Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 20 минути, parmobil написа:

Дискусия? Пускаш глупост след глупост, внушение след внушение и после аз трябва да обяснявам, че нямам сестра.

Да проведем дискусия за всички недоизносили и пометнали след ваксина бременни? Ти ги пускаше такива!

Да проведем дискусия за евтаназията в Германия? Пак ти го пусна!

Дискусия с вас,овцата и ти?Вие,дето не вярвате,че хора умират или се разболяват от инжекциите?На двама,след „ваксинация“съм ходил на погребение!В момента следя други приятели,ваксинирани с бълвоча от отрови,боледуващи всеки месец от „ковид“.Оплакващи се от болки в краката и замайване на главата.На очите си ли да вярвам или на вас?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Дискусия с вас,овцата и ти?Вие,дето не вярвате,че хора умират или се разболяват от инжекциите?На двама,след „ваксинация“съм ходил на погребение!В момента следя други приятели,ваксинирани с бълвоча от отрови,боледуващи всеки месец от „ковид“.Оплакващи се от болки в краката и замайване на главата.На очите си ли да вярвам или на вас?

:biggrin:а преди ги е нямало тези оплаквания и хората са живели вечно - излез от анимето

току-що, Димитър 59 написа:

Дискусия с вас,овцата и ти?Вие,дето не вярвате,че хора умират или се разболяват от инжекциите?На двама,след „ваксинация“съм ходил на погребение!В момента следя други приятели,боледуващи всеки месец от „ковид“.Оплакващи се от болки в краката и замайване на главата.На очите си ли да вярвам или на вас?

Отново! Кажи за бременните и евтаназията в Германия, моля!

Виж, аз не трябва да доказвам, че не съм жираф. Но ти трябва да си подкрепиш нелепите твърдения. С нещо различно от жълто-кафЕва медия!!!

преди 11 минути, X-TEAM написа:

65656546546.png

а сега каже защо доброволно приемаш РНК субстанции от години - казват им стабилизатори и задължително ти ги слагат към всички храни идващи от пакетчета

преди 7 минути, andiay написа:

Човеко, това са пълни идиотщини....

Наистина ли им се връзвате?

Май не осъзнаваш накъде отива света? Ще те светна - тотален контрол тип Китай, че и по зле.

пак ли ви хвана внезапна слепота:biggrin:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

а сега каже защо доброволно приемаш РНК субстанции от години - казват им стабилизатори и задължително ти ги слагат към всички храни идващи от пакетчета

току-що, X-TEAM написа:

Ще поживеем , ще видим!

Кисинджър не е казвал подобно нещо...

И ваксините са една от причините човечеството да се разрастне толкова, а не да намалява...

Не говоря за ваксини от рода на противогрипните и противоковидните.

преди 2 минути, symanbg написа:

Май не осъзнаваш накъде отива света? Ще те светна - тотален контрол тип Китай, че и по зле.

Това, което аз съм в състояние да осъзная, ти не си...

Сори за прямотата...

Тоталния контрол присъства от толкова много време, че Китай са с десетилетия назад, мхм...

Просто не е толкова явен какъвто е там.

Но още Франклин е казал - "Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."

Така че, всеки сам си решава, мхм...

Никой не може да те контролира тотално, ако ти не желаеш сам това.

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти пак ли си гледала в кристалната си топка?
Само,че нещо не ти е показала правилно! Аз не ползвам такива \ субстанции - стабилизатори / , \ "е"-та/ , \ гуми / , \ емулгатори / и т.н.

преди 23 минути, andiay написа:

Кисинджър не е казвал подобно нещо...

Защо мислиш така?!

Гледачи на новини, стига с този COVID-19, той е отживелица. Започнете да обсъждате monkeypox - новата мантра на медиите за фалшиви новини. От една безсмислена тема се прехвърляме на друга - и така вечно...

conservatives npc meme Memes & GIFs - ImgflipWhipTheCream.eth 🔺️ on Twitter: "@AFP I thought we were on monkeypox guys  https://t.co/bmwuOP9BRc" / Twitter

току-що, X-TEAM написа:

Какво знаеш за Кисинджър?

