Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Aquaris написа:

ти явно и в дядо коледа вярваш, щом вярваш че костя свали зеления сертификат.......

разходи се из варна и добрич, поразпитай за костя, изненадан може да останеш

Те са длъжни да вярват и спонсорират вожда като гласуват за него. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 часа, tonit1968 написа:

увеличихме двойно членовете на местната организация, привържениците и те още повече. Единствената пречка е, че всичко е на доброволни начала. Няма финансиране от някъде си. Няма рубли,

Ползвате инерция, народът тепърва разбира що за бюджетници и шапкари седят зад структурите ви. Цензурата ви е до време, примерно до скоро ИТ секторът беше с вас, докато не разбра за данъчната секира дето сте намислили. Сега се за присмех и таш... допълни си нататъка! И тука цензура! Абе топки, надявам се да не е недопустима дума в детската градина.

Еми вярваме и не ни лъже, ти да видиш. Тея, дето вярваха на Слави, тия дето вярват на Кирчо и Кокорчо, на Корнелия и оня брадатия от ДБ, още ли им вярват или почнаха да се чешат, дето не ги сърби?

преди 47 минути, Аралампи написа:

Възраждане" е в парламента, за твоя много неприятна изненада, а от тук натам още повече ще ви гърбим, гответе си лубрикант!

Ше гърбиш кого, работещите дето ви издържат ли? Ше ми изгърбиш дедовеца, зарасти, цензура!

Хубаво е, че си признавате, че влизате с идеята да грабите! Аз като ви разправям и не било тъй, инак било!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ползвате инерция, народът тепърва разбира що за бюджетници и шапкари седят зад структурите ви. Цензурата ви е до време, примерно до скоро ИТ секторът беше с вас, докато не разбра за данъчната секира дето сте намислили. Сега се за присмех и таш... допълни си нататъка! И тука цензура! Абе топки, надявам се да не е недопустима дума в детската градина.

ИТ сектора никога не е бил с нас. Те се водят умните и красивите - кланят се на оня брадатия, дето превзе залива, барабар с оператора и камерата. Е те такива номера ви впечатляват. И не сте много и не сте полезни с нищо.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ше гърбиш кого, работещите дето ви издържат ли? Ше ми изгърбиш дедовеца, зарасти, цензура!

Хубаво е, че си признавате, че влизате с идеята да грабите! Аз като ви разправям и не било тъй, инак било!

Не разбирам защо мислиш, че не работя и не плащам социални отчисления.

Още повече: аз създавам материални ценности, а ти, евентуално, само пари.

Парите не се ядат, те няма да те сгреят в печката, няма да те излекуват, ако ги сдъвчеш.

Ма вия сте децка градина и никога няма да излезете от нея.

преди 17 минути, Аралампи написа:

Не разбирам защо мислиш, че не работя и не плащам социални отчисления.

Още повече: аз създавам материални ценности, а ти, евентуално, само пари.

Парите не се ядат, те няма да те сгреят в печката, няма да те излекуват, ако ги сдъвчеш.

Ма вия сте децка градина и никога няма да излезете от нея.

Вие щото със земеделие, животновъдство и тютюн  нещо направихте! Празни села по Странджа и Родопите. Реалния продукт се прави с тежка механизация, вие сте гладни за чуждото, а не пролетарии! Паразит значи да искаш от някой, без да даваш нещо в замяна.

преди 24 минути, tonit1968 написа:

ИТ сектора никога не е бил с нас. Те се водят умните и красивите - кланят се на оня брадатия, дето превзе залива, барабар с оператора и камерата. Е те такива номера ви впечатляват. И не сте много и не сте полезни с нищо.

Айде да не знаеш кой с кого бил, става ли? Партийната ви структура по ваше село ако са ви промивали, че сме лошите дойни кулаци с вражески партиен билет - много са ви излъгали. Освен туй  ИТ секторът е от дебелите вносители в бюджета, а всъщност не сме само ние. Опитвате да ограбите средната класа по нашенски стандарти, по западни сме за соц. помощи.

Да грабите семейства с деца, че да има за ракия докат си гледате сапунките. Няма нужда, помним, само преди 10-тина години прогресивен данък. Пари в плик, осигуровки на мин. заплата, и за вас пак нямаше. Бедността е наказание за неграмотността, Р. Рейгън. По нашенско - беден човек е беден в главата!

