Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

То цял свят знае,че шиповият протеин се появи след инжектирането за Ковид.Защо Японците трябва да ти кажат коя е причината за появата му? Те дават начин за детоксикация от него. Който е умен,ще търси начин да се отърве от отровите. Който е като теб,ще гледа тъпо цъкането на часовника...

Драги ми и необразован друже, пак не си прочел статията на японците. Споко, не хапе! Само пише, че шиповият протеин е в SARS-CoV-2

Ха сега ми обясни какво общо има ваксината, невежи ми приятелю?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 12 часа, parmobil написа:

Драги ми и необразован друже, пак не си прочел статията на японците. Споко, не хапе! Само пише, че шиповият протеин е в SARS-CoV-2

Спориш, без даже да знаеш как работи т.нар.ваксина.

А как работят mRNA ваксините- като инструктират клетките да произвеждат протеин от вируса-в случая да произвеждат шиповия протеин !

Key Points mRNA vaccines inject cells with instructions to generate a protein that is normally found on the surface of SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19. By injecting cells with a synthetic mRNA that encodes a viral spike protein, an mRNA vaccine can direct human cells to make a viral spike protein and evoke an immune response without a person ever having been exposed to the viral material.

преди 21 часа, parmobil написа:

Въртиш сукаш, гледаш да изкараш че шиповият протеин идвал от ковида! А че инжекциите го вкарват директно в организма не ти пука.Със здраве да си живееш с този шипов протеин...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

е дай документа - това не е сайта на сзо - явно пак чуваш гласове в главата си

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Въртиш сукаш, гледаш да изкараш че шиповият протеин идвал от ковида! А че инжекциите го вкарват директно в организма не ти пука.Със здраве да си живееш с този шипов протеин...

шиповия (spike) протеин на SARS-CoV-2 — той се намира на повърхността на вируса и е белтъкът, чрез който вирусът се прикрепя към клетките.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Наясно ли сте, че този тип сайтове печелят от наивността на потребителите - от една страна уж разкриват колко са вредни правителствата, фарма компаниите, изобщо яко се хвърлят срещу медицината. Те специално за нас се жертват за да ни покажат истината за ваксините, ковид и т.н. Изключителни борци за истината 😆

В същото време като им погледнеш сайта - бъкано с реклами на хранителни добавки и други продукти за нашето здраве. Но това сигурно са "правилните" неща, не тези които други ни пробутват. Доста трябва да е наивен човек за да ги взема на сериозно :

image.png

Малко здрав разум никога не е излишен.

преди 9 часа, Gencho 123 написа:

Наясно ли сте, че този тип сайтове печелят от наивността на потребителите - от една страна уж разкриват колко са вредни правителствата, фарма компаниите, изобщо яко се хвърлят срещу медицината. Те специално за нас се жертват за да ни покажат истината за ваксините, ковид и т.н. Изключителни борци за истината 😆

В същото време като им погледнеш сайта - бъкано с реклами на хранителни добавки и други продукти за нашето здраве. Но това сигурно са "правилните" неща, не тези които други ни пробутват. Доста трябва да е наивен човек за да ги взема на сериозно :

Малко здрав разум никога не е излишен.

Малко здрав разум налага първо да се проверява информацията, а не да се правят опити да се вменява , че даден сайт е еди какъв си заради рекламите🤣

Ясно ми е, че ако не се опиташ да удариш по този начин, то няма по какъв друг начин да направиш жалък опит да обориш някого!

И какво показва проверката- имаме тази публикация -

https://cdn.who.int/media/docs/default-source/influenza/human-animal-interface-risk-assessments/influenza-at-the-human-animal-interface-summary-and-assessment--from-8-july-to-7-august-2026.pdf?sfvrsn=b3b973b6_3&download=true

Influenza at the human-animal interface summary and asses...

