Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ако ти е интересно, мога да ти разкажа защо именно "гас".

Може да ти е полезно, защото идиомът все още съществува и е много ѝзразен. :)

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Аралампи написа:

Ако ти е интересно, мога да ти разкажа защо именно "гас".

Може да ти е полезно, защото идиомът все още съществува и е много ѝзразен. :)

Изобщо не ми е интересно. Можеше просто да го напишеш, вместо да ме питаш.

Не може "просто".

Това са поне четири дълги абзаца обстоятелствени обяснения и не си струва трудът за разни двукраки на ниво децка градина... но си струва за хора.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Уф аман с тъпата ви модерация.

В тази част съм искрен твой съчувстващ.

Мож'да пробваш да те изтрият и баннат безследно десетина пъти, както мен, навпримерно. Просто пример от опит :D

преди 3 минути, Аралампи написа:

Мож'да пробваш да те изтрият и баннат безследно десетина пъти, както мен, навпримерно. Просто пример от опит

Все ми е тая, тоя форум тъй или иначе е детска градина и кенеф. Щом циг... е забранена дума - тоя Калоян ли къв се бараше на възпитателка, сигур у ду п е е правен и не е виждал реалния живот. Тръгнал да реве да сме били гласували за форума му, пък то на всеки юзер назначил по 1 модератор. Веднъж вече ме баня, да си остави само възрожденски пудели, дори може да пусне Копейкин да модерира и тука, като по останалия нет. Може да фърлят и по някоя копейка.

Аз бях с тези баннати завинаги, а някои изтрити безследно от злоба, просто от злоба, регистрации:

extreme_b_c_d

Ьрмалоу

Мих. Люз.

Иванчов

Марчо Пирчов

forticius

Дингири Банда

Nagov

и некои други, които не съм записал.

преди 2 минути, Аралампи написа:

Аз бях с тези баннати от злоба, просто от злоба, регистрации:

Нормално, модераторите му съсипват цели други форуми, целият свят им е крив! Избира ги с обратна селекция.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Нормално, модераторите му съсипват цели други форуми, целият свят им е крив! Избира ги с обратна селекция.

Не.

Самото Калинче ме триеше със и за негово удоволствие :(

преди 8 часа, IvanKirov написа:

.... и вече събираме топ юристи да ги подкарваме като СС-овците едно време.

Събираш - емотикончета във форум. Е ся тука едни други гламундери, дето си приличате мотамо, ще ти обяснят как всичкото топ юрист е във възраждане.

преди 3 минути, insec написа:

Събираш - емотикончета във форум. Е ся тука едни други гламундери, дето си приличате мотамо, ще ти обяснят как всичкото топ юрист е във възраждане.

Това не е в България, и не съм аз дето ще сборя фарма фашизма. Прав си, инженер съм, изобщо не е в моята област да правя Нюрнбергски процес 2.

преди 40 минути, insec написа:

Интересно, как всичкото трол си приличате мотамо. Вие сте супер пупер умниците, тия дето не ви уважават са гламундери, фашисти, селяни, ядат доматите с колците и така нататък. Ми живейте си във вашият балон, не ми пречите. Хрупам пуканки и се наслаждавам на простотиите ви, дето ги ръсите тука. Кучетата си лаят, кервана си върви. След годинка и нещо идват местни избори. Тогава кви ще ги ревете, приказка просто..

преди 35 минути, tonit1968 написа:

....

Че кат не ти преча, какво цивриш тогава? Инак мерси, че ми позволи да живея - идиота с хрупанките. 😄

преди 1 минута, insec написа:

Че кат не ти преча, какво цивриш тогава? Инак мерси, че ми позволи да живея - идиота с хрупанките. 😄

Ти къде усети че да цивря. Радвам ви се на акъла , дето показва липса. И кво да ти позволявам, живота си е твой. Няма как да ти помогна в случая. Хич не се радвам на душевните ти страдания. И пак ще повторя, няма как да ме определяш къв съм що съм. Както и на иванчо съм му казвал - ела да се видим и да си говорим очи в очи и тогава да се определяме със епитети. Той пък реши че искам да го бия и не щя. Ми кво да правя, все страхливци сте се навъдили тука.

