Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Miusuka написа:

Вече смешен и жалък стана с тия нобелови лауреати. Аз ти обяснявам че те са такива, но за традиционните ваксини. Няма нобелов лауреат за измислената ковид "ваксина" защото тя не е ваксина.

Сега пак остава да напишеш че ако не са били ваксините, ама старите и традиционните сме щели да измрем. И аз пак ще ти пиша - да това е така, но не се отнася за ковид "ваксината". И ти като олигофрен пак ще напишеш колко съм глупав, не зная ли че имало нобелови лауреати и аз пак ще ти пиша че те не са за ковид "ваксината" и ти като олигофрен пак пишеш...

No image preview

vacc — Postimages

И не-не е правилно да се каже, че " ако не са били ваксините, ама старите и традиционните сме щели да измрем"!

Справка-от кога сме хомини, а от кога са т.нар."ваксини", а освен това не съм чел за какъвто и да е биологичен вид, който да е изчезнал, защото не е бил инжектиран с нещо си!!!

Ставате смешни някой път, когато започнете да "разсъждавате" така!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 51 минути, Miusuka написа:

Вече цял свят, дори и американците наричат ковид "ваксината" биологично оръжие, за унищожаване на хората.

Хареса ми, че ти винаги разчиташ на данни и факти, всичко е точно и ясно в твоите писания. И разбира се си много убедителен. За пореден път опряхме до приказката - "целия свят нарича.... " 😄Един човек ми каза.. от там насетне, вярвайте ми.

Нищо чудно щом наричаш останали глупаци, че си толкова начетен и надарен. Само можем да се учим от твоите празни приказки.. Дори и нобеловите лаурети могат много да научат от такъв човек като теб. Безценен си с тези вярвания. Излиза, че някакви убийци са получили нобелова награда, като те слуша човек.

Между другото виждам, че като не можеш да дадеш смислен отговор винаги отговаряш с общи приказки. В случая сам видя, че не си прав, но за да излезеш от положението, че лъжеш, давай да кажем как мисли целия свят 😂

преди 19 минути, ivanivanov3 написа:

И не-не е правилно да се каже, че " ако не са били ваксините, ама старите и традиционните сме щели да измрем"!

Справка-от кога сме хомини, а от кога са т.нар."ваксини", а освен това не съм чел за какъвто и да е биологичен вид, който да е изчезнал, защото не е бил инжектиран с нещо си!!!

Ставате смешни някой път, когато започнете да "разсъждавате" така!

Не става въпрос за изчезване на вида, а за това че нали човеците сме хуманни в по-нови времена и гледаме да спасяваме. Не сме в древна Спарта където като се роди недъгаво или увредено дете и го хвърляли от пропаст.

Та традиционните ваксини не спасяват вида ни, а дават възможност на повече да живеят. Ама после чрез войни или глад пак ни избиват. Просто е много перверзно всичко това.

Така че не зная защо и от къде си останал с впечатление, че ако не са ваксините то рода ни ще изчезне?

преди 14 минути, Gencho 123 написа:

Хареса ми, че ти винаги разчиташ на данни и факти, всичко е точно и ясно в твоите писания. И разбира се си много убедителен. За пореден път опряхме до приказката - "целия свят нарича.... " 😄Един човек ми каза.. от там насетне, вярвайте ми.

Нищо чудно щом наричаш останали глупаци, че си толкова начетен и надарен. Само можем да се учим от твоите празни приказки.. Дори и нобеловите лаурети могат много да научат от такъв човек като теб. Безценен си с тези вярвания. Излиза, че някакви убийци са получили нобелова награда, като те слуша човек.

Между другото виждам, че като не можеш да дадеш смислен отговор винаги отговаряш с общи приказки. В случая сам видя, че не си прав, но за да излезеш от положението, че лъжеш, давай да кажем как мисли целия свят 😂

И какво точно конкретно искаш да ти кажа? Нещо за нобеловите награди ли.

Много ми е интересно изгледа ли клипа и защо не го коментираш:

преди 50 минути, Miusuka написа:

И какво точно конкретно искаш да ти кажа? Нещо за нобеловите награди ли.

Много ми е интересно изгледа ли клипа и защо не го коментираш:

Ти го каза вече - първо излъга, че нобеловите лаурети които ти показах не били за ковид ваксина, после пък каза, че света се командвал от едно място и нобеловите награди си раздавали..