8 July to 7 August 2026

а там на 5-та страница си пише-

"State Parties to the IHR (2005) are required to immediately notify WHO of any laboratory-confirmed10 case of a recent human infection caused by an influenza A virus with the potential to cause a pandemic11. Evidence of illness is not required for this report. Evidence of illness is not required for this report"

No image preview

who — Postimages

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Малко здрав разум налага първо да се проверява информацията, а не да се правят опити да се вменява , че даден сайт е еди какъв си заради рекламите🤣

Ясно ми е, че ако не се опиташ да удариш по този начин, то няма по какъв друг начин да направиш жалък опит да обориш някого!

https://cdn.who.int/media/docs/default-source/influenza/human-animal-interface-risk-assessments/influenza-at-the-human-animal-interface-summary-and-assessment--from-8-july-to-7-august-2026.pdf?sfvrsn=b3b973b6_3&download=true

8 July to 7 August 2026

"State Parties to the IHR (2005) are required to immediately notify WHO of any laboratory-confirmed10 case of a recent human infection caused by an influenza A virus with the potential to cause a pandemic11. Evidence of illness is not required for this report. Evidence of illness is not required for this report"

No image preview

who — Postimages

За хора които тука сте се събрали да борите световната конспирация, не очаквам някой от вас да има медицинско образование за да може по същество да добави нещо. Намирате толкова несериозни сайтове, обаче им вярвате на 200%, независимо от някои пълни безмислици в тях 😄Аз изобщо се отказвам да боря такива светила като вас. Вие ще ни спасите от рептилите, Бил Гейтс и всички останали.

Какво означава, това, че :

Under the International Health Regulations (IHR 2005), "Evidence of illness is not required for this report" means that a country must report a laboratory-confirmed case of a disease (such as a novel or animal-origin influenza virus) even if the infected person has no physical symptoms and feels completely healthy

С други думи, ако има доказано, чрез лаборатория заразяване, вирус, дори и когато инфектирания няма симптоми, то това се докладва. Каква драма пък излиза от това нещо за вас, пак под вола теле. Намерете някой сериозен здравен специалист да ви обясни как функционира една система, вместо да си губим времето с разни извадки на изречения които кой знае как сте ги открили 😁Това са стандартни неща в медицината, които не са от вчера, ама вие от къде да знаете :

Защо се докладват безсимптомни случаи?

• Защита на другите: Човек без симптоми може да разнася заразна болест (като грип или друг вирус) без да знае.

• Ранно лечение: Някои състояния като високото кръвно налягане или ранния диабет нямат признаци, но увреждат органите с времето.

• Здравен контрол: Статистиката помага на болниците и лекарите да разберат колко е разпространена дадена болест в обществото.

преди 1 час, Gencho 123 написа:

За хора които тука сте се събрали да борите световната конспирация, не очаквам някой от вас да има медицинско образование за да може по същество да добави нещо. Намирате толкова несериозни сайтове, обаче им вярвате на 200%, независимо от някои пълни безмислици в тях 😄Аз изобщо се отказвам да боря такива светила като вас. Вие ще ни спасите от рептилите, Бил Гейтс и всички останали.

Какво означава, това, че :

Under the International Health Regulations (IHR 2005), "Evidence of illness is not required for this report" means that a country must report a laboratory-confirmed case of a disease (such as a novel or animal-origin influenza virus) even if the infected person has no physical symptoms and feels completely healthy

С други думи, ако има доказано, чрез лаборатория заразяване, вирус, дори и когато инфектирания няма симптоми, то това се докладва. Каква драма пък излиза от това нещо за вас, пак под вола теле. Намерете някой сериозен здравен специалист да ви обясни как функционира една система, вместо да си губим времето с разни извадки на изречения които кой знае как сте ги открили 😁Това са стандартни неща в медицината, които не са от вчера, ама вие от къде да знаете :

Защо се докладват безсимптомни случаи?

• Защита на другите: Човек без симптоми може да разнася заразна болест (като грип или друг вирус) без да знае.

• Ранно лечение: Някои състояния като високото кръвно налягане или ранния диабет нямат признаци, но увреждат органите с времето.

• Здравен контрол: Статистиката помага на болниците и лекарите да разберат колко е разпространена дадена болест в обществото.

Най-важното беше, че това НЕ Е фалшива новина, т.е. се провали опитът ти да набедиш сайта за такъв, какъвто пуска фалшиви новини!

А не ти ли хрумна, че може да се злоупотребява с такива правомощия?!Не ти ли хрумва за огромния брой фалшиво положителни случаи?

А че могат тези тестове да се манипулират, за да може да се въвежда такова извънредно положение, от което най-печеливши ще е фармаиндустрията?!

НПО да обявява пандемия без клинично доказан случай за вирус!

