Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 часа, tonit1968 написа:

Не бе, ти уби всичко детско в мене! Нямало дядо Коледа. В траур съм.

То още колко неща няма... :)

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Пич, кво се правиш на ощипан. Когато някой постъпва на работа, го интересува колко ще взима чисти пари. Това колко се води заплатата и колко му излизаш на работодателя е негов проблем. Така че айде стига. 

Не ми викай стига, псевдо възрожденски паразит! Тия пари тъй или иначе си ги изкарваш. Най-голямата глупост е да се изцепиш, че нямало значение колко пари потъват преди да си видя нетото!

Или единственото дето те интересува е от кое още теме да осмучеш, да се наядеш. Запомни - никой, ама никой не ти е длъжен на тебе лично. Не считам за свой патриотичен дълг да храня едни кожени едновремешни обувки, дето с тях е бил характерен бедния селянин! Не пиша какви точно, щото тука е пълно с дядки, дето се държат като ощипани моми!

Изкарваш си квото ти даде работодателя. Спазарил си се примерно за 1000 лева да получаваш и за тея пари си съгласен да вършиш работата. Колко ще му струва на работодателя не те ебе. Ако си работодател, предлагаш толкова, колкото можеш и се надяваш някой да се закачи. Бил съм и от двете страни, та знам. Така че, не ми ги обяснявай на мене тия неща.

преди 3 часа, tonit1968 написа:

Изкарваш си квото ти даде работодателя. Спазарил си се примерно за 1000 лева да получаваш и за тея пари си съгласен да вършиш работата. Колко ще му струва на работодателя не те ебе. Ако си работодател, предлагаш толкова, колкото можеш и се надяваш някой да се закачи. Бил съм и от двете страни, та знам. Така че, не ми ги обяснявай на мене тия неща.

Що бе, паразити, триете части от ваща програма, под мненията си? Кажете на народа - тъй и тъй, искаме да преразпределяме двойно повече от вашите пари. Един ще плаща 1500 лева преди да си вземе заплатата, тия дето нищо не могат и не стават пък няма да плащат. После в болницата сме равни.

Кажете го бе, не ми обяснявай на мене за моите пари, кво ме бърка и кво не. Като не ме бъркат 500 лева пращай ми ги всеки месец, и ще спра да ви викам паразити, по целия нет.

На Копейкин съм му насипал в още 5 форума, тия най-големите. Да знае народът, как се кани да рекетира всеки донаборник, тлъста 5 цифрена сума, ако не рачи да служи военопленнически дълг. Да рискува да си увреди здравето, да го осакатят или заразят с нещо в казармата. Войник няма да го направят, ама пациент или инвалид е много вероятно.

Как иска да затваря трудовия пазар за европа. Казвай ги бе, нали си патриот, що се криете кат плъхове?

Казвай ги и ти тия неща на хората, в програмата ви ги пише, не да се криете и да триете като... да не казвам какви, че и тука цензура!

преди 5 часа, tonit1968 написа:

Изкарваш си квото ти даде работодателя.

Ей тука ти  е най-важната грешка, и от километри личи, че работодател не си бил. Затова се надяваш на чуждите, принудително събрани пари.

Работодателят не ДАВА. Работодателят отчислява вече изкарани от работника пари, да му внесе за осигуровките. Като натоварите с още 500 лева данъка, че да има за такива като тебе, дето не им се учи - и ставаме неконкурентно способни. Китайчугите вече те инвестират, в дива Африка, и вече ни дишат у врата. Докато се опитвате да научите магарето да не яде - то ще вземе да умре.

Двуличници!

преди 47 минути, Филипов написа:

Три часа по-късно - "Възраждане" даде пресконференция с изтекъл срок

Костя цял ден бачкал да си подготви пресконференцията, ама американците го опровергали предварително. Да не си хвърля труда на вятъра, все пак прави конференция :lol6: Нема такива дебили. 

ДАНС да се разпусне щото се занимавали с тях :lol6:

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/252726-ot-vazrazhdane-iskat-prekratyavane-na-deynostta-na-dans-razsledvali-gi

Според мен и прокуратурата пречи, както и МВР. Не ни трябва и съдилища

:giggle1:

преди 5 часа, Филипов написа:

Има ли хора които да вЕрват на тези циркове на копейкин ?

тоя яко го пере сачмата.

ама друга игра няма. Как иначе ще привлече интерес ? С какво друго ?

:) 

преди 22 часа, Coco1 написа:

Комунягата Копейкин изпълнител на поръчкови протести.

Да не би да ти харесва да те третират втора ръка човек, ако не се подложиш на медицинските експерименти? В Австрия от другия месец жестоки глоби ако не си биеш отровата колкото пъти нареди фарма мафията.

преди 18 часа, miro20 написа:

Има ли хора които да вЕрват на тези циркове на копейкин ?

тоя яко го пере сачмата.

ама друга игра няма. Как иначе ще привлече интерес ? С какво друго ?

:) 

Е да такива като тебе няма как да привлече. Добре че не сте много. Нормалните хора си обичат мястото, дето са родени, уважават родителите си, рода си, земята си. Не мислят само за задника си и не търсят само чий х... да оближат, че да им осигурят "прекрасен" живот.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.