цитирам ти само тези 2 от твоите лъжи. И какво, след като се доказа, че си съчиняваш разни неща, сменяш темата, защото вече няма накъде повече да лъжеш, изчерпа се във фантазията си. За да си убедителен ме наричаш глупак, олигофрен и се държиш като някакъв гамен. Как да те вземе насериозно човек. При теб фактите и данните нищо не значат, само ти каквото си измислиш, поредната лъжа има значение 😄

Можеш поне да се опиташ да не се държиш толкова нагло и арогантно. Ако това е начина да се чувстваш важен, продължавай да лъжеш, то тука не си единствен 🤣

image.png

hayirli-olsun-komplo-teorisyeni-olmussun

Оркестър по време на короната.

Момиченце е изобретило начин да прегърне своите баба и дядо.

на 31.07.2026 г. в 13:19, Miusuka написа:

нали знаеш - то може би са те отвлекли извън земни и са правили опити с теб за смяна на пола

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш - то може би са те отвлекли извън земни и са правили опити с теб за смяна на пола

Казахте ли нещо?

преди 3 минути, parmobil написа:

Не е за ковид, но е важно - https://bloknot.ru/nauka/vich-pobezhden-razrabotana-vaktsina-dlya-profilaktiki-neizlechimoj-bolezni-1530707.html

Другарки и другари - еВете се спокойно

Скъпичко ще им излезе таковането

Препарат будет продаваться под торговой маркой Sunlenca. Стоимость годового курса составляет 28 218 долларов США (более 2,2 миллиона рублей), что делает его одним из самых дорогих средств профилактики.

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

да казах "може би" като твоята достоверна на 100% нновина

Ами ти и на тоя микро-биолог ако не вярваш, какво повече да ти показвам?

преди 56 минути, Miusuka написа:

Ами ти и на тоя микро-биолог ако не вярваш, какво повече да ти показвам?

аз вярвам че по време на ковид вълните - напълнихме моргите

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

аз вярвам че по време на ковид вълните - напълнихме моргите

Така е. С неправилни и погрешни (дано да не са били нарочни) протоколи за лечение. Да задушаваш болните и всъщност да ги убиваш с кислород.

Вярвам че след време всичко ще се изясни и виновните ще получат наказание.

преди 2 часа, Miusuka написа:

да ги убиваш с кислород.

е митко ходи да диша точно кислород от бутилки под налягане и си плаща за това

Бях забравил, че преди да те "ваксинират" с ковид "ваксината" те караха да подпишеш заявление, че ако умреш никой не ти е виновен, Ба'си оФцете!

ВАКСИНИРАЙ ВСИЧКИ, ЗА ДА ИМА ПО-МАЛКО ЗДРАВИ ХОРА!

Коронавирусът постоянно мутира. Абсурдно е да се говори за ваксина срещу него.

В края на статията е дадена форма на заявление, което трябва да подпише ваксиниращият, като поема цялата морална и финансова отговорност за негативните последици от ваксинирането върху лицето, списък с документи, които потвърждават със сертификати безопасността и чистотата на ваксината, описание на възможните усложнения и др.

Много хора в Русия в момента обсъждат думите на бившия премиер Дмитрий Медведев:

„Ваксинирането трябва да се извърши едновременно във всички страни, иначе болестта няма да се разпространи…“

По-точно не може да се каже. А може би е грешка на езика?! Не е сбъркал г-н Медведев.

Епидемиолози бият тревога, че създадената ваксина срещу коронавируса въобще не се препоръчва сега, че никой не бива да се ваксинира.

Ваксината не е проверена във времето, тъй като тази проверка обикновено продължава 5-10 години върху различни тестови групи. А сега вероятните тестови групи могат да бъдат отделно взети градове с население около 100 хиляди души. В такива градове е много лесно да се събира статистика.

Парадоксално е, че ваксината срещу коронавируса е създадена на основата на аденовируса, който е различен вирус, който предизвиква остри респираторни инфекции. Как е възможно това?

Като анекдоти звучат заявленията на някои държавни лица за това, че срочно трябва да се извърши ваксиниране срещу новата форма на грипа, която ще дойде през есента.

Ако тази нова форма дойде през есента, по какъв начин ще помогнат ваксините срещу старите щамове?!

Създава се впечатлението, че населението нарочно искат да ваксинират и да съсипят здравето на всички и всеки.

И най-впечатлителните хора, поразени от овчия вирус, ще тръгнат да се ваксинират, защото техният мозък е поразен и отдавна не работи. А без мозък и здравето е невъзможно.

Парадоксално е да се създава ваксина срещу вирус, който мутира.

Възмутени пишат по форумите, че онези, които призовават към насилствено ваксиниране, трябва да бъдат арестуване и съдени за разпалване на граждански сблъсъци в страните и за помагачество на глобалистите в сянка в плановете им за съкращаване населението на земята. Дори има и такива, които призовават, ако ги посетят ваксинатори, да ги бият с каквото им попадне.

