Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Ти намесваш някакви тайни общества, а не аз!

Но не това е темата ...а ти умишлено я отклоняваш😂

ok, може да бъркам, тука сте няколко човека долу горе ровейки все в конспирации - кем трейлс, ваксини, 5G, тайни общества, рептили и прочие в този дух. Може би съм те сложил в един кюп с другите конспиратори, моя грешка. Не е било целта да отклонявам, но не виждам смисъл да коментирам такива безмислени неща които хората ровят из интернет, без да имат грам медицинско образование.

Казваш :

"Извадих документи, които доказват разпръскването на химикали, дори да е и само сребърен йодит, пак доказва разпръскването на химикали, не от противоградни ракети, а от самолети."

И какъв е извода - през 70-те са тествали и са установили, че разпръскване на сребърен йодит със самолет е в пъти по-скъпо от наземното и не е довело до очаквания резултат. В крайна сметка днес, предполагам не само у нас, това се ползва за борба с градушките. Ако намираш за толкова голяма драма сребърния йодит - да прав си, в България всяка година правим геоинженеринг, като изтрлелваме ракети 🤣

https://bnrnews.bg/vidin/post/460570/borbata-s-gradushki-pobeda-raven-ili-polozhenie-tush

Ако под това се разбира кем трейлс, ок.. но обикновенно хората които вярват в това, имат много по-задълбочени конспиративни мисли, как едва ли не умишлено някой иска да ни заразява 😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 52 минути, Gencho 123 написа:

ok, може да бъркам, тука сте няколко човека долу горе ровейки все в конспирации - кем трейлс, ваксини, 5G, тайни общества, рептили и прочие в този дух. Може би съм те сложил в един кюп с другите конспиратори, моя грешка. Не е било целта да отклонявам, но не виждам смисъл да коментирам такива безмислени неща които хората ровят из интернет, без да имат грам медицинско образование.

Казваш :

"Извадих документи, които доказват разпръскването на химикали, дори да е и само сребърен йодит, пак доказва разпръскването на химикали, не от противоградни ракети, а от самолети."

И какъв е извода - през 70-те са тествали и са установили, че разпръскване на сребърен йодит със самолет е в пъти по-скъпо от наземното и не е довело до очаквания резултат. В крайна сметка днес, предполагам не само у нас, това се ползва за борба с градушките. Ако намираш за толкова голяма драма сребърния йодит - да прав си, в България всяка година правим геоинженеринг, като изтрлелваме ракети 🤣

https://bnrnews.bg/vidin/post/460570/borbata-s-gradushki-pobeda-raven-ili-polozhenie-tush

Ако под това се разбира кем трейлс, ок.. но обикновенно хората които вярват в това, имат много по-задълбочени конспиративни мисли, как едва ли не умишлено някой иска да ни заразява 😂

По-горе питаш защо не вярваме на науката и на хора с медицинско образование.Споменаваш и нобелови лауреати...

Напротив -вярваме! Ще спомена само няколко имена като д-р Р.Малоун, д-р В.Колман,както и д-р Кари Мълис, създателя на технологията pcr, нобелови лауреати,и неговото отношение към ползването на pcr , както и отношението му към ХИВ и СПИН.

преди 6 часа, ivanivanov3 написа:

Нека припомним ТИ какво написа, заради което пък аз ти писах!

"Първо, цитираш изразите „биологично възможна връзка“ (plausible connection)..."

😁

Научи се да цитираш както трябва!

Иване, да построиш целия си аргумент върху това, че в едни скоби съм спестил думата biologically, докато в следващия си пост ти я цитирах пълно, е върхът на безизходицата. Всеки във форума вижда, че не можеш да отговориш на същественото:

1. Думата plausible означава хипотеза/допускане, а не доказан факт.

2. В статията ти няма нищо за „стотици случаи с рак на мястото на убождането“.

Когато нямаш какво да кажеш за медицината и науката, почваш да броим думите в скобите. Продължавай да се радваш на емотиконките си, фактите си остават същите. Окончателно със здраве!