И е някак си смешно , човек който отправя критики на тази тема, в този контекст да сравнява заболявания като вирусни инфекции с такива като диабед и високо кръвно налягане! WTF???🤣

преди 34 минути, ivanivanov3 написа:

Най-важното беше, че това НЕ Е фалшива новина, т.е. се провали опитът ти да набедиш сайта за такъв, какъвто пуска фалшиви новини!

Това е най-важното, но въпроса е каква толкова новина е, след като излиза, че е нормален процес в медицината, особенно при инфекциозни заболявания. Защо трябва да се набляга на това като нещо ново, или пък драматично за хората ? От информацията която има, излиза, че не е нещо различно от процедурите които се следват и в миналото.

Както обикновенно се търси нещо реално съществуващо, но се правят абсолютно конспиративни заключения 😀

Някой питаше за японците..

Интервю с професор Масанори Фукушима: „БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА КАТАСТРОФА С ВАKCИHИ“

На 25 ноември се случи изключително рядко събитие в продължаващата сага за COVID-19 – истината беше казана на властта. Изтъкнат лекар и експерт по инфекциозни болести получи свободата да говори като държавен служител, без посредничество и без видимо ограничение във времето. Въпросният лекар беше изтъкнатият онколог, почетен професор в университета в Киото и представител на Института за изучаване на общественото здраве(LHSI) Масанори Фукушима. Неговите строги и страстни упреци като служител от Министерството на здравеопазването, труда и социалните грижи (MHLW) относно безопасността на ваксината срещу COVID-19 и прозрачността на правителството завладяха обществеността. Записът бързо се разпространи, издигайки доктор Фукушима до статуса на водещ критик на ваксините срещу COVID-19 в Япония.

Интервюирах професор Фукушима чрез Zoom на 28 декември. Той започна, като ми даде малко предистория на кариерата си и обясни защо се е намесил в проблема с ваксината срещу COVID-19, преди да премине към конкретните й вреди, вижданията си за реакцията на японското правителство и бъдещето.

Филип Патрик: Професор Фукушима, благодаря ви, че ми позволихте да говоря с вас. Мога ли да започна, като ви помоля да ми дадете малко информация за събитията на 25 ноември и как се оказахте въвлечен в проблема за безопасността на ваксината срещу COVID-19?

Масанори Фукушима: Завърших биохимия като следдипломна квалификация в университета в Киото и всъщност съм най-старият медицински онколог в нашата страна. Открих в академичния сектор първата амбулаторна клиника за пациенти с рак през 2003 г., когато бях професор в университета в Киото. Започнах да се занимавам с фармакоепидемиология през 2000 г. Нейната работа е да предотвратява бедствията, предизвикани от лекарства. Това й е мисията, raison d’etre. Ето защо съм въвлечен в проблема с ваксините срещу COVID-19. Защото нито един учен, само няколко лекаря взеха отношение по проблема с ваксините.

И така, когато чух, че правителството, ЕС и САЩ са започнали да прилагат информационна РНК, първата ми мисъл беше, че това е изключително глупаво. Тъй като информационната РНК е еволюционна клетъчна система, която винаги се разгражда за много кратко време. Информационната РНК е крехка и трябва да се разгради незабавно в тялото. Но тази ваксина е модифицирана и манипулирана, за да бъде стабилна и да се интегрира в наночастици. Наночастиците са вторият проблем, тъй като те винаги се включват във всеки тип клетки, особено в стволовите клетки. Стволовите клетки са много важни за възстановяването на всички видове клетки. И третият проблем е, че не предоставя специфичност на доставката. Тя (информационната РНК) се инжектира в тялото и обикаля цялото тяло като разнася спайк протеини. Това е основен проблем. Шипчестият протеин е много опасен.

И така, когато за първи път чух, че правителството използва тази ваксина и PMDA [японската регулаторна агенция, еквивалентна на FDA] я е одобрила, бях много, много разтревожен. А после това се превърна в някакъв култ. Те все още вярват в ефективността на ваксината – сякаш е вид Месия.

ФП: Защо спайк протеинът е опасен?

МФ: Шипчестия протеин се свързва с рецепторните протеини, които [се] експресират [в] повечето клетки. Така че той [шипчестият протеин] атакува всички видове клетки, особено ендотелните клетки в съдовата система, което може да доведе до коагулация. Ако ендотелните клетки се свържат със спайк протеин, се задейства коагулация.