И още от форумите: казват, че човек, който е преболедувал от коронавируса, може повторно да се разболее , т.е. срещу него не се бил изработил имунитет. И в същото време твърдят, че трябвало ваксиниране, за да се изгради имунитет…

Заявлението, което трябва да подпише ваксиниращият:

ЗАЯВЛЕНИЕ

Аз, име и фамилия на ваксиниращия, с лична карта №, издадена на – дата и от кого, като медицински работник в еди-кое медицинско учреждения, в съответствие със законодателството на Република България и международното право, потвърждавам, че в случай на негативни последици на лицето, което ваксинирам, негативни последици за неговото здраве, след проведени от мене действия по ваксиниране на гражданина – име и фамилия на ваксинираното лице, аз потвърждавам, че всички манипулации, свързани с имунизацията, провеждам в съответствие с утвърдената инструкция. За което нося пълна дисциплинарна, административна и криминална отговорност. Освен това се задължавам да изплащам ежемесечна парична компенсация, от момента на възникването на негативни последици след ваксинирането за неговото здраве. Независимо от усложненията на посочения в заявлението пострадал гражданин от моите действия по ваксинирането - на стойност 50 хиляди долара, или 50 хиляди евро.

Потвърждавам, че в случай на моята смърт, задължението по изплащането, посочената ежемесечна компенсация, на пострадалото лице от моите действия по ваксинирането, преминава солидарно към моите деца, сестри, братя, внуци или други мои роднини. Подписвайки това заявление, аз потвърждавам, че се намирам напълно в здрав ум.

Дата……………Подпис на ваксинатора.

Списък с изисквания към ваксиниращия

Във форумите се посочват и документи, на основата на които вие можете да се откажете от ваксиниране. Трябва да предявите на медицинския работник списък с вашите изисквания.

1. Документ на лицето, което има правото да провежда ваксинирането – лична карта, документ за образование, медицинска книжка, документи за проведено обучение и повишаване на квалификацията, допуск до работа от медицинското учреждение за правото да провежда ваксиниране, изследване, че ваксинаторът не е болен от ковид-19.

2. Сертификат за качество на ваксината;

3. Сведения за производителя на ваксината;

4. Документ за действащ лиценз на производителя на ваксината;

5. Сертификат за изпробване на ваксината;

6. Списък със странични действия на ваксината;

7. Документ за застрахователно покритие и неговата сума при негативни последици от ваксинирането;

8. Списък със заболяванията, представляващи опасност за околните. С изменения и допълнения, утвърдени от РЗИ от януари 2020 г.

Ако липсва и един от тези документи, гражданинът има правото да се откаже от ваксиниране, включително от БЦЖ, ММR и от ваксината срещу ковид-19.

преди 5 часа, Miusuka написа:

Бях забравил, че преди да те "ваксинират" с ковид "ваксината" те караха да подпишеш заявление, че ако умреш никой не ти е виновен, Ба'си оФцете!

ВАКСИНИРАЙ ВСИЧКИ, ЗА ДА ИМА ПО-МАЛКО ЗДРАВИ ХОРА!

Коронавирусът постоянно мутира. Абсурдно е да се говори за ваксина срещу него.

В края на статията е дадена форма на заявление, което трябва да подпише ваксиниращият, като поема цялата морална и финансова отговорност за негативните последици от ваксинирането върху лицето, списък с документи, които потвърждават със сертификати безопасността и чистотата на ваксината, описание на възможните усложнения и др.

Много хора в Русия в момента обсъждат думите на бившия премиер Дмитрий Медведев:

„Ваксинирането трябва да се извърши едновременно във всички страни, иначе болестта няма да се разпространи…“

По-точно не може да се каже. А може би е грешка на езика?! Не е сбъркал г-н Медведев.

Епидемиолози бият тревога, че създадената ваксина срещу коронавируса въобще не се препоръчва сега, че никой не бива да се ваксинира.

Ваксината не е проверена във времето, тъй като тази проверка обикновено продължава 5-10 години върху различни тестови групи. А сега вероятните тестови групи могат да бъдат отделно взети градове с население около 100 хиляди души. В такива градове е много лесно да се събира статистика.

Парадоксално е, че ваксината срещу коронавируса е създадена на основата на аденовируса, който е различен вирус, който предизвиква остри респираторни инфекции. Как е възможно това?

Като анекдоти звучат заявленията на някои държавни лица за това, че срочно трябва да се извърши ваксиниране срещу новата форма на грипа, която ще дойде през есента.

Ако тази нова форма дойде през есента, по какъв начин ще помогнат ваксините срещу старите щамове?!

Създава се впечатлението, че населението нарочно искат да ваксинират и да съсипят здравето на всички и всеки.

