Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

на 9.08.2026 г. в 21:49, Димитър 59 написа:

само дето не се казва изобщо има ли дело, че нещо ми се иска да прореря дали не им се привижда

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

на 10.08.2026 г. в 0:10, ivanivanov3 написа:

Да, по време на пЛандемията се пишеше и говореше същото, но тогава този , същият, наричаше тези, които говореха така тогава "теоретици на конспирации"!

Не съм сигурен точно за произхода на вируса да е говорил така, може би по-скоро е било адресирано към "специалистите" по ваксините. Там всеки втори българин се изяви като най-голям вирусолог 🤣За самият вирус и тогава и сега няма много разлика в това как точно се появи, освен, че всичко тръгна от Ухан в Китай. Останалото са различни теории които се въртят постоянно в мрежата - нормално хората харесват да има нещо по-конспиративно, да им вкараш в темата кем трейлс, рептили и прочие глупости.

човешката популация расте и завзема територии на животните - така че ще има още много панденмии сред хората с произход животни -- свиквайте не се фиилмирайте

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

човешката популация расте и завзема територии на животните - така че ще има още много панденмии сред хората с произход животни -- свиквайте не се фиилмирайте

Не е това причината, а че управляващи глобалисти извратеняци искат да владеят целия свят и използват за това всички и различни проблеми включая и медицински ткива.

преди 24 минути, Miusuka написа:

Не е това причината, а че управляващи глобалисти извратеняци искат да владеят целия свят и използват за това всички и различни проблеми включая и медицински ткива.

и как се ползва проблема с ковид, - погледни в миналото, забавянето на вирус винаги е ставало с ограничения - в африка имзат по често такива заболявания - и какво направиха - спряха бензина - биеха полицаите, ако излезеш, преполагам в нета има още подобни клипове - те са доста по подготвени за такива сиъуации

да не би и ти да си колежка

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

да не би и ти да си колежка

Всякакъв вид музика слушам, само не тази. Получавам нещо като алергия.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

само дето не се казва изобщо има ли дело, че нещо ми се иска да прореря дали не им се привижда

Овчи,за теб вечно някой трябва да „каже“ или да го публикува във „ваш“ официален сайт,защото там всичко което разобличава измамата „ковид“ ще е забранено.Това ти е опорката...

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Овчи,за теб вечно някой трябва да „каже“ или да го публикува във „ваш“ официален сайт,защото там всичко което разобличава измамата „ковид“ ще е забранено.Това ти е опорката...

a на теб опира ти е - даа даваш пари за това което казвасш че е вредноо

преди 4 часа, Miusuka написа:

Всякакъв вид музика слушам, само не тази. Получавам нещо като алергия.

на 11.08.2026 г. в 19:58, Димитър 59 написа:

А за теб само в naturalnews.com е истината.

И всеки път като ви питам с Велев за ваксината и мерките в РФ и настава оглушителна тишина.

преди 20 минути, Димитър 59 написа:

мите споменава се за някакво проучване - къде се намира

преди 10 минути, parmobil написа:

А за теб само в naturalnews.com е истината.

И всеки път като ви питам с Велев за ваксината и мерките в РФ и настава оглушителна тишина.

Те руските мерки и ваксини останаха нещо настрани. Някак си потайни. Никой от Запад не даваше пример с Русия. Защото там си пазеха народа и не го направиха курбан като Западняците, Австралия, САЩ и Канада особено. Измислиха си собствена ваксина както и Китай например за всеки случай докато се ориентират в началната истерия и суматоха. И като видяха че всичко е цирк и режисирано спряха всякакви мерки и си слагаха обикновени противогрипни ваксини.

преди 2 минути, Miusuka написа:

Те руските мерки и ваксини останаха нещо настрани. Някак си потайни. Никой от Запад не даваше пример с Русия. Защото там си пазеха народа и не го направиха курбан като Западняците, Австралия, САЩ и Канада особено. Измислиха си собствена ваксина както и Китай например за всеки случай докато се ориентират в началната истерия и суматоха. И като видяха че всичко е цирк и режисирано спряха всякакви мерки и си слагаха обикновени противогрипни ваксини.

Изобщо не са останали настрани. Най-строгите мерки след Китай бяха в РФ, но както винаги странно забравяте такива неща. Ваксината им е аналог на AstraZeneca.

