Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 часа, Miusuka написа:

image.png

позна ние бяхме от страните с най много трупове

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Иване, продължаваш да бъркаш основни научни понятия и сам публикуваш доказателствата за това.Първо, цитираш изразите „биологично възможна връзка“ (plausible connection) и „пропуски в знанията“ (gaps in knowledge). В научния свят това означава теоретична хипотеза, която тепърва трябва да се изследва, а не доказан факт.Второ, твърдението за „стотици случаи с рак точно на мястото на убождането и точно след него“ го няма никъде в тази статия. Това си е изцяло твоя свободна интерпретация, преписана от някой жълт сайт.Да представяш хипотетичен обзор за имунния отговор като доказана истина за тумори на рамото показва точно колко четеш с разбиране.

Спрели да усукваш английските термини през преводача. Хипотезата си остава просто хипотеза. Със здраве!

"plausible connection" в превод не е "биологично възможна връзка"!

Радвам се, че най-после разбра, че при мен няма да ти минат номерата!

Сега вече и аз ще ти кажа"Със здраве"

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

позна ние бяхме от страните с най много трупове

Избиха ги в болниците със сгрешени (може и умишлено) протоколи за лечение.

За съжаление след години ще се разбере.

Ама Господ си записва... и не прощава, само забавя.

току-що, Miusuka написа:

Какво не ви хатеса гоя вирус, не мога да разбера?

2 години чисти пари от въ,духа

преди 3 минути, Miusuka написа:

нямаше сгрешено леечение - просто не ходиха в болници да ги лекуват и си измряха в тях, защото се правеха на герои

отиваха, караха ги вече когато бяха за апарат - но вече бе къско, стигнеше ли се да това си с крак и половина в моргата

преди 23 минути, Miusuka написа:

Луд умора няма, ти продължаваш да бълваш измислиците в които вярваш. Когато ти писах, че дори и нобеловите лаурети не признаваш се правиш на ударен, когато стана дума, че имаш повече профили - същото. Как не ви омръзва бре хора да лъжете ежедневно и упорито. Изумен колко може да падне човек и да не се усети поне малко, че пише недомислици...

Да не говорим пък бисерите са социализма, където не стигнали хората. Не било достатъчно количеството 😄

преди 22 часа, ivanivanov3 написа:

Твърдението ти за къса памет се отнася за теб, нали!?

В Канада за първи път се задейства законът за извънредно положение, за което съдът се обяви, че е задействан противоконституционно.Естествено- след края на пЛандемията😁

https://en.wikipedia.org/wiki/Emergencies_Act

Дали се отнася за мен? Когато се случи, "вие" го давахте за пример какви страшни мерки се случили, а канадците си затваряха пътища и протестираха необезпокоявано.

По същото това време в РФ се въведе QR-код. И без код нямаше излизане.

Което ме подсеща за руски виц от това време:

Дама пуска SMS за разрешение за излизане и съответно получаване на QR-код

РЗИ - С каква цел е излизането?

Дама - Секс.

РЗИ - Стойте на място! Пращаме човек.

преди 1 минута, parmobil написа:

а канадците си затваряха пътища и протестираха необезпокоявано.

И как така необезпокоявано? Ето ти още един пример за фалшивата капиталистическа демокрация. Формално имаш право да протестираш, никой не те обезпокоява, само дето ти блокират сметките и няма какво да ядеш. И им носеха храна и им събираха пари и то от цял свят.

Това не го ли видя?

преди 24 минути, Miusuka написа:

И как така необезпокоявано? Ето ти още един пример за фалшивата капиталистическа демокрация. Формално имаш право да протестираш, никой не те обезпокоява, само дето ти блокират сметките и няма какво да ядеш. И им носеха храна и им събираха пари и то от цял свят.

Това не го ли видя?

Някой да ги е спрял да излизат и протестират? Вие оревахте всичко за Банско, което беше затворено една седмица и едно-две села. Ти имаше ли проблем да излезеш и да пазаруваш? Някой?

преди 6 минути, parmobil написа:

Някой да ги е спрял да излизат и протестират? Вие оревахте всичко за Банско, което беше затворено една седмица и едно-две села. Ти имаше ли проблем да излезеш и да пазаруваш? Някой?