И най-впечатлителните хора, поразени от овчия вирус, ще тръгнат да се ваксинират, защото техният мозък е поразен и отдавна не работи. А без мозък и здравето е невъзможно.

Парадоксално е да се създава ваксина срещу вирус, който мутира.

Възмутени пишат по форумите, че онези, които призовават към насилствено ваксиниране, трябва да бъдат арестуване и съдени за разпалване на граждански сблъсъци в страните и за помагачество на глобалистите в сянка в плановете им за съкращаване населението на земята. Дори има и такива, които призовават, ако ги посетят ваксинатори, да ги бият с каквото им попадне.

И още от форумите: казват, че човек, който е преболедувал от коронавируса, може повторно да се разболее , т.е. срещу него не се бил изработил имунитет. И в същото време твърдят, че трябвало ваксиниране, за да се изгради имунитет…

Заявлението, което трябва да подпише ваксиниращият:

ЗАЯВЛЕНИЕ

Аз, име и фамилия на ваксиниращия, с лична карта №, издадена на – дата и от кого, като медицински работник в еди-кое медицинско учреждения, в съответствие със законодателството на Република България и международното право, потвърждавам, че в случай на негативни последици на лицето, което ваксинирам, негативни последици за неговото здраве, след проведени от мене действия по ваксиниране на гражданина – име и фамилия на ваксинираното лице, аз потвърждавам, че всички манипулации, свързани с имунизацията, провеждам в съответствие с утвърдената инструкция. За което нося пълна дисциплинарна, административна и криминална отговорност. Освен това се задължавам да изплащам ежемесечна парична компенсация, от момента на възникването на негативни последици след ваксинирането за неговото здраве. Независимо от усложненията на посочения в заявлението пострадал гражданин от моите действия по ваксинирането - на стойност 50 хиляди долара, или 50 хиляди евро.

Потвърждавам, че в случай на моята смърт, задължението по изплащането, посочената ежемесечна компенсация, на пострадалото лице от моите действия по ваксинирането, преминава солидарно към моите деца, сестри, братя, внуци или други мои роднини. Подписвайки това заявление, аз потвърждавам, че се намирам напълно в здрав ум.

Дата……………Подпис на ваксинатора.

Списък с изисквания към ваксиниращия

Във форумите се посочват и документи, на основата на които вие можете да се откажете от ваксиниране. Трябва да предявите на медицинския работник списък с вашите изисквания.

1. Документ на лицето, което има правото да провежда ваксинирането – лична карта, документ за образование, медицинска книжка, документи за проведено обучение и повишаване на квалификацията, допуск до работа от медицинското учреждение за правото да провежда ваксиниране, изследване, че ваксинаторът не е болен от ковид-19.

2. Сертификат за качество на ваксината;

3. Сведения за производителя на ваксината;

4. Документ за действащ лиценз на производителя на ваксината;

5. Сертификат за изпробване на ваксината;

6. Списък със странични действия на ваксината;

7. Документ за застрахователно покритие и неговата сума при негативни последици от ваксинирането;

8. Списък със заболяванията, представляващи опасност за околните. С изменения и допълнения, утвърдени от РЗИ от януари 2020 г.

Ако липсва и един от тези документи, гражданинът има правото да се откаже от ваксиниране, включително от БЦЖ, ММR и от ваксината срещу ковид-19.

и аз бях забравил че в всеки медикамеент има листовки с странични ефекти които водят до смърт - и ти ги копуваш и доброволно ги гълташ - игати явно си даббъл обца

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

и аз бях забравил че в всеки медикамеент има листовки с странични ефекти които водят до смърт - и ти ги копуваш и доброволно ги гълташ - игати явно си даббъл обца

И друго което се сетих е че ваксинация не се прави в разгара на епидемията.

No photo description available.

️ КАК ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ИЗЛИШНИТЕ ХОРА ЕТО НЯКОИ ИДЕИ...

️Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: ''Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.''

️''Постепенно, като се прави подбор на размножаването, вродените разлики между управляващите и управляваните ще се увеличат, докато (двете прослойки) станат почти различни видове.

️ Един бунт на простолюдието ще е толкова немислим, колкото организираното въстание на овцете срещу практиката да се яде овче месо.''

️ В Америка и в света като цяло ЦЕЛИ НАРОДИ СА ИЗБИТИ ЗА ПЕЧАЛБА И КОНТРОЛ. Днес живеем в култура на СМЪРТТА и РАЗПАДА, която ни е наложена от малка група от богати елити, КОИТО ПУБЛИЧНО ПРОПОВЯДВАТ НАСИЛСТВЕНО НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

️ Убиват ни с ХИМИКАЛИ, генетично модифицирани организми (ГМО), бои, добавки, пластмаси, ЗАМЪРСЕНА вода и въздух. Многобройни често срещани домакински стоки всъщност са неимоверно ТОКСИЧНИ: аспартам, флуорид, ГМО, пестициди, високо-фруктозен сироп от царевица, фармацевтични препарати, мобилни телефони, микровълнови печки и дори самото електричество.

