Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Coco1 написа:

Такива "плювачи" ви знаеме. Копейката добре ви е събрал.

Копейката събира паразити и лумпеноиди, това му е проблема. Като оная притча у Библията, дето градили къща на пясъка до реката. Лесно и бързо било!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Аралампи написа:

Аз съм от тези описани от теб, детенце.

Ти си поне три човешки нива по-долу от мен и, даже, си нечовек.

Одма ти го доказвам, свинче. Но ти, свиньо, не търсиш доказателство какво си. Ти си търсиш да кльопаш

А, представител на лумпеноидите се засегна. Въй.... 😆

преди 34 минути, Coco1 написа:

Какъвто е той такива сте и вие.

Кои "ние" бе нещастине? Дето не искаме да робуваме на крадливия шапкар, искаме да учим в ЕС, и не щем да воюваме по принцип?

В момента не могат да решат как да ви оползотворят. За месо ли, вълна ли, или впрегатна сила.

току-що, IvanKirov написа:

Кои "ние" бе нещастине? Дето не искаме да робуваме на крадливия шапкар, искаме да учим в ЕС, и не щем да воюваме по принцип?

В момента не могат да решат как да ви оползотворят. За месо ли, вълна ли, или впрегатна сила.

Дасвидания троле Копейкин.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Дасвидания троле Копейкин.

Поне някаква фантазия проявете ! Една бактерия има повече инфо в себе си, страничка-две генетичен материал. 30  и няколко килобайта е сорса на Ковид, некомпресиран.

Циклите 2-3 изречения, смятай де сте в еволюцията. Няма и стотина байта!

Обаче много ми харесва, че фен на копейкин вече стана върла обида. Има надежда за новото поколение. Народът разбира, че поредните кандидат "възрожденци" са паразити.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Поне някаква фантазия проявете ! Една бактерия има повече инфо в себе си, страничка-две генетичен материал. 30  и няколко килобайта е сорса на Ковид, некомпресиран.

Циклите 2-3 изречения, смятай де сте в еволюцията. Няма и стотина байт

Много байтове имаш троле Копейкин.:giggle1:

Девня - древна и модерна - 🔹Варна ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА КОПЕЙКИН ЗА  ДЛЪЖНОСТНО ПРИСВОЯВАНЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ Досъдебно производство за  длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено  тежък случай, образува Окръжната

Едно време тъй обиждаха на "атака-джия". Вече не са в парламента. Копейкин е просто следващото менте за кофата.

Пасков финансира всички антикопейковци да сформират баталион и да ходят да защитават Украйна. Плаща ти оборудване и еднопосочния билет. Така че, действайте. 

Комундел, да кажеш на Пасков, да ви събира за билети и към Расия. Там Путя ше ви приеме, трябват му русороби да ги праща срещу "нацистите"

Еми нали сте против Путин. Имате възможност да се докажете като такива. Реално. а не тука по форуми и по фейсбуци. Кат си такъв смел и отговорен младеж. желаещ световен мир, ходи и се докажи, че не си вагина. Другото е бля бля. Или си толкоз дебел, че не можеш да минеш през вратата. Или си страхливец. Нека всеки, дето мрази Путин, да отиде и да се бие за правдата. Другото е лицемерие.

Първо ше заминете вие Путлеровците за Расия, да се докажете там колкото сте верни на Путя. Останалите сме в държава членка на Нато и Евросъюза, ние няма пред кого да се доказваме.

ЕФтини задклавиатурни тролове.

Ти верно не си в ред с главата. Кога съм казал, че съм се клел на Путин? Това съществува само във възпаленият ти мозък. Нито харесвам Путин, нито харесвам съвременната капиталистическа Русия. Просто не съм и за Украйна, особено властите и, използващи нацистки банди и криейки се зад цивилни в тая война. Тая война не е наша и точка. Който иска да взема страна, да отива там и да се бие с който иска. А ти направи ли нещо, за да помогнеж на бежанците? Прати ли някой лев, дреха, храна, вода ? А?

преди 10 минути, tonit1968 написа:

и верно не си в ред с главата. Кога съм казал, че съм се клел на Путин? Това съществува само във възпаленият ти мозък. Нито харесвам Путин, нито харесвам съвременната капиталистическа Русия.

Лошо Комундел лошо е да си чугун. 

Върни се на 105 страница и се виж кво си писал :hit:

"Аз лично съм с две ръце за Русия," 

пп. Не знаеш къде се намираш и за тва си трол по виртуалите.

