Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 23 минути, Gencho 123 написа:

За да схванеш, че нобеловата награда е тъкмо за тези ваксини (Covid).

Ама ти не разбра ли че тоя свят се командва от едно място? И парите си печатат и нобеловите награди си раздават и каквото им скимне. И ти като старите баби: "Вярно е бе баба, казаха го по талавизията".

Генчо, Генчоо.

Прочети по-напред в темата че самите американци от цру и фбр говорят за опасните и фалшиви ваксини и измисления ковид.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Часовника се активира преждевременно след боцкането.

мите и колко време е тоз часовник - уж бе 6 месеца, а минаха 6 години😁

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

мите и колко време е тоз часовник - уж бе 6 месеца, а минаха 6 години😁

Очаквате всички набоцкани да измрат едновременно,за да повярвате ли?Всеки организъм реагира различно,а някои са се усетили и са с по-малко бустери.Но във всеки случай повечето ще са вечно болни за цял живот!Това нищо ли не значи?

на 20.07.2026 г. в 7:30, Димитър 59 написа:

Очаквате всички набоцкани да измрат едновременно,за да повярвате ли?Всеки организъм реагира различно,а някои са се усетили и са с по-малко бустери.Но във всеки случай повечето ще са вечно болни за цял живот!Това нищо ли не значи?

😁а ти мислиш че си здрав защото не си набоцкан - само дето ядеш менделеевата таблица ли

на 19.07.2026 г. в 23:50, Miusuka написа:

Ама ти не разбра ли че тоя свят се командва от едно място? И парите си печатат и нобеловите награди си раздават и каквото им скимне. И ти като старите баби: "Вярно е бе баба, казаха го по талавизията".

Генчо, Генчоо.

Прочети по-напред в темата че самите американци от цру и фбр говорят за опасните и фалшиви ваксини и измисления ковид.

Виждам, че тук се нароиха много експерти в медицината, вирусологията, след като разни нобелови лаурети нищо не значат. Най-добре да си гледаме конспирациите в интернет и всеки сам да си преценява - уникалното българско изобретение. Не е учудващо, че тук сме в челото (брой на починали на милион през Ковид) :

The highest reported death rates (deaths per million) include:

• Peru: 6,603

• Bulgaria: 5,681

• North Macedonia: 5,429

• Bosnia and Herzegovina: 5,123

Понеже е пълно с капацитети по всичко и на тях никой не може да им обясни какво да правят. Ние си знаем най-добре.. пием, пушем и сме изобщо над нещата така както изглежда. Уви и по средна продължителност на живота не сме на завидно място в класациите (вероятно защото тъмните сили искат да ни изтребят като народ). Да вярваш, че ваксините са фалшиви, че няма вирус не е друга гледна точка, това е както казва Теодосий - смъртно опасно :

Факел
No image preview

Теодоси Теодосиев: Смъртно опасно е да си прост - Факел

Търсили сте навремето професия с повече свободно време – за какво мислехте да го ползвате, какво Ви влечеше? Себе си смятам за хуманитар, попаднал между хо- рата на точните науки. Имаше време, когато
преди 14 минути, Gencho 123 написа:

Да вярваш, че ваксините са фалшиви,

За 1001 път - не ваксините, а ковид "ваксината".

преди 14 минути, Gencho 123 написа:

че няма вирус

Има. Ковид вируса е известен от десетки години че и повече. Въпроса е че медицината се използва за политически цели. Направи се проба дали могат да се управляват народите централно.

преди 8 часа, Gencho 123 написа:

.Да вярваш, че ваксините са фалшиви...

Да бяха фалшиви щеше да е по-добре,но те причиняват тежки наранявания,кръвни съсиреци и смъртни случаи! Големите фармацевтични компании пуснаха ковид ваксина, която беше токсична по дизайн, като част от паразитен глобалистки план за нараняване, убиване и причиняване на безплодие. Това не беше „експеримент“ или „инцидент“, нито пък нараняванията и смъртните случаи са „редки“. Това беше добре изпълнен план.

Обезлюдяване по план: Д-р Андрю Уейкфийлд разкрива пресметната употреба на ваксини като оръжие за намаляване на глобалното население.

20.07.2026 // Ланс Д. Джонсън // След като преживяха блокадите заради COVID-19, централизацията на директивите в здравеопазването и цензурата на ефикасните лечения за респираторни заболявания, все повече хора осъзнават, че това, през което са преминали, е била глобална схема за обезлюдяване.

