Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

„Колебането относно ваксината“ във Флорида НАМАЛИ детската смъртност през 2021 г.

Това е един вид шокиращо откритие за мен и искам да бъда проверено относно това, което написах по-долу.Бих искал да се докаже, че греша.

И така, какво имаме?

• Ваксинирането на бебета  намаляло с 14,1% през 2021 г.

• Детската смъртност по всички причини е намаляла с 8,93% през 2021 г

• Намаляването на детската смъртност се случи, тъй като  смъртните случаи на други възрастови групи се увеличиха значително 

Най-очевидното възражение е, че  съвпадението не е причинно-следствена връзка. Възможно е да има друга причина за огромен спад от -9% на детската смъртност във Флорида. Например, може би майките във Флорида са обръщали много повече внимание на бебетата си през 2021 г. в сравнение с 2020 г. или през 2021 г. е имало по-малко автомобилни катастрофи, убили бебета, в сравнение с 2020 г.?

Всички горепосочени „алтернативни обяснения“ нямат смисъл. Все пак не забравяйте, че намерих само „алармен сигнал“, но не и категорично доказателство.

Категоричното доказателство ще бъде златният стандарт на медицинските доказателства, който е рандомизирано контролирано проучване. Докато на някои бебета биха били дадени детски ваксини, на други не, на случаен принцип. Година по-късно можеше да се сравни смъртността. Всички медицински власти в продължение на десетилетия упорито отказват да направят това 

Тъй като тази публикация обсъжда опасностите за кърмачетата, МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ Я ШИРОКО!

И станаха 3 г. от ваксинирането ми. Не ви питам кога ще ме сполети нещо, защото ще ми отговорите - ааа, тя има отложен ефект.

Смешни сте. Затова и чета спорадично глупостите тук.

преди 4 минути, parmobil написа:

И станаха 3 г. от ваксинирането ми. Не ви питам кога ще ме сполети нещо, защото ще ми отговорите - ааа, тя има отложен ефект.

Мога само да се радвам, че един българин се чувства добре 😉

Би ли  си направил сам един сърч и да  провериш  колко къса сламка си изтеглил?!

преди 18 минути, parmobil написа:

То те е сполетяло още с боцкането.Кой знае какво криеш само за да докажеш,че си герой.Мой приятел също си боцна две дози и още ходи на риба,но първите шест месеца му се виеше свят,болеше го глава.Краката му се подуваха.Започна да забравя и още какво ли не,но все още е жив.На това ли казваш глупости?А други двама комшии от моя блок пък си заминаха седмица след боцкането,а бяха здрави работещи и яки хора.

преди 17 минути, ivanivanov3 написа:

Мога само да се радвам, че един българин се чувства добре 😉

Би ли  си направил сам един сърч и да  провериш  колко къса сламка си изтеглил?!

От този сайт? Не ми разваляй мнението за теб.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

То те е сполетяло още с боцкането.Кой знае какво криеш само за да докажеш,че си герой.Мой приятел също си боцна две дози и още ходи на риба,но първите шест месеца му се виеше свят,болеше го глава.Краката му се подуваха.Започна да забравя и още какво ли не,но все още е жив.На това ли казваш глупости?А други двама комшии от моя блок пък си заминаха седмица след боцкането,а бяха здрави работещи и яки хора.

Да де, още не се е проявило при мен. Нищо де, ако не сега, друг път. В крайна сметка все ще умра от смърт.

преди 13 минути, parmobil написа:

Да де, още не се е проявило при мен. Нищо де, ако не сега, друг път. В крайна сметка все ще умра от смърт.

Радваме се за теб,че нищо ти няма.Дано си изкарал късмет с някоя по лека партида.Моите свекъри се надупчиха три пъти в Испания.Постоянно се оплакват от краката,коремите,виене на свят,тумури,ракове и т.н.Казвам им че е от ваксината,но и те като теб казват че била безвредна...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Радваме се за теб,че нищо ти няма.Дано си изкарал късмет с някоя по лека партида.Моите свекъри се надупчиха три пъти в Испания.Постоянно се оплакват от краката,коремите,виене на свят,тумури,ракове и т.н.Казвам им че е от ваксината,но и те като теб казват че била безвредна...

