Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Същата групичка, която проведе този IQ тест в годините след 2019, проведе и друг такъв на 11.09.2001.

Мнозинството и тогава показа слаби резултати🤣

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Същата групичка, която проведе този IQ тест в годините след 2019, проведе и друг такъв на 11.09.2001.

Няма голямо вероятностно съвпадение да е „същата групичка“. В края на 2019 групата беше от „по-сериозни хора“ .

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

За какъв IQ тест става дума, нещо съвсем различно в сравнение с досегашните конспирации тук 🤣

Кой е основния генератор на „конспиративни теории“ - това са „теоретиците“ на Истинските Конспирации.

Кой е основният разпространител и мениджър, диригент на „конспиративното мислене„ , конспиративните теории и виртуалния свят на глупака-вярващ си че е „видял нещата“ - това са хората организиращи, менижиращи, дирижиращи осъществяването на Истинските Конспирации.

Кой е основният поръчител на „конспиративни теории“ - това не са хората поръчители на Истинските Конспирации, поръчителите са тези които Менажират Процеса- „конспиративните теории„ са част от Процеса.

Какво е Истинска Конспирация в Реалния Свят. Истинска Конспирация е Продукт-Плануван Процес, който е невъзможно да бъде осъществен от „алтернативни странични сили“ т.е. Истинска Конспирация е Продукт Поръчан от Хора с Огромна държавна, регионална, континентална и ,или световна-глобална Власт.

След като Продукта е Поръчан -защо е поръчан. Обикновенно Първичната Генерална Поръчка е за Налагане на Определена Воля - Определено Решение или План . Генералните Поръчители не Поръчват директно Конспирацията. Вторият ешалон-най-визшите изпълнители с Огромна Власт са Истинските Поръчители на Конспирацията- на Продукта Конспирация

След като Продукта Конспирация е следствие на Друг Основен План , Решение и Генералният План и Конспиративния План се осъществяват от Безбожно Нагла Власт -тогава защо се нарича Истинска Конспирация , а не се нарича Истинско Управление- част от Реалния Управленски Процес на най-високи нива. Отговор - Защото това е още една Истинска Конспирация- да наречем Заговора срещу мнозинството от Човечеството-Конспирация , която на втора производна да прикрием с Теория на Конспирацията.

преди 2 часа, laplandetza написа:

.......................

Нека говорим само с факти. Не мога да докажа с доказателства за пред съд.

Съществуват сравнително стари БОВ , които в сублетални „дози“ имитират близко до остроагресивно вирусно възпаление. Нормално не е смъртоносно , но при определен Протокол за лечение -смъртност скача с пъти и тогава са смъртна заплаха. Има съмнение за първи „вълни„ в Китай и Италия примерно. Някои случаи дори бяха без прикритие на вирусно заразяване, но в повечето случаи се използва наистина Коронавируси и други вируси -причинители основно на остри респираторни инфекции и такива увреждащи ендотелите. Друго-„инфекциозните агенти“ заместиха „старите“ БОВ. Покрай тях изпробваха и най-нови БОВ-за селективно „генетично“ поразяване-т.е. да действат предимно на определени етнонародностни групи-според мен -неуспешен експеримент. Агентите има съмнения ,че са разпространявани и чрез „медицински продукти“ в което са замесени производители, снабдители и мед.специалисти. и пак „протоколите за лечение„ усилват пораженията. Друго -изпробваха и „магнито-деструктивни агенти“ т.е. такива „комплекси микрочастици“ които се натрупват най-вече в мозъчни нервни клетки в които нормално има т.н. “магнитозоми“ те са малко ,но с натрупване и обхващане на други клетки стават „рискови“ Активират се чрез нискоинтензивни, нискоенергийни ЕМГ-високочестотни емг.-не такива за радиорапръскаване, а подобни за съвременните комуникации и в диапазона на т.н. 5Г - „ширина“Тези ефекти не са смъртоносни , но са разтройващи функциите.

Пак си изпаднал в делириума. ) Спираш да пиеш хапчетата като се настървиш привиждайки местенце да си изходиш делюзиите. Тишината е само докато пиеш хапчетата редовно... и след това избухваш в епизодите. И това преднамерено позьорство и комплексарска нахаканост, само и само да си нагодиш геройския си образ и сценарий в личната си легенда.

Нали уж беше некакъв си доктор, ама малко "наужким", както ти е всичко останало. Доктор, ама нанайци! )

Тия идиотизми дето ги сипеш ги мъкнеш директно от сайтове на неграмотниците с развито въображение, за да си играят на бунтарските си игри. Те всъщност се палят от филмите по същото, но те филмарите така или иначе си преживяват филмчетата си и след финалните букви.

