Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Препоръчан отговор

преди 53 минути, Димитър 59 написа:

:Dброим линковете:D не все прави на луд - все пак си само дементен - демециите немогат да смятат но познават числата

а да , аз неотговарям на всяка твоя кристална топка - значи имаш повече линкиве от колкото мои отговори - и пак си с повече пропаганда - казах ти деменциите са зле с логиката - така че оправданията ти никога няма да станат, не се опитвай да ги мислиш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 49,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

3521

• Димитър 59

3274

• АСПЕКТ

3121

• Без умствен капацитет

2949

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

и пак си с повече пропаганда

Истината боли нали?А пропагандата за „ковида“,когато беше на всяка минута и лъжеха безочливо целият свят,за да го надупчат в последствие?Тогава ти харесваше много!Още не мога да забравя твоя „колега“ Миро 20,който на всяка статия тук,в която даваха умрелите,цъкаше лайк и добавяше усмихната икона...Кефеше се както теб сега...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнителният директор на Moderna Стефан Бансел признава, че компанията е произвела 100 000 дози ваксина срещу COVID-19 през 2019 г., преди да започне пандемията

Това и е наистина интересно, ако е вярно. определено ще срине цялата къща от карти и може би вилите, ако това стане мейнстрийм!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Истината боли нали?А пропагандата за „ковида“,когато беше на всяка минута и лъжеха безочливо целият свят,за да го надупчат в последствие?Тогава ти харесваше много!Още не мога да забравя твоя „колега“ Миро 20,който на всяка статия тук,в която даваха умрелите,цъкаше лайк и добавяше усмихната икона...Кефеше се както теб сега...

да истината боли - че разнасяш пропганда - не си пренасяй менталния недъг на другите - деде

преди 7 часа, _nib_ написа:

Още разкрития от „Файзър“: Нещо се случва с менструалния цикъл

https://www.flagman.bg/article/286087

като гледам твоя отдавна е спрял:D

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

да ти днез даде на внучето да закусва такива протеини - казваш му за да  порасне - ех извратено деди си:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

да ти днез даде на внучето да закусва такива протеини - казваш му за да  порасне - ех извратено деди си:D

Болни фантазии имаш! Така е винаги,когато нямаш нищо съществено да кажеш по темата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

Болни фантазии имаш! Така е винаги,когато нямаш нищо съществено да кажеш по темата...

по добре осъзнай какви простотии говориш

https://bg.wikipedia.org/wiki/Протеин

Цитат

Белтъците са един от основните градивни компоненти на живите клетки, както и на вирусните частици.

сега кажи внучето днес с какво закусва, нали знаеш че в хранително вкусовата промишленост от доста отдавна има раздел химия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Данните на CDC потвърждават, че ваксинацията срещу COVID отнема до 24 години от живота на човек...

От The Exposé на 8 февруари 2023 г.

„Науката“ вече е създадена от клиниката в Кливланд. Генетичните ваксини увреждат имунната ви система и ви правят не по-малко, а по-вероятно да се заразите с Covid.

Не само това, но те имат и ужасяващи странични ефекти върху сърдечно-съдовата, неврологичната и репродуктивната системи.

Те не са нищо друго освен задължителна прогресивна евтаназия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

а защо не даваш техния сайт

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а защо не даваш техния сайт

Защото не знаеш как да тълкуваш данните.Хората са го направили,вместо конете с капаци и овцете...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Преди година двойно ваксинираните австралийци са имали 10,72 пъти по-голяма вероятност да хванат Омикрон , отколкото неваксинираните.

Ако сте получили една доза, тогава е имало 7% по-голяма вероятност да умрете през 2022 г., отколкото през 2021 г.

:Dпризнават че те хваща повече ковид и от него се умира - не от ваксината:D мите поне четеш ли глупостите или просто си копираш по инерция:D

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Защото не знаеш как да тълкуваш данните.Хората са го направили,вместо конете с капаци и овцете...

