Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

да де тя се прави преди да те хване - нали тогава даваха лисчета на ваксинирани и вече прекарали заболяването

Не преди да те хване, а преди да е започнала пандемията или епидемията или каквото се сетиш. Правиш ли разлика?

Кога се слагат грипните ваксини? Октомври, ноември преди грипната вълна. Не се слагат януари когато е дошъл вече грипа.

Явно никнейма ти е верен. Въпреки че си го сложил за да се правиш на велик и интересен.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Все повече шокиращи факти излизат на яве по отношение на пандемията от Ковид 19.

Вече спокойно може да я наричаме Кражбата на века:

Хиляди са починали след ваксинацията срещу вируса и то само в САЩ. Не се знае още колко случаи са прикрити.

Лечението с достъпния ивермектин, умишлено е заменено с далеч по-скъпия ремдесивир, което е донесло печалби в размер милиарди долари за фармацевтичното лоби.

Вече е пределно ясно, че вирусът, който буквално затвори света за близо година, е с лабораторен характер.

Самият д-р Фаучи многократно се е възползвал от правото си да мълчи по време на “изслушването” си в Сената на САЩ, за да не се уличи в престъпления.

Тази вечер обаче във вечерната емисия на една от водещите медии не се спомена и дума за скандала “Фаучи”.

Вместо това бяха решили да ни информират за друга “изключително важна” новина, която не знаем: жегите през лятото са опасни - бяха подготвили цял репортаж.

По същия начин големите телевизии ни “информират” и за другите водещи теми от света. Това отдавна вече не са медии, а канали за пропаганда - подобни новинарски емисии са чиста загуба на време.

May be an image of text that says 'i лтоИеЛДНИЯ novini.bg bg Д-р Фаучи мЪлча 3 часа в Сената на САЩ за КОВИД-19 КОВИд-19|Новини.бг I Новини.бг'

преди 1 час, Miusuka написа:

image.png

Там е работата, че няма никакъв вирус covid2. Тези отрепки са за съд и затвор, много хора си заминаха заради тях.

преди 4 часа, THE EXORCIST написа:

Там е работата, че няма никакъв вирус covid2. Тези отрепки са за съд и затвор, много хора си заминаха заради тях.

И като имаш предвид че за пари го избиха народа.

И сега от статията се сетих че забраняваха да се пише Covid 19. Можеше и в затвора да влезеш. И хората още ги е страх и написали C0vid 19.

Подобно е и като написах че ми се е счупил педала на колелото и поста ми не се приема заради педала.

преди 23 часа, Miusuka написа:

Не преди да те хване, а преди да е започнала пандемията или епидемията или каквото се сетиш. Правиш ли разлика?

Кога се слагат грипните ваксини? Октомври, ноември преди грипната вълна. Не се слагат януари когато е дошъл вече грипа.

Явно никнейма ти е верен. Въпреки че си го сложил за да се правиш на велик и интересен.

с тази подробност че преди вълните нямаше измислена ваксина

преди 14 часа, Miusuka написа:

И като имаш предвид че за пари го избиха народа.

И сега от статията се сетих че забраняваха да се пише Covid 19. Можеше и в затвора да влезеш. И хората още ги е страх и написали C0vid 19.

Подобно е и като написах че ми се е счупил педала на колелото и поста ми не се приема заради педала.

Може ли линк към статията която цитираш. Любопитно къде и какво точно е казал Кантарджиев. Тука до сега виждам писания в социалните мрежи само.

преди 39 минути, Gencho 123 написа:

Може ли линк към статията която цитираш. Любопитно къде и какво точно е казал Кантарджиев. Тука до сега виждам писания в социалните мрежи само.

Няма и смисъл. Като дам линк ме обвиняваш в копи-пейст и че нямам собствено мнение. Като напиша собствено мнение - кой съм аз че да ти казвам това или онова. Друго е да го напише някой друг в нета, а пък и да е 1000 пъти по-прост от мене.

Сега ще кажеш че съм се измъквал...

