят като зайци и следователно човечеството като цяло няма как да намалява.

преди 15 часа, _sirena_ написа:

Само Чист въздух , натурална храна и Секс !  :shy11:

Никви телефони , никви технически удобства ! Ей тва е хубав Живот ! 

дишаш пушека от завода, независимо дали бачкаш в него - клетките на моб оператор те лъчат, независимо дали ги ползваш:D

преди 14 часа, ivanivanov3 написа:

Имаш скок около 1800г. първо в Европа, което съвпада с първата индустриална революция. И то точно в Европа.

Имаш скок около 1870г., което е след началото на втората индустриална революция. И пак-Европа и Америка(Океания/Австралия си е отроче на Англия/Европа)

А като добавим и една  графика  

🤣

vaccine1.jpg

Но всеки е свободен да си ги тълкува както му се иска ;)

кой ти е източника - пациента на сиренка ли:laughing4:

-----------------------------------------------------------------------------------

https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/pressreleases/LifeExpectancy_2011-2013_QI2YVG3.pdf

sshot-23b6348176e3d07ed.png

Айде Nтата вълна иде, пак ша ни слагат намордници а за откачаланците ще има 4та дозичка пфффф.

https://www.msn.com/fr-fr/finance/other/cartes-covid-19-les-contaminations-explosent-début-dune-nouvelle-vague-en-france/ar-AAYzphZ

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

дишаш пушека от завода, независимо дали бачкаш в него - клетките на моб оператор те лъчат, независимо дали ги ползваш:D

кой ти е източника - пациента на сиренка ли:laughing4:

-----------------------------------------------------------------------------------

https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/pressreleases/LifeExpectancy_2011-2013_QI2YVG3.pdf

sshot-23b6348176e3d07ed.png

Източникът са различни доктори

https://rumble.com/v10qntt-vaccination-the-hidden-truth-1998-documentary.html

Има не един и два филма и статии по тази тема, но не се тиражират по мсм

Този филм , под това му заглавие не можеш да го намериш в ютюб.СлучаЕност?!

преди 17 часа, ivanivanov3 написа:

Имаш скок около 1800г. първо в Европа, което съвпада с първата индустриална революция. И то точно в Европа.

Имаш скок около 1870г., което е след началото на втората индустриална революция. И пак-Европа и Америка(Океания/Австралия си е отроче на Англия/Европа)

А като добавим и една  графика  

🤣

vaccine1.jpg

Но всеки е свободен да си ги тълкува както му се иска ;)

Аз пак не разбрах - какво обори? Прогрес? Защото като погледнеш графиката, какво виждаш през XXв.

преди 50 минути, ivanivanov3 написа:

Източникът са различни доктори

https://rumble.com/v10qntt-vaccination-the-hidden-truth-1998-documentary.html

Има не един и два филма и статии по тази тема, но не се тиражират по мсм

Този филм , под това му заглавие не можеш да го намериш в ютюб.СлучаЕност?!

И това е достоверен източник? Аз мога да пусна клип с доказателства за плоска зема.

През 20-ти век имаш масово и повсеместно навлизане на електричество , и различни енергоносители.

Лекторите във филма си представят доводите,статистиките и т.н.-ако имаш желание го изгледай.

Последствия вакцинации до 2028 года.

В 2017 году университет Джона Хопкинса опубликовал доклад под названием «Пандемия SPARS 2025-2028», доклад о коммуникационных учениях для вакцины, которая «случайно» вызвала губчатую энцефалопатию, она же прионная болезнь коровьего бешенства.

А теперь начинают появляться сообщения, связывающие вакцину Covid-19 с этой смертельной прионной болезнью. Этого невозможно придумать нарочно.

На сегодняшний день большинство из того, что было «предсказано» как следствие применения этого без преувеличения биологического оружия под названием вакцина против Covid-19, сбылось. Диаграмма показывает, насколько зараженными и больными станут привитые к 2028 году.

Мнение:

«Через пять лет после публикации документа «Пандемия SPARS» (https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/spars-pandemic-scenario.pdf) он становится скорее мрачной реальностью, чем вымышленным сценарием. Это не должно быть проигнорировано. Если Event 201 был планом того, как начнется пандемия, то SPARS - это план того, как она закончится».

photo_2022-06-19_09-44-00.jpg

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Пак някой да ми каже, че  Ковид е само случайна пандемия от прилепи а? И пак краварите започват!

САЩ одобриха прилагането на ваксини срещу COVID-19 на кърмачета.

Престъпници международни!

нали обиждаш всички чужденци които дават мнение за нашата вътрешна политика - сега ТИ защо даваш мнение за вътрешната политика на САЩ - според този ТИ пост си престъпник

бегай при щерката и внуците

преди 11 минути, symanbg написа:

Последствия вакцинации до 2028 года.

В 2017 году университет Джона Хопкинса опубликовал доклад под названием «Пандемия SPARS 2025-2028», доклад о коммуникационных учениях для вакцины, которая «случайно» вызвала губчатую энцефалопатию, она же прионная болезнь коровьего бешенства.

А теперь начинают появляться сообщения, связывающие вакцину Covid-19 с этой смертельной прионной болезнью. Этого невозможно придумать нарочно.