В Канада какво е станало? Нали шофьорите блокираха пътища и протестираха без никакви проблеми. Ама защо сте винаги с такава къса памет?

И за да съм в крак с тенденциите, ето какво казва AI за https://naturalnews.com/:

NaturalNews (naturalnews.com) не е надежден източник за здравна/медицинска информация. Публикува конспиративни твърдения и псевдонаучни/неточни здравни тези, включително анти-ваксина съдържание.

За COVID теми: NaturalNews (naturalnews.com) не е достоверен източник. Има многократно документирани неверни/подвеждащи твърдения за коронавируса и свързаните теми, включително конспирации, които са опровергани от проверими данни и от по-надеждни здравни институции.

преди 31 минути, parmobil написа:

Изобщо не са останали настрани. Най-строгите мерки след Китай бяха в РФ, но както винаги странно забравяте такива неща. Ваксината им е аналог на AstraZeneca.

В Канада какво е станало? Нали шофьорите блокираха пътища и протестираха без никакви проблеми. Ама защо сте винаги с такава къса памет?

И за да съм в крак с тенденциите, ето какво казва AI за https://naturalnews.com/:

NaturalNews (naturalnews.com) не е надежден източник за здравна/медицинска информация. Публикува конспиративни твърдения и псевдонаучни/неточни здравни тези, включително анти-ваксина съдържание.

За COVID теми: NaturalNews (naturalnews.com) не е достоверен източник. Има многократно документирани неверни/подвеждащи твърдения за коронавируса и свързаните теми, включително конспирации, които са опровергани от проверими данни и от по-надеждни здравни институции.

Нали разбираш, че тези които са любителите на конспиративните теории тук като @Димитър 59 & @Miusuka така ще се надъхат още повече да гледат този сайт. За тях изобщо не е важна истината, а написаното да звучи по-скандално, един вид да могат да рекат: Аз казвах ли ви за ковид... Това са големи специалисти, той Велев отхвърля учените и нобеловите лаурети, ти за някакъв сайт. Изобщо обичайно ефекта е обратния - ти му казваш, ама това са лъжи и не е вярно, а от другата страна се почва с това колко си глупав. Доводите са винаги много яки с такива образи 😄

преди 7 минути, Gencho 123 написа:

Нали разбираш, че тези които са любителите на конспиративните теории тук като @Димитър 59 & @Miusuka така ще се надъхат още повече да гледат този сайт. За тях изобщо не е важна истината, а написаното да звучи по-скандално, един вид да могат да рекат: Аз казвах ли ви за ковид... Това са големи специалисти, той Велев отхвърля учените и нобеловите лаурети, ти за някакъв сайт. Изобщо обичайно ефекта е обратния - ти му казваш, ама това са лъжи и не е вярно, а от другата страна се почва с това колко си глупав. Доводите са винаги много яки с такива образи 😄

Велев само приглася. Мите се е вкопчил в този сайт и репоства глупости от години. Но му признавам, че е неуморен в глупостта си.

на 9.08.2026 г. в 15:43, ivanivanov3 написа:

Чат битът продължава да пише идиотизми, но какво да се очаква от т.нар."изкуствен интелект"!

Пускам линка в оригинал, какво като пише в линка.....

И прочети ОТНОВО какво съм написал за доктора!

Развеселяваш ме😂

Иване, когато аргументите ти свършат, най-лесно е да викнеш чат бот и да сложиш три смеещи се емотикончета. Класически трик на човек, хванат натясно.Без значение какъв линк пускаш – оригинален или преведен през Google – фактът си остава факт:Първо, д-р Ел-Дейри никога не е твърдял в тази статия или на тази сбирка, че иглата вкарва рак на мястото на убождането, който да израства за няколко дни.Второ, текстът му в Oncotarget е хипотетичен обзор на възможности за бъдещи изследвания, а не доказано медицинско изследване с реален клиничен анализ на стотици тумори по раменете на хората.

Смей се колкото искаш и ме наричай както искаш, но точно ти си този, който преписва жълти заглавия, без да прави разлика между хипотетична публикация и доказан медицински факт.

Продължавай да се „развеселяваш“, докато другите четат с разбиране. Със здраве!

