Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 25 минути, THE EXORCIST написа:

След COVID ваксина: Органите ми отказаха, сега съм в инвалидна количка

https://www.telegraph.co.uk/news/2026/03/26/lives-ruined-covid-vaccines/

жесток източник на информация имате - всичко конспиративно дето се намира трябва да се споделя 🤣 Какво общо има Бил Гейтс пък не смея да питам. Може би така става по-достоверно, да го сложим и него там, и фондацията му. Как ги намирате такива винаги се чудя.

image.png

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

Открийте още

Batteries

Windows Phone

Машинно обучение и изкуствен интелект

жесток източник на информация имате - всичко конспиративно дето се намира трябва да се споделя 🤣 Какво общо има Бил Гейтс пък не смея да питам. Може би така става по-достоверно, да го сложим и него там, и фондацията му. Как ги намирате такива винаги се чудя.

image.png

Генчо, пак се правиш на две и половина.

Дал съм ти източник-

Личи си,че си НПО писач - по един калъп ви правят. :)))

преди 3 минути, THE EXORCIST написа:

Какво общо има Бил Гейтс пък не смея да питам.

Били ще ни спасява, за да не се мъчим на тази грешна земя.

ZKWNfUS-Hv4.jpg

преди 1 час, _raMus_ написа:

Така - пълните глупости, които ползвате наготово от бунтовническите баламурници и интернет-специалисти по всичко, са пълен шит.

Вие самият, щом ги сипете повторително тук, при това са повторения от вече минали времена, в които всичките идиотизми вече се продраха. Но не - целият шит за "свободите", за маските, за хирурзите, това цитирано изречение, за как всичко било до мафията от всякакви мащаби - от докторската, фармакологичната, финансовите, политическите, еврогейските - всичко е оправдание и легенди за празноглавци, които никога в живота си нищичко не са разбирали, но много напират.

Така - редите си глупост след глупост и се намират поредните бърборковци за да ви играят на 'отговори'. Обаче вие самият съвсем нищо не разбирате - нито за вирусите, нито за маските, нито за грипа... Всичко е от популярните клюкарници от седянките за празноглавци и бърборковци. Ама "те си имали "ИСТИНА" и според тях било така. Ми нека си е така, но да не бърка с това света и живота на другите.

Който не искал ваксини и маски - да си купите остров или да ходите там на оня, дето си направи сам държава на остров на Дунав. Там си правете "каквито и да са "истини". Ходете голи, никакъв ток, вода... само от "вечни двигатели" дето си работят сами и някой трябвало само да ги направи. И ссред форума един изртрещял се мъчи със същото, докато бил вселенски революционер и бил "острието" на борбата за нов вселенски ред, в който всеки човек щял да е демон, ама в рая. )

И конспирациите, и плоската земя, и сивите човечета - все са плод на тая масова среда от невежи кратунки, за които най-важното е да си шумят там, нещо си, което поне да прилича на "истинско". Пак е едно и също - игричките с клипчета, кастове и интервюта от 'сходни' дето се правят на разбирачи, подходящите за същото "медии" и технологиите на виртуалните "полезни идиоти" които ги дирижират...

И с плоската земя се продрахте, обаче замря, щото вече няма някъде и вече почва прекалено да изглежда глупаво - ракетите си летят няколко пъти седмичнно, даже се и приземяват вече, все повече видеа вървят наживо с това. Един вярващ дори се направи на ентусиаст като си направи сам ракета и взе че се преби с опита за полет... . Обаче никой досега не излезе да си признае - сгреших, повярвах на лъжи и влезнах в заблуди... Мнеееее - измисля се следващото... после следващото - просто за да се поддържа клюкарницата от невежари, на които много им допада легендата кви са бунтари, как тях лъжите на политици и мафията от банкери не е за тях, щото са специални, особени и са светнати за истините...

Поредният разбирач, който ръси само общи приказки.

От първо лице ти заявявам, че този т.нар."вирус" НЕ Е опасен.Същото могат да го заявят и най-близките ми хора.

Ти си лалай.

И тези ли нищо не разбират? - https://gbdeclaration.org/#read

И тези?- https://worlddoctorsalliance.com/categories/events/

А че шефчето на Байер директно каза, че инжекциите са генна терапия и при други обстоятелства никой не би си ги сложил, или и той не разбира!?