Копейкин няма да успее да ни ограби. Не е бил в сектора, не помни как беше, книжен плъшок и нищо повече. Няма да успее да отхапе от нас! Само се облизвате, като котаци пред телевизор.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Вие щото със земеделие, животновъдство и тютюн щото нещо направихте! Реалния продукт се прави с тежка механизация, вие сте гладни за чуждото, а не пролетарии! Паразит значи да искаш от някой, без да даваш нещо в замяна.

Горното не е вярно за мен и, сигурен съм, за никой от обвиняваните от вас, децката градина.

Ай стига си повтарял и плакал, а виж там да си забършеш дупето.

преди 12 минути, Аралампи написа:

Горното не е вярно за мен и, сигурен съм, за никой от обвиняваните от децката ти градина.

Ай стига си повтарял и плакал!

Не е плакане бедняк, просто донасям инфо кво сте намислили! Всеки ще си направи сметката от коя страна на барикадата е. И да успеете да се инфилтрирате у властта - пари от нас повече няма да изтръгнете. Ако не беше бедняк щеше да помниш как беше преди Станишев да въведе плоския данък. Ей това ни връща музейния плъшок! Сива та черна икономика, казарма и визи за ЕС - те ти мрачните 90-те на миналия век!

Айде ще ти го докажа като по геометрия. Ако си вменяем - знаеш, че данъците се ограбват още у въздуха, преди да влязат в хазната. Вменяем който да иска да финансира от джоба си обръчите на Доган - няма такъв.

Или сте невменяеми, или сте бедняци, дето чакате на чуждото. Средно положение не се сещам!

Иване, разочароваш. Почна да плещиш некви неща, дето не ти се разбират. Ит сектора е важен, да, ама много дерете народа бе. Не може фирма да иска милиони за сайт на правителството примерно, дето ще го напиша за една седмица и ще е в пъти по-функционален. Или ще продава електронен магазин на фирма и ще иска 2000 бона, пък като му ровна кода и виждам, че са ползвали Джумла, която е безплатна платформа. И още много имам за ИТ сектора, тея са най-големите обирачи. А ти ми мрънкаш, ако съм ти направил диагностика на колата и съм ти взел 30 лева за 5 минути, че и проблема съм ти рершил. На тебе ти дават грешни пари, дето се пъчиш че си ги заслужил, ама с кво, че преписваш код от свободен софтуер и ти си бил автора? Крадци проклети. Обирджии сте вие.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Иване, разочароваш. Почна да плещиш некви неща, дето не ти се разбират. Ит сектора е важен, да, ама много дерете народа бе. Не може фирма да иска милиони за сайт на правителството примерно, дето ще го напиша за една седмица и ще е в пъти по-функционален.

Нямаш идея за какво говориш. Шефът ми разправя - звънят на вратата агенти на ДПС, викат имаме такъв и такъв бюджет, за еди какъв продукт. Ама искат 90% от парите обратно. Ако си мислиш, че сме забогатели от народа - за пореден път доказваш невежеството си.

А ти ми мрънкаш, ако съм ти направил диагностика на колата и съм ти взел 30 лева за 5 минути, че и проблема съм ти рершил.

Аз диагнозер си имам, не съм опрял до паразити кат възрожденци. Щото мишкуваш на патентен данък, затуй се облизваш на чуждото. Инак прибирате в брой, кеш и на ръка, и се осигуряваш на минимума.

На тебе ти дават грешни пари, дето се пъчиш че си ги заслужил, ама с кво, че преписваш код от свободен софтуер и ти си бил автора? Крадци проклети. Обирджии сте вие.

Изобщо не се занимавам с такова нещо, много си в грешка.

Пак у чуждата паничка гледаш. Нямаш ли си ключове и работни ръкавици? Няма да видите мандра от нас, запиши си го ако искаш. Знам, че не ми вярваш. На краставичар краставици не мож продаде, реалният бизнес ще гледа музейния плъшок като... еми като плъх. На държавна хранилка.

на 26.02.2022 г. в 18:34, Филипов написа:

Гнусотия. Загубиха моята подкрепа.