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

Иване, когато аргументите ти свършат, най-лесно е да викнеш чат бот и да сложиш три смеещи се емотикончета. Класически трик на човек, хванат натясно.Без значение какъв линк пускаш – оригинален или преведен през Google – фактът си остава факт:Първо, д-р Ел-Дейри никога не е твърдял в тази статия или на тази сбирка, че иглата вкарва рак на мястото на убождането, който да израства за няколко дни.Второ, текстът му в Oncotarget е хипотетичен обзор на възможности за бъдещи изследвания, а не доказано медицинско изследване с реален клиничен анализ на стотици тумори по раменете на хората.

Смей се колкото искаш и ме наричай както искаш, но точно ти си този, който преписва жълти заглавия, без да прави разлика между хипотетична публикация и доказан медицински факт.

Продължавай да се „развеселяваш“, докато другите четат с разбиране. Със здраве!

Фактите си остават факти-

първо-написал съм , че "... д-р Уафик Ел-Дейри Е изказал свои наблюдения на тази сенатска комисия, че е разгледал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин ...", което е различно от написаното от теб, че "...иглата вкарва рак на мястото на убождането..."

второ-цитирал съм част от изводите в статията, в които много ясно пише за "plausible connection" и "critical gaps in knowledge and understanding"

Conclusions

The collective world-wide evidence from 2020–2025 underscores a biologically plausible connection between COVID-19 vaccination and cancer. The recurring clinical findings documented across many reports of de-novo cancer onset, rapid tumor progression, viral reactivation, and reawakening of dormant disease, highlight critical gaps in knowledge and understanding of how large-scale immune changes produced by the vaccine interacts with cancer biology.

@Мечо Хубавеца , ти ли си тръгнал да ми пишеш за четене с разбиране?!

на 31.07.2026 г. в 9:40, ivanivanov3 написа:

Със сугестология ще се пробваш някъде другаде, но не и на мен тия😂

Изобщо не ми пука дали една сенатска комисия е официална или не е! Обаче е проведена в Senate Dirksen Building , води я сенатор и е документирана на www.hsgac.senate.gov/subcommittees/investigations/hearings..........

https://www.hsgac.senate.gov/subcommittees/investigations/hearings/plausible-mechanisms-of-covid-19-injections-causing-cancer-and-attacks-on-scientific-publications/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&google_abuse=GOOGLE_ABUSE_EXEMPTION%3DID%3Dee0fe7ece383b348:TM%3D1785478505:C%3Dr:IP%3D78.130.185.54-:S%3DMbA2rAGDMg5LERNYeJf9icQ;+path%3D/;+domain%3Dgoogle.com;+expires%3DFri,+31-Jul-2026+09:15:05+GMT

Никъде не твърдя, че че рак може да се появи „точно след инжекцията и точно където е тя“!

Много ясно съм написал "Че д-р Уафик Ел-Дейри Е изказал свои наблюдения на тази сенатска комисия, че е разгледал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин ..."

А ето и публикацията на въпросния, както и част от заключението, което дава-

https://www.oncotarget.com/article/28824/text/

Conclusions

The collective world-wide evidence from 2020–2025 underscores a biologically plausible connection between COVID-19 vaccination and cancer. The recurring clinical findings documented across many reports of de-novo cancer onset, rapid tumor progression, viral reactivation, and reawakening of dormant disease, highlight critical gaps in knowledge and understanding of how large-scale immune changes produced by the vaccine interacts with cancer biology.

@Мечо Хубавеца , престани да се излагаш с преписването от ИИ !

Ясно е отдавна , че сам не го можеш😂

А ето и какво е предпочела да каже преди часове "нАуката"-

Fauci Pleads the Fifth 111 Times

No image preview

pleads The Fifth — Postimages

И изобщо не ми пука дали е пледирал петата на улицата или на официално изслушване😁

преди 13 часа, parmobil написа:

В Канада какво е станало? Нали шофьорите блокираха пътища и протестираха без никакви проблеми.

Явно ти забравяш. Запорираха им банковите сметки. И им събираха пари на хората.

преди 13 часа, parmobil написа:

Ваксината им е аналог на AstraZeneca.

От аналог до аналог има огромна разлика в случая.

преди 12 часа, Gencho 123 написа:

любителите на конспиративните теории

Много народ пострада и си замина от такива като тебе които се присмиват на конспиративните идеи. За теб конспиративна идея е нещо което не можеш да проумееш или не можеш да преосмислиш.

Куца ти логиката. За всяко нещо или действие си има причина.

преди 12 часа, Gencho 123 написа:

Това са големи специалисти, той Велев отхвърля учените и нобеловите лаурети, ти за някакъв сайт.