преди 37 минути, tonit1968 написа:

Както и на иванчо съм му казвал - ела да се видим и да си говорим очи в очи и тогава да се определяме със епитети. Той пък реши че искам да го бия и не щя. Ми кво да правя, все страхливци сте се навъдили тука.

Теточков, няма да изгубя и една секунда с такива като тебе. Не се усещаш как си противоречите. За махане на зеления сертификат съм на едно мнение с Копейкин, дори мисля да отида на протеста. Щото тезата му е всеки да си решава, законите са на наша страна. Тука добре, още сме приятели.

Сега внимание! Почвате да навлизате в личното пространство на останалите. Нито от казарма има грам полза, нито ще успеете да приберете двоен данък, и силно се надявам БГ народецът да не е чак толкоз тъп, че да излезе от ЕС. Направи ли го се връщаме в мрачните 90-те на миналия век, кога бачкахме за по 100 $ цял месец. Зимата съм седял на студено.

Та тъй, прекалено дребен си да се занимавам лично с тебе да се гледаме. Още повече, че се държите като откровени паразити. Повечето от коментарите под изявленията на Волен 2 ги заглушават, вкл. външни за тях студия и телевизии. Само че истината ще я криете до време, тя програмата им седи в нета всеки да си я дръпне, после като им я цитирам без коментар дори, и двуличниците трият. После се оплакват от цензура.

Не сте читави. Не знам и един да ми е симпатичен у политиката, доста се чудих на последните избори. Митю Пищова ако се яви пак, или къв беше леко изкукуригал дядо, един костюмиран, по всички протести. Сетих, се, Йоло Денев. За него ще пусна, вие не ставате!

преди 1 час, tonit1968 написа:

Вие сте супер пупер умниците, тия дето не ви уважават са гламундери, фашисти, селяни, ядат доматите с колците и така нататък.

Няма умници бе, аз си живея моя живот, ти твоя. Не ми искаш да плащам аз данъци вместо тебе, не искаш новото поколение да яде отпадъци в казармата, да не пипне грам бойна техника, и да се занимава със затворнически порядки.

Много ли искам? Що не стана военен? Изкукали бабишкери и сенилни дядовци се просълзяват на военни паради, заради туй ли ще губите години на следващото поколение, че и на половинките им? То и сега има парад, самолетите дори не успяха да уцелят да минат над нас!

Айде, иванчо ускори на 200. Тия съм ги слушал и нищо ново не казваш. Като тие толкоз кеф тоя ЕС. Върви в немско или френско. Там виж колко изкарваш и колко ти взима държавата. И още по0добре, върви в щатите или канадско. Там ще ти е най-добре. Интересно, чел си бил програма на Възраждане, ама нищо не си разбрал. Как да е вярвай си. Кофтито е, че сегашните управляващи мърши ще направят така, че сам да искаш Възраждане да дойдат на власт, ама ще е късно. И то скоро лошото ще дойде. И във война ще ни вкарат, и астрономически дългове ще ни натресат, и новички данъци, че и армия се нгласят да стягат и те. Ма ти си лай по Възраждане, то това тия подмянчовци скоро скоро сами ще ни го натресат, ама в нечувани и вредни размери.

преди 1 час, tonit1968 написа:

И кво да ти позволявам, живота си е твой.

А, нима - егати откритието направи. 🤣 Смешкоооо, смешко, дори такава елементарна зависимост не си разбрал, че ако не искаш да те определят, то първо ти спри да определяш - некво форумно ойларипи, тръгнало да ми дава разрешително да живея, докато хрупка хрупанки. 😄

преди 15 минути, tonit1968 написа:

Кофтито е, че сегашните управляващи мърши ще направят така, че сам да искаш Възраждане да дойдат на власт, ама ще е късно.

Е па тей - дойдоха сегашните управлящи мърши, благодарение на хрупалки, като теб, ама късно го осъзна. :lol6:

преди 44 минути, tonit1968 написа:

Айде, иванчо ускори на 200. Тия съм ги слушал и нищо ново не казваш. Като тие толкоз кеф тоя ЕС. Върви в немско или френско. Там виж колко изкарваш и колко ти взима държавата. И още по0добре, върви в щатите или канадско. Там ще ти е най-добре.