Имах. И то големи. Спомням си как стояхме на 200 метра опашка пред Кауфланд на 2 метра човек от човек, а като влезнахме вътре се бутахме за стоки уста до уста.

А най-тежкото не ми се говори ама да ти го кажа може и да ми олекне:

Точно 2020 когато въведоха контролните пунктове извън градовете и искаха пропуски къде и защо отиваш, аз гледах в Пловдив жена ми болна от множествена склероза. Вече си отиваше. През това време знаех че майка ми не е добре, но ме беше страх да отида до село, защото няма кой да ми даде пропуск или разрешително ли беше къде и защо отивам. Отделно от това лятото брат ми кара майка ми в болница а там първата работа температури, ковид искали 130 лева за изследване. Брат ми щял да плати ама майка не ми дала и казала да си тръгват. Не че щели да я спасят... Щяха да я пишат ковид да я набутат като леля ми в стая 3 мъже и 2 жени с обща тоалетна. Та поне поживя още половин година.

Та жена ми умря август 2020 отивам спокойно вече на село защото няма да се връщам в Пловдив и майка ми умря ноември. Изведнъж и се поду корема звъня на бърза помощ те само ме питат каква и е температурата. Освен ковид друго не ги интересува. Казвам че нямам термометър а те ми викат да намеря. А това в 23 часа вечерта. Да бяг ди излъгал че е нормална а и тя нямаше температура. Оказа се че е имала проблем с червата и е получила преплитане а то както разбрах трябвало до час-два да се оперира иначе край. И тия от бърза помощ не дойдоха! 5 пъти звънях и най-накрая след 3 часа дойде една, да и напише смъртния акт.

Така че сигурно майка ми я броят за умряла от ковид, а тя умря заради ковид...

преди 5 минути, Miusuka написа:

Имах. И то големи. Спомням си как стояхме на 200 метра опашка пред Кауфланд на 2 метра човек от човек, а като влезнахме вътре се бутахме за стоки уста до уста.

А най-тежкото не ми се говори ама да ти го кажа може и да ми олекне:

Точно 2020 когато въведоха контролните пунктове извън градовете и искаха пропуски къде и защо отиваш, аз гледах в Пловдив жена ми болна от множествена склероза. Вече си отиваше. През това време знаех че майка ми не е добре, но ме беше страх да отида до село, защото няма кой да ми даде пропуск или разрешително ли беше къде и защо отивам. Отделно от това лятото брат ми кара майка ми в болница а там първата работа температури, ковид искали 130 лева за изследване. Брат ми щял да плати ама майка не ми дала и казала да си тръгват. Не че щели да я спасят... Щяха да я пишат ковид да я набутат като леля ми в стая 3 мъже и 2 жени с обща тоалетна. Та поне поживя още половин година.

Та жена ми умря август 2020 отивам спокойно вече на село защото няма да се връщам в Пловдив и майка ми умря ноември. Изведнъж и се поду корема звъня на бърза помощ те само ме питат каква и е температурата. Освен ковид друго не ги интересува. Казвам че нямам термометър а те ми викат да намеря. А това в 23 часа вечерта. Да бяг ди излъгал че е нормална а и тя нямаше температура. Оказа се че е имала проблем с червата и е получила преплитане а то както разбрах трябвало до час-два да се оперира иначе край. И тия от бърза помощ не дойдоха! 5 пъти звънях и най-накрая след 3 часа дойде една, да и напише смъртния акт.

Така че сигурно майка ми я броят за умряла от ковид, а тя умря заради ковид.

За всичко това съчувствам и изказвам искрени съболезнования.

Но пак не разбрах кой те е спрял да излезеш и да си напазаруваш? Декларация за излизане/влизане в града издаваха работодателите. И като такъв съм издавал на няколкото момци, които идваха извън София на работа. И това беше за кратко.

преди 19 минути, parmobil написа:

За всичко това съчувствам и изказвам искрени съболезнования.

Но пак не разбрах кой те е спрял да излезеш и да си напазаруваш? Декларация за излизане/влизане в града издаваха работодателите. И като такъв съм издавал на няколкото момци, които идваха извън София на работа. И това беше за кратко.

