Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Ми аз не съм член, странно как пък съм го гледал.

Баннаха му единия канал у Тубата, пуща ги за по 1 час и после ги прави платени. У Сурат тефтера ги има свободни.

https://www.facebook.com/paskov.plamen

https://www.facebook.com/PaskovPP

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

И ся кои са криминалните елементи които ще организират протеста на Копейкин ?

ГугъЛена без да иска с едно непремерено изказване провали цял митинг на копейкините :giggle1:

Чашков, моля ти се, уточнявай когато снасяш информация на Простолена гугълска....  тя е нова, още неориентирана, трябва по подробно да и се говори и обяснява информацията

:giggle1:

преди 12 минути, miro20 написа:

И ся кои са криминалните елементи които ще организират протеста на Копейкин ?

Миро, да те питам нещо, ама се надявам да ми отговориш честно. ОК ли си някоя корпорация да те задължава да ѝ ползваш продукта, пък рисковете от пълна инвалидност да са за твоя сметка? Вече и на 3 месеца заговориха, нова доза, щото за тях са 30-тина $ на цяло, пък туй че и деца вече взеха да умират - еми сори, статистика. Модерна си вдигна акциите 600%, мислиш ли, че ѝ пука за тебе?

Като очерняте протеста - зорлем бутате козове у ръцете на медицинските фашисти. То не е  и медицина вече туй, у ветеринарното дело има повече истина и наука. Тия науката я банват и убиват. И искат да им вярвам. Нали тъй викат - вяра в науката. На училище мене ме учиха че науката се доказва.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Миро, да те питам нещо, ама се надявам да ми отговориш честно. ОК ли си някоя корпорация да те задължава да ѝ ползваш продукта, пък рисковете от пълна инвалидност да са за твоя сметка? Вече и на 3 месеца заговориха, нова доза, щото за тях са 30-тина $ на цяло, пък туй че и деца вече взеха да умират - еми сори, статистика. Модерна си вдигна акциите 600%, мислиш ли, че ѝ пука за тебе?

Като очерняте протеста - зорлем бутате козове у ръцете на медицинските фашисти. То не е  и медицина вече туй, у ветеринарното дело има повече истина и наука. Тия науката я банват и убиват. И искат да им вярвам. Нали тъй викат - вяра в науката. На училище мене ме учиха че науката се доказва.

Честно ти отговарям. Ваксинирал съм се много преди да се заговори за сертификати . И това си е мое осъзнато решение.

И Тесла си вдига акциите, и не е основание да не купуваме техните коли . И други фирми правят милиони , милиарди от медицина.   Е и ? Да мрем за да не печелят ли ?

Защо реши че са в противоречие с науката ??

Да сме всички в сектата на амишите ли ?

Затова не ми се коментират политическите пиявици като Копейкин и сие, които ползват темата изцяло за свои дивиденти.

В темата за коронавируса достатъчно фейкомети и илюминати се вихрят, не мисля да им преча. Някои хора наистина са психясали и имат нужда да си начешат крастата.

Дори само в това  да повтарят на всяка стрница по 5 пъти как другите са психясали , а те са осведомените , те са "свидетелите на светото прричастие" дето са  "прозрели истинатА".

Много ме кефят тия дето са прозрели и Истината им говори :) 

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Като очерняте протеста - зорлем бутате козове у ръцете на медицинските фашисти.

За мен медицинските фашисти съм казвал кои са- тези от лагера на Мангъров и сие.

Който се подиграваше с пенсионерите и възрастните и се кефеше как за разлика от Италия, където са мнгоо и се грижат за тях, "ние  тук сме се справили с тях с малките им пенсии"

И за който вируса щеше да отмине пролетта на 2020 г.  .. после стана лятото.. после..  после щеше да си яде дипломата.. после спря да се говори... :) 

Моля ваксинациите в съответната тема. И ние протестираме срещу медицинския фашизъм - против принудителното инектиране с нещо, което лъжат  че е ваксина.

