Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, insec написа:

Лумпени са онези, които въобще не вдяват каква е ситуацията в Европа - спокойно можеш да им поведеш хорото. Виждаш кои са против санкциите срещу Путин - едните са БСП, другите са Възраждане. Призива ти се слива в перфектна хармония с техния

Moга да продължавам да те съжалявам, след като избираш стоката по опаковка, не по съдържание.

Ако се наложи и с БСП ще тръгна, ако само те ни спасят от война. М/у другото именно БСП вкараха плоския данък, как да си кривя душата ся, и да не съм благодарен на Станишев.

После съжаляваха и се мъчиха да се докарат пред некадърното туземно население. Като едни тука, дето се надяват да гепят чужди пари. Възрожденско било да ограбиш младите!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, IvanKirov написа:

.... по съдържание.

а  ти въобще съзнаваш ли какво ти е съдържанието? Че си готов да се завъртиш във всяка посока, стига да нямало война. ЕС и НАТО ти пречели, за туй БСП респективно Путин. А като ти попречи РФ и Путин, ко прайваш?

преди 19 минути, insec написа:

Че си готов да се завъртиш във всяка посока, стига да нямало война.

Ти ли ще ходиш да воюваш бе джендър? Предполагам дори не си служил. С нашите два самолета Путин ще ни сдъвче само със селскостопанската си авиация!

Не е наша война тая!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

С нашите два самолета Путин ще ни сдъвче само със селскостопанската си авиация!

Е споко де - нали се разбрахме: ще станеш бесепарче и готово, никой няма да те сдъвче. Ай приятно надупване, че ми стана банален вече. Като си оправиш лицемерието първо пред самия себе си, тогава всичките ти тия тиради ще бъдат изпълнени със ...? да точно така: съдържание. Дотук си просто куха лейка, която очевидно е и шубе.

преди 34 минути, insec написа:

Дотук си просто куха лейка, която очевидно е и шубе.

Поне със себе си наясно ли си? Като типичен "възрожденец" мислиш мизерии на другите, ама ти да не участваш!

Сигурен ли си, че музейният плъх не ти е симпатичен?

току-що, IvanKirov написа:

Поне със себе си наясно ли си?

Достатъчно, за да знам, че с престъпленията на Путин няма как да се съглася - па, ако ще и бенза ми да стане пет лефа, както с небивал устрем заплашват някои из форума. Достатъчно и за да знам, че избирам ЕС и НАТО пред сибирската мракобесна пустош на изток. Ако дойде ден България да излезе от ЕС и НАТО, същия ден си събирам багажа за чужбина и ви пожелавам приятно изкарване в болшевишкия оазис на великата руска федерация.

преди 1 минута, insec написа:

същия ден си събирам багажа

Събираш си багажа, ама нас ще емнат, ти си джендър и няма да те закачат да воюваш. Затуй сте такива ербап, копейкиновите въшки!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

... ама нас ще емнат...

Да съм те карал да си избираш болшевиките - не. Избора е твой. Носи си отговорността, няма аз да ти я нося, бахта в наглото копеле.

преди 35 минути, insec написа:

бахта в наглото копеле.

Нагли са "възрожденците", нагъл си и ти. Министърката на мазен Кирчо вика тя щяла да плати цената на санкциите, ама по навик вие паразитите ще натворите мизериите, ще се скриете, и после да ви сърбаме попарата!

преди 45 минути, IvanKirov написа:

....после да ви сърбаме попарата!

Като си си надробил доброволно да те управлява Путин, не търси вината в другите - лицемер!!!

Като си си надробил доброволно да те управлява Путин

Как го измъти? Бабичките пред блока ли ти пришушнаха?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

АХАХАХАХАХА

Ма това тя ли е? Не може да бъде, не вярвам.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Как го измъти? Бабичките пред блока ли ти пришушнаха?

Преглеждай си коментарите, преди да ги публикуваш - а още преди това, както ти препоръчах: изясни пред себе си, каква ти е позицията.