И така едно и също. Мисли си че си прав и карай нататък. Щом не вдяна че ковид 19 беше мероприятие за проверка дали населението глобално да бъде подчинено. Зная какво и на това ще кажеш - дежурните конспиративни идеи. Ама след време излизат че не са били конспиративни, ама защото държиш на егото си и да не паднеш по гръб не си признаваш и се захващаш че съм изпуснал запетая или че ДЗУ е произвеждало оптични кабели.

преди 20 минути, Miusuka написа:

Няма и смисъл. Като дам линк ме обвиняваш в копи-пейст и че нямам собствено мнение. Като напиша собствено мнение - кой съм аз че да ти казвам това или онова. Друго е да го напише някой друг в нета, а пък и да е 1000 пъти по-прост от мене.

Сега ще кажеш че съм се измъквал...

Значи статия няма. Има празни приказки в социалните мрежи, които ти копираш като нещо уж вярно ? Така излиза от твоите писания, нямаш нищо насреща до момента освен да споделяш картинки от фейсбук в този конкретен случай.

Не се измъкваш, просто лъжеш.

преди 2 часа, Miusuka написа:

След като публикува фалшивата статия за Кантарджиев, сега се реабилитираш с Мангъров 😄Как да те вземе на сериозно човек.

преди 34 минути, Gencho 123 написа:

След като публикува фалшивата статия за Кантарджиев, сега се реабилитираш с Мангъров 😄Как да те вземе на сериозно човек.

Това ли разбра и това ли е най-важното?

Или даже не разбираш какво те питам? Игнорираш и оправдаваш всички тъпотии които бяха направени по времето на ковида? И най-важното за теб е че не ти давам линк.

Ако беше умен сам щеше да разбереш и да се досетиш за всичко това без линкове.

Как новата mRNA ваксина срещу грип на FDA превръща баба в ходещо биологично оръжие...

08/07/2026 // Майк Адамс // Времето преди Деня на благодарността не е случайно. Глобалистите искат баба да се инжектира и да разпространи ваксината върху членовете на собственото си семейство преди празничните събирания. Медиите и фармацевтичните компании ще промотират тези инжекции като „защита“, но аз вярвам, че те всъщност са проектирани да разпространяват токсични чужди протеини върху всички около получателя. Това е следващата фаза от ваксиналните последици и е насочена директно към възрастните хора.

преди 3 часа, Miusuka написа:

Това ли разбра и това ли е най-важното?

Или даже не разбираш какво те питам? Игнорираш и оправдаваш всички тъпотии които бяха направени по времето на ковида? И най-важното за теб е че не ти давам линк.

Ако беше умен сам щеше да разбереш и да се досетиш за всичко това без линкове.

Ако държеше на това което казваш, можеше поне да признаеш, че пускаш фалшиви/лъжливи материали. Ето това е тъпотия, да лъжеш хората и да си държиш на своето. Два пъти те помолих за тази информация, но няма нищо насреща.

преди 24 минути, Gencho 123 написа:

Ако държеше на това което казваш, можеше поне да признаеш, че пускаш фалшиви/лъжливи материали. Ето това е тъпотия, да лъжеш хората и да си държиш на своето. Два пъти те помолих за тази информация, но няма нищо насреща.

Ти защо излъга че си търсил в нета но не си намерил нищо? Ти си долен, мръсен лъжец!

Проф. Тодор Кантарджиев: По-вероятно е COVID-19 да е лабораторна грешка, а не умишлено изпускане

Шест години след COVID-19 – нови въпроси: „Дали е изпуснат? По-вероятно - недогледана грешка“

преди 5 минути, Miusuka написа:

Първо така е коректно, след като най-накрая успя да пуснеш наистина интервюто (или поне част от него), а не картинки. Второ - ти каза за тази публикация, не аз. И не аз съм излъгал, защото ти пускаш ежедневно подобни неща без да те интересува колко са верни, важното е да ги има :) Не мисля, че изобщо е коректно на мен да казваш, че съм излъгал за нещо което ти правиш. Можеше да си спестиш цялата глупост, и просто да публикуваш от самото начало директно това което правиш сега, а не някакви картинки. Това, че аз не съм открил нещо не значи, че го няма или лъжа, смешно е да правиш такива изводи. По-добре си погледни твоите неща, защото ти ги генерираш тези публикации, не аз.