Повече от теб със сигурност...

Знаеш ли коя е най-успешната конспирация?

Да ти внушат да вярваш в теории на конспирациите, мхм...

Така борейки се срещу нещо имагинерно, приемаш за "нормални" много дребни и незабелижими промени.

Във всяка "теория на конспирацията" има зрънце истина, около която следват спекулациите.

Иначе никой не би се вързал.

Но не е по силите на всеки да отсява това зрънце от спекулациите.

Иска се бая обширно познание, което сигурен съм, не притежават по-голямата част от хората, включително и ти, а в малко по-малка степен и аз.

Не ми пречи да вярваш в каквото си искаш, просто отбелязах един факт.

преди 6 минути, andiay написа:

Не, не е. Успешна конспиративна теория е тази, която говори за нещо, което е (лесно) забележимо. По този начин лесно се доказват твърденията на теорията.

Кой на кого внушава да вярва в конспиративни теории?

току-що, FatMan9 написа:

Не, не е. Успешна конспиративна теория е тази, която говори за нещо, което е (лесно) забележимо. По този начин лесно се доказват твърденията на теорията.

Кой на кого внушава да вярва в конспиративни теории?

Около какво искаш да ти изградя правдоподобна конспиративна теория?

И готов ли си да заплатиш работата ми, ако тя започне да циркулира в мрежата като "факт"?

Различните конспиративни теории обслужват най-разнородни интереси - някои обслужват строго корпоративни, други чисто политически, трети геополитически и т.н.

Нямат "единен център".

Още сър Артър Конан Дойл е казал, че най-добре се крие нещо на място, което е пред очите на всички.

Това "лесно забележимото" е стръвта, зрънцето, но не е същността на теорията.

Тя е трудната за "отсяване".

Въобще за какво е този спор?

Харесва ви да вярвате в конспиративни теории, че живота е такъв, какъвто е, защото някой друг е решил това, ваша си работа.

преди 35 минути, andiay написа:

Повече от теб със сигурност...

Така борейки се срещу нещо имагинерно, приемаш за "нормални" много дребни и незабелижими промени.

Във всяка "теория на конспирацията" има зрънце истина, около която следват спекулациите.

Иначе никой не би се вързал.

Но не е по силите на всеки да отсява това зрънце от спекулациите.

Иска се бая обширно познание, което сигурен съм, не притежават по-голямата част от хората, включително и ти, а в малко по-малка степен и аз.

Не ми пречи да вярваш в каквото си искаш, просто отбелязах един факт.

Не съм съгласен с теб и мисля,че такива утвърдителни умозаключения не бива да правиш! Имаш висока самооценка за себе си,но за съжаление за момента не виждам покритие!
Отбегна въпросите,които те попитах (попитах те целенасочено) по - рано,но явно ти е трудно да отговориш!
Когато имаш здрав разум и добра логика,може да отсееш,кое,какво е,така че никой не може да ти внуши каквото и да било!
Образа,който не може да видиш по - скоро е недостатък на "нормалните хора",които не могат да подредят правилно пъзела!
Обширното познание се постига с много четене,а не на излишно плямпане и излишни оригинални-философски приказки (които скриват истинските факти),както повечето хора от форума правят включително и ти!

П.С.
На мен също не ми пречи,вярвай си в каквото поискаш!  Изборът е твой!

току-що, X-TEAM написа:

Не съм съгласен с теб и мисля,че такива утвърдителни умозаключения не бива да правиш! Имаш висока самооценка за себе си,но за съжаление за момента не виждам покритие!
Отбегна въпросите,които те попитах (попитах те целенасочено) по - рано,но явно ти е трудно да отговориш!
Когато имаш здрав разум и добра логика,може да отсееш,кое,какво е,така че никой не може да ти внуши каквото и да било!
Образа,който не може да видиш по - скоро е недостатък на "нормалните хора",които не могат да подредят правилно пъзела!
Обширното познание се постига с много четене,а не на излишно плямпане и излишни оригинални-философски приказки,както повечето хора от форума правят включително и ти!

