Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

е нали затова искам ТИ  да направиш, техниката не е скъпа - явно нискаш да говориш с факти

Остава само да навиеш Радев, оли.

...който не иска да вижда факти.Също като теб.

😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 18 минути, ivanivanov3 написа:

Остава само да навиеш Радев, оли.

...който не иска да вижда факти.Също като теб.

😂

ами покажи факт - аз пък казвам че това са извънземни и следите остават защото техните двигатели работят с плазма взета от слънцето

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

а това беше доктор който не е завършил медицина , и се пишеше професор в фейсбук:)

Кой е д-р Питър Маккълоу?

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

ами покажи факт - аз пък казвам че това са извънземни и следите остават защото техните двигатели работят с плазма взета от слънцето

Документите, в които си пише черно на бяло, че се извършва "геоинженерство" са факти.

:hush:

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

мите забрави ли че това са заболявания с до 6 месеца, то и пневмонията остава следи и то за доста повече време, а да не3 говорим за следите от руския уран - там вече говотим за доста повече от 2 човешки живота

преди 12 часа, ivanivanov3 написа:

Документите, в които си пише черно на бяло,

е къде да го видим черно на бяло - в някоя фейсбук група ли:)

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Не се хаби да се мъчиш да видиш истината! Слепец си!

значи потвърждаваш че го няма, дори и ти не си го виждал - явно го е чул съседа ти ти, докато е бил на 2 ракии, и е казал че го е чул от някой който бил на кило сливова в една канавка или от дет мит като е взел доста химия, която нарича лекарство:)

току-що, Димитър 59 написа:

а радиацията излъчвана от екраните е доказано - туморогенна,

но това не ти пречи да пишеш от нещо вредно за нещо вероятно по малко вредно

яко течение става между ушите ти:)

15.11.23

Засилват се призивите „Спрете изстрелите(ваксините)“...covid-vaccine-stop-shots-feature-1536x80„Хората осъзнават факта, че са били подведени, и започват да изискват отговори от своите избрани длъжностни лица и агенциите за безопасност и регулаторни агенции, на които са се доверили със здравето на децата си, но кой ги е излъгал“, каза Джанчи Линдзи , Доцент доктор. , директор по токсикология и молекулярна биология за Toxicology Support Services и съосновател на кампанията We The People 50 — Recall The Shots .

преди 52 минути, Димитър 59 написа:

мите - ми то се засилват и призивите да спрем да замърсяваме - а ти всеки ден генерираш боклуци

Българите излязаохме най-умни и не се ваксинирахме масово. Само отделни паникьори и простовати хора се ваксинираха, защото така казали, че трябва да направят по телевизията.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

е къде да го видим черно на бяло - в някоя фейсбук група ли:)

Лично съм слагал линк към правителствен сайт.

Който търси намира.

Който не...-като Радев.

И теб.

преди 26 минути, инж. Велев написа:

Българите излязаохме най-умни и не се ваксинирахме масово. Само отделни паникьори и простовати хора се ваксинираха, защото така казали, че трябва да направят по телевизията.

аз доколкото знам това бяха страните от африка - пак си клъвнал като будале:)

преди 21 минути, ivanivanov3 написа:

Лично съм слагал линк към правителствен сайт.

Който търси намира.

Който не...-като Радев.

И теб.

я дай линка - аз пък мога да ти кажа че лично аз съм видял, че не си слагал такъв линк:)

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

аз доколкото знам това бяха страните от африка - пак си клъвнал като будале:)

Ти си будала, който защитава световните престъпници!

Изгледа ли клипа?

Оказа се че и други като мен са имали Австрия, Канада и Австралия за върха на демокрацията и най-добри държави за живеене и как тия трите държави станаха за нула време диктаторски.

преди 43 минути, инж. Велев написа:

Изгледа ли клипа?

Оказа се че и други като мен

аааааааааааааа натова ли викаш

преди 17 часа, ivanivanov3 написа:

пише черно на бяло,

:):)

:)

преди 22 минути, Димитър 59 написа:

:)че това ако е вярно страната е трябвало да изччезне от картата на света още миналата година

а където бе задължително като Русия :) митко доказа че наистина Путин е легнал под земята:)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

я дай линка - аз пък мога да ти кажа че лично аз съм видял, че не си слагал такъв линк:)

Заповядай, олигомайфренд.

на 25.04.2023 г. в 7:17, ivanivanov3 написа:

Koнспиративни факти, а не теории :)

OCTOBER 7, 2009, - For at least the last decade, a persistent, recurring conspiracy theory has held that major oil exporters will stop pricing oil in dollars

Feb. 2023. -WSJ- Russia Turns to China’s Yuan in Effort to Ditch the Dollar

-----------------

конспирация??  Намаляване на населението чрез "ваксини"

https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/264531/PMC2491090.pdf?sequence=1&isAllowed=y

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC44640/pdf/pnas01140-0234.pdf

+ линковете на Димитър за починали ваксинирани, които са повече от неваксинираните ;)