ФП: Значи, говорим за инфаркти?

МФ: Да, ако главната артерия е засегната, това може да доведе до такива сериозни състояния като инфаркти или инсулти. И FDA е засякла увеличаване на случаите на белодробна тромбоза.

ФП: Вие сте написали във вашите доклади [публикувани в японски журнал], че е имало 2000 смъртни случая, докладвани на правителството [MHLW] като много вероятни да са в резултат от ваксината. В един от вашите доклади вие го споменавате като „върха на айсберга“. Колко по-зле може да бъде?

ФМ: Всяка оценка има много лица. Докладите са главно от лекари, които са се грижили за пациентите, но повечето ваксинации не се правят в клиники, а в центрове за ваксинация, управлявани от префектурите, като инжекцията се поставя от медицинската сестра, така че в повечето случаи лекарите не са пряко включени във веригата на събитията и е малко вероятно те да докладват проблемите с ваксината.

Случаите се натрупват, но правителството отрича причинно-следствената връзка дори когато става дума за аутопсия, а патологът намира точно тази причинно-следствена връзка. Има ясни доказателства за значителното увеличаване на сърдечните проблеми; съдовите проблеми като инсулти; симптоми, подобни на пневмония и други.

ФП: Но аргументът, който хората, които вярват в тези ваксини, винаги изтъкват, е, че дори с някои проблеми, ваксините дават много повече на хората, отколкото вземат. Какъв е вашият отговор на това?

МФ: Помолих правителството да разкрие смъртността от COVID-19 при ваксинирани и неваксинирани хора. Тази статистика е критична. Ако няма разлика, тогава смъртните случаи, причинени от ваксината, не оправдават тяхната употреба. Официално поисках тази информация чрез моя адвокат на 1 август. И първият отговор беше „изчакайте два месеца“. А последният отговор – „не, не разкриваме такива данни“. Така че следващата стъпка е да съдим правителството.

ФП: Планирате ли да съдите правителството?

МФ: Да, въз основа на Закона за достъпа до информация.

ФП: Значи те отказват да разкрият жизненоважна информация, която обществото трябва да знае и която може да спаси животи?

МФ: Да, точно така. Това звучи като някаква шега. Защото правителството разкри такава информация миналата година. И има доказателства, че при хора под 65 години смъртността при неваксинираните е по-ниска от тази при ваксинираните. Не е никак смешно, защото има много смъртни случаи, така че не можем да се смеем, а поведението на министерството е много глупаво.

ФП: И така, те преди това са давали данни, но после са спрели да ги дават, вероятно защото са неудобни. Става невъзможно да намерим информацията, от която се нуждаем, за да разберем дали ваксините работят или не? В един момент във видеото казахте „изглежда, че криете данни“.

МФ: Да, и мисля, че бяха разстроени. Има толкова много смъртни случаи. Това е безпрецедентна катастрофа с ваксини. Не мога да си представя колко хора наистина са загинали. 2000 е минимумът, само върхът на айсберга.

ФП: И това е при всички възрасти, нали? В един от вашите доклади имаше 28-годишен мъж, който почина след втората ваксина без здравословни проблеми?

МФ: Точно така, никакви здравословни проблеми. Пет дни след втората ваксина. Много е трагично.

ФП: Смятате ли, че мащабът на това е толкова огромен, а скандалът е толкова голям, че правителството просто не може да го приеме? Те биха предпочели да продължат и да се преструват, че ваксините работят, но не да признаят мащаба на бедствието? Това ли е тяхната позиция?

МФ: Като че ли това не е точната аналогия. По-скоро: ако бъде убит един човек, това по закон е убийство, докато ако бъдат убити много хора в ситуация на война, то тогава никой няма да отиде в затвора.

ФП: Веднъж някой каза, че колкото по-голяма е лъжата, толкова по-лесно тя може да мине. Защо японците все още се ваксинират?

МФ: Мисля, че процентът намалява. Много хора спират. И очевидно медиите не насърчават ваксинирането толкова, колкото преди.

ФП: Значи в медиите има по-малко насърчаване, няма нищо за пораженията от ваксините, но все по-малко насърчават ваксинирането? Тонът е смекчен.

МФ: Да, това е японският начин. Но този проблем става все по-голям. Едно много популярно списание публикува поредица за проблемите с ваксините. Тяхното влияние е много голямо, така че следващата година ще настъпи промяна.