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

дай данните в сайта на CDC не от някав който трърdи че са от там - с същата логика може да са данни от - balak.com

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dпризнават че те хваща повече ковид и от него се умира - не от ваксината:D

Тъпчо,в статията говорят това че се отнася за ваксинираните,а ти го обръщаш наопаки...

Клиниката в Кливланд категорично доказва, че ваксините срещу COVID прогресивно унищожават имунната система...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Десет симптома, свързани с Covid и десет симптома, свързани с Covid Jab(ваксини).

От Рода Уилсън на 8 февруари 2023 г

Британското правителство току-що любезно издаде списък на симптомите, свързани с covid-19 (преименувания грип). Ето списъка:

• кашлица
  • Главоболие
  • Възпалено гърло
  • Висока температура
  • Хрема
  • Промяна на обонянието
  • Загуба на апетит
  • Запушен нос
  • гадене
  • болки

А сега ето списъка с 10 симптома, свързани с убождането с covid-19:

• Смърт от миокардит
  • Смърт от инсулт
  • Смърт от остър миокарден инфаркт
  • Смърт от енцефалит
  • Смърт от анафилаксия
  • Смърт от перикардит
  • Смърт от емболия
  • Смърт от инфекция, свързана с увредена имунна система
  • Смърт от тромбоцитопения
  • Смърт от мултисистемен възпалителен синдром
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Тъпчо,в статията говорят това че се отнася за ваксинираните,а ти го обръщаш наопаки...

Клиниката в Кливланд категорично доказва, че ваксините срещу COVID прогресивно унищожават имунната система...

нищо подобно не пише там - явно си взел силна химия и халюцинираш дедо:D

https://my.clevelandclinic.org/

дори казват да се ваксинираме - било важно - мите че и невиждаш лоша химия

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Ето списъка:

• кашлица
  • Главоболие
  • Възпалено гърло
  • Висока температура
  • Хрема
  • Промяна на обонянието
  • Загуба на апетит
  • Запушен нос
  • гадене
  • болки

няма твоето разтройство, значе ме излъга че си имал ковид:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

няма твоето разтройство, значе ме излъга че си имал ковид:D

Откъде знаеш, че е излъгал, че е имал КОВИД?

Аз съм прекарал КОВИД поне 10 пъти. Първият път имах леки бодежи в гръдната област - останалите 9 пъти бяха предимно безсимптомно, като понякога имах само минимален обрив, който дори трудно се забелязваше.

10 пъти са били тези пъти, когато съм знаел, че имам КОВИД. Може да съм бил прихванат от биологичното оръжие и повече от 10 пъти, но да е било напълно безсимптомно.

Не съм ваксиниран, но въпреки това не съм умрял.

Ти прекарвал ли си КОВИД?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:Dмите намерих твоите от CDC  виж какво пишат е сайта си

https://www-cdc-gov.translate.goog/coronavirus/2019-ncov/vaccines/effectiveness/work.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=wapp

преди 11 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

останалите 9 пъти бяха предимно безсимптомно, като понякога имах само минимален обрив, който дори трудно се забелязваше.

ако е безсимптонно как разбра - а и обрив не е в списъка на митето - значе според дет-мит - лъжеш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Аз съм прекарал КОВИД поне 10 пъти.