Ама аз не съм на работа. Нямам работодател. Гледам болната ми жена и иска да отскоча за 2-3 часа да видя и майка и да се върна. Кой да ми даде декларация?

И си представях че ако ги излъжа и отида до село и после ако не мога да се върна и жена ми остава сама. Направо да полудееш.

Никога няма да забравя ковид лъжите.По време на блокирането по домовете бях в Испания.По новините бълваха бройките умрели всеки ден,а болниците били препълнени.Комшийката до нашата врата в блока беше лекар,испанка.Забелязах,че в най-натовареното време-първия месец от „блокадата“,тя работеше една седмица,а следващата почиваше в къщи.Попитах я,нали има голям наплив от ковид болни,защо не работите постоянно?Тя се засмя и отговори че нямат никаква работа,защото цялата болница е празна! Огромна окръжна болница,която винаги е била препълнена и преди тази „епидемия“се чакаше по 5 часа за преглед,защото в чакалнята винаги имаше по 100-200 чакащи.

преди 3 минути, parmobil написа:

@Miusuka Това си ми писал 2021 г.:

"Ваксините са със забавено действие 1-2 години."

От къде мога да зная такива неща. Само създателите на ваксините знаят истината, а ние само се досещаме по косвени признаци за вредата им. Естествено че сега се изследват и в лаборатории като мина страха който ни насадиха тогава и се откриват лоши неща (меко казано) за тия ваксини.

От друга страна не виня тия които са се ваксинирали. Правителствата такъв страх насадиха и най-вече "мъгла", че не знаеш кое е истина и кое лъжа. И обикновено свикнали от едно време повечето хора вярват на правителствата и лекарите и се ваксинират. Притиснат до стената и то за неща опиращи до живота му дори хората се хващат и за последната сламка дори и без много да му мислят. Помня и твоя случай.

Обаче! @parmobil , ама въобще не вярвам ако не си се уплашил не от ваксините, а от нещо много по-страшно - бързината и лекотата с която ни затвориха и въведоха КПП-та. Че и веднага написаха приложение за телефоните да се обаждаш че излизаш и да следят колко време си навън. Не мога да повярвам. Използват техническия напредък да ти ограничават свободата. И най-перверзното - за твое добро го правили.

Да стоим по на 2 метра разстояние пред магазина, а вътре да се бутаме уста до уста. Пълна подигравка. Така се грижеха за нашето здраве.

Винаги може да се измисли формална причина, даже и да не е медицински проблем. Утре могат да кажат че въздуха е отровен и не трябва да излизаш от в къщи. Ти излизаш, виждаш че се диша, ама на кой да се оплачеш? На тия които ти забраняват ли?

Иво Ватев ·

Мутафчийски , щели да го награждават с орден " Стара планина " за заслуги за здравеопазването и България. Стана ви ясно, кой ще го награждава нали? Сегашния премиер другаря Румен Радев, онзи, който вдигаше юмручето в онези мракобесни времена и ви казваше "Сертификата носи свобода " - ваксинирайте се за да сте свободни. Радев и компания беше подпомаган и от Стойчо Кацаров - Здравен министър по време на насилственото сертифициране над хората. Забравихте ли всичко това, а? Забравихте го? Защото сте с къса памет, аз лично не съм го забравил. Имаше един щаб , който ви се явяваше всяка сутрин, а понякога и по няколко пъти на ден, за да ви плашат, страхуват, да внасят страх, паника, вместо да внасят спокойствие и да оставят хората да живеят спокойно. Мерките на тези лица бяха абсолютно неадекватни, а вече в няколко държави определени лица започнаха да отговарят за прилаганите по време на ковид истерията мерки, доказа се, че мерките са били неадекватни и не са подобрявали здравното състояние на населението. Кога в България всички свързани с ковид лица ще отговарят - разни Ангел Кунчев, Костадин Ангелов, Катранджиев, Мутафчийски, Данчо Пенчев и много други, тяхното място не е да ги награждават, ами да заемат своето място в затвора , страха и паниката не помагаше на никого, като и днес берем плодовете на измислените им мерки, които нямат аналог в медицината, мерки, които не се основаха на никаква медицинска логика и научно обосновани данни. Тези лица не заслужават награда, те заслужават да бъдат съдени и да заемат своето място в затвора.