преди 40 минути, Мечо Хубавеца написа:

Иване, да построиш целия си аргумент върху това, че в едни скоби съм спестил думата biologically, докато в следващия си пост ти я цитирах пълно, е върхът на безизходицата. Всеки във форума вижда, че не можеш да отговориш на същественото:

1. Думата plausible означава хипотеза/допускане, а не доказан факт.

2. В статията ти няма нищо за „стотици случаи с рак на мястото на убождането“.

Когато нямаш какво да кажеш за медицината и науката, почваш да броим думите в скобите. Продължавай да се радваш на емотиконките си, фактите си остават същите. Окончателно със здраве!

Оооооо,да-като си спестил тогава, сега ЧЕ си плАтиш!

Аре-със здраве!

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Оооооо,да-като си спестил тогава, сега ЧЕ си плАтиш!

Аре-със здраве!

Иване, мислех си, че ме бива да отстоявам позициите си, но този път така ме финтира с броенето на думите в скобите, че просто няма какво повече да ти отговоря...

Явно срещу такъв висш пилотаж в научния спор фактите и Английският език са безсилни. Със здраве!

преди 5 часа, ivanivanov3 написа:

По-горе питаш защо не вярваме на науката и на хора с медицинско образование.Споменаваш и нобелови лауреати...

Напротив -вярваме! Ще спомена само няколко имена като д-р Р.Малоун, д-р В.Колман,както и д-р Кари Мълис, създателя на технологията pcr, нобелови лауреати,и неговото отношение към ползването на pcr , както и отношението му към ХИВ и СПИН.

При такива светила и източници на информация съм безсилен. Но можеш ли поне веднъж да покажеш някой признат лекар, който не изпада в конспирация като тези. Ако намираш това за наука.. то отдавна да сме отишли при маймуните в еволюцията.

Ето какво пише за единият от тях 🤣

Vernon Edward Coleman (born 1946) is an English conspiracy theorist and writer, who writes on topics related to human health, politics and animal welfare. He is most notable for his AIDS denialism, anti-vaccine activism and COVID-19 disinformation. He was formerly a general practitioner (GP) and newspaper columnist. Coleman's medical claims have been widely discredited and described as pseudoscientific conspiracy theories.

преди 2 часа, Gencho 123 написа:

При такива светила и източници на информация съм безсилен. Но можеш ли поне веднъж да покажеш някой признат лекар, който не изпада в конспирация като тези. Ако намираш това за наука.. то отдавна да сме отишли при маймуните в еволюцията.

Ето какво пише за единият от тях 🤣

Vernon Edward Coleman (born 1946) is an English conspiracy theorist and writer, who writes on topics related to human health, politics and animal welfare. He is most notable for his AIDS denialism, anti-vaccine activism and COVID-19 disinformation. He was formerly a general practitioner (GP) and newspaper columnist. Coleman's medical claims have been widely discredited and described as pseudoscientific conspiracy theories.

Ako не си разбрал как работи системата, то ще те открехна. Такива, които не споделят възгледите на системата, или не дай си Боже открито да ритат срещу нея, се обявяват от системата за теоретици на конспирацията и публично се оплюват или екзекутират.Справка-Джордано Бруно😂

Какво значи признат? Нали споменах Кари Мълис-носител на Нобелова награда?!

Е, ако не ти харесва, то се извинявам, но не знаех, че така работи твоята наука!

...и разправям на жената,така и така човека каза че ваксина се слага бавно-5 минути,щото ако е бързо може да се пукнатмалките кръвоносни съдове и да влезе в кръвоносната система...

...тя ми отговори-аз обяснявам на колежките че всяка инжекция,лекарство се вкарва бавно,те се чудят...

Трябва да се търси отговорност!!!

"Всички, които подкрепяха, налагаха и защитаваха принудителната ваксинация и локдауните, трябва да бъдат подведени под отговорност. Не „да си научат урока“. Не „да се помирим и да продължим“. Отговорност.

Защото това не беше обикновена здравна политика. Това беше принуда. Хората бяха поставени пред избор: инжекция, работа, пътуване, училище, живот. Експериментални препарати се наложиха върху милиони възрастни и деца без дългосрочно проследяване, без реално информирано съгласие и без персонална отговорност при увреждане.