Хайде като знаете кажете откакто са одобрени тези бъркочи променен ли им е състава съгласно промените в щамовете по цялата гръцка азбука. За сравнение противогрипните ваксини се променят 2 пъти в годината - по веднъж за северното и южното полукълбо. Това се прави сума ти години по задължителните "препоръки" на СЗО.

преди 2 часа, Филипов написа:

с нещо, което лъжат  че е ваксина.

Това си е просто твое мнение, неподкрепено с нищо от реалната медицина и разработки на ваксините. :getout:

Дори много се радвам че флагман на тази простотия е любимия ти копейкин. Ако бяха по сериозни и авторитетни хора, щяхте да имате тежест.

Така е по ясно,  дерзайте :) 

А и не ме изненадва че министър Чашков уточни изказването на ПростоЛена  че сте впрегнали и разни криминални платени отрепки за организация на "протестите" .:getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Господин Рубльов:

Цитат

Искам да ни управляват хора, които като кажат нещо, да го изпълняват

Ще разкрие ли кои са тия хора ? Пази изненадата за протеста ? Няма как да визира своята партия разбира се.

преди 10 часа, miro20 написа:

Честно ти отговарям. Ваксинирал съм се много преди да се заговори за сертификати . И това си е мое осъзнато решение.

И Тесла си вдига акциите, и не е основание да не купуваме техните коли . И други фирми правят милиони , милиарди от медицина.   Е и ? Да мрем за да не печелят ли ?

Защо реши че са в противоречие с науката ??

Да сме всички в сектата на амишите ли ?

Дори да изключим контекста на медицина и ваксини, защото нито е ваксина нито медицина. За каква наука говорим, Люк Монтание наскоро напусна тоя свят, като много други критикари неудобни на медицинските концерни. Робърт Малоун дето мисля е нобелов лауреат точно за PCR теста - в момента е забанян в Туитър, Ютуб и още където се сетиш. За тая вяра в науката ли говорим?

Уважавам решението ти да се набодеш. Вие сектаджиите защо не уважавате моите права по Конституция и безброй харти на човека? В момента сте ми ограничили правото на свободно придвижване, а вече почнаха да криминализират отказа да им се подложиш на експериментите. И прав е Филипов, не е ваксина това, дори в 4-та тестова фаза не е влязло. Десетките хиляди умрели и осакатени може сам да си ги видиш, публично достъпни са.

Георги Тодоров, дето искаха дискусия с тия нашите дето ги настаниха на министерските кресла. Шеф на лабораториите в цяла България е, бил е и хирург. Вика по-добре у концлагер ще отида, ама на това няма да се набода.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Десетките хиляди умрели и осакатени може сам да си ги видиш, публично достъпни са.

Да, с ГугъЛена мнгоо неща можеш да видиш "публично" .:getout:

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Люк Монтание наскоро напусна тоя свят, като много други критикари неудобни на медицинските концерни

И какво намекваш ? Че е убит от медицинската мафия и фашисти ли ? А не от това че човека е на преклонните 90 години  ?

току-що, miro20 написа:

Да, с ГугъЛена мнгоо неща можеш да видиш "публично" .:getout:

Данните на VAERS и EMA не са в Гугъл, последните са върху някаква Оракълска платформа. Искаш ли линковете, или като сектаджия ще ме оборваш на база на чиста вяра?

И мани това, на основа на какво си позволявате да газите всички закони, Конституции и харти? Това е престъпление откъдето и да го погледнеш, дори за миг да допуснем, че може би имат основание. Пътят към Ада е основан с добри намерения. Хитлер дори е избран, не е назначен като сегашните евро фашаги. Едитнах си и горния пост.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Искаш ли линковете, или като сектаджия ще ме оборваш на база на чиста вяра?