Изследвал ли си се в лаборатория или просто предполагаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dмите намерих твоите от CDC  виж какво пишат е сайта си

Рекламират си „ваксините“ ,за последните останали ненадупчени малоумници като теб. Запрятай и двете си ръце и отивай да се боцкаш,щом ти харесва...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Рекламират си „ваксините“ ,за последните останали ненадупчени малоумници като теб. Запрятай и двете си ръце и отивай да се боцкаш,щом ти харесва...

https://www-cdc-gov.translate.goog/coronavirus/2019-ncov/vaccines/effectiveness/work.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=wapp

Цитат

CDC следи ефективността на ваксината срещу COVID-19, за да разбере колко добри са ваксините:

• Защитете различни възрастови групи, като деца, юноши и възрастни, включително възрастни на 65 и повече години
  • Защитете специфични групи, като хора с основни здравословни проблеми или здравни работници
  • Защита срещу нови варианти
  • Намалете риска от инфекция, включително инфекция без симптоми
  • Предпазвайте от по-леко протичане на COVID-19
  • Предотвратете по-сериозни резултати, като хоспитализация или смърт
  • Предотвратяване на усложнения от COVID-19, като състояния след COVID и мултисистемен възпалителен синдром (MIS)
  • Предотвратете разпространението на COVID-19 на други
  • Осигурете дългосрочна и краткосрочна защита
  • Изпълнете сред хора, които са получили една или повече бустерни дози

къде е твойта новина ве - халюциниращия:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ncl написа:

Изследвал ли си се в лаборатория или просто предполагаш?

Да, изследвал съм се. Всеки път, когато усещах симптоми, които съвпадат с тези на КОВИД, правих изследвания.

Не ме е страх - ясно е, че няма да умра от този вирус. Вече съм прекарал КОВИД достатъчно много пъти, че да е ясно, че имам достатъчно изградени анти-тела и имунна памет. Ясно е, че нямам необходимия генетичен състав, който да ме убие при инфекция с КОВИД.

В момента също имам лек обрив, но не съм правил изследвания. Тъй като симптома е абсолютно същия, както беше и останалите 10 пъти, просто предполагам че и сега имам КОВИД. Вероятно е КОВИД, тъй като наскоро бях в контакт с човек, който имаше болнав външен вид и кашлица. Вероятно е имал КОВИД и го е лепнал и на мен.

С изключение на лекия обрив, който представлява няколко малки и бледи червеникави петънца, нямам други симптоми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

къде е твойта новина ве - халюциниращия:D

Коя от многото бе безумственокапацитения...? Не ми навирай най-лъжливата институция в света -CDC,тези които изтребват света с техните „ваксини“.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

CDC не е правилната "агенция", която да цитираш, приятелю.

CDC и структура, работеща за интересите на Биг Фарма.

CDC, ако не знаеш, създаде и кризата с опиоиди в САЩ.

По време на пандемията се цензурираше вярна информация, просто защото противоречи на официалния наратив и застрашава репутацията и бизнес интересите на Биг Фарма, отнасящи се до КОВИД ваксините.

Да научиш повече относно цензурата, прочети материалите, показани тук: https://www.racket.news/p/capsule-summaries-of-all-twitter

По-конкретно за цензурата срещу критиките срещу КОВИД ваксините, можеш да прочетеш в следната тема в Туитър:

Както виждаш, просто защото CDC е представена като сериозна агенция, това на означава, че трябва да се взема на сериозно и да й се вярва просто ей така...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Коя от многото бе безумственокапацитения...? Не ми навирай най-лъжливата институция в света -CDC,тези които изтребват света с техните „ваксини“.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Данните на CDC потвърждават, че ваксинацията срещу COVID отнема до 24 години от живота на човек...

От The Exposé на 8 февруари 2023 г.

„Науката“ вече е създадена от клиниката в Кливланд. Генетичните ваксини увреждат имунната ви система и ви правят не по-малко, а по-вероятно да се заразите с Covid.

Не само това, но те имат и ужасяващи странични ефекти върху сърдечно-съдовата, неврологичната и репродуктивната системи.

Те не са нищо друго освен задължителна прогресивна евтаназия.

преди 12 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

CDC не е правилната "агенция", която да цитираш, приятелю.

CDC и структура, работеща за интересите на Биг Фарма.

CDC, ако не знаеш, създаде и кризата с опиоиди в САЩ.

е кажи го на дет-мит - той е споменава и то често

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...