току-що, insec написа:

изясни пред себе си, каква ти е позицията

Позицията ми е да сме по-ниски от тревичките, и да не се правим на прилежни натовци. двете световни войни сме срещу Русия, после знаеш, румънската граница е минавала до Тутракан.

преди 2 минути, insec написа:

Ма това тя ли е? Не може да бъде, не вярвам.

Преглеждай си коментарите, преди да ги публикуваш - а още преди това, както ти препоръчах: изясни пред себе си, каква ти е позицията.

Нали ? И аз мислих, че е ебавка. Ама не е 

https://www.facebook.com/severin.sabahi/posts/10203494975445229

Фурнаджийски лопати и продажници 

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Позицията ми е да сме по-ниски от тревичките....

бай тошооо, бай тошо - и в двете световни войни да не бяхме срещу Русия, па същото.

преди 14 минути, N1K17Y написа:

И един през друг по- кухи. Чак още не мога да повярвам, честно. 😄

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нали ? И аз мислих, че е ебавка. Ама не е 

https://www.facebook.com/severin.sabahi/posts/10203494975445229

Аз не знам кога Възраждане е говорила, че трябва да сме със Русия и Путин. Това го приписват на възраждане някакви идиоти ли, тролове ли не знам. Костадин никога не е споменавал дори, че трябва непременно и задължително да следваме руски , американски, китайски или нам какви си интереси. Единствено българският интерес. Казал го е и го е доказал. Който е сляп, заслепен или с промит мозък - проблема си е негов.

Пасков също е говорил и против Путин и положението в Русия, даже се чудеше как да си прибира децата от там. Как да е, в Русия в момента е див капитализъм и не мога да разбера, що ме пращате в СССР и соца, като това отдавна го няма. Който иска да бъде слуга, дали ще избере американците, руснаците или брюкселската бюрокрация. все ще си е роб. Ако ще имам чорбаджия. предпочитам да е български, отколкото чужбинец. Да, ония са по-културни, образовани и ти измъкват благинките културно и образовано. Някой може ли да ми обясни разликата между руски олигарх и голяма международна фирма, например Пфайзер. Чакам с нетърпение някой умник да ме образова, щото аз не виждам разлика. 

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Аз не знам кога Възраждане е говорила, че трябва да сме със Русия и Путин. Това го приписват на възраждане някакви идиоти ли, тролове ли не знам. Костадин никога не е споменавал дори, че трябва непременно и задължително да следваме руски , американски, китайски или нам какви си интереси. Единствено българският интерес. Казал го е и го е доказал. Който е сляп, заслепен или с промит мозък - проблема си е негов.

Пасков също е говорил и против Путин и положението в Русия, даже се чудеше как да си прибира децата от там. Как да е, в Русия в момента е див капитализъм и не мога да разбера, що ме пращате в СССР и соца, като това отдавна го няма. Който иска да бъде слуга, дали ще избере американците, руснаците или брюкселската

бюрокрация. все ще си е роб.

Дотук добре, вярно и проверено. Аз може да не понасям Копейкин, ама го следя изкъсо и горенаписаното е тъй.

Ако ще имам чорбаджия. предпочитам да е български, отколкото чужбинец. Да, ония са по-културни, образовани и ти измъкват благинките културно и образовано.

Мани таз работа, на циг... (пфу бе Калине, ром) - кон да не си, и на българин ратай да не си! Тока не можех да си плащам при бай Ганю, после като дойдоха западните фирми малко от малко поне можех да карам 20 годишна бракма. 

Някой може ли да ми обясни разликата между руски олигарх и голяма международна фирма, например Пфайзер. Чакам с нетърпение някой умник да ме образова, щото аз не виждам разлика. 

Няма разлика, що?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Дотук добре, вярно и проверено. Аз може да не понасям Копейкин, ама го следя изкъсо и горенаписаното е тъй.