Вие паразитите гледайте си живота, спрете да ми искате, и да ме пращате тук и там. Като дойда аз да ти искам 70% от дохода, тогаз може да станем дружки паразити, България на 3 морета и кви още простотии ви тъпче Копейкин. Грам не ми пука дали сме 6 или 60 милиона, вие като искате правете по 10 деца, да му изпълнявате декретите. Оп забравих, вече сте ненужни сенилни старци, дето само искат, и нищо не дават! Просълзявали се милите, от военни паради!

Музеен плъх дава наклон на бизнеса! Усещаш ли колко много сте жалки? В Германия и Франция изобщо не са толкоз високи данъците, колкото вие маразматици сте убедени. Дори не си стъпвал в тия държави!

Интересно, чел си бил програма на Възраждане, ама нищо не си разбрал. Как да е вярвай си.

Кво има да му разбирам - черно на бяло написано данък от 10 % иска да го прави 17%! Навръх петорния ток и хиперинфлация - що да не изблъскате двоен данък и казарма? Ленинските съботници и студентските бригади няма ли да връщате. То човек да не ви дава малоумни идеи, че току виж ви засвирил и на тая струна. Бабишкерът кълве, само от тях нищо да не искат.

Кофтито е, че сегашните управляващи мърши ще направят така, че сам да искаш Възраждане да дойдат на власт, ама ще е късно. И то скоро лошото ще дойде. И във война ще ни вкарат, и астрономически дългове ще ни натресат, и новички данъци, че и армия се нгласят да стягат и те.

Тия сегашните никак не ги харесвам, объркал си се. Ама Копейкин не е алтернатива, просто поредната гладна въшка, да си изплати имота на морето.

Ма ти си лай по Възраждане, то това тия подмянчовци скоро скоро сами ще ни го натресат, ама в нечувани и вредни размери.

Дядовска му работа, като не съм на вашия акъл, значи съм за другите. Фани едните удри другите, на Копейкин му давам политически живот колкото  на В. Симеонов. После ще лъсне, че е поредният некадърен продавач на надежди. После в кофата на историята!

От 20 март без COVID сертификат в България, още преди това ще има облекчения

Айдьеее, отече в канала Рубльов. Да се моли за война с Русия, че да може да има тема с която да лови 5% идиоти. 

преди 37 минути, N1K17Y написа:

Айдьеее, отече в канала Рубльов. Да се моли за война с Русия, че да може да има тема с която да лови 5% идиоти. 

Идиотчето си ти. Тепърва има теми за борба. А идиотче си, че не схващаш. що пелтечещия Кирчо свали гащите. Сериозно ли си мислиш, че ей така е решил да сваля зеления измишлиотник? Мислил, мислил и хоп, няма вече нужда от зелено, щото сам преборил вируса. Вируса се бил уплашил от мерките на кирчо. Егати вица,

Така, така, една от поредните победи на Възраждане. Враговете на България нервно пушат от страни и скърцат със зъби. 

преди 24 минути, tonit1968 написа:

Идиотчето си ти. Тепърва има теми за борба. А идиотче си, че не схващаш. що пелтечещия Кирчо свали гащите. Сериозно ли си мислиш, че ей така е решил да сваля зеления измишлиотник? Мислил, мислил и хоп, няма вече нужда от зелено, щото сам преборил вируса. Вируса се бил уплашил от мерките на кирчо. Егати вица,

В Европа почнаха да махат мерките преди седмици. Аз предрекох, че това ще стане още през декември. Идиотчетата ще се навивате, че сте уплашили някого с протестите и платените автобуси и изведнъж "свалили гащите" 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Teми, като за него винаги има - ей сега може да захапе за еврото примерно, пак протести, патоси и прочие; някъде нещо, ако се чуе за АЕЦ Белене, първа пушка ще са там те.

п.п. а! - и да не забравяме, че имат солидната подкрепа на Киро Брейка. 😉

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.