Всичките им неадекватни мерки доведоха до там, че със спирането на плановия прием редица болни станаха спешни, редица болни декомпенсираха, други умряха, а трети ги беше страх да отидат в болница, поради непотърсена навреме медицинска помощ по време на ковида днес берем плодовете на страха и паниката всявана от екрана - увеличаване на случаите на онкологични заболявания , нелекувани по време на ковида или оставени без профилактиране.

А къде са черните чували? Нали щяхме яко да измрем, в медицината има етика, има език, който трябва да се стреми да успокои пациента, да вдъхне надежда, а не страх и паника. Ако зависеше от мен, всички тези лица на снимките и близките до тях, щяха да са в затвора за дълги години. Вие не заслужавате награди, вие сте срам не само за медицината, но и за България. Не ме учудва, че наградите ви ги дава, човека който сертифицира българския народ и той определяше дали вие ще сте свободни хора или не. Жалко , че част от вас се излъгаха и повярваха в поредния спасител, който ще оправя държавата, спасението едва ли ще дойде, но отново ще бъдете излъгани. Лицата свързани с ковид кризата бяха изключително неадекватни, за съжаление последствията от ковид кризата са много по - големи отколкото се знае.

Ваксина не се прави за 6 месеца, но много от вас станаха опитни зайчета на фармацевтичната индустрия, а много от тези, които плашеха обществото и ни размахваха пръст, с незаконни заповеди на здравен министър, погазващи всякакви човешки права и свободи, ценности - се боцкаха пред екраните за да ви агитират, колко полезно е това, което ви предлагат.

Screenshot-20260815-160308.png

13 факта, които се оказаха Истина, а бяха считани за „конспирации“

Когато Путин започна войната в Украйна, измамната ковид-ПЛАНдемия беше прекратена като отрязана с нож. И до днес помним как на 13.03.2020 Бойко Борисов, късно вечерта, с нежелание обяви така нареченото „Извънредно положение“, без доказани „заразени“ и „умрели“, без доказан вирусен изолат.

В един глас всички продажни медии започнаха ежедневно да внасят смут и тревога сред българите за да ги принуждават да се подчинят на мерките. Повече от 90% от българите повярваха, че действително симптомите се причиняват от „вирус“ – те и досега вярват в това. Малцина са онези, които знаят, че същите симптоми могат да бъдат предизвикани и чрез разпръскването на нано-частици.
 Всички, които не бяха съгласни с официалния наратив, бяха преследвани, арестувани, съдени, блокирани в социалните медии и т.н. Тези хора бяха заклеймявани като „луди конспиратори“, но днес, 6 години след позорната ковид-ПЛАНдемия, голяма част от „конспиративните теории“ се оказаха истина.

Какво стана ясно след шест години:

1.Никога не беше получен вирусен изолат на така наречения ковид-вирус. Всички електронни снимки на „вируса“ са или компютърно генерирани картинки или електронни снимки на екзозоми – частици, които смата клетка отделя когато е подложена на химически или електромагнитен стрес. Целият свят все още вЕрва, че ковид се причинява от „вирус“, въпреки че това не е доказано по научен път. Същите симптоми могат да бъдат предизвикани не само от вируси, но и от приони, от нано-частици и  от електромагнитна радиация.

2.Доказа се, че с ковид-тестовете се краде ДНК. Затова политици като Макрон, Щолц и др. отказват да се подлагат на ковид-тестове за да не оставят своя ДНК в чужди ръце. Въпреки че това е ясно, голяма част от хората не могат да го възприемат и не разбират защо това е важно. Какво може да се получи от ДНК информацията? Как ако чужда държава притежава ДНК на българските граждани, може да контролира дигитално цялата популация;

3.       Факт е, че още през 2019, почти една година преди старта на ковид  

ПЛАНдемията Владимир Путин е подписал Указ 97 за ДНК паспортизация на     руските граждани;

4. Факт е, че ДНК се продава на стоковата борса;