Кой ще отговаря?

Политиците, които заплашваха и разделяха хората на „правилни“ и „опасни“.

Медиите, които заглушаваха въпроси и лепяха етикети.

Експертите, които говореха със сигурност, която науката не даваше.

Медицинските лица, които изпълняваха натиска, а днес се правят, че нищо не се е случило.

Колко хора умряха в този период?

Колко влязоха в реанимация и излязоха с разрушени бели дробове?

Колко останаха с увредено сърце, съсирена кръв, автоимунни болести, неврологични проблеми и хронична умора?

Не искаме отмъщение. Искаме съд. Искаме имена. Искаме протоколи. Искаме да се види кой е знаел, кой е мълчал и кой е печелил, докато хората губеха здраве и близки.

Принудата върху тялото не е грижа.

Експеримент без съгласие не е медицина.

А когато държавата и системата казват „няма да има отговорност“ — тогава престъплението не е приключило. То просто е узаконено.

Стига безнаказаност.

Който е налагал това върху възрастни и деца, трябва да отговаря.

Споделете, ако не искате тази страница да се затвори с „беше сложно, да забравим“."

Петко Яцов

2026-09-06-09-24.png

преди 4 часа, Miusuka написа:

Трябва да се търси отговорност!!!

"Всички, които подкрепяха, налагаха и защитаваха принудителната ваксинация и локдауните, трябва да бъдат подведени под отговорност. Не „да си научат урока“. Не „да се помирим и да продължим“. Отговорност.

Защото това не беше обикновена здравна политика. Това беше принуда. Хората бяха поставени пред избор: инжекция, работа, пътуване, училище, живот. Експериментални препарати се наложиха върху милиони възрастни и деца без дългосрочно проследяване, без реално информирано съгласие и без персонална отговорност при увреждане.

Кой ще отговаря?

Политиците, които заплашваха и разделяха хората на „правилни“ и „опасни“.

Медиите, които заглушаваха въпроси и лепяха етикети.

Експертите, които говореха със сигурност, която науката не даваше.

Медицинските лица, които изпълняваха натиска, а днес се правят, че нищо не се е случило.

Колко хора умряха в този период?

Колко влязоха в реанимация и излязоха с разрушени бели дробове?

Колко останаха с увредено сърце, съсирена кръв, автоимунни болести, неврологични проблеми и хронична умора?

Не искаме отмъщение. Искаме съд. Искаме имена. Искаме протоколи. Искаме да се види кой е знаел, кой е мълчал и кой е печелил, докато хората губеха здраве и близки.

Принудата върху тялото не е грижа.

Експеримент без съгласие не е медицина.

А когато държавата и системата казват „няма да има отговорност“ — тогава престъплението не е приключило. То просто е узаконено.

Стига безнаказаност.

Който е налагал това върху възрастни и деца, трябва да отговаря.

Споделете, ако не искате тази страница да се затвори с „беше сложно, да забравим“."

Петко Яцов

2026-09-06-09-24.png

Чудесно! С кого да започнем - Си Дзинпин, Путин, Тръмп?

преди 6 минути, parmobil написа:

Вярно че най-виновни са началниците които изброяваш, но за мен са по-виновни изпълнителите на по-ниските нива. Защото ако не бяха те на началниците нямаше да им мине номера.

Например тук в България са тоя щаб измислен, разните лекари, болници, кметове и други.

Помниш ли в Бургас как махаха пейките от градската градина че да не сядат хората. Тая инициатива да не е дошла с нареждане от София. Не. Някой местен дерибей и слагач е решил да се подмаже на началниците. Такива и хора са избивали само за да се подмажат и да изкарат някой лев.

преди 40 минути, parmobil написа:

Най-добре да се почне от долу.Първи да бъдат тези,които защитават все още геноцида като теб.

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Най-добре да се почне от долу.Първи да бъдат тези,които защитават все още геноцида като теб.

Нещо си се объркал. Но то не ти е за първи път.

В тази тема никога не съм защитавал мерките, които се взеха. А както е видно, се взеха от всички големи и малки страни. РФ включително. За теб го повтарям - РФ. Все се преструваш, че там е било различно.