️ Комерсиалните продукти, които използваме всеки ден, съдържат повече от осемдесет и пет хиляди химикали; храната и водата ни също са ОТРОВЕНИ.

️ Елитите са използвали т.нар. синдикат GOD [бог] – Guns [оръжия], Oil [нефт] и Drugs [лекарства/дрога], както и токсични въздух, вода, храна и лекарства, а разбира се, и токсична финансова система, ОТ КОЯТО ЗАВИСИ ЦЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛЕН ПЛАН: НАМАЛЯВАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ.

️ Това се дължи на убеждението на глобалния елит, че основата на всички световни проблеми е свръхнаселението – просто твърде много хора използват ограничените ресурси на Земята.

️ОРЪЖИЯТА, НЕФТЪТ И ЛЕКАРСТВАТА/ДРОГАТА СА ТРИТЕ ТОП ГЕНЕРИРАЩИ ПРИХОДИ СТОКИ В СВЕТА ДНЕС И ФОРМИРАТ ФИНАНСОВИЯ ГРЪБНАК НА ГЛОБАЛНИТЕ ЕЛИТИ.

️ Всичките три са обект на международен трафик, ГЕНЕРИРАТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГИ КОНТРОЛИРАТ, и стават все по-важни в днешната икономика.

️ В интервю от 1981 г. за свръхнаселеността бившият началник на началник-щабовете Максуел Тейлър заявява, че към началото на ХХІ век ще е необходимо да се намали световното население, най-вече в страните от Третия свят, използвайки методи като БОЛЕСТИ, ГЛАД И РЕГИОНАЛНИ ВОЙНИ.

️ Той безгрижно заключава: „ВЕЧЕ СЪМ ОТПИСАЛ ПОВЕЧЕ ОТ МИЛИАРД ДУШИ. Тези хора са на места в Африка, Азия и Латинска Америка. Не можем да ги спасим. Кризата с населението и въпросът с хранителните доставки диктуват дори да не се опитваме. Това е губене на време.“

️ Ако някой се колебае дали да си ваксинира детето с тази отрова - ваксината срещу рак на маточната шийка, по-добре да прочете КАКВО ВСЪЩНОСТ ЦЕЛИ ТАЗИ ВАКСИНА - АКО НЕ УБИЕ ДЕТЕТО ВЕДНАГА, ДА ГО ОСТАВИ БЕЗ ПОКОЛЕНИЕ

Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки, съответно на 12, 19 и 22 години, получиха ТРЕСКА, обриви, ПАРАЛИЧ на лицевите нерви и накрая ПОЧИНАХА от инфаркт.

️ В САЩ, по данни на Федералната служба за лекарствата около 17500 момичета и жени са получили УСЛОЖНЕНИЯ, някои от които ОСАКАТЯВАЩИ. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система "Джудишъл уоч".

️ Това са 17,500 семейства, поразени от ТРАГЕДИИ с имена като "синдром на Гилен-Баре" или "паралич на Бел". Има поне 103 доказани случая на СМЪРТ, настъпила часове СЛЕД ИМУНИЗАЦИЯТА!!

️ Новата тактика изисква дългосрочно, бавно, ''естествено'' и ''незабележимо'' ЗАТЪПЯВАНЕ и РАЗБОЛЯВАНЕ на простолюдието!! Целият този държавнически хленч, че почти всички народи от бялата раса са в демографски срив, е един циничен фалш.

️ Една актьорска игра за прикриването на ПЛАНОВЕ за ГЛОБАЛНА ДЕПОПУЛАЦИЯ и/или израждане на човечеството. Декларациите на най-висшите ръководители и техните учени и медийни пропагандатори сами по себе си свидетелстват за такава философия:

️ Маргарет Сангър, основателката на Planned Parenthood (Семейно планиране), казва: ''Най-милостивият жест, който семейството може да извърши за едно от своите невръстни деца, е ДА ГО УБИЕ!!.'' (''The most merciful thing that a family does to one of its infant members is to kill it.'')

️ Тиодор Рузвелт, американски президент: ''Обществото няма никакъв интерес да позволява на ДЕГЕНЕРАТИ да се възпроизвеждат.'' (''Society has no business to permit degenerates to reproduce their kind.'')

️ Тед Търнър, ''филантроп'' и медиен магнат: ''Общо население на света от 230-300 милиона души, което е с 95% по-малко от настоящите бройки, би било идеално.'' (''A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.'')