На всяка крачка правителствата бяха въоръжени, за да оспорват индивидуалната свобода, да задушават стремежа към щастие и да ограничават възможността за пътуване, общуване с хора и търговия. Когато хората рутинно бяха разделяни от семействата си чрез PCR тестове, а след това принуждавани да се подлагат на диктувани протоколи за „лечение“, които ги обездвижваха,унищожаваха вътрешните им органи и накрая дори ги убиваха.

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Да бяха фалшиви щеше да е по-добре,но те причиняват тежки наранявания,кръвни съсиреци и смъртни случаи! Големите фармацевтични компании пуснаха ковид ваксина, която беше токсична по дизайн, като част от паразитен глобалистки план за нараняване, убиване и причиняване на безплодие. Това не беше „експеримент“ или „инцидент“, нито пък нараняванията и смъртните случаи са „редки“. Това беше добре изпълнен план.

Обезлюдяване по план: Д-р Андрю Уейкфийлд разкрива пресметната употреба на ваксини като оръжие за намаляване на глобалното население.

20.07.2026 // Ланс Д. Джонсън // След като преживяха блокадите заради COVID-19, централизацията на директивите в здравеопазването и цензурата на ефикасните лечения за респираторни заболявания, все повече хора осъзнават, че това, през което са преминали, е била глобална схема за обезлюдяване.

На всяка крачка правителствата бяха въоръжени, за да оспорват индивидуалната свобода, да задушават стремежа към щастие и да ограничават възможността за пътуване, общуване с хора и търговия. Когато хората рутинно бяха разделяни от семействата си чрез PCR тестове, а след това принуждавани да се подлагат на диктувани протоколи за „лечение“, които ги обездвижваха,унищожаваха вътрешните им органи и накрая дори ги убиваха.

Още един впечатляващ коментар. Както писах и по-рано, благодарение на такива специалисти като вас, резултатите в България по време на Ковид бяха едни от най-трагичните в света. Странно защо в такива негативни класации все се класираме в челото - по смъртност по време на Ковид (висока), по средна продължителност (ниска).. сигурно и има други свързани със здравето където сме в незавидно състояние. Може би обяснението е както и преди писък, оригиналната българска мисъл - всеки сам си преценя 😄

И сега от вашата публикация какъв е извода - Обезлюдяване по план. Демек силите в сянка искат конкретно да изтребят българите, защото много им пречим ? В това ли вярвате и разпространявате 😄Да добавим и кем трейлс за да те пълна картинката.

Допускам, че някои от тия, които следствие на Ковид загубиха деца (светла им памет) преди идването на ваксините, ако имаха възможност биха се върнали назад във времето и биха опитали да ги спасят с някоя от тия токсичните. Аз бих го направил.

едит: всъщност... не знам що за човек трябва да е тоя, който не би опитал. Предполагам някой, който не го е преживял, Макар че това няма преживяване.

преди 49 минути, lebel написа:

Допускам, че някои от тия, които следствие на Ковид загубиха деца (светла им памет) преди идването на ваксините, ако имаха възможност биха се върнали назад във времето и биха опитали да ги спасят с някоя от тия токсичните. Аз бих го направил.

едит: всъщност... не знам що за човек трябва да е тоя, който не би опитал. Предполагам някой, който не го е преживял, Макар че това няма преживяване.

Тъжната истина. За съжаление близките които загубихме тогава няма как да ги върнем. И продължават конспираторите да си разпространяват измислиците в същото време. Тео беше казал : смъртно опасно е да си прост

преди 9 часа, Gencho 123 написа:

резултатите в България по време на Ковид бяха едни от най-трагичните в света. Странно защо в такива негативни класации все се класираме в челото - по смъртност по време на Ковид (висока), по средна продължителност (ниска).

Резултатите са били в раките на средните спрямо предишни години.А по въпроса,че след започване на „ваксинацията“ до момента сме с най-ниска смъртност,спрямо набоцканите страни?Това е благодарение на най-ниския процент „ваксинирани“ у нас.

преди 8 часа, Gencho 123 написа:

За съжаление близките които загубихме тогава няма как да ги върнем....смъртно опасно е да си прост

Двама приятели комшии от моя блок починаха веднага след ваксинирането,в рамките на деня.Бях на погребението им.Но никой не познавам или чул да е умрял от ковид...

