Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 26 минути, tonit1968 написа:

....

Те тогава си е съвсем в реда на нещата, да обсъждаме и ваксините тука.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 36 минути, tonit1968 написа:

Ми нямаме желание. Това сме го говорили и обещали още преди да влезем в Парламаментата. Казана дума хвърлен камък. Не сме вагини едно да говорим пък после като ни изберат да правим обратното. Както всички други. Ние сме Възраждане, ако не си разбрал.

То когато нищо не зависи от теб е лесно да се правиш на мъж.

преди 4 часа, tonit1968 написа:

Искаме. не искаме. Възраждане сме в момента единствените против експерименталните бъркочи и против задължителността да си ги слагаме в собствените тела. Така че, колега, Възраждане е еквивалентно на Анти ковид и дай им свобода да серат и тука. 

Ми нямаме желание. Това сме го говорили и обещали още преди да влезем в Парламаментата. Казана дума хвърлен камък. Не сме вагини едно да говорим пък после като ни изберат да правим обратното. Както всички други. Ние сме Възраждане, ако не си разбрал.

Субсидията върнахте ли я, или на Коста му трябва къща в София ? :D 

преди 11 часа, M.Николов написа:

То когато нищо не зависи от теб е лесно да се правиш на мъж.

Тука нещо логиката ти бяга от кухият ти израстък най-отгоре. Щото когато нищо не зависи от тебе и се правиш на мъж, обикновено идват да те бият. И когато не успеят, наистина си мъж и почват да се съобразяват. Точно по тази причина плюят по Възраждане, щото се страхуват от него. Даже Герб и Боко вече минаха на заден план. Ти да видиш, сега най-големия враг стана Възраждане. 

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Субсидията върнахте ли я, или на Коста му трябва къща в София ? :D 

Тая опорка не разбирам защо все още я ползвате, като всяка година по два пъти се правят финансови одити на партията и всеки път се доказва парите как се харчат и къде отиват. Да де, все има разбрали недоразбрали лумпени, ама хората с акъл в главата проверяват фактите, преди да говорят глупости.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Тука нещо логиката ти бяга от кухият ти израстък най-отгоре. Щото когато нищо не зависи от тебе и се правиш на мъж, обикновено идват да те бият. И когато не успеят, наистина си мъж и почват да се съобразяват. Точно по тази причина плюят по Възраждане, щото се страхуват от него. Даже Герб и Боко вече минаха на заден план. Ти да видиш, сега най-големия враг стана Възраждане. 

Тая опорка не разбирам защо все още я ползвате, като всяка година по два пъти се правят финансови одити на партията и всеки път се доказва парите как се харчат и къде отиват. Да де, все има разбрали недоразбрали лумпени, ама хората с акъл в главата проверяват фактите, преди да говорят глупости.

Ми то Костя обеща, че няма да ги харчи, а ще ги върне на държавата. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ми то Костя обеща, че няма да ги харчи, а ще ги върне на държавата. 

Костя обеща, ако влезе тогава в парламента, ще ги връща. Но спечели 1 процент и не влезе. Така че обясни ми какво е излъгал, умнико.

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Костя обеща, ако влезе тогава в парламента, ще ги връща. Но спечели 1 процент и не влезе. Така че обясни ми какво е излъгал, умнико.

Брей, това да не е било "ситния шрифт", че такова нещо не съм виждал :D 

Не си гледал даже. Чул си бил някой нещо си казал. И тая тъпа идея я даде Минчи Спасов и после предаде Възраждане. Минчо влезе в парламента, Възраждане не. Сам си прави изводите.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Не си гледал даже. Чул си бил някой нещо си казал. И тая тъпа идея я даде Минчи Спасов и после предаде Възраждане. Минчо влезе в парламента, Възраждане не. Сам си прави изводите.

Чух. Лично Костя го е казвал няколко пъти в интервюта. Ама сега не било негова вината, Минчо дал идеаята, пък той даже предател. :D Колкото и да го въртиш и сучеш...

Я дай клипа, да видим кво си чул.

преди 12 часа, tonit1968 написа:

И защо да те бият при условие, че е ясно, че нищо не зависи от теб?

А, Логико?

Напротив, най-много да ти се изсмеят.

Както и правят в момента.

на 18.02.2022 г. в 17:35, insec написа:

За което очевидно съжаляваш.

Става ли да не се изказваш вместо мене? Никой от Възраждане не е против ваксини, аз също не съм. Като изкарат нещо работещо и безопасно против Ковид - и аз ще се набода. Десетки хиляди изпукаха от медицинските им експерименти, и дори съдят пострадали ако се обадят. Стотици хиляди останаха с трайни увреждания.

От зомби визора ви промиват че е ваксина, ама не е. Дори по официалните си документи го наричат експериментален препарат в тестова фаза 3. Почна да се разчува за стотиците хиляди пострадали, и затуй са тез протести. Зорлем са ни подкарали кат добитък, и кой оцелее оцелее. Фашагите са сгънали по някой $ от фарма мафията, пък за тебе остават само негативите.

на 18.02.2022 г. в 17:43, tonit1968 написа:

Ми очевидно не. Пич, не си уцелил с кой да спориш. Иван е равно на радио, с което не можеш да спориш. Ма пробай се, ще бъде весело. Само да си взема пуканките и почвайте.