Много интересно...

Ти и оня Косьо в темата за войната в Украйна да не сте едно и също същество? Той като тебе все ми повтаря като откачен за някакви натовски генерали и термоядрено устройство.

Та какво за нобеловите лауреати? За ковид ваксината ли са получили нобелова награда? Ами то трябва в затвора да ги вкарат.

преди 1 час, Miusuka написа:

Ти и оня Косьо в темата за войната в Украйна да не сте едно и също същество? Той като тебе все ми повтаря като откачен за някакви натовски генерали и термоядрено устройство.

Та какво за нобеловите лауреати? За ковид ваксината ли са получили нобелова награда? Ами то трябва в затвора да ги вкарат.

Какво съм казвал и какви натовски генерали говориш изобщо ? Прочети преди да бързаш пак да правиш квалификации за другите. Никой не разбира от всичко, може би с изключение на теб, но е хубаво поне да прочетеш преди така да ми слагаш думи в устата. Ясно ми е, че от теб коректност трудно мога да очаквам, но пък така да си измисляш... може би е обичайно да лъжеш, ти си знаеш най-добре.

Ето както ми отговори когато ти обяснявах за нобеловите лауреати и си показа като голям експерт с доводи от "старите баби" 😁

image.png

Поне е ясно, че за теб науката нищо не значи и ти си знаеш най-добре 😅Никой не може да ти се опре, дори и хора спечелили нобелова награда не струват според твоите приказки.

преди 8 минути, Gencho 123 написа:

Какво съм казвал и какви натовски генерали говориш изобщо ? Прочети преди да бързаш пак да правиш квалификации за другите. Никой не разбира от всичко, може би с изключение на теб, но е хубаво поне да прочетеш преди така да ми слагаш думи в устата. Ясно ми е, че от теб коректност трудно мога да очаквам, но пък така да си измисляш... може би е обичайно да лъжеш, ти си знаеш най-добре.

Ето поредно доказателство, че си глупав. Не си разбрал нещо елементарно което ти написах.

Не ти слагам думи в устата, а ти казах че с това твое повтаряне постоянно за нобеловите лауреати ми приличаш като един Косьо, който подобно на тебе все повтаря за някакви натовски генерали и ядрено устройство. А не че ти си казал това, а самото повторение на едно и също и то в повечето случаи ни в клин ни в ръкав.

Ако такива неща не можеш да преосмислиш и разбереш за какво да говоря повече с тебе.

преди 13 минути, Gencho 123 написа:

Никой не разбира от всичко, може би с изключение на теб,

Съжалявам че е така, ама Природата явно те е ощетила в тая насока.

преди 22 часа, parmobil написа:

Твърдението ти за къса памет се отнася за теб, нали!?

В Канада за първи път се задейства законът за извънредно положение, за което съдът се обяви, че е задействан противоконституционно.Естествено- след края на пЛандемията😁

https://en.wikipedia.org/wiki/Emergencies_Act

преди 11 часа, ivanivanov3 написа:

Фактите си остават факти-

първо-написал съм , че "... д-р Уафик Ел-Дейри Е изказал свои наблюдения на тази сенатска комисия, че е разгледал стотици случаи, в които ракът се появява точно където е инжекцията, точно след нея и съдържа спайк протеин ...", което е различно от написаното от теб, че "...иглата вкарва рак на мястото на убождането..."

второ-цитирал съм част от изводите в статията, в които много ясно пише за "plausible connection" и "critical gaps in knowledge and understanding"

Conclusions

@Мечо Хубавеца , ти ли си тръгнал да ми пишеш за четене с разбиране?!

Иване, продължаваш да бъркаш основни научни понятия и сам публикуваш доказателствата за това.Първо, цитираш изразите „биологично възможна връзка“ (plausible connection) и „пропуски в знанията“ (gaps in knowledge). В научния свят това означава теоретична хипотеза, която тепърва трябва да се изследва, а не доказан факт.Второ, твърдението за „стотици случаи с рак точно на мястото на убождането и точно след него“ го няма никъде в тази статия. Това си е изцяло твоя свободна интерпретация, преписана от някой жълт сайт.Да представяш хипотетичен обзор за имунния отговор като доказана истина за тумори на рамото показва точно колко четеш с разбиране.

Спрели да усукваш английските термини през преводача. Хипотезата си остава просто хипотеза. Със здраве!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.