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

е и - ти вече ако имаш вирус в теб, който се е размножил в теб и те е разболял - какво ще стане

Нали идеята е да се изхвърлят навън, а не пак да ги гълташ. Освен това вируса веднага умира от кислорода от въздуха, ама в болниците прекалиха с тоя кислород и бая народ изтрепаха.

преди 2 часа, _raMus_ написа:

Така - пълните глупости, които ползвате наготово от бунтовническите баламурници и интернет-специалисти по всичко, са пълен шит.

Вие самият, щом ги сипете повторително тук, при това са повторения от вече минали времена, в които всичките идиотизми вече се продраха. Но не - целият шит за "свободите", за маските, за хирурзите, това цитирано изречение, за как всичко било до мафията от всякакви мащаби - от докторската, фармакологичната, финансовите, политическите, еврогейските - всичко е оправдание и легенди за празноглавци, които никога в живота си нищичко не са разбирали, но много напират.

Така - редите си глупост след глупост и се намират поредните бърборковци за да ви играят на 'отговори'. Обаче вие самият съвсем нищо не разбирате - нито за вирусите, нито за маските, нито за грипа... Всичко е от популярните клюкарници от седянките за празноглавци и бърборковци. Ама "те си имали "ИСТИНА" и според тях било така. Ми нека си е така, но да не бърка с това света и живота на другите.

Който не искал ваксини и маски - да си купите остров или да ходите там на оня, дето си направи сам държава на остров на Дунав. Там си правете "каквито и да са "истини". Ходете голи, никакъв ток, вода... само от "вечни двигатели" дето си работят сами и някой трябвало само да ги направи. И ссред форума един изртрещял се мъчи със същото, докато бил вселенски революционер и бил "острието" на борбата за нов вселенски ред, в който всеки човек щял да е демон, ама в рая. )

И конспирациите, и плоската земя, и сивите човечета - все са плод на тая масова среда от невежи кратунки, за които най-важното е да си шумят там, нещо си, което поне да прилича на "истинско". Пак е едно и също - игричките с клипчета, кастове и интервюта от 'сходни' дето се правят на разбирачи, подходящите за същото "медии" и технологиите на виртуалните "полезни идиоти" които ги дирижират...

И с плоската земя се продрахте, обаче замря, щото вече няма някъде и вече почва прекалено да изглежда глупаво - ракетите си летят няколко пъти седмичнно, даже се и приземяват вече, все повече видеа вървят наживо с това. Един вярващ дори се направи на ентусиаст като си направи сам ракета и взе че се преби с опита за полет... . Обаче никой досега не излезе да си признае - сгреших, повярвах на лъжи и влезнах в заблуди... Мнеееее - измисля се следващото... после следващото - просто за да се поддържа клюкарницата от невежари, на които много им допада легендата кви са бунтари, как тях лъжите на политици и мафията от банкери не е за тях, щото са специални, особени и са светнати за истините...

И ти ли си от тия:
2026-09-06-16-24.png

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Поредният разбирач, който ръси само общи приказки.

От първо лице ти заявявам, че този т.нар."вирус" НЕ Е опасен.Същото могат да го заявят и най-близките ми хора.

Ти си лалай.

И тези ли нищо не разбират? - https://gbdeclaration.org/#read

И тези?- https://worlddoctorsalliance.com/categories/events/

А че шефчето на Байер директно каза, че инжекциите са генна терапия и при други обстоятелства никой не би си ги сложил, или и той не разбира!?

Ще ти докаже, че аз ако се напъна, мога да лъжа повече от тебе. Този вирус не само не е опасен, той е полезен. Който се зарази не боледува поне 20 години, стига да не е ваксиниран. Не само че не боледува, но започва да му върви в живота. Забогатява, получава много предложения от другия пол, защото става много секси и привлекателен.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ще ти докаже, че аз ако се напъна, мога да лъжа повече от тебе. Този вирус не само не е опасен, той е полезен. Който се зарази не боледува поне 20 години, стига да не е ваксиниран. Не само че не боледува, но започва да му върви в живота. Забогатява, получава много предложения от другия пол, защото става много секси и привлекателен.

В случая не е важен медицинския казус, а това че използваха медицински казус за управление и подчинение на хората. И то в цели държави. Мисля че опита беше успешен и тия които го приложиха си извлякоха поуки и следващия път няма да има измъкване. Могат да си измислят каквото им хрумне. Например че са се появили отровни мухи и да забранят да се излиза от в къщи. Който излеше - куршум. На кого ще се оплачиш? Питам аз и отговор не искам.

И такива смотаняци като тебе дето сега де шегуват и майтапят първи ще си пострадате от тия дето сега защитавате за жълти стотинки.