Ко радио бе теточков, хем се държите като паразити, хем и да не се обаждаме ние пострадалите. Пробвай да убедиш някой кадърен и високо платен, да си дава парите на бедняци като тебе! Пробвай да навиеш донаборник, че има полза да озеленява някое поделение, и военна техника да не пипне. И да го хранят година и половина с отпадъци от кланиците. Кво радио, протегнали сте да грабите останалите, да не очакваш да съм ОК с това? Да грабите пари, време и свобода на работа в ЕС. Точно като в затвор се чувствах  в тая казарма, и ми изтръгнаха и малкото патриотарщина и родолюбие дето имах. Държавата се държи като мой враг. Ако опре до мене да я вардя ще съм от първите хъшове.

Дори дискусия не може да има, Възраждане си имат денонощна цензура, и трият всеки дето не е на акъла на сенилен дядка. Хем реват от цензура, хем я правят. Как се казва на такива?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Става ли да не се изказваш вместо мене?

Само те перифразирам, но както виждам, ич и не зацепваш за коя част от всичкото ти безумно бръщолевене. 

преди 3 минути, insec написа:

Само те перифразирам, но както виждам, ич и не зацепваш за коя част от всичкото ти безумно бръщолевене. 

Отваряш Конституцията и гледаш. Отваряш Ваерс и ЕМА, и гледаш. Кое е бръщолевене, най-големият био експеримент в историята, с почти милион пострадали! Дори атомните нападения нямат толкова много жертви! Тия са фашисти и престъпници, и те самите едва ли са се наболи.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Отваряш Конституцията и гледаш. Отваряш Ваерс и ЕМА, и гледаш. Кое е бръщолевене, най-големият био експеримент в историята, с почти милион пострадали! Дори атомните нападения нямат толкова много жертви! Тия са фашисти и престъпници, и те самите едва ли са се наболи.

И даже не се е свършило - да не забравяме, че ваксинираните тепърва ще мрат, като пилци. Пише го даже в гугъла, няма майтап!!!

преди 16 часа, tonit1968 написа:

Как няма като ги Разбива отвсякъде ?  Само ВЪЗРАЖДАНЕ ! Само това е Изборът !

Всичко останало са гмеж !

преди 8 часа, _sirena_ написа:

Как няма като ги Разбива отвсякъде ?  Само ВЪЗРАЖДАНЕ ! Само това е Изборът !

Всичко останало са гмеж !

ВЪЗРАЖДАНЕ  са гмеж дори повече от гербавите. Последните поне не гъделичкат бабичките с нова казарма, удържаха плоския данък, и не са продумвали пак да кибичим за виза до Румъния.

Да го питаш Копейкин закво е цяпнал да ставаме 9 милиона, все едно че ще ми стане на йота по-добре. Двуличници точно кат предишните боклуци, дето се самонаричаха патриоти. Дори дискусия с тях не може да има, имат си денонощни екипи за цензура, и кат някаква мафия трият всичко неудобно дори под каналите на странични медии, Евроком примерно. Не знам кой тъмен събект седи зад Волен 2, ама явно има влияния повече и от Пеевски. Като нищо може да излезе поредната пионка на ДС, тоя вашия Копейнин, дето ви подмокря като се показва по телевизора.

преди 9 часа, insec написа:

И даже не се е свършило - да не забравяме, че ваксинираните тепърва ще мрат, като пилци. Пише го даже в гугъла, няма майтап!!!

Виж, четете законите и ни оставете на мира! Кой с квото иска да експериментира, имам гарантирано право на свободно придвижване и избор на медицински експерименти. Газят го най-безцеремонно, и вече събираме топ юристи да ги подкарваме като СС-овците едно време. Бесели са ги на площада. Баш на фашизъм го удариха, Трюдо вече почна да си взема от чуждото, там сметки от банките, имоти, коли конфискува. Наистина ли очакваш, че такива ти мислят само доброто?

Иванчу, чичювуту...

Гас пикаете от яд...

Но ще ви се наложи все повече да се съобразявате с "Възраждане", та ако ще и кръв да серете :D

преди 26 минути, Аралампи написа:

Иванчу, чичювуту...

Гас пикаете от яд...

Но ще ви се наложи все повече да се съобразявате с "Възраждане", та ако ще и кръв да серете :D

А не, вие паразитите газ пикаете. Ако си мислиш, че има толкоз залюхани да ви дават 70% от брутото под формата на данък - аз помня какво беше преди плоския данък. Пари в плик, и вие пак си бяхте мизерници, като сега.

Виж къде са предишните "патриоти". Това е бъдещето на Възраждане. Народът като види какви паразити сте и ще ви прати при Волен. Копейкин само го копира,  и кво става като почне да копира доказано неработеща стратегия? Просто за момента злоупотребявате с факта, че 80% от народа наистина са дебили, и затуй излязохте като въшка на чело! Теточките се подмокрят от кеф да има казарма, една тема у Фейса има "златна България" или нещо подобно. Само бабички се радват на подобни малоумия, дори снимките са си изтъпанили. Много се надявате някой друг да се гърби, вместо вас, щото сте мързеливи и неуки! Копейкин е музеен плъх, тръгнал да се бута да управлява бизнеса! Дори секретарка не е имал за служител, научен е на субсидии и на чужди пари.

Иванчу,

в конкретния случай на идиома пише се "гаС".

току-що, Аралампи написа:

Иванчу,

в конкретния случай на идиома пише се "гаС".

Приемам. Такова нещо не съм ползвал през живота си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.