ФП: И трима други лекари се изказаха (Коджима, Сано и Нагао). Какво е усещането сред лекарите като цяло?

МФ: Да, д-р Нагао се свърза с мен и поиска диалог. А професор Сано беше с мен на срещата на 25 ноември. Той беше на същата маса. Също и професор Коджима от университета в Нагоя. Професор Коджима е много важен човек, който достигна до проблемите с ваксините чрез много важен анализ.

ФП: Значи групата става по-голяма?

МФ: По-голяма, но аз не съм ги организирал. Аз се намесих, защото ме помолиха да напиша статии за COVID-19 и едната беше за това как да избегнем COVID-19 и да се справим с вируса. Препоръчах подходяща употреба на незабавна стероидна терапия. Когато COVID-19 се появи в Япония за първи път през февруари 2020 г., събрах информация от Китай и заключих, че от критично значение е да се спре развитието на интерстициален пневмонит. Отговорът е в това да се открие спада в нивото на кислород в кръвта. Ако е под 95%, проверявате КТ и ако има признак на инфилтрация, започвате лечението.

ФП: Значи ваксините са безполезни?

МФ: Безполезни са. Така мисля.

ФП: И накрая, във вашите доклади казахте, че вероятно бустерните инжекции увреждат имунната система на хората, излагайки ги на всякакви проблеми?

МФ: Да, това е известно от първите дни на ваксината, че тя може да предизвика ADE, когато антитялото стимулира нивата на клетъчните инфекции. И ако сте многократно дозирани, това може да доведе до първоначален антигенен грях. Ваксината от първо поколение е предназначена да атакува първия вариант и втория Delta вариант. Това вече беше ясно демонстрирано от доклада на Катрин Рейнолдс. Така че ваксинираните хора не произвеждат подходящи антитела за Омикрон. Ваксините могат да изключат вродената имунна система поради първоначалния дизайн на ваксината.

ФП: Хората откриват, че старите състояния се връщат, защото имунната система е увредена от ваксината?

МФ: Да, да.

ФП: Не знам дали познавате д-р Асийм Малхотра от Обединеното кралство. Той първо защитаваше ваксините, след това баща му почина и сега е явен и мощен критик на ваксините. И позицията му е те да бъдат спрени незабавно – докато не се направи задълбочен анализ на вредите от ваксините. Бихте ли се съгласили?

МФ: Да, разбира се. Спрете веднага. Правителствата по света разполагат с данните. Подсигурете достъп до данните. Спрете имунизацията и започнете научната дискусия. И трябва да проучим дългосрочните ефекти на иРНК ваксините. Правителството не трябва да крие и манипулира данните.

ФП: Благодаря ви професоре. И благодаря, че казахте истината на властта.

Филип Патрик е журналист на свободна практика в Токио.
 https://dailysceptic.org/2023/01/01/unprecedented-vaccine-disaster-an-interview-with-professor-masanori-fukushima/

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

Dr. Robert Malone: COVID jabs were a CIA operation to depopulate the world

Screenshot-2023-07-31-10.08.04-810x500.png

https://www.lifesitenews.com/opinion/dr-robert-malone-covid-jabs-were-a-cia-operation-to-depopulate-the-world/

https://static1.squarespace.com/static/61910a2d98732d54b73ef8fc/t/64bfd6e7f5ca8d4e8192bdbb/1690293992297/Kissinger+report+declassified.pdf

на 24.08.2026 г. в 20:55, Димитър 59 написа:

То цял свят знае,че шиповият протеин се появи след инжектирането за Ковид.Защо Японците трябва да ти кажат коя е причината за появата му? Те дават начин за детоксикация от него. Който е умен,ще търси начин да се отърве от отровите. Който е като теб,ще гледа тъпо цъкането на часовника...

Ти продължаваш да се правиш на ударен, че този шипов протеин е в SARS-CoV-2. Това са публикували японците, които цитираш.

Ти какво си съчиняваш?

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

8 July to 7 August 2026

No image preview

who — Postimages

И защото трябва да се проверява информацията, съм дал публикацията на японците.

Но тя явно не е надеждна, а ми се сервират интерпретации от сайта на Мите.