5.Кирил Петков ясно заяви, че ще продаде българските здравни данни, получени от зелените сертификати, на Амазон по програмата Трите морета с цел да може да се контролират по-добре българските граждани. Никоя институция (ДАНС, прокуратура) не обърна внимание на това изявление, въпреки че има данни за тежко престъпление срещу държавата;

6.Бяха въведени така наречните РНК „ваксини“. В цял свят голям дял от хората се инжектираха. Само в България и в още няколко страни се наблюдаваше стро недоверие към инжекциите (vaccination hesitancy) и отказ да се набодат с вещество, за което не е имало достатъчно време за проучвания за безопасност. Над 70% от българските граждани не се „ваксинираха“ срещу ковид (интересно, че около 70% отказват и да гласуват). Твърдоглав народ, ей! Впоследствие се оказа, че част от онези 30%, които уж са се „ваксинирали“, са с фалшиви сертификати. Пословичната българска скептичност и недоверие в институциите и този път се оказаха правилни. След 6 години се доказа, че така наречените „ваксини“ с нано-частици и иРНК са биологически оръжия, които предизвикват миокардит, бързо развиващ се рак, синдром на Гийом-Баре, парези и много други заболявания. Защо българите успяха да прозрат лъжите и пропагандата, излъчвани по медиите? Най-вероятно защото твърде дълго време са били лъгани от десетките изредили се „правителства“ и „спасители“ и са имунизирани срещу всякакви политически манипулации;

7.Сега, 6 години след ПЛАНдемията, става ясно, че целият свят е бил обект на най-голямата спец-операция, подготвена и осъществена от световния глобалистки елит с цел деполулация и по-добър контрол над „ваксинираните“;

8.Оказва се, че наистина целият свят се управлява от голяма педофилска мрежа. След като бяха декласифицирани досиетата Епщайн, това вече е доказан факт, който дълго време беше считан за „поредната конспиративна теория“;

9.Към момента и в света и в България се водят съдебни дела срещу ковид-измамата. В хода на тези процеси стана ясно, че компанията Файзер не е „изобретила“ така наречените „ваксини“ с нано-частици и иРНК, а тези вещества са им били предоставени директно от военно-промишления комплекс. Оказва се, че „ваксините“ не са ваксини, а течности, в които се съдържат самосглобяеми нано-частици, образуващи нещо като мрежа в тялото на „ваксинирания“ индивид. Това е част (етап) от въвеждането на Новия световен ред – Умните градове и тоталния дигитален контрол. Другите части от въвеждането на Умните градове са дигиталните пари и цифровата ID. Целта е да се следят в реално време данните за всеки индивид: неговите здравни данни, „въглеродния му отпечатък“, финансовите му операции, местоположение, с кого общува, какво си купува и т.н. Така ще се постигне тотален контрол над гражданите. В целия свят се надига остро недоволство и съпротива срещу тези цели на глобализацията;

10.Въпреки, че има данни за сериозно престъпление срещу човечеството в цялост и срещу българския народ в частност, нито ДАНС, нито прокуратурата са се самосезирали по повод ковид-измамата.

11.Голяма част от наложените глоби и наказания по повод незаконните „ковид-мерки“ падат в съда. Оказва се, че самите заповеди, които е издавал здравният министър, са нищожни;

12.Ковид-ПЛАНдемията не успя да осъществи своите цели докрай. Затова скоро (най-вероятно след като приключи войната в Иран) ще бъде инсценирана нова ПЛАНдемия – от болест Х. Затова вече има подготвен сценарий и съответните действия от СЗО;

13.САЩ, Русия, Китай, Индия, Иран, Ирак, Бразилия, Куба и всички други държави не са истински „врагове“, защото всички едновременно въведоха „противоепидемичните мерки“. Във всички тези държави Световната здравна организация (СЗО) имаше свои агенти в правителството и в медиите и затова като под индиго бяха въведени „мерките“ на един и същи ден – 13.03.2020. Към момента е подписано така нареченото ПЛАНдемичо споразумение, според което когато бъде даден старт на следващата ПЛАНдемия, правителствата ще бъдат длъжни да позволят на военни да ваксинират и да въвеждат „противоепидемичните мерки“. Все още не се знае каква ще бъде следващата болест Х, от която ще се налага спешна поголовна ваксинация и масови ДНК тестове.