Просто си умираш да си намериш мегдан да си изходиш глупостите, и само и само да ти се хване някой на игричките ) Отгоре на всичкото - някои фантазни пропадналяци просто си вярват в тия работи, но ти специално си тук само за да палиш с тия лъжи разни абдалчета, за да ги засилваш към собствената си изтрещяла вселена.

преди 1 час, Gencho 123 написа:

нещо съвсем различно в сравнение с досегашните конспирации тук

Ма какъв тест. Те ако имаха тестове за ИКю нямаше никой от тия фантазьори и лъжци да го вземе. Всички са тук, вкл и сред темата само и единствено заради кефа си да си споделят фантазиите помежду си. Това е далеч по-важно за тях от това дали тия фантазии имат връзка с действителността, но принципно за тоя виртуален контингент действителността няма никакво значение. Пълнеж, съдържание, качество - просто няма как, няма и защо да ги има и също никой не го интересуват.

Освен това - интелигентност и Интелект - са различнни понятия. Не са различни само когато отсъстват от главиците на голям контингент от дечурлиги

преди 3 часа, laplandetza написа:

Няма голямо вероятностно съвпадение да е „същата групичка“. В края на 2019 групата беше от „по-сериозни хора“ .

За мен е без значение коя секта от дълбоката държава е изпълнителя.Слагам ги под общ знаменател.

преди 16 часа, laplandetza написа:

Не искам да се повтарям за хиляден път. Аз съм казвал -каквото съм казвал още в края на 2019 и сетне стотици пъти и пр. Ковид си беше Глобално АктивноМероприятие- Глобална разработка и продукт на „тъмната власт“ . Пита се кога ще има съдебни дела среяу коп=летата!?

Така е, писах вече. Джаба и компания го организира. Сега се подготвя ново.

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Джаба ли му викат на доминиращата „партия„ в Глобалния Властови Елит?

преди 3 минути, laplandetza написа:

Джаба ли му викат на доминиращата „партия„ в Глобалния Властови Елит?

Да и аз участвам там, за което имам угризения. Събуждам се нощем заради гузна съвест.

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да и аз участвам там, за което имам угризения. Събуждам се нощем заради гузна съвест.

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

има решение за твоите престъпления, просто откажи да се събуждаш.............. спи, заспи вечен сън , бъди в мир............докато се стопиш в Бездната!

преди 3 минути, laplandetza написа:

има решение за твоите престъпления, просто откажи да се събуждаш.............. спи, заспи вечен сън , бъди в мир............докато се стопиш в Бездната!

Не се получава това вече близо 60 години...Когато заспя, винаги се събуждам сутрин или преди обяд. :) Това за бездната не ми стана ясно.

Когато веднъж говорих за работата ми, едно дете на приятел ме попита, чичо (по-скоро за него съм дядо, но изглеждам млад) ти да не би да работиш като престъпник? Аз му отговорих, не чичовото, аз съм юрист...

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не се получава това вече близо 60 години...Когато заспя, винаги се събуждам сутрин или преди обяд. :) Това за бездната не ми стана ясно.

Когато веднъж говорих за работата ми, едно дете на приятел ме попита, чичо (по-скоро за него съм дядо, но изглеждам млад) ти да не би да работиш като престъпник? Аз му отговорих, не чичовото, аз съм юрист...

не си юрист, един юрист няма да говори такива глупости относно „коронавируса“ Ако помниш имаше един истински Юрист от Велико Търново или Габрово беше, забравих, на когото с „първата вълна диверсии“ убиха сина му младо момче-абитюриент щеше да бъде или беше. Това си бяха истински убийства. Що за юрист си ти!? , ти си един употребен парцал в цигански кенеф!

преди 2 минути, laplandetza написа:

не си юрист, един юрист няма да говори такива глупости относно „коронавируса“ Ако помниш имаше един истински Юрист от Велико Търново или Габрово беше, забравих, на когото с „първата вълна диверсии“ убиха сина му младо момче-абитюриент щеше да бъде или беше. Това си бяха истински убийства. Що за юрист си ти!? , ти си един употребен парцал в цигански кенеф!

Защо глупости? Аз ти поддържам тезата за световна конспирация и даже я допълвам. Ако аз пиша глупости, значи и ти пишеш глупости.

на 10.09.2026 г. в 18:48, Gencho 123 написа:

По калъп сте всички конспиратори с различните фантазии за кем трейлс, ваксини, 5G и каквото се сетиш още в този спектър. Съжалявам за този случай, имах проблем да вляза в сайта и затова потърсих да видя друг източник и попаднах на този с Бил Гейтс добавен за разкош на снимката. За конкретния случай не мога да дам мнение, очевидно според статията нещата не са изобщо добре с тази жена, но каква е нейната история, какви заболяваня е имала преди това аз нямам информация. Интересно, че като цяло много малко информация има за този случай. Логиката подсказва, че има нещо по-специално за да се стигне при нея до такива странични ефекти както е описано, предполагам някой с медицинско образование би го обяснил по-добре за какво иде реч.

