Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 19 минути, valkiria1 написа:

И ти ли кълвеш на жълти сайтове?

Е ти па намери кого да питаш - тъпото комуне бачка за тях, камоли дали бил кълвял. :biggrin:

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Това го цитирам на оригиналния език, защото не мога да го преведа качествено. Ако някой иска нека опита.

Цитат

Говорит Jeff Foxworthy, американский комик: "Это странно – вы можете шутить над католиками, папой римским, евреями, христианами, ирландцами, итальянцами, поляками и бог знает, над кем еще, но (говорят) это бесчувственно – шутить над мусульманами. Я убежден, что чем раньше у нас всех будут одни и те же нормы и правила для всех, тем будет лучше»:

"Мусульмане несчастны!

Они несчастны в Газе…

Они несчастны в Египте…

Они несчастны в Ливии…

Они несчастны в Марокко…

Они несчастны в Иране…

Они несчастны в Ираке…

Они несчастны в Йемене…

Они несчастны в Афганистане…

Они несчастны в Пакистане…

Они несчастны в Сирии…

Они несчастны в Ливане …

и в других мусульманских странах

А где же они счастливы?

Они счастливы в США

Они счастливы в Австралии ...

Они счастливы в Канаде ...

Они счастливы в Англии ...

Они счастливы во Франции ...

Они счастливы в Италии ....

Они счастливы в Германии ...

Они счастливы в Швеции ....

Они счастливы в Норвегии ...

Они счастливы в Голландии ...

Они счастливы в Дании ...

и в других неисламских странах

В принципе они счастливы в любой немусульманской стране и несчастны в любой мусульманской стране

И кого они в этом обвиняют?

Не ислам. И никого из его вождей. Ни самих себя.

Они обвиняют в этом страны, где они счастливы!

Они хотят изменить эти страны так, чтобы они стали как страны, из которых они приехали и где были несчастны!

Тогда нельзя перестать удивляться...

Как, черт возьми, они могут быть такими глупцами? А мы позволяем им превратить наши страны в исламские.

Мы – демократы или идиоты?

1. Если вы употребляете чистый героин, но имеете моральные претензии к алкоголю, наверное, вы мусульманин.

2. Если у вас есть автомат за 3 тысячи долларов и ракетная установка за 5 тысяч, а при этом вы не можете себе позволить купить ботинки, наверное, вы мусульманин.

3. Если у вас больше жен, чем зубов, наверное, вы мусульманин.

4. Если вы подтираетесь голой рукой, но свиную отбивную считаете нечистой, наверное, вы мусульманин.

5. Если вы считаете, что жилеты существуют лишь в двух видах - пуленепробиваемые и самоубийственные, напичканные взрывчаткой, гвоздями и шарикоподшипниками, наверное, вы мусульманин.

6. Если вы не можете припомнить кого-либо, кому вы еще не объявили джихад, наверное, вы мусульманин.

7. Если вы считаете, что телевидение опасно, а при этром постоянно носите в своей одежде взрывчатку, наверное, вы мусульманин.

8. Если вас поражает открытие, что мобильный телефон также может быть использован для иных целей, чем для запуска придорожной бомбы, наверное, вы мусульманин.

9. Если вы не имеете ничего против женщин и полагаете, что у каждого мужчины должно быть хотя бы четыре жены, наверное, вы мусульманин.

10. Если вы сочтете, что все то, что я здесь говорю, - оскорбительное и расистское, и не перешлете это дальше, наверное, вы мусульманин".

преди 3 часа, БаалБек написа:

Това го цитирам на оригиналния език, защото не мога да го преведа качествено. Ако някой иска нека опита.

Добре казано - съвсем успешно може да се замени, където пише "мюсюлмани" със "путинисти".

Отвратена съм колко продажни български жени подкрепят сатрапите от Израел и геноцида над невинните палестинци! Това за мен не са жени, а долна гнусна утайка на обществото ни! след всичко станало, да защитаваш едни откачени сектанти, дето искат да строят трети храм и вярват, че така ще убедят Бог да им изпрати месията.......................... Ционистите са всичко друго, но не и хора! Отвратена съм как им се позволява да  размахват Библията и да се осланят на нея................. Те отдавна не са богоизбрания народ.................. Вижте ги само как се държат с палестинците....................

Надявам се тези фенки на Израел да си стегнат багажа и да се махат от България! Отвратителни са ми техните жлъч, омраза и дехуманизиращи приказки по адрес на палестинците!

преди 33 минути, Anneliese написа:

Отвратена съм колко продажни български жени подкрепят сатрапите от Израел и геноцида над невинните палестинци! Това за мен не са жени, а долна гнусна утайка на обществото ни! след всичко станало, да защитаваш едни откачени сектанти, дето искат да строят трети храм и вярват, че така ще убедят Бог да им изпрати месията.......................... Ционистите са всичко друго, но не и хора! Отвратена съм как им се позволява да  размахват Библията и да се осланят на нея................. Те отдавна не са богоизбрания народ.................. Вижте ги само как се държат с палестинците....................

Надявам се тези фенки на Израел да си стегнат багажа и да се махат от България! Отвратителни са ми техните жлъч, омраза и дехуманизиращи приказки по адрес на палестинците!

