Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Малий, цял писател бил иванчо. Почвай да пишеш детски приказки, пари ще изкарваш. Не като сега.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Малий, цял писател бил иванчо. Почвай да пишеш детски приказки, пари ще изкарваш. Не като сега.

Целий нет тряя да види що за мерзавци сте. Под клиповете на Копейкин ги трият тия неща, ама целия нет няма да изтрият. Не го пиша за тебе. Ще го прочете някой който наскоро ще навърши 18 и ще гласува. Да си прави сметка кво сте му нагласили.

Ми давай , твори. Нека целия интернет те чуе. По-добра реклама от това , здраве му кажи. Ти не разбра ли, че колкото повече плюете по нас, толкова ни дигате рейтинга. Така че, благодарим сърдечно!

• Автор
преди 1 час, tonit1968 написа:

В твоята глава бръмчат некви бръмбари какво бихме били направили, ако бихме били на власт.

Предимно глупости,  предвид заявките на вожда ви, начело с дълбоководното варненско пристанище,  което ще става входната врата на китайските стоки към Европа 😆

преди 44 минути, tonit1968 написа:

Ми давай , твори. Нека целия интернет те чуе. По-добра реклама от това , здраве му кажи. Ти не разбра ли, че колкото повече плюете по нас, толкова ни дигате рейтинга. Така че, благодарим сърдечно!

Много не ми се вярва младежите да изпаднат в телешки възторг, пред перспективата да носят бележки на военните, всеки семестър. После те засилват на другия край на територията, после мацката ти си намира друг, щото млад човек не е като вас старчоците да изпада в умиление от въшкарници. После излизаш кат гърмян заек на пазара на труда, и туй дето си го учил си го забравил.

Давай кат е реклама, пиши и ти тия работи по форумите, не да триете като заклети двуличници. Обясни колко ще е хубаво пак да кибичим за виза, за едната командировка до Гърция ако щеш. Имаш ли идея колко народ от Русе бачка в Букурещ, и лети от Отопени. И на туй искате да сер... тъй де да прецакате.

При нас има ученици и таман завършили. Учениците още не са членове, щото нямат 18 години. Така че не ни мисли. Аз съм най на години, всичко друго е младежи. Така че не ни мисли. Скърцай със зъби и твори, само спри да се повтаряш като грамофонна плоча. Скучно става и ми спира ентусиазма да та ръчкам. Така че дерзай, не ме разочаровай. Разчитам на теб да ни издигнеш до нови висоти. Успех!

преди 12 минути, tonit1968 написа:

При нас има ученици и таман завършили. Учениците още не са членове, щото нямат 18 години. Така че не ни мисли. Аз съм най на години, всичко друго е младежи. Така че не ни мисли. Скърцай със зъби и твори, само спри да се повтаряш като грамофонна плоча. Скучно става и ми спира ентусиазма да та ръчкам. Така че дерзай, не ме разочаровай. Разчитам на теб да ни издигнеш до нови висоти. Успех!

Що триете нонстоп програмата си, кат сте толкоз горди с нея?

Да ти пратя една програма по иконт, ако искаш и учебника по родинознание.

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Да ти пратя една програма по иконт, ако искаш и учебника по родинознание.

Имам ги бе. Пробвай да цитираш данъчната ви политика, или нещо за наборното извращение. Директно изчезва, програмата ви е в спам филтрите, вкарана от вас самите.

Лъжци!

Ето ти Иване показно как трябва да бориш лошото Възраждане:

https://fakti.bg/bulgaria/644520-prof-krasimir-kalinov-za-fakti-vazrajdane-e-edna-ot-partiite-koito-sa-opasni-za-nacionalnata-ni-sigurnost?fbclid=IwAR2LjjleqmtczWRwjXYkT7xP3lDl4BVDiuQYj_WxG3qS2OV5dIbMVKgXtxY

Дам, там в тоя Факти можеш да се развихриш, никой няма да те трие.

преди 19 минути, tonit1968 написа:

Ето ти Иване показно как трябва да бориш лошото Възраждане:

https://fakti.bg/bulgaria/644520-prof-krasimir-kalinov-za-fakti-vazrajdane-e-edna-ot-partiite-koito-sa-opasni-za-nacionalnata-ni-sigurnost?fbclid=IwAR2LjjleqmtczWRwjXYkT7xP3lDl4BVDiuQYj_WxG3qS2OV5dIbMVKgXtxY

Дам, там в тоя Факти можеш да се развихриш, никой няма да те трие.

Елементарно измъкване, в стил комуняги. Кой не е с нас е против нас.

Аз изводи не правя, само програмата ви цитирам. Да не учи младежът в Германия, ами да яде помиите в казармата, имал дълг.

Кат по-старши обясни ли на младежите как се оцелява с отпадъци, които и прасетата не искат да ядат. Храната се избиват фуражките, кой по-напред да крадне.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Елементарно измъкване, в стил комуняги. Кой не е с нас е против нас.