В тази тема съм срещу глупостите, които изписахте за ваксините. За всички ваксини. И продължаваш да пускаш глупости ежедневно.

P.S . Посочи ми един мой пост в тази тема, където съм агитирал и хвалел мерките!

И искам да ми напишеш как РФ и Путин са идиоти и провеждат геноцид, че имаше локдаун, че си направиха ваксина и календар за ваксиниране.

преди 6 минути, parmobil написа:

И искам да ми напишеш как РФ и Путин са идиоти и провеждат геноцид, че имаше локдаун, че си направиха ваксина и календар за ваксиниране.

В Русия нямаше КПП-та.

А най-показателното е че не успяха да купят Лукашенко. Нали разбра ще са му предлагали $200 000 или повече беше да си затвори народа. Само това е показателно че е проведена акция и са подкупвани държавните ръководители.

А като оставим "цивилиВИзования" свят, другите в Азия и Африка не разбраха че има корона. Особено чукчите )

преди 2 часа, Miusuka написа:

В Русия нямаше КПП-та.

А най-показателното е че не успяха да купят Лукашенко. Нали разбра ще са му предлагали $200 000 или повече беше да си затвори народа. Само това е показателно че е проведена акция и са подкупвани държавните ръководители.

А като оставим "цивилиВИзования" свят, другите в Азия и Африка не разбраха че има корона. Особено чукчите )

Нямаше??? Сигурен ли си? А защо се издаваше QR-код за излизане от вкъщи? И всеки милиционер можеше да го изисква. Таксиметров шофьор не можеше да те качи без него.

Но още не съм прочел от вас за руската и китайската ваксини. Те по-добри ли са от другите? И още не съм прочел от вас за мерките, които се взеха в РФ и Китай. Защото видях много ваши постове как в лошите Канада, САЩ и Австралия населението си протестира, но не видях ваши линкове от РФ и Китай.

Нещо сте избирателни.

В Русия нямаше КПП-та.

...в последния клип Тупарев обясни...

...заради червеите в реките на Африка които проникват в тялото през краката на хората...

...профилактично взимат ,,ивермектин"...

преди 3 минути, _nib_ написа:

...в последния клип Тупарев обясни...

...заради червеите в реките на Африка които проникват в тялото през краката на хората...

...профилактично взимат ,,ивермектин"...

И какво стана с този противопаразитен препарат, който беше "подходящ" за Ковид? Някой ползва ли го още?

В Русия нямаше КПП-та.

Ама толкова ли си лековерен? 200 000? На президент? А на Путин колко - 300 000?

преди 12 часа, parmobil написа:

как в лошите Канада, САЩ и Австралия населението си протестира

И не са ли лоши? И какво като си протестира? Защо в Канада на протестиращите шофьори им блокираха банковите сметки? Защо ги защитаваш и все гледаш към Русия и Китай? Не те ли интересува ЕС. Нали ние сме в него и нас ни засяга. А каквото стане в Русия и Китай не ни засяга. Какво да ги гледаме тях?

преди 11 часа, parmobil написа:

Ама толкова ли си лековерен? 200 000? На президент? А на Путин колко - 300 000?

Самия Лукашенко го каза. Да ти търся ли клипа?

Той не може с лека ръка да лъже за такива работи.

преди 45 минути, Miusuka написа:

И не са ли лоши? И какво като си протестира? Защо в Канада на протестиращите шофьори им блокираха банковите сметки? Защо ги защитаваш и все гледаш към Русия и Китай? Не те ли интересува ЕС. Нали ние сме в него и нас ни засяга. А каквото стане в Русия и Китай не ни засяга. Какво да ги гледаме тях?

Самия Лукашенко го каза. Да ти търся ли клипа?

Той не може с лека ръка да лъже за такива работи.

Аз така и не видях ти и Мите да коментирате мерките в РФ и Китай. Бяхте изключително вторачени какво се пише за Северна Америка. Имам предвид континент.

Клипа не го търси, защото ще изпаднеш в конфузно положение. Лукашенко говореше за доста по-голяма сума. И в тази връзка ми е интересно с колко според теб са подкупили Путин и Дзинпин?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.