Всички ние трябва да си отговорим на въпроса научихме ли нещо от неуспешната спец-операци, наречена ковид-ПЛАНдемия. Готови ли сме да дадем много по-сериозен отпор на следващата спец-операция, колкото и по-съвършена да е тя? Наясно ли сме какво ни готвят с въвеждането на дигиталното евро, цифровата идентичност и Умните градове?

Сатанистите  няма да спрат своите планове за тотална цифровизация само защото една пЛандемия се провали. Те притежават правителствата, финансите, медиите, здравните системи …всичко. Ние притежаваме единствено своя разсъдък и ще се наложи да го използваме умно за да не ни заварят неподготвени както се случи на петък 13.03.2020.

на 12.08.2026 г. в 22:36, parmobil написа:

И за да съм в крак с тенденциите, ето какво казва AI за https://naturalnews.com/:

NaturalNews (naturalnews.com) не е надежден източник за здравна/медицинска информация. Публикува конспиративни твърдения и псевдонаучни/неточни здравни тези, включително анти-ваксина съдържание.

AI ли те прави „в крак с тенденциите“ ? Компютър ли решава кой е надеждния източник за медицинска информация или лекарите с голям стаж? Във всяка тема,където пишеш,се доказваш като противник на истината...

на 13.08.2026 г. в 20:58, Miusuka написа:

Избиваха ги не само в болниците .

There Was a “Generational Slaughter” in Care Homes During Covid. But it Wasn’t Caused by a Virus

https://dailysceptic.org/2025/09/02/there-was-a-generational-slaughter-in-care-homes-during-covid-but-it-wasnt-caused-by-a-virus/

Проведоха геноцид над възрастните и болните. Не чувам вече политици да се оплакват, че пенсионните системи няма да издържат.

Да си припомним как ни заключиха в къщи, докато в празните болници от скука си репетираха хореографии. Не забравяйте.
 И не забравяйте, че всички тези танцьори СА ЗНАЕЛИ.

https://www.bitchute.com/video/aPKyHSjyDF5p

преди 23 часа, THE EXORCIST написа:

Избиваха ги не само в болниците .

There Was a “Generational Slaughter” in Care Homes During Covid. But it Wasn’t Caused by a Virus

https://dailysceptic.org/2025/09/02/there-was-a-generational-slaughter-in-care-homes-during-covid-but-it-wasnt-caused-by-a-virus/

Проведоха геноцид над възрастните и болните. Не чувам вече политици да се оплакват, че пенсионните системи няма да издържат.

Да си припомним как ни заключиха в къщи, докато в празните болници от скука си репетираха хореографии. Не забравяйте.
 И не забравяйте, че всички тези танцьори СА ЗНАЕЛИ.

https://www.bitchute.com/video/aPKyHSjyDF5p

Жалкото е, че разпространявайки фалшиви новини , се убеждавате един друг колко сте прави. Каквото е постигнато чрез науката и по логични пътища за вас няма значения, щом такива конспиративни сайто като този го разпространяват (dailysceptic.org).

Ясно ми е, че има една малка група като вас, която също така вярва и в кем трейлс, в 5G вредата, как ще ни отнемат кеша и какво ли не. Най-смешното е, че чрез тези конспирации сериозни си вярвате, че показвате другата гледна точка, нещо което разбира се държавата крие от нас, но вие сте прогледнали и ни го споделяте 😄

преди 12 минути, Gencho 123 написа:

Жалкото е, че разпространявайки фалшиви новини , се убеждавате един друг колко сте прави. Каквото е постигнато чрез науката и по логични пътища за вас няма значения, щом такива конспиративни сайто като този го разпространяват (dailysceptic.org).

Ясно ми е, че има една малка група като вас, която също така вярва и в кем трейлс, в 5G вредата, как ще ни отнемат кеша и какво ли не. Най-смешното е, че чрез тези конспирации сериозни си вярвате, че показвате другата гледна точка, нещо което разбира се държавата крие от нас, но вие сте прогледнали и ни го споделяте 😄

Лошото е че това в което вярваме след време се оказва истина. Ама вече е късно да ти кажа: "А, Генчо какво ще кажеш сега за конспиративните теории?".