А, мерси, именно вие, сектаджиите, си имате тема от 1750 страници , където сте синтезирали всички линкове със спекулации, фейкове и конспиративни теории за ковида :giggle1:

И се въртите в кръг с едни и същи въпроси от страница едно. :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

А, мерси, именно вие, сектаджиите, си имате тема от 1750 страници , където сте синтезирали всички линкове със спекулации, фейкове и конспиративни теории за ковида :giggle1:

И се въртите в кръг с едни и същи въпроси от страница едно. :giggle1:

Кое е файк бе, VAERS и EMA ли е фейк? Дори не посмя да поискаш да ти дам препратки. Има осакатени българи, цели предавания има по въпроса, човекът дава интервю прикован на легло - инвалидизиран след убождане. И туй ли е фейк?

И дори фейк да е - погледни го от чисто правната страна. Конституцията ми гарантира правото да откажа медицински манипулации. Гарантира ми право на свободно придвижване, ако не съм осъден престъпник или наборен войник. Пише, че сме парламентарна република, не някой НАЗНАЧЕН от някого министър, с един подпис да прави затвор от цяла една държава! Без дебати без гласуване - казва или се подлагай на експеримента за твоя сметка, или няма да те пущам на обществени места. И ще си плащаш да ходиш на работа!

Карантина на здрав човек си е домашен арест. В Австралия дори им прибират по 5К долара на седмица, след като принудително са ги прибрали в концлагер. Хем затворник хем си го и плащаш, като 7 звезден хотел!

преди 45 минути, miro20 написа:

Да да... добре :giggle1:

Туй в какъв контекст го написа? Умрели от набождане ли няма, осакатени ли няма? Вие си сектувайте там, нас оставете на мира! Ако им мине номера баш на 3 месеца ще ни подкарат, докат изпукаме един по един.

преди 13 часа, IvanKirov написа:

И дори фейк да е - погледни го от чисто правната страна. Конституцията ми гарантира правото да откажа медицински манипулации. Гарантира ми право на свободно придвижване, ако не съм осъден престъпник или наборен войник. Пише, че сме парламентарна република, не някой НАЗНАЧЕН от някого министър, с един подпис да прави затвор от цяла една държава!

Сега кажи, че и не си антиваксър. 😉

преди 4 часа, insec написа:

Сега кажи, че и не си антиваксър. 😉

Ковидни антиваксъри няма. Като изкарат ваксина ще има такива. Ваксиниран съм по пълна програма, подкаран съм от пеленаче.

Д-р Зеленко, дето лекува предишния президент на Щатите. Разправя, тия експериментални бъркочи дето ви дупчат са по-опасни от самия вирус. Има го записан на видео, който иска да гледа и да си прави изводи в каква наука да вярва.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Ваксиниран съм по пълна програма, подкаран съм от пеленаче.

За което очевидно съжаляваш.

преди 6 минути, insec написа:

За което очевидно съжаляваш.

Ми очевидно не. Пич, не си уцелил с кой да спориш. Иван е равно на радио, с което не можеш да спориш. Ма пробай се, ще бъде весело. Само да си взема пуканките и почвайте.

преди 12 минути, Филипов написа:

Помолих ваксините в другата тема. Тази е за Възраждане.

Помоли първо Възраждане да сменят темата,  та тогава.

Искаме. не искаме. Възраждане сме в момента единствените против експерименталните бъркочи и против задължителността да си ги слагаме в собствените тела. Така че, колега, Възраждане е еквивалентно на Анти ковид и дай им свобода да серат и тука. 

преди 4 минути, insec написа:

Помоли първо Възраждане да сменят темата,  та тогава.

Ми нямаме желание. Това сме го говорили и обещали още преди да влезем в Парламаментата. Казана дума хвърлен камък. Не сме вагини едно да говорим пък после като ни изберат да правим обратното. Както всички други. Ние сме Възраждане, ако не си разбрал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.