преди 11 часа, Gencho 123 написа:

Тъжната истина. За съжаление близките които загубихме тогава няма как да ги върнем. И продължават конспираторите да си разпространяват измислиците в същото време. Тео беше казал : смъртно опасно е да си прост

Какви измислици. Аз го писах и в тая тема. Вуйна ми и леля ми щяха да умрат от ковид ваксините. Вуйна ми се схвана от кръста надолу и не можеше 1 седмица да ходи/

Така че ако сме водили черна статистика то е заради последствията от ковид ваксините и неадекватните протоколи в болниците, където задушаваха с кислород болните.

Освен това всички вируси барабар с ковида се страхуват от чистия въздух. А не ни позволяваха да ходим в парка, а в болниците да отварят прозорците.

Леля ми е била в една стая 4 жени 3 мъже с едно перде м/у тях и обща тоалетна. Не им позволявали да отварят прозорец. При такава обстановка и здрав да си може да умреш.

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Резултатите са били в раките на средните спрямо предишни години.А по въпроса,че след започване на „ваксинацията“ до момента сме с най-ниска смъртност,спрямо набоцканите страни?Това е благодарение на най-ниския процент „ваксинирани“ у нас.

След като говорим какви са разултатите - виждам, че има такова измерване, което особенно се е засилило покрай ковида, преведно на български звучи като допълнителна смъртност. Вземат за база 2016-2019 година и за следващите години гледат какво е положението (примерно с колко има ръст над тези средни норми). Същото го има изчислено комулативно за няколко години и можем да видим, че ние сме на челото в тази негативна класация т.е. имаме най-високи стойности (по-зле са Русия и Латвия само) :

image.png

Ако сравниш по подобен начин и процент на ваксинираните, ще видиш, че там сме на дъното - т.е. имаме доста нисък процент от населението ваксиниран. Не е трудно човек да събере 2 и 200, за да види, че при държави като България, имаме висока допълнителна смъртност по време на пандемията и ниско ниво на ваксиниране. Разликата е огромна спрямо страни които са на другия полюс т.е. имащи по-висок процент ваксинирани. Една Норвегия има само 222 (Estimated cumulative excess deaths per 100,000 people) и 80% ниво на ваксинация спрямо 965 човека у нас и доколкото виждам към 30% ниво на ваксинация. Мисля, че се вижда ясно връзката между едното и другото.

И като допълнение след ковид също има подобни данни, където се вижда, че като цяло в повечето държави смъртността не нараства (след 2024 до днес). Примерно средно за ЕС е 5% надолу (Януари, 2025 - Март, 2026) :

image.png

Our World in Data
No image preview

Estimated cumulative excess deaths per 100,000 people dur...

For countries that have not reported all-cause mortality data for a given week, an estimate is shown, with uncertainty interval. If reported data is available, that value only is shown. On the map, on
преди 12 часа, Димитър 59 написа:

Двама приятели комшии от моя блок починаха веднага след ваксинирането,в рамките на деня.Бях на погребението им.Но никой не познавам или чул да е умрял от ковид...

би ли казал от какво и на колко години - защото и аз знам за 90 годишни умрели след ваксинация, нно знам и за 90 годишни умрели неваксинирани

https://gospodari.com/lafove-i-gafove/skakalci-skachat-ot-helikopter-video

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

би ли казал от какво и на колко години - защото и аз знам за 90 годишни умрели след ваксинация, нно знам и за 90 годишни умрели неваксинирани

Как от какво?Отиват да се ваксинират,става им зле веднага,мъчат се една нощ и на другия ден умират.Единия беше на 65 години,без болести,ходеше на работа всеки ден с колело.Другия 66 годишен пенсионер,здрав,всеки ден го виждах да си разкарва кучето пред блока.

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

https://gospodari.com/lafove-i-gafove/skakalci-skachat-ot-helikopter-video

Ами то по м/ународните новини показваха 20 годишни спортисти как си отиват след ковид ваксинация, а ти се съмняваш за старци.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Как от какво?Отиват да се ваксинират,става им зле веднага,мъчат се една нощ и на другия ден умират.Единия беше на 65 години,без болести,ходеше на работа всеки ден с колело.Другия 66 годишен пенсионер,здрав,всеки ден го виждах да си разкарва кучето пред блока.

Да обсъждаме починали хора не е морално и съжалявам за тези хора. Едва ли е било заради ваксините, но няма смисъл да дълбаем за тези хора. Както и факта, че има починали хора от Ковид.