--------------------

Chemtrail conspiracy theory

Those who subscribe to the theory speculate that the purpose of the chemical release may be solar radiation management,[3] weather modification, psychological manipulation, human population control, biological or chemical warfare, or testing of biological or chemical agents on a population, and that the trails are causing respiratory illnesses and other health problems.[2][5]

The claim has been dismissed by the scientific community.[6] There is no evidence that purported chemtrails differ from normal water-based contrails routinely left by high-flying aircraft under certain atmospheric conditions

https://www.govinfo.gov/content/pkg/CHRG-111hhrg53007/pdf/CHRG-111hhrg53007.pdf

https://www.gao.gov/assets/b-100063-096545.pdf

https://www.boe.es/boe/dias/1979/02/13/pdfs/A03729-03732.pdf?fbclid=IwAR3MwcMV4vXGb0dC2vlsNK8Q4w5XFB_Q1uRMNR4wlCYQs2OgsNTI3EtqZvU

-----------

................

..................

Да повторим-НЕ са конспиративните теории , а  конспиративните факти ;)

преди 25 минути, ivanivanov3 написа:

Заповядай, олигомайфренд.

ама защо данните не са в числа - да не би да криеш истината

Парите предвидени за корона 60 млрд евро,  върховният съд на Германия определи, че не могат да се използват тези пари за друго нещо. Примерно за екологията.

Търсят се 60 млрд евро за бюджет 2024. И кво правим ся? :) 😀

https://money.bg/politics/krachka-nazad-germaniya-nyama-da-otpusne-eur60-miliarda-finansirane-za-klimata.html

Върховният съд на Германия отмени ключов елемент от плановете на правителството за справяне с изменението на климата и трансформиране на икономиката, предава Bloomberg. По този начин най-голямата европейска икономика дава крачка назад в борбата срещу климатичната криза.

Политическите анализатори коментират, че това е и сериозен неуспех  на коалицията на канцлера Олаф Шолц.

Федералният конституционен съд постанови, че прехвърлянето на 60 милиарда евро, предназначени за справяне с пандемията Covid-19 в извънбюджетен фонд, нарушава германския конституционен закон. Оспорването беше подадено от депутати от основния опозиционен консервативен алианс, които казаха, че искат да гарантират устойчивостта на публичните финанси на страната.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

включена ама не е вярно

https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/imunizacii/

Цитат

Имунизации

• всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом
  • от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина
  • ако хепатит Б ваксината не е в състава на многокомпонентна ваксина, втора доза се прилага от първия месец и трета доза от шестия месец
  • ваксината срещу пневмококови инфекции на третия месец не се прилага при децата, родени след 31.12.2019 г.
  • между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя БЦЖ ваксина след отрицателна туберкулинова проба
  • от тринадесетия месец децата се имунизират с комбинирана ваксина срещу морбили, рубеола и паротит

Реимунизации

• от дванадесетия месец - реимунизация срещу пневмококови инфекции, но не по-рано от 6 месеца след: прилагане на третия прием при децата, родени преди 01.01.2020 г. и втория прием при децата, родени след 31.12.2019 г.
  • от шестнадесетия месец - реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и хемофилус инфлуенце тип Б инфекции, но не по-рано от 12 месеца след прилагане на третия прием
  • на 6 г. възраст - реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелит
  • на 7 г. възраст - реимунизация срещу туберкулоза на лицата с отрицателна туберкулинова проба
  • на 12 г. възраст - реимунизация срещу морбили, рубеола и паротит и и срещу дифтерия, тетанус, коклюш
  • на 17 г. възраст – реимунизация срещу тетанус и дифтерия
  • при навършване на 25 години, както и на всеки 10 години след това - реимунизация срещу тетанус и дифтерия

•  

Изследването на ваксините, което трябваше да срине империята...

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Включени са но за американците.Статията е за тях.Добре е, че нашите продажници не я набутват на дечицата ни.

преди 49 минути, Димитър 59 написа:

Включени са но за американците.Статията е за тях.Добре е, че нашите продажници не я набутват на дечицата ни.

мите не е вярно, защото се води по желание - виж ся за Русия и Китай може да е включена там беше задължителна - освен това в тези двете ги задължиха и да ги боцнат под строй, с критикуваната от теб и СЗО, двувалентната ваксина

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

виж ся за Русия и Китай може да е включена там беше задължителна

Ти сега да нямаш задача да прокарваш идеята, че само в Русия и Китай е била задължителна ваксинацията?

Че особено Австралия и Канада се превърнаха в концентрационни лагери. С драстично нарушаване на човешките права там. Повече отколкото и в Китай даже.

преди 9 минути, инж. Велев написа:

Ти сега да нямаш задача да прокарваш идеята, че само в Русия и Китай е била задължителна ваксинацията?

Че особено Австралия и Канада се превърнаха в концентрационни лагери. С драстично нарушаване на човешките права там. Повече отколкото и в Китай даже.

Пак с голи гърди на амбразурата.

В РФ не можеха да излизат от вкъщи без QR код. Така ли беше в Канада и Австралия?

Тези глупости ги пробутвай на илитератите, които се осведомяват само от FB и жълтокафеви медии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.