Гнусни лъжи.

Ако не махнат Коцето, повече няма да гласувам за Възраждане.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Гнусотия. Загубиха моята подкрепа.

Гнусни лъжи.

Ако не махнат Коцето, повече няма да гласувам за Възраждане.

Рано или късно ще проумеете кви са мерзавци, ама не видях нещо лъжовно в конкретния клип. Кое не ти хареса?

Абе, може ли някой да им каже да махнат гръмовния край на клиповете, хем е стряскащо хем досадно хем ще ми издъни колоните!

преди 13 часа, IvanKirov написа:

Кое не ти хареса?

Путлеризма.

Този сатрап трябва да го вържат за четирите крайника на центъра на Москва за четири коня и да кажат дий !!!

Освен това, това изказване е отчайващо глупаво. Не знаех, че Коцето е чугунен Путлерист.

Украйна така или иначе ще победи Русия.

Това в Украйна е пълнокръвна война.

А войната я печели този, който е готов да тръгне на нож срещу картечниците.

Справка Дойран.

"За да победите българите, трябва да се научите да умирате като българи"

Из указанията на един английски офицер преди битка с българите.

Разбира се в момента сме страхливци.

Но сега украинците са българи, и на продажника Путлер му предстои да го разбере по трудния начин.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлеризма.

Този сатрап трябва да го вържат за четирите крайника на центъра на Москва за четири коня и да кажат дий !!!

Освен това, това изказване е отчайващо глупаво. Не знаех, че Коцето е чугунен Путлерист.

Украйна така или иначе ще победи Русия.

Ама ти си пускаш видеотата на копейкин ли ???  :giggle1:

То е ясно какъв е... Чудя се след тези последни новини...

Цитат

Всё золото и валютные резервы ЦБ благодаря которым в последние дни сдерживается падение рубля ЗАБЛОКИРОВАНЫ

— AMD и Intel приостановили поставки своей продукции на территорию России. Ранее то же самое сделала Dell;
— Евросоюз заморозит активы Центробанка России. Поддерживать рубль смогут только скрепы;
— Евросоюз заморозит активы российских бизнесменов;
— От SWIFT отключат как минимум все банки, которые уже попали под санкции;
— «Золотые паспорта» – В С Ё. Теперь нельзя получить европейское гражданство в обмен на инвестиции.

как Путя ще праща валута на контрагентите си у нас и по света ?

Остана само с крипто...  :) 

Таи сутрин дори един каза по тВ нещо от рода че... каква полза от това че Путя натрупа тонове злато , след като не може да го продаде ?

А злато не се яде.... :giggle1:

преди 19 минути, miro20 написа:

как Путя ще праща валута на контрагентите си у нас и по света ?

Какви санкции бе ?

Западът предаде Украйна на сламения Путлер.

Нали предложиха на президента Зеленски да го евакуират, за да му спасели живота уж.

И после ау мау, ние искаме да го спасим, пък той остана да се бие.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Какви санкции бе ?

Западът предаде Украйна на сламения Путлер.

Нали предложиха на президента Зеленски да го евакуират, за да му спасели живота уж.

И после ау мау, ние искаме да го спасим, пък той остана да се бие.

Въпроса бе за финансирането от Путя.

А колкото за Зеленский,  едно е очевидно. - Той ще излезе абсолютен герой и легенда, защитаващ до последно държавата си от рашистите.

А Путлер ще остане в историята като треперещото фашизирло се  джудже от бункера и дългите маси :)

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлеризма.

Освен това, това изказване е отчайващо глупаво. Н

Koпeйкин макар и жалък музеен плъх, е доста грамотен в своята област. Като говори по неговата си област го слушам, а в случая е прав. Дървим се на Русия, после ние ще го ядем четвъртит. Двата ни изтребителя са руски, останалите ни реактори руски, горивото руско.

От запада дето му се водим по акъла - нарязахме си армията, реакторите, зарязахме южен поток. От Вашингтон ни го дробят, после ние го сърбаме. Те ти най-скъпия ток у най-бедната държава в ЕС.

Извънредни овини
Утре Путин изпраща с влак 14 тона рубли на "Възраждане" и БСП.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.