Аз изводи не правя, само програмата ви цитирам. Да не учи младежът в Германия, ами да яде помиите в казармата, имал дълг.

Кат по-старши обясни ли на младежите как се оцелява с отпадъци, които и прасетата не искат да ядат. Храната се избиват фуражките, кой по-напред да крадне.

Не мога да разбера това. Аз ти помагам да громиш Възраждане, ти как се отплащаш? Ти мене не можеш да ме убедиш в нищо. И аз съм ял буламачи в казармата, в детската градина, на училище и в студентският стол. И аз съм си купувал вафли в лафката, и в дисципа съм лежал заради неуважително отношение към офицер. И кво. На мойто поколение живота почна в казармата и когато се съберат "дъртаците" от моите години винаги разговорите се въртят къде си служил и кво си правил. И никой не е съжалявал че е служил и е дал 2 години от живота си. Квото и да е ставало, лошото е забравено , остават веселите случки и приятелствата за цял живот. Ма ти това няма как да го разбереш, 6 месеца са нищо. И после винаги висиштите, дето не са ходили в казармата по някаква причина се е гледало на тях като на момченца, а не като нас, мъжете. Щото ти като не си ходил в казармата, си оставаш момчето на мама, която ще ти забърше сополките и сълзите, когато лошият живот ти забие шамарите. Та така, хората се каляват в трудностите, иначе си оставаш бебето на мама. При жените аналога е първото раждане. Верно е по-кратко, но много по-болезнено. И после тая жена вече не е същата. Преди е била кифла, след това е друго нещо - майка. И разликата е огромна. Аз поне тия работи съм ги преживял и наблюдавал. Пък ти май не си. Така че не питай старило, а патило. Има рдна такава поговорка. Айде стига обучение, кой разбрал, разбрал.

Туй казвам и аз, сенилни мозъци, дъртешки разбирания. Остави младите да решават бе, бъдете си големите мъже, няма проблем! Пък ме оставете на мира, от 16 годишен ме емнахте по военни комисии, па и в университета с вас се занимавах, после ме нещат на работа, пак зарад вас.

Па жените, па раждане, па как всичко ви е ясно бе! У военната ми книжка пише служил. Не съм лежал у дисцип, с шапкарите се имах, сигур затуй не съм станал мъж.

Грам смисъл няма от туй упражнение, ни войник ме направиха ни за държавата нещо остана. Само загуби, и там далаверите с пълна сила, униформата струваше на данъкоплатеца колкото маркови дрехи.

Как тъй за ваксините да си решаваме, ама за "възмъжаването" да не? Точно на зомбита и парцали ви претопяват. Да нямаш мнение. Ама то на дядка да го обясниш е все едно да му кажеш, че БСП не  е нито българска ни социалистическа ни лява.

Ходете вие слугувайте и робувайте на фуражките, оставете младите на мира! Докат не се закълна не ме пущахте и зад граница, пък то клетва насила не струва и хартията на която е написана.

Малко неща постигна "демокрацията", вие и тях да развалите. Като ще ни връщате в миналото хилядолетие - па върнете барем и цените като тогава. Само мизерии от вас, паразити!

Пич, има си природни закони. Какво би станало, ако щатите си спрат нагона да управляват целия свят и станат офчици?  Демек да се откажат от армии и всичко? Да нямат и един войник. Отговори ми умнико, възможно ли е? 

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Пич, има си природни закони. Какво би станало, ако щатите си спрат нагона да управляват целия свят и станат офчици?  Демек да се откажат от армии и всичко? Да нямат и един войник. Отговори ми умнико, възможно ли е? 

Щатите плащат подобаващо, умнико. Дават привилегии ако служиш. Осигуряват им що годе прилични битови условия, не кат при нас тоалетните да са без врати. Не им наливат сенилни идиотизми с раждащите жени и приказките на софра. Всеки си решава, не като тука Копейкин да решава.

Мани другото, ами и много народ разболяха и умориха в таз казарма. Баща ми е точно такъв случай.

Де гьостерица, вас да опънат един як запас, като сте зяпнали по военщини и мизерии. Кой копае гроб другиму - сам пада вътре!

И не на последно място. В Щатите плащат, че да служиш. И в западна Европа плащат едни 4 цифрени суми. Не като тука - АЗ им платих на тия мъ_ рши, да им служа, пък момата ми мизерства навън.