Такива като тебе сте ми много интересни. Всички виждат че оФцете ни карат към кланицата, но ти и такива като тебе обявявате това за конспирация. Ама след това вече няма кой да спори кой крив - кой прав.

преди 29 минути, Miusuka написа:

Лошото е че това в което вярваме след време се оказва истина. Ама вече е късно да ти кажа: "А, Генчо какво ще кажеш сега за конспиративните теории?".

Такива като тебе сте ми много интересни. Всички виждат че оФцете ни карат към кланицата, но ти и такива като тебе обявявате това за конспирация. Ама след това вече няма кой да спори кой крив - кой прав.

Аз съжалявам за това което се е случило при теб по време на ковид. Имам също много близък роднина който почина точно тогава от Ковид. Но това не означава да оставим учените на страна и да се хваним за такива съмнителни сайтове, само защото говорят различно и да приемем това за друга гледна точка. Едно е науката и реалността, друго са такива хитри манипулатори като тези "източници" на информация. По подобен начин американците си избраха такъв човек като Тръмп за президент, защото бил различен, казвал истината, ще разбие статуквото.. и сега целия свят му гледа действията - като почнем от историята с митата и стигнем до нападението на Иран. И този човек в неговия си свят се има за миротворец, даже се разочарова, че не му дали нобеловата наглада за мир 😄Не може само защото нещо е различно, да се приема за чиста монета. Може човек поне малко да се опита да провери преди да се доверява на такива сайтове.

Но по същество - какво означава за теб - овцете ни карат към кланицата ?

преди 6 минути, Gencho 123 написа:

Но по същество - какво означава за теб - овцете ни карат към кланицата ?

Странното е ако не можеш да си отговориш.

Иначе не мога да ти го напиша в един пост. Ако кажа с две думи пак не става, ама накратко ни избиват с храната, възпитанието на младите, "лекарствата", "ваксините" ( не тия добрите старите за които създателите им са получавали Нобилови награди). Принуждават хората да отиват в големите градове, защото като са на едно, а не разпръснато на малки групи по селата, по-лесно се управляват.

Още веднъж да ти напомня - още потрепервам колко бързо въведоха КПП-та и зелените сертификати и телефонния контрол. Просто за една нощ могат да ти променят всичко. Както сега ги защитаваш, така изведнъж могат да ти "врътнат кранчето" защото си в града и е много удобно. И по-икономично.

Едно е всички или повечето овце да са в една кошара, а друго е да са в 100 по-малки. Та примера си е даже и буквален.

Както сме свикнали със всички удобства, не се замисляме че 99% зависят от едно нещо, което като ти спрат и си техен и ще правиш каквото ти кажат.

Страшно сме зависими!

Дори и това че се смеете че при социализма младите работели ангария в селско-стопанските бригади или си "губели" 2 години от живота в казармата, сега с тия убийства, а и други младежки изцепки се вижда че е било правилно. Че не е загуба и не е ангария, а учене на труд, уважение, дисциплина, подготовка за справяне сам в живота и т.н.

Много е дълго, а от друга страна е и много кратко и просто. Прадедите ни хилядолетия са го практикували, а ние в преносния смисъл на думата се изпедер@стихме. И си погубихме младите и бъдещето. Това също попада под графата: "овцете ни карат към кланицата". Когато ти "убият" наследника, убиват бъдещето. Контрола става още по глобален и лесен.

Ама както казваш това са конспирации. А дано си прав. Ще те черпя!

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

Все още ли има хора, които отхвърлят официално признати неща???

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Все още ли има хора, които отхвърлят официално признати неща???

Демек имаме човек вярващ, че кем трейлс съществува, че 5G ни унищожава, това ли е @ivanivanov3 ? Сериозно ли смятате това са официално признати неща - дори си направих труда да чуя тоз клип в който уж директора на ЦРУ признавал за такива неща 😅Няма здравомислещ човек на земята който да ви вземе на сериозно, както нищо подобно няма и в този клип. Та какви официално признати неща, когато си е 200% конспирация на малка, но гласовита група от хора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.