️Томас Фъргюсън, американски политик: ''Зад всички наши начинания стои една ОСНОВНА ИДЕЯ – ТРЯБВА ДА НАМАЛИМ ПОПУЛАЦИЯТА. Или правителствата (по целия свят) ще го направят по нашия начин, като пипат с бели ръкавици, или ще получат една каша, подобна на тази в Ел Салвадор, Иран или Бейрут.

️Популацията е политически ПРОБЛЕМ. Когато популацията не подлежи на контрол, е нужно авторитарно правителство, дори ФАШИЗЪМ, ЗА ДА БЪДЕ ОГРАНИЧЕНА. […] Програмата ни за Ел Салвадор не се получи. Там нямаше инфраструктура, която да я поддържа. Там просто имаше дяволски много хора. […]

️ ЗА ДА ПОСТИГНЕШ НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО БЪРЗО, ТРЯБВА ДА ВЪВЛЕЧЕШ ВСИЧКИ МЪЖЕ ВЪВ ВОЙНИ И ТРЯБВА ДА ИЗБИЕШ ЗНАЧИТЕЛНА БРОЙКА ОТ ЖЕНИТЕ В ДЕТЕРОДНА ВРЪЗРАСТ. […]

️ Най-бързият начин за намаляване на популацията е чрез НЕДОСТИГ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, като в Африка, или чрез болести като черната ЧУМА.''

️ Пол Ерлих, професор от Станфордския университет: ''Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол. […]

Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения.''

️ Жак Кусто, изследовател и член на ''филантропската'' организация UNESCO: ''За да уравновесим световната популация, трябва ДА ЕЛИМИНИРАМЕ по 350 хиляди човека на ден!! Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа.'' (''In order to stabilize world population, we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it is just as bad not to say it.'')

️Михаил Горбачов, съветски политик: ''Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията.

Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми.''

️ Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за ''развитието'' на световната политика за години напред:

️ 1) ''Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.''

️ 2) ''Властта е най-върховният афродизиак''

️ 3) ''Старците са безполезни лапачи''

️ 4) '' Световната популация трябва ДА СЕ НАМАЛИ с 50%''

️ Твърди се обаче, че свиването на населението, особено през преходния период преди отмирането на по-старите поколения, ще остави сравнително малка група трудещи се да издържат много голям група пенсионери, особено предвид нарастването на продължителността на живота в развитите промишлени държави.

️ Истинският въпрос обаче е дали намаляването на населението има значение. Ако брутният вътрешен продукт (БВП) намалява със същия темп като населението, то БВП на човек от населението би трябвало да остане без промяна.

️ Проблем би имало само ако БВП се свива по-бързо от населението или напълно излезе от синхрон. Поради увеличаването на продължителността на живота и по-ниската раждаемост, хората се размножават по-малко и живеят по-дълго.

️ Изглежда това не е лошо от гледна точка на пренаселеността на планетата. Лошо е за световната икономика, защото пропорционално по-малкото хора в трудоспособна възраст и повечето възрастни хора увеличават разходите за здравеопазване.

️ Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката:

️ 1) ''Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, БОЛЕСТИТЕ предлагат НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ и БЪРЗ начин ДА УБИЕШ МИЛИАРДИТЕ, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен.️ Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха Ебола, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.''

️ 2) ''Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.''

️ Обединените нации, из документа им ECO-92 EARTH CHARTER:

️''Прекомерната свръхпопулация в наши дни, която е твърде отвъд капацитета на света, не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.''

️ Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, ''филантроп'' със следната ''човеколюбива'' изповед: ''Ако се преродя, искам да се върна на Земята КАТО смъртоносен ВИРУС, за ДА НАМАЛЯ човешката популация.''

️Дейвид Брауър, изпълнителен директор на ''елитния'' Sierra Club: ''РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТА ЗА НАКАЗУЕМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца).

️ Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни ХИМИКАЛИ, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца.''

️ Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, включително за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, една от наскорошните му книги: ''На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар.

️ Нов световен ред – бел. И.С.) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион.

️ Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници.''

️ Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: ''Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е ДА СЪЗДАДАТ ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и все ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че ИМА ТАКЪВ ПЛАН, международен по обхват, разработван е от поколения и изключително зъл като намерения.''

️Обобщено, хора с власт в политиката, науката и медиите в прав текст декларират философията си, че светът е пренаселен и популацията ТРЯБВА да бъде намалена.

Като най-добро средство за постигане на тази цел посочват БОЛЕСТИТЕ и ВОЙНИТЕ.

️ Ходжис предупреждава „Наистина, цялото човечество е изправено пред общ враг. Същевременно той не е извънземен.