Е аз моята казарма си я карах в прилични битови условия. Храната беше нормална(както във всички цивилни столове, дето готвят лелки в промишлено количество по онова време на социализма). Имаше си разнообразие, първо, второ трето. Трудностите си бяха да учиш, тичаш скачаш, да даваш наряд, да изпълняваш заповедите, да палиш печката. Имахме си отпуски, колко филми съм изгледал....Това беше по мое време, социализъма. Гадния социализъм. Ти си "служил" в прекрасният нов свят. Светът на капитала и предприемачеството. И слагачеството на шепа дерибеи на щатите. Оня гад Соломончо Пасито, него мрази за всичките ти проблеми с казармата. А Възраждане достатъчно са обяснявали как виждат нещата със войската. Иронията е , че сега май май на новите послушковци ще им се наложи да направят кошмарите ти факт, просто защото искат от тях да се стягаме на война с Русия. Така че, не ревеш в правилната посока.

преди 3 часа, tonit1968 написа:

Оня гад Соломончо Пасито, него мрази за всичките ти проблеми с казармата.

Само се оправдавате бе, по 10 благовидни причини си намирате, да ограбите някой! Сега пък Соломон ви бил крив! Кой ми ака у гащите! Кишата Гришата и м/ународното положение. Да не искаш Татовата казарма да връщаме, 2 години и четвърт, а дядо ми направо три години.

А Възраждане достатъчно са обяснявали как виждат нещата със войската.

Как да виждат нещата - крадливия шапкар си е крадлив шапкар. Шамар да е аванта да е, мъкнат квото докопат.

Иронията е , че сега май май на новите послушковци ще им се наложи да направят кошмарите ти факт, просто защото искат от тях да се стягаме на война с Русия. Така че, не ревеш в правилната посока.

И кво ме касае това?

Поколения наред се надявахме да се отървем от простотията войниклък, който няма общо с военно обучение под каквато и да е форма. Едвам се откачихме. Шантавия Копейкин ще ни върне пак в тинята.

Пълно е с шапкари при Копейкин, явно им липсва времето когато шантажираха донаборниците, и осребряваха пагона си.

Teточков, да ти дам бизнес идея при един доказан комунист-бизнесмен. Киро Брейка, предполагам го знаеш, тука мина негов съвместен клип с Копейкин. Той като вас е сенилен старец, визирам хленченето по соца и връщането на казармата. Дори няколко предавания прави с умиление как служил в Русе.

Вместо да се чудите кого да ограбите и му изгубите години от живота, и да му затваряте границите пак да правим държава-затвор. Вземете се съберете, той има много последователи, само дето се отметна като възрожденец като щеше да си подарява колата, и изгуби по-голямата част от лумпените си. Тримцата с Веско ще индоктринирате младите за обществения им дълг да инсинерират боклуците от армията, баш на края на хранителната верига, каквото дори лелките не щат да отмъкнат. Там ще им обяснявате за раждането, Вселената и всичко останало. По 12 кинта събират от всеки лековерен, основно младежи дето не са сърбали попарата на соца и на военните. На Веско дава 30% от плячката, на тебе също може да отдели десетина.

Само да те предупредя, че не е фен за Възраждане. Някак трябва да се сборите кой има по-правоверна линия за печелене. Киро Брейка може да лъже и увърта, ама не краде. Сам си изкарва парите, не като вас да се чудите от кого какво да отмъкнете!

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Teточков, да ти дам бизнес идея при един доказан комунист-бизнесмен. Киро Брейка, предполагам го знаеш, тука мина негов съвместен клип с Копейкин. Той като вас е сенилен старец, визирам хленченето по соца и връщането на казармата. Дори няколко предавания прави с умиление как служил в Русе.

Вместо да се чудите кого да ограбите и му изгубите години от живота, и да му затваряте границите пак да правим държава-затвор. Вземете се съберете, той има много последователи, само дето се отметна като възрожденец като щеше да си подарява колата, и изгуби по-голямата част от лумпените си. Тримцата с Веско ще индоктринирате младите за обществения им дълг да инсинерират боклуците от армията, баш на края на хранителната верига, каквото дори лелките не щат да отмъкнат. Там ще им обяснявате за раждането, Вселената и всичко останало. По 12 кинта събират от всеки лековерен, основно младежи дето не са сърбали попарата на соца и на военните. На Веско дава 30% от плячката, на тебе също може да отдели десетина.

Само да те предупредя, че не е фен за Възраждане. Някак трябва да се сборите кой има по-правоверна линия за печелене. Киро Брейка може да лъже и увърта, ама не краде. Сам си изкарва парите, не като вас да се чудите от кого какво да отмъкнете!

Иванчо, пий си хапчетата. И за Киро нищо не знаеш, ама говориш нещо си. Как да е Възраждане сме най-великите. Бест оф дъ бест, браточка. А ти оди се завий през глава и чакай да падне тавана.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Иванчо, пий си хапчетата. И за Киро нищо не знаеш, ама говориш нещо си. Как да е Възраждане сме най-великите. Бест оф дъ бест, браточка. А ти оди се завий през глава и чакай да падне тавана.

Tъпо! Възраждане точно клошарите сбират. Паразити! Някой да ви даде, някого да набутате, цял живот не ви стигна да постигнете нещо смислено. Изкарайте си го на новото поколение!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.