Мани таз работа, на циг... (пфу бе Калине, ром) - кон да не си, и на българин ратай да не си! Тока не можех да си плащам при бай Ганю, после като дойдоха западните фирми малко от малко поне можех да карам 20 годишна бракма. 

Няма разлика, що?

Оф искам инсектоида да поумнува по темата. Ти взе да се съгласяваш с мене и не става така тая работа. Колкото до българският чорбаджия, работил съм за различни, сега съм си аз на себе си. По-гаден чорбаджия от себе си няма. Особено ако искаш да успееш.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Колко са жалки руско-социалистическите тролове на Копейкин:halloween10:

The Times: "Руски интернет-тролове" дезинформират британските подрастващи

Пиле 1 ли си кво си не знам, ама си изясни понятията. Ако не знаеш, попрочети нещо. википедията пак ще свърши работа. Сега няма руско- социалистическо каквото и да е. От много години руското си е капиталистическо, та дрънка. Даже и по телевизионните ни смрадове разни там филмчета - Кухня примерно- се вижда. Жалко копиране на Холивуд. Там да си видял социализъм, неоперена кокошко 1? 

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Пиле 1 ли си кво си не знам, ама си изясни понятията. Ако не знаеш, попрочети нещо. википедията пак ще свърши работа. Сега няма руско- социалистическо каквото и да е. От много години руското си е капиталистическо, та дрънка. Даже и по телевизионните ни смрадове разни там филмчета - Кухня примерно- се вижда. Жалко копиране на Холивуд. Там да си видял социализъм, неоперена кокошко 1

Теточков на най- ниското ниво ти е руско- социалистическата пропаганда. Ясно е защо си на най-ниското стъпало трол. 

Общувай си с другия трол на Копейката, Иванчо.

преди 32 минути, tonit1968 написа:

Единствено българският интерес.

Който според Копейката някак странно все се разминава с ЕС и НАТО, и все се оказва толкова другарски близък с Путинката. Случаеност ....... да бе да 😏

преди 3 минути, Coco1 написа:

Теточков на най- ниското ниво ти е руско- социалистическата пропаганда. Ясно е защо си на най-ниското стъпало трол. 

Общувай си с другия трол на Копейката, Иванчо.

Е умнико, нямаш ли какво да кажеш по същество? Обясни ми за съвременната социалистическа Руска федерация и социалистическият Путин. И ако има такава какво значи олигарх и има ли такова същество в социализма. Много ще ми е интересно да ми проясниш. И ако не знаеш, в момента се води война между три велики сили - капиталистическа америка, капиталистическа Русия и може би(ама нада ли) комунистически Китай. Така че стига си ми завирал шибаният социализъм под носа - това нещо го няма от 30 години. Не знам просто - идиот ли си?

Който според Копейката някак странно все се разминава с ЕС и НАТО, и все се оказва толкова другарски близък с Путинката. Случаеност ....... да бе да 😏

Инсект, гледай и слушай изказванията в парламента и нсам ще си отговориш. В Украйна имаме сънародници и нашто правителство нищо не прави реално за тях, а само плямпа. Не виждам как се оказваме другарски близки с Путин, явно в главата ти се случват странни неща между ушите и мозъчните гънки. Жалко за което.

https://www.facebook.com/watch?v=760497161594914

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Е умнико, нямаш ли какво да кажеш по същество? Обясни ми за съвременната социалистическа Руска федерация и социалистическият Путин. И ако има такава какво значи олигарх и има ли такова същество в социализма. Много ще ми е интересно да ми проясниш. И ако не знаеш, в момента се води война между три велики сили - капиталистическа америка, капиталистическа Русия и може би(ама нада ли) комунистически Китай. Така че стига си ми завирал шибаният социализъм под носа - това нещо го няма от 30 години. Не знам просто - идиот ли си?

Трябва да имаш глава а не чугун.На Копейката такива му трябвате

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.