П.С.
На мен също не ми пречи,вярвай си в каквото поискаш!  Изборът е твой!

Твое право е да не си съгласен с мен, мое да не съм съгласен с теб...

А ти смяташ ли, че имаш покритие, за да ме оценяваш?

И пак ще кажеш, че "философствам", но здравия разум е много относително понятие.

А да изглежда логично може да се нагласи почти всичко.

Да, познание се постига с много четене, но не от всичко прочетено се постига познание. (тцъ, тцъ, тцъ, пак философски прозвуча, а?)

Задеде ми един единствен въпрос, за Кисинджър.

И ти отговорих по най-краткия и ясен начин. пак философси,

Сега аз ще ти задам конкретен въпрос, срещал ли си на живо американски политик, дори и на много по-ниско ниво от Кисинджр?

Имаш ли представа изобщо как мислят тези хора?

П.С. Наистина не разбирам за какво спорим, след като на никой не му пречи, кой в какво вярва...

Или е само това, което си възприел от четене на избрани източници...

преди 29 минути, andiay написа:

Около какво искаш да ти изградя правдоподобна конспиративна теория?

Бойко Борисов е извънземно, което има таен договор с ЦРУ да си сътрудничат в световна ядрена война, която ще започне на 17.06.2024, и ще доведе до края на света.

Изгради теорията, айде давай... искам да видя как ще я направиш популярна.

преди 30 минути, andiay написа:

И готов ли си да заплатиш работата ми, ако тя започне да циркулира в мрежата като "факт"?

Да.

преди 1 час, andiay написа:

И ваксините са една от причините човечеството да се разрастне толкова, а не да намалява...

Никой не може да те контролира тотално, ако ти не желаеш сам това.

Има доста публикации, които опровергават разрастването заради ваксините, но за контрола си прав!

преди 25 минути, andiay написа:

Харесва ви да вярвате в конспиративни теории, че живота е такъв, какъвто е, защото някой друг е решил това, ваша си работа.

Животът е такъв, какъвто е заради собствените ни избори и заради опитите на други да е такъв-и двете са верни, и не се изключват взаимно, а дори се допълват.Историята го потвърждава.

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Животът е такъв, какъвто е заради собствените ни избори и заради опитите на други да е такъв-и двете са верни, и не се изключват взаимно, а дори се допълват.Историята го потвърждава.

Как така действията на другите нямат значение върху нашия живот? България е на това ниво не защото ние искаме така, а защото политиците решиха така да направят. Никой не иска държавата да е на това ниво, и въпреки това тя е на това ниво, не защото гражданите искат, а защото някой друг иска. Заради "някой друг", ние тънем в глад, мизерия, и болести. Ето, виждаш ли колко много значение имат действията на другите, за които ти казваш, е нямат голям ефект.

току-що, FatMan9 написа:

Бойко Борисов е извънземно, което има таен договор с ЦРУ да си сътрудничат в световна ядрена война, която ще започне на 17.06.2024, и ще доведе до края на света.

Изгради теорията, айде давай... искам да видя как ще я направиш популярна.

Да.

О, бъди сигурен, че в определени среди наистина може да добие популярност, мхм...

Все пак има хора вярващи в какво ли не, някои "автори", като Денекен и Блаватская, станаха мултимилионери от подобни истории.

Да не говорим за "Кристалните черепи" и Ан Мичъл Хеджис..

Всички техни истории звучат адски правдоподобно и логически издържано, но само звучат.

Та ползвайки техния челен опит, като нищо може и такава легенда около Бойко да се изгради.

Ей на, човека накара хората да вярват, че е потомък на антикомунисти, нищо че и баща му, и той са били комунисти.

Въпросът е, какво ще се цели с такава абсурдна теория?

Ако таргета ти е група лумпени, които да се вържат, нямаш грижи.

Ако обаче желаеш по-сериозна масовост, то няма как да се получи, точно защото е напълно абсурдна и в нея липсва зрънцето истина.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.