Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://fakti.bg/mnenia/647661-gruba-greshka-na-kiril-petkov-da-vodish-dialog-s-lajci

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 18 часа, tonit1968 написа:

Ти знаеш ли, че имаш хубави очи? 

Ех, казармо. Мъко моя...

https://www.facebook.com/watch?v=629019751688009

Eх, дядовците нацъкали лайкчетата от умиление. Тогава може да сме имали армия, ама вече е нарязана и нямаме. С кво ще ги занимаваш младите, да си изпълнявали дълга към шапкарина? Нас ни караха да кибичим денонощно като наказани, и се сменяме през 2 часа дневални. Копане на някакви никакви градинки, задължително с изтъпени, чак подвити остриета. Докоснах се до военна техника - забърсахме едни почупени ЗИЛ-ове и джугани, и туй ми беше. Аз завършил инженер - най-умното дето ми намислиха като дълг е да вардя празни складове. Друго не съм правил в казармата. Мизерия и безсмислен труд. Някакъв изверг в Сибир тъй тормозил зековете. Едничката цел на шапкаря беше да почувстваме унижение.

*бал съм ви сенилните простотии, кат толкоз искате шапкари отивайте вие да им ядете отпадъците! В бойното поделение не помня и веднъж да съм видял истинско парче месо. Сигурно са мислели за нашето здраве, като ни захранват само със сланина и мас. Баш като към военнопленници се отнасяха. Да си знаем отсега, че туй дето ще ни обира половината пари цял живот, дето му викат държава, пък то реално е ОПГ. Да сме си наясно, че е мой враг, с идеята да ме експлоатира и после да ме захвърли на старини.

Нека четат младите, да си вадят изводи за кви тъпотии гласуват ако ви подкрепят. Ще им очерните живота без грам смисъл.

п.с. Брейка пак изригна да прави реклама на сина си. Ако не дадем 30 евро на син му сме щели да пукнем и да се мъчим в ада. Вземете съберете се, видно има откачалници да въздишат по татовия затвор. Че си и плащат.

Teточков, искам да ти дам цитат, мнение под твоя линк за славната ни Тошова орда. Присъединявам се към него, шапкарите точно паразитираха в/у обществото, и именно затуй искат сега да си върнат мандрата пак да грабят. Кой каквото докопа!

Цитат
Ilian Ivanov
Армията беше се превърнала в машина за терор и подтискане на собствения народ, властваха извращенията и беззаконие . Военни с ниско образование и спекулантски морал крадяха от държавата, паразитираха с тройни и четворни заплати и тормозеха войниците, караха ги да им работят по вилите в събота и неделя!, бягаха редовно от работа за да печелят на частно или да ходят на лов например ... отврат-да не знаеш какво по напред да мразиш -тази "България" ли или нейните привилегировани велможи

https://www.facebook.com/watch/?v=360064238913832

Хихи гледай ква карта е изтипосал Копейкин зад гърба си. Пък мрънка Турция като рисува границите на Османската империя. Само че те имат на кво отгоре да се дръвчат, за разлика от нас!

Теточков, днес дата първи, и Брейка и Пасков с призив да давате по някой лев. Демонетизирали са му всички канали, днес примерно няма приходи от червената пропаганда, че комунистите всъщност не правили "народния" "съд", и пак кой ми ака у гащите.

Докажете, че сте възрожденци и родолюбци, а не някакви мишки. Пусни някой лев у касичката, недей само чака келепира от Копейкин, като същи Ганьо.

абе кажи на шушляка да си пие хапчетата бе дееба

Дата първи.

Пасков с пламенен призив за дарения, докато оневинява комунягите. Киро Брейка с пламенен призив да плащат 30 евро у патреона на сина си, инак ги чака бавна и мъчителна смърт.

Дата втори. Киро брейка хвали комунягите, още не съм го гледал.

Теточков, да направите едно трио, "бременските музиканти", по братя Грим. Всеки има по 100 К абоната, ще избиете рибата, чак на 1/3 от Слави клашъра може да го докарате!

Де вика Брейка ако се кандидатира на избори току събрал един процент, и хич не е майтап това. С малко повече гласове Копейкин разпъжда лошите американци, кат сущий Христос гони търговците от храма!

Да не ме забравиш като почнете да се хилите от депутатските мерцедеси!

п.с. Гледах Брейка, цъкнах палец надолу. Разправя за Възраждане, ако дадеш 12 лева ще чуеш цялата пропаганда. Като нищо ще оберете лумпенотията на БСП, лелки и старчоци да ревете за 3 г. казарма, ама вас да не ви касае!

Паразити!

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Е, кво? За да не е с Герб, Бъзраждане да подкрепи неква малоумщина? Сериозно?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10166232411795375&set=a.411777270374

Малоумщина?

Я ни припомни за какво протестираха хората на пощадите 2020 г.?

Е, вие може и да не сте били от тях, де!

Може и да сте си харесвали управлението на Борисов.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Може и да сте си харесвали управлението на Борисов.

Аз си го харесвам. Ама е нормално да има малко почивка - да може да се събере "материал"

преди 8 минути, Banesc написа:

възраждане е по- малкото зло

По-опасни от ДПС са. Ни се водят ни се карат, и само глупости им в главите. Само за сертификата евала дето се борят, за другото само лумпените на БСП обират. Няма нормален човек да е ОК да връщат казармата. Не за друго, ами просто младите няма кво да правят вътре.

Аз военна техника тъй и не успях да пипна, пък им занесох магистърска диплома. С отличен, то не че е за хвалба, ама... Натикаха ме при циганите в ОХР рота.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.