на 26.08.2026 г. в 12:40, Gencho 123 написа:

Това е най-важното, но въпроса е каква толкова новина е, след като излиза, че е нормален процес в медицината, особенно при инфекциозни заболявания. Защо трябва да се набляга на това като нещо ново, или пък драматично за хората ? От информацията която има, излиза, че не е нещо различно от процедурите които се следват и в ...

Това изобщо не е така-до сега всякакви епидемии и пандемии са били обявявани ГЛАВНО на база клинични случаи!!!

Недей да пишеш лъжи!

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Това изобщо не е така-до сега всякакви епидемии и пандемии са били обявявани ГЛАВНО на база клинични случаи!!!

Недей да пишеш лъжи!

Никой не те лъжи, едва ли разбираш от медицина а обясняваш с голямо самочуствие. Ако ставаше само с четене на сайтове, щяхме да си мрем масово. Има много случаи когато няма симптоми и въпреки това човека е вирусоносител. Това изобщо не е някаква новина и съществува от много години.

Реален случай от училище - имаше епидемия от скарлатина, някои деца я караха по 2 пъти даже, моите нямаха никакви симптоми, но пък се открива вируса. Реално те са носители, но не показват никаква клинична картина. Има сигурен съм инфекциолози които могат да го обяснят научно много по-добре. Просто ти казвам, че не е нещо ново под слънцето. Търсиш сензанции и проблеми където ги няма. Безмислено е и съм сигурен, че не си завършил медицина (иначе нямаше да ги пишеш тези неща).

преди 2 часа, Търсещ истини написа:

Доли Партън е била ваксиниран с Модерна против Ковид. Починала е от рак. Имате ли и други такива случаи?

Да, на ваксиниран колега му се скапа акумулатора. Четири години след ваксината. Случайност?

преди 2 часа, Gencho 123 написа:

Никой не те лъжи, едва ли разбираш от медицина а обясняваш с голямо самочуствие. Ако ставаше само с четене на сайтове, щяхме да си мрем масово. Има много случаи когато няма симптоми и въпреки това човека е вирусоносител. Това изобщо не е някаква новина и съществува от много години.

Реален случай от училище - имаше епидемия от скарлатина, някои деца я караха по 2 пъти даже, моите нямаха никакви симптоми, но пък се открива вируса. Реално те са носители, но не показват никаква клинична картина. Има сигурен съм инфекциолози които могат да го обяснят научно много по-добре. Просто ти казвам, че не е нещо ново под слънцето. Търсиш сензанции и проблеми където ги няма. Безмислено е и съм сигурен, че не си завършил медицина (иначе нямаше да ги пишеш тези неща).

Но епидемията е станала видна, когато са цъфнали тези , с клиничната картина на скарлатина!

И исторически да го погледнем- от къде и защо тръгва понятието "карантина"?😁

55 недекларирани химикала във ваксините срещу COVID-19 от AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V

Биотехнологът от Тукуман Лорена Диблази, възпитаник на Националния университет в Тукуман (UNT), ръководи проучване, което разтърси основите на фармацевтичната индустрия в световен мащаб. Според нейното изследване, публикувано в престижния Международен журнал за теория, практика и изследвания на ваксините, са открити необявени 55 химически елементи в т.нар. ваксини срещу COVID-19 на AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V.

Откритието включва графен, метални наночастици, тежки метали и дори цитотоксични лантаниди, поставяйки под въпрос прозрачността и безопасността на тези биологични продукти, които се прилагаха принудително по целия свят.

Както пише TGC Mothers of Palenta, Д-р DiBlasi и нейният екип са използвали индуктивно свързана плазмена масспектрометрия (ICP-MS), за да определят състава на ваксините. Този метод направи възможно откриването на 12 от 15 лантанида (често използвани в електрониката и оптогенетиката) и 11 тежки метала, сред които са:

Хром: присъства в 100% от пробите;

Арсен: открит в 82%;

Никел: открит в 59%;

кобалт и мед – 47%;

калай – 35%;

кадмий, олово и манган – 18%;

и живак – при 6%.

Поради „експериментален“ статут на ваксините, дори най-елементарните правила за безопасност бяха опасно нарушени. Този проблем разтревожи независимите учени по света, тъй като доказано се знае, че обявените съставки са токсични и защото започнаха да се появяват все повече доказателства, че производителите не разкриват всички съставки в продуктите си. Едно наблюдавано тревожно явление е намагнитването (Aristeo et al., 2021, стр. n20, n51, n99), явление, което не се отчита в претенциите за съставките.