Къде виждаш противоречие? Не харесвам Русия, но повече не харесвам Америка. Китай е по средата. Така че съм за обединени Русия и Китай и да им го начукат на САЩ. И всичко свързано с джендъри и 53 пола.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Къде виждаш противоречие? Не харесвам Русия

Теточков на какво си на дрога или алкохол ! Тва ти си го писал :lol6:

преди 4 минути, Coco1 написа:

Теточков на какво си на дрога или алкохол ! Тва ти си го писал :lol6:

И по-горе ти го обясних. Какво не разбра? Ти верно си функционално неграмотен. Айде пак, като на 3 годишен. Имаш избор от три неща. А, Б и Ц. Всички не харесваш, избираш най-малкото зло. Разбра ли? Това с двете ръце е израз, на английски идиом. Тая думичка знаеш ли я, или си научил да използваш само чугун? 

https://www.actualno.com/america/bajdyn-se-obyrka-zdravo-putin-moje-da-zaobikoli-kiev-s-tankove-no-nikoga-njama-da-specheli-syrcata-i-dushite-na-iranskija-narod-video-news_1718832.html?fbclid=IwAR3x2448JtGGvp9w5su0hjJj0hPeANqcniICwOqqzhTKmdsWiyY60nM5WiQ

преди 6 минути, tonit1968 написа:

И по-горе ти го обясних. Какво не разбра? Ти верно си функционално неграмотен. Айде пак, като на 3 годишен. Имаш избор от три неща. А, Б и Ц. Всички не харесваш, избираш най-малкото зло. Разбра ли? Това с двете ръце е израз, на английски идиом. Тая думичка знаеш ли я, или си научил да използваш само чугун? 

На соц чугун като тебе всичко ти е мъгла:hit:    На всеки му е ясно колко си зле. Ето ти целия бисер комундел.

Много сте зле соц троловете, затва ви набират такива.

ф цензура. очаквайте включване. Коко 1 ти от ирония хал хабер си нямаш. Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Може да решим да правим съюз с Сърбия и още некоя държавица примерно. Аз лично съм с две ръце за Русия, ама мтрябва заедно да го мъдрим и одобрим. При нас р демокрация и програмата се пише и одобрява постоянно от всеки желаещ член на организацията. Смециално Иванчо трябва много да се сърди на Ивелин Михайлов, а не на Костадин за концепцията за казармата, а за икономиката по скоро Дренчев, ама кво да ви обяснявам. Вие сте се вторачили в Костадин, но той просто е най-вдъхновеният и ораторстващ член на една група хора. И за ваш ужас тая група расте и трупа сили. На амираканофилските подлоги наистина ще им се стъжни..

преди 4 минути, Coco1 написа:

На соц чугун като тебе всичко ти е мъгла:hit:    На всеки му е ясно колко си зле. Ето ти целия бисер комундел.

Много сте зле соц троловете, затва ви набират такива.

ф цензура. очаквайте включване. Коко 1 ти от ирония хал хабер си нямаш. Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Може да решим да правим съюз с Сърбия и още некоя държавица примерно. Аз лично съм с две ръце за Русия, ама мтрябва заедно да го мъдрим и одобрим. При нас р демокрация и програмата се пише и одобрява постоянно от всеки желаещ член на организацията. Смециално Иванчо трябва много да се сърди на Ивелин Михайлов, а не на Костадин за концепцията за казармата, а за икономиката по скоро Дренчев, ама кво да ви обяснявам. Вие сте се вторачили в Костадин, но той просто е най-вдъхновеният и ораторстващ член на една група хора. И за ваш ужас тая група расте и трупа сили. На амираканофилските подлоги наистина ще им се стъжни..

Бе ти верно си смотан. Къде точно си противореча? Мисли, мисли и разсъждавай лайненце.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Бе ти верно си смотан. Къде точно си противореча? Мисли, мисли и разсъждавай лайненце.

Сменяй дилъра и се прибирай там откъдето са те пуснали.

Идиом-Идиот :giggle1: Толко ти е нивото

271489684_678020246523317_5586029444738419803_n.jpg

Кво, насрали се? Няма какво да кажеш и пусна радиото? Аз дилъри не познавам. Не съм като вас.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Кво, насрали се? Няма какво да кажеш и пусна радиото? Аз дилъри не познавам. Не съм като вас.

Беги че те търсят дилърите - Идиом :giggle1:

Евала русороб -

Аз лично съм с две ръце за Русия

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.