Още ли го търкаляте измисления КОВИД . Който е следил изявите на Лапландеца- той Знае.

преди 2 часа, Miusuka написа:

Нали идеята е да се изхвърлят навън, а не пак да ги гълташ.

спомняш ли си като казаха че климатиците раазпръскват вируса - но казаха вв къщи няма нужда да го спирасш - по болен неможе да станеш

В случая не е важен медицинския казус, а това че използваха медицински казус за управление и подчинение на хората. И то в цели държави. Мисля че опита беше успешен и тия които го приложиха си извлякоха поуки и следващия път няма да има измъкване. Могат да си измислят каквото им хрумне. Например че са се появили отровни мухи и да забранят да се излиза от в къщи. Който излеше - куршум. На кого ще се оплачиш? Питам аз и отговор не искам.

И такива смотаняци като тебе дето сега де шегуват и майтапят първи ще си пострадате от тия дето сега защитавате за жълти стотинки.

Тук в лъжите успя да ме надцакаш, признавам, но ще ти докажа, че и аз мога като теб да лъжа. Това, което пишеш е самата истина, които смотаняци като мен не могат да разберат. Добре, че се намират умни и интелигентни хора като теб, които да ни отворят очите! Ковидът беше измислен от Джаба и компания за да плаши и тероризира хората. Утре ще измислят нов вирус и ще карат хората да си целуват един на друг задниците, вместо да слагат маски и ваксини...

Не искам да се повтарям за хиляден път. Аз съм казвал -каквото съм казвал още в края на 2019 и сетне стотици пъти и пр. Ковид си беше Глобално АктивноМероприятие- Глобална разработка и продукт на „тъмната власт“ . Пита се кога ще има съдебни дела среяу коп=летата!?

преди 2 часа, THE EXORCIST написа:

Генчо, пак се правиш на две и половина.

Дал съм ти източник-

Личи си,че си НПО писач - по един калъп ви правят. :)))

Били ще ни спасява, за да не се мъчим на тази грешна земя.

Ей дай боже някое НПО да бях, ама то даже 2, не едно. Пропускаш 🤣По калъп сте всички конспиратори с различните фантазии за кем трейлс, ваксини, 5G и каквото се сетиш още в този спектър. Съжалявам за този случай, имах проблем да вляза в сайта и затова потърсих да видя друг източник и попаднах на този с Бил Гейтс добавен за разкош на снимката. За конкретния случай не мога да дам мнение, очевидно според статията нещата не са изобщо добре с тази жена, но каква е нейната история, какви заболяваня е имала преди това аз нямам информация. Интересно, че като цяло много малко информация има за този случай. Логиката подсказва, че има нещо по-специално за да се стигне при нея до такива странични ефекти както е описано, предполагам някой с медицинско образование би го обяснил по-добре за какво иде реч.

Та относно Бил Гейтс и неговата фондация, можеш и сам да се образоваш до къде са стигнали с борбата срещу полиомиелит (детски паралич) в Африка - преди ваксините са имали около 75,000 деца годишно с полиамид (само в Африка, за света числото е доста по-голямо), докато сега почти са го елиминирали като зараза. Говорим за болест, която отдавна е изкоренена в западния свят точно благодарение на ваксините, но в Африка не беше така. Това мисля е основната кауза с която неговата фондация се бори - да се изкорени полиомиелит като заболяване. Аз поне не виждам никаква драма в подобна инициатива а и там фокуса далеч не е Европа или САЩ, просто защото ние отдавна сме се преборили с този вирус.

Кво стана с лакомоите малки мишочета , троицата на Св.Ковидарий - Бай Шиле, Годжи и оня другия - ветеринаря.

преди 42 минути, Без умствен капацитет написа:

спомняш ли си като казаха че климатиците раазпръскват вируса - но казаха вв къщи няма нужда да го спирасш - по болен неможе да станеш

Те климатиците са отделен случай. И да не е ковид са развъдник на други бацили. Не са ли ти се оплаквали тия с климатици от лека кашлица, сърбежи в гърлото, болки в гърдите. Опасна работа са климатиците.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Ей дай боже някое НПО да бях, ама то даже 2, не едно. Пропускаш 🤣По калъп сте всички конспиратори с различните фантазии за кем трейлс, ваксини, 5G и каквото се сетиш още в този спектър. Съжалявам за този случай, имах проблем да вляза в сайта и затова потърсих да видя друг източник и попаднах на този с Бил Гейтс добавен за разкош на снимката. За конкретния случай не мога да дам мнение, очевидно според статията нещата не са изобщо добре с тази жена, но каква е нейната история, какви заболяваня е имала преди това аз нямам информация. Интересно, че като цяло много малко информация има за този случай. Логиката подсказва, че има нещо по-специално за да се стигне при нея до такива странични ефекти както е описано, предполагам някой с медицинско образование би го обяснил по-добре за какво иде реч.

