Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имам неясен проблем със субтитри

Featured Replies

Здравейте, имам странен проблем със субтитрите не само на един филм . Изтеглям си филм със субтитри в самата папка използвам BS.Player , когато пусна филма субтитрите тръгват на различен език не знам точно какъв . Предположих че може да е от самия филм и пробвах да изтегля друг филм отново с вградени субтитри , но ми се случи абсолютно същото. При опит да изтегля други субтитри ,които бяха архивирани , вместо на българси те бяха на английски. Наистина не знам къде е проблема ако някой може да ми помогна ще съм благодарна.

преди 56 минути, Kristiana Miludinova написа:

субтитрите тръгват на различен език не знам точно какъв

А сигурно ли е, че субтитрите, които сваляш са на български изобщо? Направени ли са коректни настройки в regional and language options

• Автор
преди 9 минути, street racer написа:

А сигурно ли е, че субтитрите, които сваляш са на български изобщо? Направени ли са коректни настройки в regional and language options

сигурна съм че са български защото проверих като отворих файла с notepad за да проверя дали са български бяха пък и в коментарите на филма имаше хора които са го гледали т.е проблема не би трябвало да е във филма и за какви корекции става дума

преди 4 минути, Kristiana Miludinova написа:

сигурна съм че са български защото проверих като отворих файла с notepad за да проверя дали са български бяха пък и в коментарите на филма имаше хора които са го гледали т.е проблема не би трябвало да е във филма

Тогава си провери regional and language options и по-точно, какво е зададено в language for non-unicode programs - трябва да Bulgarian

преди 4 минути, lupis написа:

+1 за potplayer. Или VLC , ако ти труден за настройка potplayer-a

BS player-a мисля че имаше възможност да сваля автоматично субтитри от и-нет. Разкарай го. Вече не това което беше преди.

• Автор

Проверих  regional and language options и се оказа ,че субтитрите наистина не са на български. Не знам къде съм гледала преди ,ако може да ви помоля за съвед как да си поставя други субтитри в rar формат. Много благодаря за всичко до сега наистина много ми помогна

Само една вметка: при инсталирането на програмата Potplayer, някой път инсталира допълнителни програми с нея.

За това гледайте внимателно. Не поставяйте всички отметки по-време на инсталацията. (next, next)

Тя инсталира и собствени кодеци по време на и-цията. И е желателно отметката за кодеците да е поставена.

• Автор
преди 18 минути, Kristiana Miludinova написа:
преди 1 час, street racer написа:

Тогава си провери regional and language options и по-точно, какво е зададено в language for non-unicode programs - трябва да Bulgarian

Проверих  regional and language options и се оказа ,че субтитрите наистина не са на български. Не знам къде съм гледала преди ,ако може да ви помоля за съвед как да си поставя други субтитри в rar формат. Много благодаря за всичко до сега наистина много ми помогна

за какво ще ги правиш в рар формат? - десен бутон на файла и архивираш.

не знам за пот плеъра,но предполагам всеки си има опция за добавяне ръчно на субтитри. 

• Автор
преди 2 минути, emil644466 написа:

за какво ще ги правиш в рар формат? - десен бутон на файла и архивираш.

не знам за пот плеъра,но предполагам всеки си има опция за добавяне ръчно на субтитри. 

попринцип не съм много опитна в тегленето на филми със субтитри сигурно си личи от въпросите ми но до колкото знам трябва да разархивирам субтитрите а не съм наясно как 

само кликаш next next и като се инсталира, хващащ някой рар файл, десен бутон, extract here.

• Автор
преди 8 минути, Mapuku написа:

само кликаш next next и като се инсталира, хващащ някой рар файл, десен бутон, extract here.

не се получава след като го изтегля го отварям но до там нямам опция да вляза в downloads  където да мога да избера файл за разархивиране

http://subs.sab.bz/

който и да си харесаш, ще е рар файл. АКО успя да инсталираш winrar вече си имаш разархивираща програма.

• Автор
преди 1 минута, Mapuku написа:

http://subs.sab.bz/

който и да си харесаш, ще е рар файл. АКО успя да инсталираш winrar вече си имаш разархивираща програма.

аз вече имам субтитри за разархивиране може би ако ви покажа снимка на това което виждам след като отворя winrar ще ви се изясни какъв ми е проблема

Winrar програмата е платена.

Ако не ти трябва да архивираш в rar формат, т.е. използваш архиватора основно за разаргивиране на файлове (субтитри например), то

7-zip e твоята програма. При това безплатна.

• Автор

това са снимки на нещата които правя за да пусна филма изтеглих няколко вида субтитри първият файл е този който беше в папката с филма

95258997_2824463107589311_2058633728267124736_n.jpg

95203613_693434244540602_3124420577050230784_n.jpg

95494486_604878473444940_3150796933287641088_n.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.