През 2022 г. д-р Мартин Монтеверде и колегите му (Анабела Фемия, биотехнолог; и Лисандро Лафериер, също биотехнолог) използваха оптична микроскопия, за да открият частици с морфология, идентична на графеновия оксид в общо 49 епруветки. Анализираните марки включват CanSino Sinopharm, AstraZeneca, Pfizer и Sputnik V.

Европейският съюз признава 11 токсични елемента за тежки метали: арсен, кадмий, кобалт, хром, мед, живак, манган, никел, олово, калай и талий (Witkowska et al., 2021; Hogan, 2010).

Що се касае до прахваленaта руска ваксина ,като векторна и безвредна Sputnik V.

От трите анализирани партиди Sputnik V, Lot II-840621 беше анализиран на две стъпки и съдържаше общо 22 и 27 елемента, 19 и 24 от които съответно не бяха декларирани. Партида LYM8 съдържа 21 елемента, от които 19 не са декларирани И накрая, лот II-640821 съдържа 14 артикула, от които 11 са непотърсени.

По-специално в таблица 10. В партидата на Sputnik I не са декларирани: бор, натрий, магнезий, калций, ванадий, хром, никел, мед, цинк, галий, арсен, рубидий, стронций, ниобий, паладий, барий, церий, гадолиний, хафний, злато, торий.

Въвеждането на значителни количества токсични елементи в кръвта, като бор, кадмий, олово, арсен, алуминий и други, може да доведе до сериозни, вредни последици за здравето. Според данните, представени в таблица 8 на стр. 1381, съдържанието на някои недекларирани химични елементи във ваксината многократно надвишава максимално допустимата концентрация в организма (в µg/l).

И сега, когато имаме публикувани в научно списание данни за необявени химически елементи, както и за превишаване на пределно допустимите концентрации, съдържащи се в експериментално вещество, наречени антиковид “ваксини”, е необходима не само широка публичност, но и изявления пред обществото с цел провеждане, първо на международна кръгла маса, а след това на парламентарно разследване, целящо да информира обществеността за събития и ситуации, които предизвикват повишено обществено внимание, да идентифицира и отстранява техните причини и условия, както и да накаже виновните за това длъжностни и политически лицa.

преди 2 часа, THE EXORCIST написа:

55 недекларирани химикала във ваксините срещу COVID-19 от AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V

Биотехнологът от Тукуман Лорена Диблази, възпитаник на Националния университет в Тукуман (UNT), ръководи проучване, което разтърси основите на фармацевтичната индустрия в световен мащаб. Според нейното изследване, публикувано в престижния Международен журнал за теория, практика и изследвания на ваксините, са открити необявени 55 химически елементи в т.нар. ваксини срещу COVID-19 на AstraZeneca, CanSino, Moderna, Pfizer, Sinopharm и Sputnik V.

Откритието включва графен, метални наночастици, тежки метали и дори цитотоксични лантаниди, поставяйки под въпрос прозрачността и безопасността на тези биологични продукти, които се прилагаха принудително по целия свят.

Както пише TGC Mothers of Palenta, Д-р DiBlasi и нейният екип са използвали индуктивно свързана плазмена масспектрометрия (ICP-MS), за да определят състава на ваксините. Този метод направи възможно откриването на 12 от 15 лантанида (често използвани в електрониката и оптогенетиката) и 11 тежки метала, сред които са:

Хром: присъства в 100% от пробите;

Арсен: открит в 82%;

Никел: открит в 59%;

кобалт и мед – 47%;

калай – 35%;

кадмий, олово и манган – 18%;

и живак – при 6%.

Поради „експериментален“ статут на ваксините, дори най-елементарните правила за безопасност бяха опасно нарушени. Този проблем разтревожи независимите учени по света, тъй като доказано се знае, че обявените съставки са токсични и защото започнаха да се появяват все повече доказателства, че производителите не разкриват всички съставки в продуктите си. Едно наблюдавано тревожно явление е намагнитването (Aristeo et al., 2021, стр. n20, n51, n99), явление, което не се отчита в претенциите за съставките.

