Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя фейсбук, без да знаят за местоположение и IP?

Featured Replies

• Автор

Ами с програмата Тор?  Тощу я инсталирах на компа, от сега на татък какво да очаквам?  Какво може да направи тя? Предпазва ли това което искам, скрива ли адрес и сменя ли IP?

• Отговори 55
  • Прегледи 12,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ползвай някой VPN и браузър, в който нямаш нищо кеширано.  

• Димитър 59
    Димитър 59

Но идентификационния номер на устройството,което се свързва е един и същ.

• Димитър 59
    Димитър 59

ID e идентификационният номер на дадено устройство.Всяко устройство в света има различен номер.Какво ще разберат по него питаш,а отговора не е прост,нито кратък.Може да се отговори обаче с една дума-в

преди 10 часа, Viz Eymal написа:

Искам всичко анонимно.

Ново устройство.Регистрация от него.Най-важното условие след това е да не влизаш от него със предишни профили:Гугъл,разни регистрации в сайтове,пощи,фейсбук,скайп,вайбър,уатсап и подобни.Нито свързване на интернет в старата мрежа или с предишната мобилна мрежа(тел.ном ер).В противен случай вписват новото устройство към ,,дебелото" ти предишно досие с дейности.И историята се повтаря.

преди 8 часа, Viz Eymal написа:

Ами с програмата Тор?  Току я инсталирах на компа, от сега нататък какво да очаквам?  Какво може да направи тя? Предпазва ли това което искам, скрива ли адрес и сменя ли IP?

Не...Ще смени IP и някоя друга информация,но не ID на компа ти.

Като се чудиш за друго ИП и ако не ти пука - търси някаква отворена мрежа около теб и оттам си направи регистрацията. Преди в моловете имаше безплатен интернет и можеше да се логнеш с техния адрес.  В момента освен да разцъкаш паролата на комшията друго не ти остава, но като гледам ситуацията в страната време колкото искаш.

Весели празници!!!

преди 1 минута, chasovnik написа:

Като се чудиш за друго ИП и ако не ти пука - търси някаква отворена мрежа около теб и оттам си направи регистрацията. 

Ако е със старото устройство,ще го запишат с известния им ID номер(или IMEI на смартфон) и пак ще го свържат с предишните му акаунти.

• Автор
преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Ако е със старото устройство,ще го запишат с известния им ID номер(или IMEI на смартфон) и пак ще го свържат с предишните му акаунти.

Нямам ново устройство, ама какво ще се случи ако преинсталирам телефона, там фабрични настройки ли какво беше?

току-що, Viz Eymal написа:

Нямам ново устройство, ама какво ще се случи ако преинсталирам телефона, там фабрични настройки ли какво беше?

Но IMEI номера ще си е същият.На първо време,може да помогне.Докато започнеш да влизаш в стари акаунти,след което пак същата работа.

• Автор
преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Но IMEI номера ще си е същият.На първо време,може да помогне.Докато започнеш да влизаш в стари акаунти,след което пак същата работа.

Имах предвид от старото устройство или новото, да го преинсталирам от фабрични настройки и да направя нов акаунт, но в нас съм на Wi-fi, нямаме свободни мрежи, и втория вариант е от мобилни данни, възможно ли е един от двата варианта заради интернета да се свържат пак с старата информация? И да попитам, вчера направих създадох нов фейсбук профил, по време на създаването, ми искаха за пръв път да кача снимка на лице на собственика на профила, да се вижда ясно без други хора, от кога фейсбук иска това нещо?  И ми изписиха че се проверява и втори ден профила не е активиран. Няма как да вляза, той не е и създаден де, понеже чакам одобрение, а като гледам и няма да стане.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

Е па купи си има евтини телефони.

Да си купи друга WIFI карта за лаптопа и реално мак адреса ще е друг, т.е смяна на хардуера

преди 5 минути, chasovnik написа:

Да си купи друга WIFI карта за лаптопа и реално мак адреса ще е друг, т.е смяна на хардуера

Мак адреса е само да покаже марката на устройството,за се да улесни откриването му в мрежата или чрез блутут.То ако беше скриване това,цял свят щеше да използва wifi флашки.

преди 32 минути, Димитър 59 написа:

Мак адреса е само да покаже марката на устройството,за се да улесни откриването му в мрежата или чрез блутут.То ако беше скриване това,цял свят щеше да използва wifi флашки.

Е в крайна сметка има едни линукс дистрибуции, които дават повече отколкото можем да си представим, но там освен мерак трябва и акъл.

пс. лично аз ги използвах на до 5% и то преди години

• Автор

А аз в момента си ползвам фейсбук с програмата ТОР, фейсбука е направен скоро без тор от моя компютър, за сега не ми излиза нищо старо, (все още). От тук на татък дали могат да разберат че съм аз например, щото в настройките на ФБ Профила показва друго IP  и друго пестоположение, името на профила е сменено!

• 5 месеца по-късно...
на 15.04.2020 г. в 14:59, Димитър 59 написа:

При самата регистрация,те записват от кое устройство е правена.Също при влизане във фейсбук,пак знаят от кое устройство е.Така свързват различните акаунти.А не чрез IP,което е временното местоположение.

