Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Торенти, какво е супер потребител, какви са ползите от това и как се става супер потребител

Featured Replies

Торенти,какво е супер потребител,какви са ползите от това и как се става супер потребител

Приятел, като ще ставаш поданик на някоя африканска бананова република ;) , вземи си прочети правилата за пребиваване там. И "фа-кю"-то също :) .

• Автор
преди 1 минута, RudeBoy написа:

Приятел, като ще ставаш поданик на някоя африканска бананова република ;) , вземи си прочети правилата за пребиваване там. И "фа-кю"-то също :) .

нещо не ти схванах изречението,да не си объркал темата

току-що, Myanmar написа:

И кой е торента, който искаш да рекламираш и колко струва да бъдеш супер потребител на него?

неее аз незнам какво е супер потребител.искам програма влизам в арената свалям ,искам филм ...арената...свалям .не рекламирам нищо.видях накой потребители да пише "супер потребител" и ми стана любопитно какво е тва и може ли да ми ускори скороста на сваляне на файловете.

То си го пише на сайта им *****

Реално няма никакво значение с това с каква скорост ще теглиш, ако няма сийдъри може и изобщо да не почнеш да теглиш.

Редактирано от darkterminal
Нерегламентиран линк (преглед на промените)

За да станете Супер Потребител трябва да имате регистрация от поне 30 дни, минимум 30GB Качено и минимален коефициент 1.05

преди 2 часа, zonaxxx1 написа:

видях накой потребители да пише "супер потребител" и ми стана любопитно какво е тва и може ли да ми ускори скороста на сваляне на файловете.

Не може. Пише го на сайта им:  *******

ined ме е изпреварил.

Редактирано от darkterminal
Нерегламентиран линк (преглед на промените)

• Автор
преди 43 минути, DarkEdge написа:

За да станете Супер Потребител трябва да имате регистрация от поне 30 дни, минимум 30GB Качено и минимален коефициент 1.05

но не съм супер потребител

bandicam 2020-03-12 18-24-42-409.jpg

• Автор
преди 9 минути, Ma_ri написа:

Шом не си супер потребите, няма да можеш да се ожениш....

е Мара Шепова ми навита така че не се претиснявам за тва🤪cool down benjamin flores jr GIF by Nickelodeon

преди 41 минути, zonaxxx1 написа:

bandicam 2020-03-12 18-24-42-409.jpg

в предишен пост, съфорумците ти написаха, че съотношението качено/свалено, трябва да ти е най-малко 1.05
при тебе е 0,13
демек трябва да си качил повече гъби отколкото свалил за да имаш голям коефициент
много сваляш ве, сваляч такъф
никъф тъ нема в качването
:giggle1:

преди 1 час, Ma_ri написа:

Шом не си супер потребите, няма да можеш да се ожениш....

Големото пък важно! Едно женене! Май, по-добре ще си е да не става супер юзър в такъв случай!

преди 1 час, zonaxxx1 написа:

е Мара Шепова ми навита така че не се претиснявам за тва🤪

Отлично Юнак! Дръш фронта и не им се давай!

преди 1 час, zonaxxx1 написа:

е Мара Шепова ми навита така че не се претиснявам за тва🤪cool down benjamin flores jr GIF by Nickelodeon

Айде, още един спечелен в отбора на спамаджиите!

Изгубен, изгубен исках да напиша.

• Автор
преди 6 часа, дръндю написа:

в предишен пост, съфорумците ти написаха, че съотношението качено/свалено, трябва да ти е най-малко 1.05
при тебе е 0,13
демек трябва да си качил повече гъби отколкото свалил за да имаш голям коефициент
много сваляш ве, сваляч такъф
никъф тъ нема в качването
:giggle1:

и как да кача, всичко е автоматично аз нищо не барам.

преди 14 минути, zonaxxx1 написа:

и как да кача, всичко е автоматично аз нищо не барам.

Ако някой потърси нещо, което ти имаш, той ще го вземе от теб. За него е сваляне за теб е качване. Програмата сама го прави, стига да е включена, разбира се, и торента да не е спрян. От теб не се иска нищо.

https://bg.wikipedia.org/wiki/BitTorrent

преди 7 часа, zonaxxx1 написа:

Е, и? Не покриваш изискванията - не си сийдвал достатъчно дълго.

Ако се напъвате магнитни никой тракер няма да отчете нищо. И не сваляте оттам, а от другите потребители. Ако само дърпате скоро няма да можете да го правите, поне не и с добра скорост. Торент обменът се крепи на сийдващите потребители. 

преди 20 часа, zonaxxx1 написа:

... да пише "супер потребител"... и може ли да ми ускори скороста на сваляне на файловете.

Няма да ти ускори скороста на сваляне тази титла.Скороста зависи от броя на сийдърите,пиърите на дадения торент.От настойки на уторент и разбира се твоята интернет скорост.

преди 1 час, Филипов написа:

Ако само дърпате скоро няма да можете да го правите, поне не и с добра скорост.

Това не е вярно.

преди 1 час, Филипов написа:

Ако се напъвате магнитни никой тракер няма да отчете нищо.

Много важно уточнение, което пропуснахме. За да ти отчете рейтинга качване, трябва да си свалил торента не магнитно, ами по традиционния начин.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.