Та относно Бил Гейтс и неговата фондация, можеш и сам да се образоваш до къде са стигнали с борбата срещу полиомиелит (детски паралич) в Африка - преди ваксините са имали около 75,000 деца годишно с полиамид (само в Африка, за света числото е доста по-голямо), докато сега почти са го елиминирали като зараза. Говорим за болест, която отдавна е изкоренена в западния свят точно благодарение на ваксините, но в Африка не беше така. Това мисля е основната кауза с която неговата фондация се бори - да се изкорени полиомиелит като заболяване. Аз поне не виждам никаква драма в подобна инициатива а и там фокуса далеч не е Европа или САЩ, просто защото ние отдавна сме се преборили с този вирус.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Стига глупости-не си лекар-аз съм. Не си виждал умиращи от „агентите“ смятани за оня коронавирус -аз съм виждал, не си виждал как се „лекуваха“ в болниците, аз знам и съм виждал, не си обличал предпазните облекла-маски, шлемове и пр -аз съм, не си бил доброволец да лекуваш заразени или съмнителни по онива време-аз съм-бях първия зъболекар в моя район и за награда ми намалиха заплатата-като „солидарност“ към другите останали без пациенти. Глупосгти няма да ми говориш.

преди 1 минута, Miusuka написа:

Те климатиците са отделен случай. И да не е ковид са развъдник на други бацили. Не са ли ти се оплаквали тия с климатици от лека кашлица, сърбежи в гърлото, болки в гърдите. Опасна работа са климатиците.

опасна са, -нещо за чистене на корпус и тръби и смяна на филтри-принцияпно се правви всяка година.

преди 20 минути, Miusuka написа:

Абе, кратуно проста, какво по мързеливо има, да мога от тел да кажа къде колко дАе топло или студено?

преди 2 минути, Miusuka написа:

Ти умна кратуна ли си?

преди 2 минути, Miusuka написа:

Ти умна кратуна ли си?

😁 кой да го знае- едно е чсно , че е някаква кратуна.........................

преди 1 минута, Miusuka написа:

Ти умна кратуна ли си?

Явно съм по умрн от теб, щом държавата ти ми плати близо 50% от системата. Чакам останалите по Европрагримите.

преди 1 минута, laplandetza написа:

😁 кой да го знае- едно е чсно , че е някаква кратуна.........................

Ама кърти с твоите евраци, за сощ

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Явно съм по умрн от теб, щом държавата ти ми плати близо 50% от системата. Чакам останалите по Европрагримите.

Ох, завалията. Сега остана да ти дадат и Солунската митница и да се успокоиш... Жалка душичка...

преди 6 минути, Miusuka написа:

Ох, завалията. Сега остана да ти дадат и Солунската митница и да се успокоиш... Жалка душичка...

На тоз му стига и „концесия„ тоалетните на Бачковски манастир- толкус му е „нивото“

преди 1 час, Miusuka написа:

те изсушават въздуха - от там идва всичко

преди 3 часа, laplandetza написа:

Стига глупости-не си лекар-аз съм. Не си виждал умиращи от „агентите“ смятани за оня коронавирус -аз съм виждал, не си виждал как се „лекуваха“ в болниците, аз знам и съм виждал, не си обличал предпазните облекла-маски, шлемове и пр -аз съм, не си бил доброволец да лекуваш заразени или съмнителни по онива време-аз съм-бях първия зъболекар в моя район и за награда ми намалиха заплатата-като „солидарност“ към другите останали без пациенти. Глупосгти няма да ми говориш.

Айде-айде. Ти си лекар, колкото Янковица е кобила с рога.

Тия легенди вече ги обяснявай на шапките в шапкарския магазин, така че измислиците ти няма как да минат.

Аз бях по неволя доброволец в отделение за няколко часа. Видях тия дето бяха 'пътници' - точно с маските, с шлемовете си бяхме... и нямаше въобще "съмнителни" дали са заразени. Един бивш старшина кашляше кръв като за световно, докато синът му обяснявал че всичко било лъжата на фармамафията...