дали и другите по-големи сайтове правят същото? за google e ясно, че го правят. когато си правиш регистрация в някакъв сайт има ли начин по принцип да се разбере дали сайтът записва mac-addressa на устройството ти?

• 4 месеца по-късно...

От моят опит с тор и фейсбук разбрах едно, че фейсбук всеки ден е с различен алгоритъм, как го разбрах правя фейсбук с тор всичко точно не ми иска нито тел. нито снимки нищо, :goahead: на другия ден правя нов фейсбук пак с тор и :shock11: греда тоя път ми иска и майчиното мляко. :lol6:

на 16.04.2020 г. в 1:37, Reckitjesok написа:

Искам всичко анонимно.

1. Смени си името, професията и града, в който живееш.
  2. Направи си пластична операция, по възможност на пола и стани обратен.
  3. Ползвай си Фейсбук със здраве.
преди 14 минути, iw123 написа:

От моят опит с тор и фейсбук разбрах едно, че фейсбук всеки ден е с различен алгоритъм, как го разбрах правя фейсбук с тор всичко точно не ми иска нито тел. нито снимки нищо, :goahead: на другия ден правя нов фейсбук пак с тор и :shock11: греда тоя път ми иска и майчиното мляко. :lol6:

И ти като Ракиджока сте като аборигени пред огън. Сети се, че през Tor не влизаш само ти, така че да те "познае" сайт е нещо обичайно.

преди 4 минути, Myanmar написа:

И ти като Ракиджока сте като аборигени пред огън. Сети се, че през Tor не влизаш само ти, така че да те познае сайт е нещо нормално.

Ти май четеш между редовете.  :popcorn2:

преди 3 минути, iw123 написа:

Ти май четеш между редовете.  :popcorn2:

Веднъж някой си е излял "майчиното мляко", а друг път не е и ти го е поискал Фейсбук от теб, какво не разбра?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Веднъж някой си е излял "майчиното мляко", а друг път не е и ти го е поискал Фейсбук от теб, какво не разбра?

Пич нямаш ли си друга работа?! че  се заяждаш....   :hush:

преди 6 минути, iw123 написа:

Пич нямаш ли си друга работа?! че  се заяждаш....   :hush:

Когато обяснявам на аборигени как работи Tor, това не е заяждане, а обясняване на аборигени как работи Tor.

IP адресът на Tor може да е нов за теб, но не и за мрежата.

Гледам сте изкопали древна тема , чийто автор отдавна е намерил решение на въпросите си :)

Обаче - да оставя и аз следа тук : решението е просто - регистрацията се прави от служебен компютър - не вашия , Боже опази - намирате си такава фирма/учреждение/кафене - където няма ограничение за достъп до фейсбук . Има достатъчно такива . Правите си акаунт и толкова . Затваряте браузера , ставате и излизате .

След това влизате в акаунта откъдето си искате без проблеми .

По този начин може и 20 клонинга да си направите - няма никакво ограничение.

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 2 минути, Myanmar написа:

Когато обяснявам на аборигени как работи Tor, това не е заяждане, а обясняване на аборигени как работи Tor.

IP адресът на Tor може да е нов за теб, но не и за мрежата.

Аборигена си ти пич ;)  не ми се занимава с такива като тебе.... :nono::hush:

преди 10 минути, Trichocephalus написа:

Гледам сте изкопали древна тема , чийто автор отдавна е намерил решение на въпросите си :)

Може да е чакал и всеки ден да проверява с надеждата някой да публикува лек за болката му. Трихо, ти откога загуби вяра в чудесата.

преди 10 минути, Trichocephalus написа:

По този начин може и 20 клонинга да си направите - няма никакво ограничение.

Ти сигурно говориш, че ако опиташ от едно и също IP да направиш няколко регистрации и то започва да те разпитва или ти отказва регистрация. Ей на, и на аборигена му обяснявах, че през Tor мрежата може да те разпознае като стар познайник, ама той не разбра какво му говоря.

Sent from my Samsung Galaxy S15 Plus още няколко работи using Tapatalk

преди 4 минути, Myanmar написа:

Може да е чакал и всеки ден да проверява с надеждата някой да публикува лек за болката му. Трихо, ти откога загуби вяра в чудесата.

Ти сигурно говориш, че ако опиташ от едно и също IP да направиш няколко регистрации и то започва да те разпитва или ти отказва регистрация. Ей на, и на аборигена му обяснявах, че през Tor мрежата може да те разпознае като стар познайник, ама той не разбра какво му говоря.

Sent from my Samsung Galaxy S15 Plus още няколко работи iPhone using Tapatalk

Ооо - в чудесата не съм спирал да вярвам :) 

Обаче просто моят метод е най-сигурният - примерно си поставяш за цел да направиш 20 акаунта за 1 месец - просто всеки ден сядаш пред различен компютър и в края на месеца си имаш 20 чисто нови акаунта с различни IP и MAC адреси на регистрациите.

Оредяха ли секси мед-сестрите, че си си намерил такива хобита.

Оредяха ли секси мед-сестрите, че си си намерил такива хобита.

Сестри - чок, ерекция - йок

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.