Откога от върла фенка на традиционните хрстиянски ценности, стана върла фенка на крайните ислямисти главорези от Хамас ???

Имаш ли представа как биха се отнасяли с теб ?

Геноцида на Израел над палестинците ще бъде осъден, помнете ми думата! И за да заглуша кръвожадната ционистка, лишена от етика и морал, започнвам да слагам статистика за всички невинно избити палестински деца от гнусните израелци!

Еврейското лоби не ще може да покрие цялата истина! Задавете се с вашите кървави и лъжливи пари! Никой не ви ги иска!

ВИЕ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ЖЕРТВИ, А ГНУСНИ АГРЕСОРИ И ДОЛНИ МАСОВИ УБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитат

Вчера (за пореден път) израелската армия уби 4 палестинци на Западния бряг - включително 8-годишно дете.

Новината и репортажът са на CNN - https://edition.cnn.com/videos/world/2023/11/29/west-bank-jenin- … eman-cnni-vpx.cnn.

Цитат

Да добавя, ако не е било пускано преди. Според ООН от 7 октомври до последния рейд в Дженин в Западния бряг израелските сили са убили поне 225 палестинци, от които над 50 деца.
Репортажът е на BBC
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67572278

Май в него има и корекция на репортажа на CNN. Децата са 2.

Едно човешко мнение, което споделям и аз, но не и фанатиците ционисти. Те друго освен война, терор, насилие, оръжия, друго не знаят. А, да, забравих - религиозният им фанатизъм, задължителният Шабат и сляпата вяра в Тората и Талмуда, носенето на смешни дрехи.................

Цитат

Нищо не искам, освен хората да живеят в мир и да се уважават. Хуманист съм до мозъка на костите си и не мога да приема нито тероризма като действие, нито която и да е война, в която се избиват и осакатяват десетки хиляди хора... Самата аз имам двигателни увреждания, в инвалидна количка съм и не мога да разбера защо хората по света все по-неистово се мразят и все по-брутално се избиват помежду си... Във военни конфликти загиват и се осакатяват млади и здрави хора, които биха могли да учат, да работят, да създават семейства, да отглеждат деца, да творят духовни и материални блага, да се радват на живота... Боли ме, че въпреки постиженията на науката и технологиите, човешкият живот се цени все по-малко.

Дори една световна пандемия, която покоси хора от различни нации – и бедни и богати, и млади и стари – не ни научи да ценим живота повече и да се уважаваме повече. Защото пред страданието и смъртта всички сме равни.

Парадоксалното е, че точно след пандемията, която изтощи много човешки ресурси, избухнаха и две големи войни...

Цитат

говорителят на Комисариата на ООН по човешките права Лиз Тросел:

"Докато цялото внимание отива за атаките на Хамас в Израел и ескалацията на военните действия в Газа от 7 октомври насам, ситуацията в окупирания Западен бряг, включително Източен Йерусалим, е тревожна и спешна", каза тогава Тросел.

По нейните думи между 7 октомври и 3 ноември най-малко 132 палестинци, включително 41 деца, са били убити на територията на Западния бряг - 124 от израелската армия и поне 8 от израелски заселници. Убити са и поне двама израелски войници.

Тросел също така ясно подчерта за ръст на насилие на въоръжени еврейски заселници срещу цивилни палестинци, като атаките в много случаи са подкрепяни от войници или полицаи.

Цитат

Тогава трябва да действат и по -активно с "прамахването" на палестински елементи и на Западния бряг .
Убийствата на палестинци по нашите медии не се споменават .
Не знам какво се очаква от палестинците на западния бряг , да мълчат , да слушат , да погребват ,да бягат ..... или да отвръщат, с каквото могат и както могат .

Нетаняху каза ,спиране няма да има ,колкото и Блинкен да ходи и да се опитва да ги спре .
Израел мълчи относно това ,че смъртта на бебето и семейството му са следствие на бомбандировки от тяхна страна .Според мен те клекнаха на преговори и размяна заради обществения натиск и имиджа пред света .

Накрая ще има коалиция от различни държави, може би в един момент Русия, Иран, Сирия, а може и Китай и Северна Корея да се намесят. Искам да ги видя Израел срещу Русия - няма да спечелят! Честно казано, предпочитам да се метне атомна бомба по Йерусалим,  та да се свърши веднъж завинаги с терора на тия полудели религиозни фанатици ционистите! Като останат без Йерусалим, да ги видим какво ще правят! Сигурно ще са достатъчно луди, за да останат да живеят в радиационен град.................. Болни мозъци, прости хора..................

Нетаняху така е откачил, че явно се е взел лично той за Месията................. Явно иска да воюва до смърт.................... Откачен човек, колкото Адолф Хитлер!

Пиндосите и мокрите им сънища: Русия още не могат да победят, Сирия още мърда, Газа не са унищожили, Ким все още е начело на Северна Корея, но се пънат за нова война - и не с кой да е, а с Китай. Явно или бог, или дяволът окончателно са ги лишили от разум.

преди 2 часа, Филипов написа:

Мда, отвратително е! И после тези си позволяват да ръсят акъл и морал на килограм и да се пишат цивилизовани! Цивилизовани, ама друг път! С абсолютно нищо не са по - различни от нацистите!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.