На сегодняшний день большинство из того, что было «предсказано» как следствие применения этого без преувеличения биологического оружия под названием вакцина против Covid-19, сбылось. Диаграмма показывает, насколько зараженными и больными станут привитые к 2028 году.

Мнение:

«Через пять лет после публикации документа «Пандемия SPARS» (https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/spars-pandemic-scenario.pdf) он становится скорее мрачной реальностью, чем вымышленным сценарием. Это не должно быть проигнорировано. Если Event 201 был планом того, как начнется пандемия, то SPARS - это план того, как она закончится».

photo_2022-06-19_09-44-00.jpg

дай сериозен източник, нне такива които немогат да си направят собствен хост

преди 41 минути, ivanivanov3 написа:

През 20-ти век имаш масово и повсеместно навлизане на електричество , и различни енергоносители.

Лекторите във филма си представят доводите,статистиките и т.н.-ако имаш желание го изгледай.

Имаме прогрес! Ако живеехме "екологично" и без "химия", както преди няколко века, щяхме да мрем с около 20г. по-рано. Защо го отдаваш само на технически прогрес? Същите енергоносители сега (някои) ги обявяват за облъчващи и вредни. А медицинския прогрес къде го слагаме? Сърдечни операции, трансплантации, ваксини, антибиотици? Или само ще повтаряме мантрата, че "фармацията иска да печели от нас"?

преди 3 минути, parmobil написа:

Имаме прогрес! Ако живеехме "екологично" и без "химия", както преди няколко века, щяхме да мрем с около 20г. по-рано. Защо го отдаваш само на технически прогрес? Същите енергоносители сега (някои) ги обявяват за облъчващи и вредни. А медицинския прогрес къде го слагаме? Сърдечни операции, трансплантации, ваксини, антибиотици? Или само ще повтаряме мантрата, че "фармацията иска да печели от нас"?

Наистина се извинявам, че съм се изразил така.

Нямал съм предвид само техническия прогрес, но все пак той е в основата.

Условията за живот са станали много по-добри и достъпни.

Аз поне не бих слагал ваксините на същото място, където са сърдечни операции, трансплантации, антибиотици...

преди 20 минути, Hristo52 написа:

Пак някой да ми каже, че  Ковид е само случайна пандемия от прилепи а? И пак краварите започват!

Дедо, одобрили и задължили са различни неща!!! Спри да се държиш като баба-клюкарка!

Познай къде са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ваксините?

най ми е интересно тези зелени, какво правят в градовете - ми иди на село да си копаш еко доматите, да не ги ториш и поливаш изкуствено с маркучи правено по химичен път, а и няма да ги облъчват моб, клетки

седят си в градовете - ползват електричество газ, ползват дрехи от химично продукти

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

където са сърдечни операции, трансплантации, антибиотици...

знаеш ли каква е смъртноста ако няма дезинфектанти направени по химичен начин, а нашите дори след операция задължително ти хакат антибиотици защото дезинфекцията ни е слаба

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Наистина се извинявам, че съм се изразил така.

Нямал съм предвид само техническия прогрес, но все пак той е в основата.

Условията за живот са станали много по-добри и достъпни.

Аз поне не бих слагал ваксините на същото място, където са сърдечни операции, трансплантации, антибиотици...

tête-à-tête сигурно щяхме да сме по-разбрали се😀

преди 59 минути, Hristo52 написа:

Абе те поздравяват децата по детските телевизионни канали за месец на педалите, ти се чудиш че ще бодат бебета...

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

най ми е интересно тези зелени, какво правят в градовете - ми иди на село да си копаш еко доматите, да не ги ториш и поливаш изкуствено с маркучи правено по химичен път, а и няма да ги облъчват моб, клетки

седят си в градовете - ползват електричество газ, ползват дрехи от химично продукти

знаеш ли каква е смъртноста ако няма дезинфектанти направени по химичен начин, а нашите дори след операция задължително ти хакат антибиотици защото дезинфекцията ни е слаба

Не са проблем хим.торове, а хербецидите и пестицидите.

Колкото за дезинфектантите-съгласна ли си, че днес хигиената е в пъти по-добра, отколкото преди 250години?

преди 40 минути, ivanivanov3 написа:

Колкото за дезинфектантите-съгласна ли си, че днес хигиената е в пъти по-добра, отколкото преди 250години?

669E7658-DC86-4367-A1F3-DC515E68A0AC.jpe

преди 1 час, Bubbles написа:

Абе те поздравяват децата по детските телевизионни канали за месец на педалите, ти се чудиш че ще бодат бебета...

Не ги наричай с такива думи, че може да се ядосат и да те нападнат. Ако са цяла глутница, а не само един, тогава може да ти се случи нещо, което ти не искаш да ти се случва.

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Не са проблем хим.торове, а хербецидите и пестицидите.

то и това е основното да се увеличи населението на планетата - в африка има ниска хигиена и затова мрат на 50 - като си стар заболяването те събаря лесно

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

В Касапстан

Също и в САЩ.

Иначе, какво е "Касапстан"? Такава държава никога не съм чувал. Да не би да имаше предвид Казахстан?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.