Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 14 минути, tonit1968 написа:

...нормалните човешки ценности. 

Пич не, че нещо, ала световния ви стожер на нормалните човешки ценности, влезе с армията си на територията на чужда държава, избива хората в нея и руши домовете им. Ако това са ви нормалните човешките ценности, не искам да разбирам какви тогава са ви ненормалните.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, insec написа:

Пич не, че нещо, ала световния ви стожер на нормалните човешки ценности, влезе с армията си на територията на чужда държава, избива хората в нея и руши домовете им. Ако това са ви нормалните човешките ценности, не искам да разбирам какви тогава са ви ненормалните.

lnflicted-28022022-0001.jpg

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Е и. Какво интересни и ново доказа. Путин си е Путин. Водач на съвременна капиталистическа империя. Ситуацията в момента е големите кучета се бият и хапят, нашият пинчер Петков и той джафка. Следете какво ще направи другото голямо куче Китай. Май май ще схруска Хонхонг, докато ние тука гледаме кво става. Бахти великият подкаст.

КОментарчето е от вашата лелка Ленчето Гунчева. Отбелязва, патологичните промени в менструацията и от 2015 та насам. Сега е баш защитник на Путин, както и цялата копейкова шайка де.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Много точно си го е казал Коцето.

Само така Теточков, трябва да подкрепяш вожда, иначе си аут и като виртуален трол

на 28.02.2022 г. в 11:13, Реджеп Иведик написа:

Не знаех, че Коцето е чугунен Путлерист.

Как тъй не знаеш? Копейкин винаги си е бил путлерист.

преди 1 минута, ined написа:

Как тъй не знаеш? Копейкин винаги си е бил путлерист.

Е, много българи са възпитани с антитурски и проруски идеи. Мислех, че наивно е попил, част от едновремешната пропаганда.

преди 1 час, insec написа:

Иванчо е същата стока - не бил за Русия, ама що пък не, ако Путинката се появи тъдява.

Ако е верно че сме изпратили бойни самолети (в което не вярвам лично) - реално ставаме страна по конфликта. Вие сте джендъри, аз ще се чудя къде да бягам, да не ме вземат запас.

Реджеп Иведик Като ти гледам подписа май си гласувал за него, многото антиваксери го вкараха в парламента където изобщо не му е мястото.

преди 2 часа, insec написа:

Аз съм го слушал достатъчно да призовава за излизане от ЕС и НАТО. От тук насетне требе си или мега идиот (примерно ти), или нещо в далаверката да си съучастник (примерно иванчо), за да не се досещаш, че излизането ни от тези съюзи означава автоматично да попаднем в лапите на Путя.

Именно зарад идеята за излизане от ЕС - най-много храня Копейкин!

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Ако е верно че сме изпратили бойни самолети (в което не вярвам лично) - реално ставаме страна по конфликта.

В главата ти само джендъриски фантазии ли се вихрят. Реално ставаме страна по конфликта, когато натовски войски влязат на територията на Украйна. Ич няма да те питам, поради каква причина смяташ, че Путин ще спре само до "освобождаването" на Украйна - просто е безсмислено да се обсъжда тази тема със разни шубета, дето мислят само за собствения си з@дник.

преди 2 минути, ined написа:

многото антиваксери

Не сме антиваксери. То е се едно да те карат насила да пиеш ракия, ако си трезвеник. Насила да ядеш месо, ако си вегетарианец. Насила да се друсаш, ако не си наркоман.

Една година вече не работя и искам да избеся всички политици, които въведоха маските и отровните експерименталки

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Не сме антиваксери. То е се едно да те карат насила да пиеш ракия, ако си трезвеник. Насила да ядеш месо, ако си вегетарианец. Насила да се друсаш, ако не си наркоман.

По-лошо. Ако изтеглиш късата клечка - след "ваксина" може да се събудиш напълно инвалидизиран, със зверски болки освен това! Тия дето ни принуждават да приемаме тия рискове са не за въжето, ами за разпъване на кръст!

Тия дето просто умряха след медицинските експерименти са направо късметлии!

преди 3 часа, insec написа:

просто е безсмислено да се обсъжда тази тема със разни шубета, дето мислят само за собствения си з@дник.