По същество, аз доколкото виждам, няма нещо толкова различно в сравнение с информацията по време на ковида. И тогава и сега няма яснота дали е човешка грешка, или умишлено изпуснат вирус. Как точно се появи и то точно в Ухан си остава неясно.

Ковидният вирус не е непременна причина за рак, но може да ускори развитието на съществуващ такъв.

От Рода Уилсън на 7 август 2026 г. Епидемията от рак е регистрирана след масовото въвеждане на така наречените „ковид ваксини“. Тъй като причинителят на създаденото (шиповият протеин) изкуствено създадено, биоинженерният вирус SARS-CoV-2 (covid) се намира във „ваксините“, когато д-р Макмилан говори за ковид инфекция, трябва да предположим, че това включва инфекция чрез инжектиране, въпреки че той не се проявява или посочва, че основният метод за ковид инфекция е чрез ваксинация.AugFeat7b.png?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

Как новата mRNA ваксина срещу грип на FDA превръща баба в ходещо биологично оръжие...

08/07/2026 // Майк Адамс // Времето преди Деня на благодарността не е случайно. Глобалистите искат баба да се инжектира и да разпространи ваксината върху членовете на собственото си семейство преди празничните събирания. Медиите и фармацевтичните компании ще промотират тези инжекции като „защита“, но аз вярвам, че те всъщност са проектирани да разпространяват токсични чужди протеини върху всички около получателя. Това е следващата фаза от ваксиналните последици и е насочена директно към възрастните хора.

Тука нещата вече станаха от конспирации към откровени смешни истории :

image.png

Какви са тези гадни глобалисти, това не са ли същите рептили за които ни предупреждват. Същите дето ни пръскат от самолетите (кемтрейлс) и ни облъчват с 5G 😅Нямате ли поне малко критично мислене, да видите що за глупости пише в този сайт който цитирате. Все има хора които вярват, че някое тайно общество иска ни изтреби, както и в тази публикация. Бабите щели да станат билогично оръжие 😂

image.png

преди 6 часа, Gencho 123 написа:

Все има хора които вярват, че някое тайно общество иска ни изтреби, както и в тази публикация.

Генчо, лошото е че когато те утрепят няма да мога да ти се изхиля ехидно и да ти кажа; "Видя ли Генчо че пак сгреши..."

Колко такива наивни и глупави като тебе дето се присмиваха на "конспиративните идеи" по ирония на съдбата пострадаха от тях.

преди 13 минути, Miusuka написа:

Генчо, лошото е че когато те утрепят няма да мога да ти се изхиля ехидно и да ти кажа; "Видя ли Генчо че пак сгреши..."

Колко такива наивни и глупави като тебе дето се присмиваха на "конспиративните идеи" по ирония на съдбата пострадаха от тях.

Добре, че ти не си наивен и си умничък за разлика от мен. То веднага си проличава разликата, ти си титан на мисълта 😄Или по-скоро човека който копира наред каквото намери из интернет и държи да ни информира за всичко по-скандално по света и у нас. Само можем да се учим от теб. За съжаление благодарение на такива разбирачи като твоя милост България беше на дъното по време на ковид. Но ти си знаеш своето, всеки у нас от всичко разбира и сам си преценява 😄Точно защото имахме много специалисти като Велев, имахме и в пъти по-висока смъртност по времето на ковида. Хората уви не само пострадаха, а си заминаха..

Но всичко е точно, ти имаш много профили, като Левски си 🤣

преди 25 минути, Gencho 123 написа:

То веднага си проличава разликата, ти си титан на мисълта

Мерси!

преди 25 минути, Gencho 123 написа:

Или по-скоро човека който копира наред каквото намери из интернет и държи да ни информира за всичко по-скандално по света и у нас.

Тебе хем те боли, хем те сърби.

Като ти напиша нещо мие викаш да дам линк, като копирам нещо с линк, ти викаш:"ама защо не напишеш нещо свое".