ОБЩИЯТ НИ ВРАГ Е ЕЛИТЪТ, който приема за даденост, че има дадено от Бог право да е собственик на всички нас, включително правото на ЖИВОТ или СМЪРТ. А за 95% от нас елитът е активно ангажиран в СИСТЕМНО ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.“

️ А някои представители на днешния елит могат да се свържат със същите семейства и корпорации, които финансират комунизма в Русия и след това национал-социализма в предвоенна Германия.

️Отбелязвайки сходствата между възхода на нацистите и съвременна Америка, д-р Лен Хоровиц казва12: „Днес със СПИН, болестта луда крава, хроничната умора и останалите, историята очевидно се повтаря. В действителност дори посланието е едно и също. Милионите жертви на Холокоста чуваха, че отиват „под душовете“ за „обществено здраве“ и „дезинфекция“. ТОВА НИ СЕ КАЗВА ЗА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ!! Практически НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, не се е променило дори и посланието.“ 12.07.2012

️ Предизвиквам всеки да помисли за логичен отговор на следните въпроси (на първо място ги отправям с любов към групата от COVID 🐑🐑🐑

🚩• Защо разрушихме глобалната икономика заради вирус, който не е особено опасен и досега е отговорен за малко над 1% от смъртните случаи и е засегнал само 0,04% от населението и само 0,0028% са починали от него?

🚩• Защо се слагат под карантина ЗДРАВИ хора, а не само възрастните хора и болните? (90% от фаталните случаи навсякъде са били сред лицата над 75 години.)

🚩• Защо да затваряме училищата и да заключваме децата на закрито, ако те дори не се заразят с този вирус?

🚩• Защо се нарежда на хората да стоят на закрито, когато липсата на слънчева светлина, физически упражнения водят до отслабена имунна система и по-висок процент на инфекция?

🚩• Защо толкова много се стараем да създадем ваксина и да ваксинираме всички, когато този вирус изглежда безопасен и не представлява опасност за огромното мнозинство здрави хора?

🚩• Защо да наблягаме на изкуствената вентилация на белите дробове, когато (в Ню Йорк, например) 80% от пациентите, които са свързани с VHL машини, умират?

🚩• Защо налагаме на всички да носят маски за лице, когато последните спират само 95% от частиците на вируса (в най-добрия случай) ?

🚩🚩 Не е ли очевидно, че хората са поставени в мизерни условия, под глобално наблюдение и в режим на ПРЕДСТОЯЩ ЕЛЕКТРОНЕН ВАКСИНАЦИОНЕН НАДЗОР?

️ Този нов режим и „нова нормалност“ са конфигурирани като престъпление срещу човечеството. На престъпниците се търси отговорност! Винаги. Особено, когато престъплението е в такъв мащаб!

️ П.П.В 1:5-8 минута Бил Гейс казва, ЧЕ СЛЕДВАЩАТА ПАНДЕМИЯ ИДВА. Идва нов вирус, който те ще пуснат по света, защото корона вируса не свърши това, което те искаха- СМЪРТТА НА МИЛИОНИ ХОРА.

️ В Америка има петиция за криминално разследване на Бил Гейтс ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! Той ще бъде изправен на Съд!

преди 10 минути, parmobil написа:

Би ли посочил официален източник, откъдето да прочетем за това изказване на Кисинджър!

Кажи кой е официален за тебе? Ройтерс?

Тия които ти четеш и слушаш и наричаш официални обикновено се държат от хора като Кисинджър.

Така че загуба на време е да ти посоча източник и ти да кажеш: "Ама ти на тия ли вярваш. Те са копейки..."

П.П. Напоследък ми прави впечатление, че търсачките показват за такива като Кисинджер, Гейц, Шваб и други подобни или само хубаво или нищо.

преди 10 минути, Miusuka написа:

Кажи кой е официален за тебе? Ройтерс?

Тия които ти четеш и слушаш и наричаш официални обикновено се държат от хора като Кисинджър.

Така че загуба на време е да ти посоча източник и ти да кажеш: "Ама ти на тия ли вярваш. Те са копейки..."

П.П. Напоследък ми прави впечатление, че търсачките показват за такива като Кисинджер, Гейц, Шваб и други подобни или само хубаво или нищо.

Книга, интервю поне. Защото другото са глупости и ти го знаеш. Няма да ми покажеш, нали?

преди 5 минути, parmobil написа:

Книга, интервю поне. Защото другото са глупости и ти го знаеш. Няма да ми покажеш, нали?

И защо трябва да търся? Дори и заради теб?

Освен това какво значение има кой и дали го е казал. Въпроса е казаното дали е така.