Объркал си понятията Генчо, други са конспираторите- заговорниците. Ние само им разобличаваме мръсотиите.

Случаи като този съвсем не са малко, стотици хиляди са. Прави се всичко възможно да не се показват по медиите. 

Тук  могат да се видят много от тях.

UKCVFamily currently supports more than 2,000 UK residents who have been injured or bereaved due to a Covid-19 vaccination.

https://www.ukcvfamily.org/

https://www.ukcvfamily.org/post/covid-vaccine-injured-the-tragic-side-effects

"Life Taken Away, Piece by Piece, Day by Day".

https://www.centreforbritishdocumentaryphotography.co.uk/covid-vaccine-injured-interviews-and-photos-of-the-c-19-vaccine-injured

на 10.09.2026 г. в 18:48, Gencho 123 написа:

Та относно Бил Гейтс и неговата фондация, можеш и сам да се образоваш до къде са стигнали с борбата срещу полиомиелит (детски паралич) в Африка - преди ваксините са имали около 75,000 деца годишно с полиамид (само в Африка, за света числото е доста по-голямо), докато сега почти са го елиминирали като зараза. Говорим за болест, която отдавна е изкоренена в западния свят точно благодарение на ваксините, но в Африка не беше така. Това мисля е основната кауза с която неговата фондация се бори - да се изкорени полиомиелит като заболяване. Аз поне не виждам никаква драма в подобна инициатива а и там фокуса далеч не е Европа или САЩ, просто защото ние отдавна сме се преборили с този вирус.

Достатъчно съм запознат "до къде са стигнали с борбата срещу полиомиелит (детски паралич) в Африка" Гейтс и Ко.

Осакатяват и убиват хиляди деца !

Unexpectedly, vaccine-derived poliovirus type 2 has continued to circulate after the switch, paralyzing more than 3300 children

Неочаквано, полиовирусът тип 2, произхождащ от ваксината, продължи да циркулира след преминаването към новата ваксина, като причини парализа на повече от 3300 деца

https://www.science.org/content/article/unqualified-failure-polio-vaccine-policy-left-thousands-kids-paralyzed

Polio Vaccine Causing Polio Outbreaks in Africa, WHO Admits

https://childrenshealthdefense.org/news/polio-vaccine-causing-polio-outbreaks-in-africa-who-admits/

Over 4.9 lakh(490 000) persons in India developed paralysis between 2000 and 2017 because of oral polio vaccine , say leading doctors in two reputed hospitals here. Jacob Puliyel, a paediatrician at St. Stephen’s Hospital, and his co-workers claim their study has shown that “frequency of pulse polio administration is directly or indirectly related to incidence of non-polio acute flaccid paralysis [NPAFP]

https://www.pharmabiz.com/NewsDetails.aspx?aid=110663&sid=1

Така ги ''спасяват'' !

преди 5 минути, THE EXORCIST написа:

Достатъчно съм запознат "до къде са стигнали с борбата срещу полиомиелит (детски паралич) в Африка" Гейтс и Ко.

Осакатяват и убиват хиляди деца !

Unexpectedly, vaccine-derived poliovirus type 2 has continued to circulate after the switch, paralyzing more than 3300 children

Неочаквано, полиовирусът тип 2, произхождащ от ваксината, продължи да циркулира след преминаването към новата ваксина, като причини парализа на повече от 3300 деца

https://www.science.org/content/article/unqualified-failure-polio-vaccine-policy-left-thousands-kids-paralyzed

Polio Vaccine Causing Polio Outbreaks in Africa, WHO Admits

https://childrenshealthdefense.org/news/polio-vaccine-causing-polio-outbreaks-in-africa-who-admits/

Over 4.9 lakh(490 000) persons in India developed paralysis between 2000 and 2017 because of oral polio vaccine , say leading doctors in two reputed hospitals here. Jacob Puliyel, a paediatrician at St. Stephen’s Hospital, and his co-workers claim their study has shown that “frequency of pulse polio administration is directly or indirectly related to incidence of non-polio acute flaccid paralysis [NPAFP]

https://www.pharmabiz.com/NewsDetails.aspx?aid=110663&sid=1

Така ги ''спасяват'' !

Веднъж конспиратор, цял живот такъв - ако прочетеш, ще разбереш, че разпространяваш пълни лъжи отностно тези 490,000 деца и полиоваксината. Има много източници които показват от къде идва това, но разбира се "прогледнали" неспециалисти и не разбиращи от медицината като теб, ще продължат да го разпространяват, искрено вярвайки, че така правите нещо добро за света. Тъжна картинка и трудно за осмисляне, защо го правите, след като очевидно се вижда, че не е вярно.