преди 26 минути, Gencho 123 написа:

За съжаление благодарение на такива разбирачи като твоя милост България беше на дъното по време на ковид.

Разясни какво е "на дъното по време на ковид".

преди 27 минути, Gencho 123 написа:

имахме и в пъти по-висока смъртност по времето на ковида.

Долна лъжа от твоя страна. Защото ти имаш предвид че защото не сме се ваксинирали, а високата смъртност е че защото ни лекуваха с погрешни протоколи. Направо са за съд и затвор.

преди 29 минути, Gencho 123 написа:

Но всичко е точно, ти имаш много профили, като Левски си 🤣

Отново лъжа. Ти друго освен лъжи можеш ли да пишеш?

Кои са ми профилите?

преди 16 часа, Miusuka написа:

Мерси!

Разясни какво е "на дъното по време на ковид".

Долна лъжа от твоя страна. Защото ти имаш предвид че защото не сме се ваксинирали, а високата смъртност е че защото ни лекуваха с погрешни протоколи. Направо са за съд и затвор.

Отново лъжа. Ти друго освен лъжи можеш ли да пишеш?

Кои са ми профилите?

Дъното в този контекст е доста негативно - означава, че имаме значително по-голяма смъртност в сравнение с другите държави. Може да се види очевидни разлики примерно между нас (под 30% ваксинирани) спрямо Норвегия (над 80%) как ние имаме в пъти повече хора починали по време на ковида. Не е приятно да се коментира когато говорим за човешки живот, но такава беше реалността у нас. Цифрите не лъжат, нито аз, а вероятно и на теб тази информация е известна, не схващам защо ме наричаш лъжец, след като има очевидни данни. Да го повтаряш е още по-грозно без нищо да посочиш насреща.

За профилите ти сам си го каза, че преди беше Велев, сега мина на този профил, не помниш ли ? Та по темата с лъжите опитай да си по-конкретен, ако нещо съм излъгъл в случая, кажи кое е ?

на 5.08.2026 г. в 22:57, Мечо Хубавеца написа:

Иване, омота се като пиле в кълчища и сам си спретна автогол.

Първо, даваш линк от официалния сайт на Сената, на който в самия URL адрес с просто око се вижда надписът Google Abuse Exemption и автоматичен превод от Google Translate. Самият факт, че подхвърляш автоматично преведен линк, показва точно как ги сглобяваш тези теории – с онлайн преводача, без да вникваш в текста. Второ, твърдението ти, че той бил наблюдавал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин, продължава да бъде пълна биологична фантастика, независимо дали го изричаш ти, или се опитваш да го прехвърлиш на доктора. Трето, даваш линк към статията му в Oncotarget. Само дето, ако я беше прочел (а не само заглавието през преводача), щеше да видиш, че това е Хипотеза и преглед на литература (Hypothesis & Review), а не клинично изследване върху стотици хора с тумори на рамото. Самият той разглежда хипотетични механизми на имунен отговор, а не твърди, че иглата вкарва рак на мястото на убождане.

Да кажеш изобщо не ми пука дали комисията е официална, но се провеждала в сграда на Сената, е все едно да кажеш, че ако наемеш зала в Народното събрание да си правиш рожден ден, това прави тортата ти държавен закон. Продължавай да бягаш по тъч линията с аз само цитирах, но фактите си остават същите – хванаха те с фалшива новина и сега чудиш как да се извъртиш. Със здраве!

Чат битът продължава да пише идиотизми, но какво да се очаква от т.нар."изкуствен интелект"!

Пускам линка в оригинал, какво като пише в линка.....

И прочети ОТНОВО какво съм написал за доктора!

Развеселяваш ме😂

на 7.08.2026 г. в 23:59, Gencho 123 написа:

По същество, аз доколкото виждам, няма нещо толкова различно в сравнение с информацията по време на ковида. И тогава и сега няма яснота дали е човешка грешка, или умишлено изпуснат вирус. Как точно се появи и то точно в Ухан си остава неясно.

Да, по време на пЛандемията се пишеше и говореше същото, но тогава този , същият, наричаше тези, които говореха така тогава "теоретици на конспирации"!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.