През 2022 г. д-р Мартин Монтеверде и колегите му (Анабела Фемия, биотехнолог; и Лисандро Лафериер, също биотехнолог) използваха оптична микроскопия, за да открият частици с морфология, идентична на графеновия оксид в общо 49 епруветки. Анализираните марки включват CanSino Sinopharm, AstraZeneca, Pfizer и Sputnik V.

Европейският съюз признава 11 токсични елемента за тежки метали: арсен, кадмий, кобалт, хром, мед, живак, манган, никел, олово, калай и талий (Witkowska et al., 2021; Hogan, 2010).

Що се касае до прахваленaта руска ваксина ,като векторна и безвредна Sputnik V.

От трите анализирани партиди Sputnik V, Lot II-840621 беше анализиран на две стъпки и съдържаше общо 22 и 27 елемента, 19 и 24 от които съответно не бяха декларирани. Партида LYM8 съдържа 21 елемента, от които 19 не са декларирани И накрая, лот II-640821 съдържа 14 артикула, от които 11 са непотърсени.

По-специално в таблица 10. В партидата на Sputnik I не са декларирани: бор, натрий, магнезий, калций, ванадий, хром, никел, мед, цинк, галий, арсен, рубидий, стронций, ниобий, паладий, барий, церий, гадолиний, хафний, злато, торий.

Въвеждането на значителни количества токсични елементи в кръвта, като бор, кадмий, олово, арсен, алуминий и други, може да доведе до сериозни, вредни последици за здравето. Според данните, представени в таблица 8 на стр. 1381, съдържанието на някои недекларирани химични елементи във ваксината многократно надвишава максимално допустимата концентрация в организма (в µg/l).

И сега, когато имаме публикувани в научно списание данни за необявени химически елементи, както и за превишаване на пределно допустимите концентрации, съдържащи се в експериментално вещество, наречени антиковид “ваксини”, е необходима не само широка публичност, но и изявления пред обществото с цел провеждане, първо на международна кръгла маса, а след това на парламентарно разследване, целящо да информира обществеността за събития и ситуации, които предизвикват повишено обществено внимание, да идентифицира и отстранява техните причини и условия, както и да накаже виновните за това длъжностни и политически лицa.

В лицето да им завреш фактите, тук ще ти кажат "correlation is not causation"

Още 2012-13 имаше учен(еврейче естествено), който каза,че до 5 години ще има работещи самосглобяващи се нанороботи в човешката кръвоносна с-ма, но тук не вярваха на направените видеа на такива самосглобяващи се структури в човешкия кръвоток!

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Но епидемията е станала видна, когато са цъфнали тези , с клиничната картина на скарлатина!

И исторически да го погледнем- от къде и защо тръгва понятието "карантина"?😁

А нещо за морбили тази година у нас? Защо не виждам показатели от теб и Мите? С какво ще обясните такава челна позиция за България?

Цял съм в слух.

преди 16 минути, parmobil написа:

Аз питам защо има бум на морбили у нас. С какво го свързваш или обясняваш?

Нямам обяснение.

Предполагам, че твоята логика е: по-малко ваксинално покритие=>повече случаи , нали?!

Е, в Нидерландия(81%) и Полша(80%) са с още по-малко вакс.покритие за морбили, отколкото България(88%), но случаите им за 2026 са съответно 8 и 26, а в България ги водят "лабораторно потвърдени 502 случая"

В Швеция имат 95% покритие през 2026, но докладват за 21 случая преди 2 седмици !

😁

преди 25 минути, parmobil написа:

Аз питам защо има бум на морбили у нас. С какво го свързваш или обясняваш?

Няма никакъв "бум",а само медийни паники и евтини опити за манипулация- гледали сме го вече това. :)))

Болшинството не искат да чуват за никакви ваксини,случва се в цяла Европа.

преди 5 часа, THE EXORCIST написа:

Няма никакъв "бум",а само медийни паники и евтини опити за манипулация- гледали сме го вече това. :)))

Болшинството не искат да чуват за никакви ваксини,случва се в цяла Европа.

Както го писах и преди с такива "специалисти" по всичко, включително и медицина, не случайно сме на това дередже. Като ви чете човек съчиненията, да оставим всичко на естествения подбор. Демек сухите клечки да изгорят, да оцелява който има по-добрия шанс, по-силните гени. Никакви ваксини, да се удари фарма мафията и да мрем както през средновековието 🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.