Polio Toolkit
No image preview

Trending post repeats the myth that Bill Gates’ polio vac...

While the oral polio vaccine (OPV) did not cause 490,000 cases of paralysis, it is medically recognized that in extremely rare instances (about 1 in 2.7 million doses), the live, weakened virus in the oral drops can mutate and cause paralysis. This is known as Vaccine-Associated Paralytic Polio (VAPP).

Не можеш ли да приемеш факта, че действително някой иска да изкорени тази болест. Толкова ли е конспиративно дори когато се говори за деца, и подобряване на медицинските грижи в най-изостаналите държави в света. Държави с много високо ниво на детска смъртност, за които това е много важна подкрепа :

Качване на прикачен файл...

image.png

преди 21 минути, Gencho 123 написа:

Веднъж конспиратор, цял живот такъв - ако прочетеш, ще разбереш, че разпространяваш пълни лъжи отностно тези 490,000 деца и полиоваксината. Има много източници които показват от къде идва това, но разбира се "прогледнали" неспециалисти и не разбиращи от медицината като теб, ще продължат да го разпространяват, искрено вярвайки, че така правите нещо добро за света. Тъжна картинка и трудно за осмисляне, защо го правите, след като очевидно се вижда, че не е вярно.

Polio Toolkit
No image preview

Trending post repeats the myth that Bill Gates’ polio vac...

While the oral polio vaccine (OPV) did not cause 490,000 cases of paralysis, it is medically recognized that in extremely rare instances (about 1 in 2.7 million doses), the live, weakened virus in the oral drops can mutate and cause paralysis. This is known as Vaccine-Associated Paralytic Polio (VAPP).

Не можеш ли да приемеш факта, че действително някой иска да изкорени тази болест. Толкова ли е конспиративно дори когато се говори за деца, и подобряване на медицинските грижи в най-изостаналите държави в света. Държави с много високо ниво на детска смъртност, за които това е много важна подкрепа :

image.png

Генчо, опитваш се да прикриваш престъпници. Това случайно ли е ? Не вярвам - такава ти е работата.

Дал съм достатъчно източници. Разни "факт" чекъри и "благородни инициативи" на Гейтс и Ко. не ми ги пробутвай,моля !

преди 1 час, Gencho 123 написа:

image.png

Kонспиратор е човек, който участва/организира тайни от обществото начинания, действа прикрито.

Защо по-горе го ползваш неправилно? Или не си разбрал, че го ползваш неправилно?!

И нещо друго-нивото в Африка на санитарно-хигиенни условия и продоволсвена криза са на нивата в Европа от преди 300-400 години!

Имало спин там-ма как няма да има?! Те там няма какво да ядат, а гогато има, го слагат в устата със същата немита ръка, с която преди малко са си държали....

преди 11 часа, Димитър 59 написа:

Механизъм на действие: Ваксините доставят в тялото лабораторно създадена mRNA, капсулирана в защитни липидни наночастици. Тя инструктира човешките клетки да произведат безвреден протеин (например „шиповидния протеин“ на коронавируса). [1, 2, 3, 4]

на 12.09.2026 г. в 20:19, Без умствен капацитет написа:

Механизъм на действие: Ваксините доставят в тялото лабораторно създадена mRNA, капсулирана в защитни липидни наночастици. Тя инструктира човешките клетки да произведат безвреден протеин (например „шиповидния протеин“ на коронавируса). [1, 2, 3, 4]

Овчи и ти ли като Генчо,понеже нямате „умствен капацитет“ използваш ИИ,който е инструктиран да защитава ваксините,за да може повече малоумници да се надупчат с отровите им.

В научни статии се използват изображения на човешки клетки, погрешно идентифицирани като коронавирус, за да се окаже, че той е заразил множество органи.Те все още не са коригирани или оттеглени.

От Рода Уилсън на 12 септември 2026 г.

SepFeat12-1024x576.png?_x_tr_sl=auto&_x_

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Овчи и ти ли като Генчо,понеже нямате „умствен капацитет“ използваш ИИ,който е инструктиран да защитава ваксините,за да може повече малоумници да се надупчат с отровите им.

В научни статии се използват изображения на човешки клетки, погрешно идентифицирани като коронавирус, за да се окаже, че той е заразил множество органи.Те все още не са коригирани или оттеглени.

От Рода Уилсън на 12 септември 2026 г.

SepFeat12-1024x576.png?_x_tr_sl=auto&_x_

е и - мите доста дъски са ти разковани и хлопат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.