Стана гаф и главните и завеждащите лекари и администрацията от цяла голяма болница в Пловдив се заразиха всичките на конференция. Лекарите дето уж - тва-онова. И между тях имаше "съмняващи се", ама като ги затегна дишането и полегнаха с апарати, маски, някои направо в интензивното... Двама си отидоха да лекуват в отвъдното... вече нямаше "съмняващи се". ) А най-веселата част от цялата случка беше, че единствената която не отишла на конференцията беше секретарката на директора на болницата и за повече от две седмици тя остана да "ръководи" цялата болница, заедно с отделенията.

Интересното беше също че от интензивните и КОВИД отделенията въобще нямаше "съмняващи се"... щото за тях беше ежедневие да изпращат 'поредните' на които им изключват респираторите и системите. А непрекъснато прииждащите нови и нови... просто кошмарна история си беше. А най-кошмарното беше че предишния ден дете на 13 години си заминало - остра атака, само за няколко часа собствените му цитокини го бяха размазали до пълна каша отвътре... А тия с ПОСТКОВИД - също беше голяма драмата... щото таман се бяха обнадеждили че са минали най-лошото и след време ги удря, който, където му е слабото място... и много от тях пак идваха да полегнат с апаратурата, даже и в интензивното...

Ти си просто обикновен изтрещял и лъжеш като циганин, щото си "последното острие на световното вселенско развитие чрез революции" и останалите ти бабини трънкини от делюзорната виртуална приказка за пред баламите сред виртуала.

Докато си живеете някъде сред виртуалния си малък свят всеки е много лесно, удобно и безопасно. Четем си едно друго, подбираме си кво да си харесаме и да си дрънкаме глупости по виртуалните седянки и клюкарници. Това че ви е шубе - мнеееее - вие сте над нещата, щото сте яки, умни и само некви ви играят на контра да ви слагат по домашни концлагери да ви взимат свободата... )

Добро Утро! Много утайка...... от кафето.

Имаше поне 2 кампании в България за диверсии срещу народа с ползване на т.н. „агенти имитиращи вирусно заразяване“ , няма да обяснявам повече. Някои от „агентите“ са производни на нови класове БОВ-бойни отровно вещества - не са химически отрови , а са „инфекциозни агенти“-предизвикват патологични активации на имунни=о-тъканен,органно-системен отговор, не са вируси, не са бактерии.......... приличат на комплексни микрочастици , подобни частици , но имаяи хронично натрупване и действие се използват чрез атмосферно заразяване и имат ефект основно върху разстения . Подробности съм казвал през годините, който мисли и търси -ще провиди.

.......................

Нека говорим само с факти. Не мога да докажа с доказателства за пред съд.

Съществуват сравнително стари БОВ , които в сублетални „дози“ имитират близко до остроагресивно вирусно възпаление. Нормално не е смъртоносно , но при определен Протокол за лечение -смъртност скача с пъти и тогава са смъртна заплаха. Има съмнение за първи „вълни„ в Китай и Италия примерно. Някои случаи дори бяха без прикритие на вирусно заразяване, но в повечето случаи се използва наистина Коронавируси и други вируси -причинители основно на остри респираторни инфекции и такива увреждащи ендотелите. Друго-„инфекциозните агенти“ заместиха „старите“ БОВ. Покрай тях изпробваха и най-нови БОВ-за селективно „генетично“ поразяване-т.е. да действат предимно на определени етнонародностни групи-според мен -неуспешен експеримент. Агентите има съмнения ,че са разпространявани и чрез „медицински продукти“ в което са замесени производители, снабдители и мед.специалисти. и пак „протоколите за лечение„ усилват пораженията. Друго -изпробваха и „магнито-деструктивни агенти“ т.е. такива „комплекси микрочастици“ които се натрупват най-вече в мозъчни нервни клетки в които нормално има т.н. “магнитозоми“ те са малко ,но с натрупване и обхващане на други клетки стават „рискови“ Активират се чрез нискоинтензивни, нискоенергийни ЕМГ-високочестотни емг.-не такива за радиорапръскаване, а подобни за съвременните комуникации и в диапазона на т.н. 5Г - „ширина“Тези ефекти не са смъртоносни , но са разтройващи функциите.

преди 12 часа, Gencho 123 написа:

Същата групичка, която проведе този IQ тест в годините след 2019, проведе и друг такъв на 11.09.2001.

Мнозинството и тогава показа слаби резултати🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.