Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 15 часа, insec написа:

Естествено, че само прост и невеж човек, може да бъде трол на Копейкин и да гласува за него - и да счита това за "лична гражданска позиция" хахахахахахах

Не гласувам за копейката, виж там оправяйте се с лелята в панталони Теточков, унищожителя на форуми Филипов... ъъъ то други не останаха. Реджеп вече се отрече. Останаха най-гладните въшки, Копейкин им обещал половин туба бензин, да вземе от нас да даде на тях.

Ти тъп ли си? Ако го подозираха че е руски агент, там направо разстрелват. Получили са сигнал от нашто разузнаване, арестували са го за един час, видели са каквото са видели и го пуснали. Интересно какво са си говорили после- тия български служби са егати капутите...

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Ти тъп ли си?

Теточков ясно е че си тъп, безинтересно е да го повтаряш. Руската подлога Копейката що не ви взе с Ваньо :giggle1:

преди 31 минути, Coco1 написа:

Теточков ясно е че си тъп, безинтересно е да го повтаряш. Руската подлога Копейката що не ви взе с Ваньо :giggle1:

Що ме туряш до Теточков бе, той е паразит, дето иска да се домогне до нас. От двете различни страни на барикадата сме, аз кво общо имам с такива чички. Чички с акъл на бабички, само такива се радват на военни паради и 2 години татовска казарма.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Що ме туряш до Теточков бе, той е паразит, дето иска да се домогне до нас. От двете различни страни на барикадата сме, аз кво общо имам с такива чички. Чички с акъл на бабички, само такива се радват на военни паради и 2 години татовска казарма.

Ваньо не оставяй друг път Копейката сам в такива важни за света пътешествия

току-що, Coco1 написа:

Ваньо не оставяй друг път Копейката сам в такива важни за света пътешествия

Джендър си и си много отворен. За мъж не те броят, в Бургас вече почнаха да привикват мъжете по военни окръжия. Следя внимателно кога да отивам у хъшовство, зарад лумпени кат тебе.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Джендър си и си много отворен. За мъж не те броят, в Бургас вече почнаха да привикват мъжете по военни окръжия. Следя внимателно кога да отивам у хъшовство, зарад лумпени кат тебе.

Ваньо всеки път се хвалиш и изтъкваш че си джендър, разбрах спокойно. Копейката все такива ви е събрал в соц-русоробската партия Израждане.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Ваньо всеки път се хвалиш и изтъкваш че си джендър, разбрах спокойно. Копейката все такива ви е събрал в соц-русоробската партия Израждане.

Лумпенът дори няма фантазия да измисли свои обиди, ами като папагал повтаря тия на опонента си.

Не ти ли иде на акъла, че като ме обиждаш на "възрожденец" ми правиш огромен кеф? Тъй беше с "атакажия" навремето, после един пак такъв един белокос прерхидролен се върна в селото, от което се пръкна.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Лумпенът дори няма фантазия да измисли свои обиди, ами като папагал повтаря тия на опонента си.

Не ти ли иде на акъла, че като ме обиждаш на "възрожденец" ми правиш огромен кеф? Тъй беше с "атакажия" навремето, после един пак такъв един белокос прерхидролен се върна в селото, от което се пръкна.

Ваньо вече мислехме че си завил краката и си заспал, а то пък Копейката те оставил караул 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.