Без никаква подигравка - на колко години са хората? Тъстът ми се спомина преди два месеца на 89 г. На тази достойна възраст не мога да обвинявам ваксината.

преди 19 минути, parmobil написа:

Без никаква подигравка - на колко години са хората? Тъстът ми се спомина преди два месеца на 89 г. На тази достойна възраст не мога да обвинявам ваксината.

Току що пенсионирани са,но бяха добре преди това.Не се оплакваха от нищо.

26.06.2023г. America-Covid-19-Vaccine-Vial-Syringe.jpg
преди 2 часа, parmobil написа:

От този сайт? Не ми разваляй мнението за теб.

Знаеш ли да има правителствен или официален сайт на фармакомпаниите, на който да има данни от коя партида, колко "странични" ефекти има??? 😂

Или защо  няма такъв 😉 ?

Иначе статистиката си е на лице-

exxesD.jpg

Да не споменаваме, че Канада и Южна Корея дори не подават вече  данни!!!

А тези като ги гледам как ги е подгонила свръх смъртността, направо не ми се мисли!

exes-Djap-Sing.jpg

преди 18 минути, ivanivanov3 написа:

Знаеш ли да има правителствен или официален сайт на фармакомпаниите, на който да има данни от коя партида, колко "странични" ефекти има??? 😂

Или защо  няма такъв 😉 ?

Иначе статистиката си е на лице-

exxesD.jpg

Да не споменаваме, че Канада и Южна Корея дори не подават вече  данни!!!

А тези като ги гледам как ги е подгонила свръх смъртността, направо не ми се мисли!

exes-Djap-Sing.jpg

Аз съм част от тази статистика. До ден днешен няма познат ваксиниран, който да се чувства зле или да има някакви проблеми. Познавам поне 20. Как, мама му стара, един не е зле? Специални ли сме?

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

а този твой приятел да не би да е имал полиневропатия - това не става от ден или година две

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Току що пенсионирани са,но бяха добре преди това.Не се оплакваха от нищо.

26.06.2023г. America-Covid-19-Vaccine-Vial-Syringe.jpg

мите - защо да ти слагам наноботи, след като доброволно ползваш компютър, носиш телефон, и си копуваш дрехи и манджа която знаеш че е с чипове, прикрита под думата за сигурност и да хващаме кой краде от магазина

преди 43 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - защо да ти слагам наноботи, след като доброволно ползваш компютър, носиш телефон, и си копуваш дрехи и манджа която знаеш че е с чипове, прикрита под думата за сигурност и да хващаме кой краде от магазина

Защото компютър се изключва,телефона може да се изхвърли,но чип в организма няма как да го махнеш.

27.06.2023 г. Death-Holocaust-Vaccine-Syringe.jpg
преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Защото компютър се изключва,телефона може да се изхвърли,но чип в организма няма как да го махнеш.

а защо мислиш че като го дръпнеш от контакта го изключваш - ами око чипа е като наноботите, или онези дет слагат по магазините , да пюлка - без да е включен в контакта

на 27.06.2023 г. в 23:02, Димитър 59 написа:

27.06.2023 г. Death-Holocaust-Vaccine-Syringe.jpg

Мите, само да тои кажа, че короната я върнахме! зщото не слушате! За вчера са 34 - утре ще бъдат 3400 - пак ще ви затваряме = лято е и си искаме спокойствието

преди 10 часа, NewRedDragon написа:

Мите, само да тои кажа, че короната я върнахме! зщото не слушате! За вчера са 34 - утре ще бъдат 3400 - пак ще ви затваряме = лято е и си искаме спокойствието

Ти си по-зле и от Байдън с деменция😂

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

а аз правя бомбено проучванне - което пак го няма никъде че това предположение не е вярно

а сега - кое предпол,ложение е по достоверно - ако9 някой прецени - явнои страда от мазохизъм, защото му харесва да му се подиграва, колко знае:D

преди 30 минути, Димитър 59 написа:

ехооооооооооо има ли някой в главата ти - как да не дават назад, след като официално е отменена пандемията - мите май скоро до вас не са пръскали срещу комари, и яко те хапят:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.