Това което виждам е, че сте силни в празните приказките, а като видите фактите и млъквате. Както се вижда по-горе, ние сме една от държавите с най-голяма смъртност покрай ковида, както и от тези с най-малко ваксинирани. Не е трудно да се види зависимостта между едното и другот, но е удобно да се пропуска реалността, а да си пишем поредните глупости (пак от Димитър) от сорта 😄

преди 2 часа, Miusuka написа:

Ами то по м/ународните новини показваха 20 годишни спортисти как си отиват след ковид ваксинация, а ти се съмняваш за старци.

че то и преди са умирали 20 годишни - Норвежки футболист почина на 20-годишна възраст

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

че то и преди са умирали 20 годишни - Норвежки футболист почина на 20-годишна възраст

Един на 20 години, а при ковид ваксините 20 за 1 година. Има разлика.

(Намери си линковете. Има много.)

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Едва ли е било заради ваксините,

Едва ли тия за които твърдиш че са починали от ковид са починали от ковид.

Нямаше да има толкова починали от ковид ако не бяха ги ваксинирали, ако не бяха ги задушили с кислород и маски, ако не ги затваряха в къщи и искаха сертификати. Повечето умряха от страх и ужас създаден нарочно и изкуствено.

преди 10 часа, Miusuka написа:

Едва ли тия за които твърдиш че са починали от ковид са починали от ковид.

Нямаше да има толкова починали от ковид ако не бяха ги ваксинирали, ако не бяха ги задушили с кислород и маски, ако не ги затваряха в къщи и искаха сертификати. Повечето умряха от страх и ужас създаден нарочно и изкуствено.

След като си по-голям капацитет и не признаваш и нобеловите лаурети, се чудя как такъв гений се роди баш в България, пък пише в този смотан форум 😄

Вече съвсем се оплете в логиката си - значи смяташ, че хората са починали заради Ковид ваксините и ако не бяха се ваксинирали, щяхме да имаме много по-малко жертви (при нас ваксинираните са около 30% мисля тогава). Това ли е новата теза която обяснява тъжната статистика у нас ?

преди 20 часа, Miusuka написа:

Велев, стига вече! Ти и Мите пускахте ГЛУПОСТИ, че в щатите няма ваксинирана бременна, която да е износила. Защо ме караш пак да посочвам дивотиите, които изписахте за ваксините? То не бяха, чипове, графен, алуминий. Не ампула, буркан за туршия нямаше да стигне за нещата, които пишехте, че ги има във ваксините.

И да не пропусна - как една лоша дума не казахте за руските ваксини и мерките в РФ, които бяха най-строги след китайските? Странно и избирателно, нали?

преди 11 минути, parmobil написа:

че в щатите няма ваксинирана бременна, която да е износила.

Приемаме че не си разбрал. Или че аз не съм разбрал.

В статията се казваше че всички пометнали, които са изследвани са били ваксинирани. Т.е. има и ваксинирани които са износили. Има голяма разлика с това което казваш, че няма ваксинирана, която е износила. Може и да има, но са изследвани само неизносили. И мисля че ти се смееше на 100%. Обаче се объркваш като мислиш че всички ваксинирани са пометнали. Не! Всички (100%) пометнали се оказали и ваксинирани.

преди 38 минути, Miusuka написа:

Приемаме че не си разбрал. Или че аз не съм разбрал.

В статията се казваше че всички пометнали, които са изследвани са били ваксинирани. Т.е. има и ваксинирани които са износили. Има голяма разлика с това което казваш, че няма ваксинирана, която е износила. Може и да има, но са изследвани само неизносили. И мисля че ти се смееше на 100%. Обаче се объркваш като мислиш че всички ваксинирани са пометнали. Не! Всички (100%) пометнали се оказали и ваксинирани.

И ти ли почна с похватите за орязване на постове? Това с пометналите са пълни глупости! Още веднъж - глупости!

Но защо ми оряза питането за руските ваксини и мерките, които се взеха в РФ?

на 17.07.2026 г. в 8:17, Gencho 123 написа:

Иван явно е поредния "полезен идиот" който грабва една такава ужким сензационна новина, нито прочел, нито проверил и почва да разпространява. Демек да осветли населението с това прозрение което е открил. Колкото и да им обясняваш на такива хора, утре ще го направи абсолютно същото.

Иван, пък и Митето излязоха прави. Ваксините съкращават живота! Почти всички старци на 87+, които познавам и са ваксинирани вече са мъртви.... Какво друго да си мисля, освен, че гадните ваксини са ги уморили след пет години... Има и един ваксиниран във Варна на 107 г. (синовете му са много известни) бере душа в хоспис...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.