"Няма да ми покажеш нали". Брех колко ехидно. Ти ме победи, като ме хвана в лъжа и зарови гузната си съвест в пясъка.

Признай си че си се прецакал с ваксинацията. Дори не чисто медицински, а че не си разбрал за какво и с каква цел беше създадена истерията около корона вируса.

И сега за успокоение се захващаш дали някой е казал това или онова. И ако съм те излъгал че Кисенджер е казал това ще се успокоиш ли че си се прецакал с ваксинацията?

Не виждаш ли че ни трепят. Най-видно чрез храната. Войни тук-там. "Ваксинации" (ама не едновремешните). Ти представяш ли си Бил Гейтс или някой друг милиардер и то американски да е загрижен за болестите и децата в Африка? Ти представяш ли си световно да се загрижат за здравето на хората по света че да ги бият, за да не се заразят. Мале, каква човещина. И сега в момента има повече болести отколкото някакъв си корона вирус, ама интересно сега никой не ни съжалява и да ни бие и да не ни пуска по парковете, за да не се заразим.

на 31.07.2026 г. в 9:40, ivanivanov3 написа:

Със сугестология ще се пробваш някъде другаде, но не и на мен тия😂

Изобщо не ми пука дали една сенатска комисия е официална или не е! Обаче е проведена в Senate Dirksen Building , води я сенатор и е документирана на www.hsgac.senate.gov/subcommittees/investigations/hearings..........

https://www.hsgac.senate.gov/subcommittees/investigations/hearings/plausible-mechanisms-of-covid-19-injections-causing-cancer-and-attacks-on-scientific-publications/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&google_abuse=GOOGLE_ABUSE_EXEMPTION%3DID%3Dee0fe7ece383b348:TM%3D1785478505:C%3Dr:IP%3D78.130.185.54-:S%3DMbA2rAGDMg5LERNYeJf9icQ;+path%3D/;+domain%3Dgoogle.com;+expires%3DFri,+31-Jul-2026+09:15:05+GMT

Никъде не твърдя, че че рак може да се появи „точно след инжекцията и точно където е тя“!

Много ясно съм написал "Че д-р Уафик Ел-Дейри Е изказал свои наблюдения на тази сенатска комисия, че е разгледал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин ..."

А ето и публикацията на въпросния, както и част от заключението, което дава-

https://www.oncotarget.com/article/28824/text/

Conclusions

The collective world-wide evidence from 2020–2025 underscores a biologically plausible connection between COVID-19 vaccination and cancer. The recurring clinical findings documented across many reports of de-novo cancer onset, rapid tumor progression, viral reactivation, and reawakening of dormant disease, highlight critical gaps in knowledge and understanding of how large-scale immune changes produced by the vaccine interacts with cancer biology.

@Мечо Хубавеца , престани да се излагаш с преписването от ИИ !

Ясно е отдавна , че сам не го можеш😂

А ето и какво е предпочела да каже преди часове "нАуката"-

Fauci Pleads the Fifth 111 Times

No image preview

pleads The Fifth — Postimages

И изобщо не ми пука дали е пледирал петата на улицата или на официално изслушване😁

Иване, омота се като пиле в кълчища и сам си спретна автогол.

Първо, даваш линк от официалния сайт на Сената, на който в самия URL адрес с просто око се вижда надписът Google Abuse Exemption и автоматичен превод от Google Translate. Самият факт, че подхвърляш автоматично преведен линк, показва точно как ги сглобяваш тези теории – с онлайн преводача, без да вникваш в текста. Второ, твърдението ти, че той бил наблюдавал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин, продължава да бъде пълна биологична фантастика, независимо дали го изричаш ти, или се опитваш да го прехвърлиш на доктора. Трето, даваш линк към статията му в Oncotarget. Само дето, ако я беше прочел (а не само заглавието през преводача), щеше да видиш, че това е Хипотеза и преглед на литература (Hypothesis & Review), а не клинично изследване върху стотици хора с тумори на рамото. Самият той разглежда хипотетични механизми на имунен отговор, а не твърди, че иглата вкарва рак на мястото на убождане.

Да кажеш изобщо не ми пука дали комисията е официална, но се провеждала в сграда на Сената, е все едно да кажеш, че ако наемеш зала в Народното събрание да си правиш рожден ден, това прави тортата ти държавен закон. Продължавай да бягаш по тъч линията с аз само цитирах, но фактите си остават същите – хванаха те с фалшива новина и сега чудиш как да се извъртиш. Със здраве!

преди 5 часа, Miusuka написа:

И друго което се сетих е че ваксинация не се прави в разгара на епидемията.

да де тя се прави преди да те хване - нали тогава даваха лисчета на ваксинирани и вече прекарали заболяването

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.