Тука де факто си прав, макар и с крива терминология. Не бих отделил стотинка, капка кръв и секунда от личното си време, зарад умопомрачението на лумпени като теб!

Ако на всяка война изпращахме техника и жива сила - де ще му излезе края? Тия дето ни натресоха Петков явно имат някаква сметка да се намразим с Русия, и ако може да поемем някоя бомба на наша територия. И без туй се чудят как да ни изтребят.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ако на всяка война изпращахме техника и жива сила - де ще му излезе края?

Където излезе - при войни е така, да се беше образовал и чел, че да знаеш. А жива сила не сме пращали. Тъй, че спокойно - имаш и парички, да стане напечено, ще запалиш към запада, да към запада, не към русия, за която апелираш да се снишаваме по- ниско от тревата. Пък някой ден, може ти просветне канчето, що скатаването не е решение, когато трябва да се поеме отговорност, за справка - те тъкмо войната в Украйна. (макар, че какъвто си кух, едвали и този пример ще разбереш)

преди 5 минути, insec написа:

(макар, че какъвто си кух, едвали и този пример ще разбереш)

Не народ, а мърша!

С такъв ентусиазъм сме се набутали у сума ти войни, а тогава сме имали адекватна за времето си армия. Пет пари не давам за простотиите ви! Ква отговорност, направо презирам паразити като "възрожденци", дето само у чуждото гледате!

Ще офейкам само при намек да ме викат да воювам, зарад поредното поколение добитък, дето някой само насочва към кланицата. На запад изток или север ще реша на момента.

Що не пищяхте за другите войни, постоянно някой някъде се бие. Щото СМРАД е голяма работа, и ви подготвят за квото са си наумили, и хич не е хубаво за нас!

преди 1 минута, insec написа:

Пич - бъкел не знаеш история, спри се, че си на път да плюеш по национални герои

Някога сме имали национална визия, дядовците ни са си идвали от чужбина, да ходят на фронта.

Аз най много да пусна една вода на КПП, и ще ви гледам сеира отдалеч. Надявам се термоядрения взрив да не стигне баш до къщата ми. 2 самолета имаме руски, и три ЗИЛ-а, и те руски. От които двата не вървят. Емнали сме се с първите да се ежим на рашките!

После вие двуличниците ще скатаете, и ще ми дуднете, че съм имал отговорност, към държава дето дори не е в НАТО.

преди 3 часа, Coco1 написа:

Дасвидания русороби на Копейката.

Копейката е бита карта, той ни е най-малкия дерт в момента. Но длъжен съм да му призная, че има най-балансирана позиция към Путлер. Веднъж без да иска и той уцели нещо полезно за България. Другото - на 90 % мизерии!

п.с. Забавното е, че именно с простотии ви събра Копейкин, който го следва. Като започна да приема логични и нормални позиции - лумпените го заплюха, отрекоха, и почнаха да си търсят нов лъжец.

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Копейката е бита карта, той ни е най-малкия дерт в момента. Но длъжен съм да му призная, че има най-балансирана позиция към Путлер. Веднъж без да иска и той уцели нещо полезно за България. Другото - на 90 % мизерии!

п.с. Забавното е, че именно с простотии ви събра Копейкин, който го следва. Като започна да приема логични и нормални позиции - лумпените го заплюха, отрекоха, и почнаха да си търсят нов лъжец.

Ваньо мани ги тия заучени завъртулки. Знаеме че си трол на Копейката.

току-що, Coco1 написа:

Ваньо мани ги тия заучени завъртулки. Знаеме че си трол на Копейката.

Хихи, у 5 форума го плюя.

На вас като ви се ходи да се биете с Путин - не ми разправяйте на мене, че съм имал задължения и съм страхливец.

Чемодан-вокзал-Киев, изнесете си лумпенотията от тука, че като завалят термоядрените бомби - Щатите само техните си солжъри ще оплакват, за нас не им пука.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Хихи, у 5 форума го плюя.

На вас като ви се ходи да се биете с Путин - не ми разправяйте на мене, че съм имал задължения и съм страхливец.

Чемодан-вокзал-Киев, изнесете си лумпенотията от тука, че като завалят термоядрените бомби - Щатите само техните си солжъри ще оплакват, за нас не им пука.

Такива "плювачи" ви знаеме. Копейката добре ви е събрал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.