Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Инсект, гледай и слушай изказванията ....

Аз съм го слушал достатъчно да призовава за излизане от ЕС и НАТО. От тук насетне требе си или мега идиот (примерно ти), или нещо в далаверката да си съучастник (примерно иванчо), за да не се досещаш, че излизането ни от тези съюзи означава автоматично да попаднем в лапите на Путя.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 946,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Coco1 написа:

Трябва да имаш глава а не чугун.На Копейката такива му трябвате

Еми обясни ми де, твоята гледна точка. Можеш ли, не можеш ли, имаш ли дар слово. или знаеш 15 думи на кръст?

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Еми обясни ми де, твоята гледна точка. Можеш ли, не можеш ли, имаш ли дар слово. или знаеш 15 думи на кръст?

На чугуна може ли да се обяснява.

15 поста не мое го схване :giggle1:

преди 1 минута, insec написа:

Аз съм го слушал достатъчно да призовава за излизане от ЕС и НАТО. От тук насетне требе си или мега идиот (примерно ти), или нещо в далаверката да си съучастник (примерно иванчо), за да не се досещаш, че излизането ни от тези съюзи означава автоматично да попаднем в лапите на Путя.

Слушал. не дослушал, Мислил. не домислил. АЗ съм чул нещо друго. Да ти обяснявам ли? Или няма смисъл. Щото квото и да кажа, и ти като пиле 1 ще пуснеш от едното ухо през другото и ще сервираш някаква широко популярна опорка? Питам да не се хабя напразно.

преди 2 минути, Coco1 написа:

На чугуна може ли да се обяснява.

15 поста не мое го схване :giggle1:

!5 поста не постваш нищо, само заучени фрази. Нещо дето си чул и видял от официозите, дето и не крият кой им плаща. Ми не знам кой е глупака. Аз съм живял и по соца и после. И знам, че официозите винаги казват тая истина, която важи за тея дето плащат. И тогава, и сега. Пък ти вервай на БТВ, Нова, Кирчо, кокорчо и бай Хуй. 

....

Само преди два- три дена Копейката рече, че е против санкции и за преразглеждане на членството ни в НАТО. Ти продължавай да си вярваш, че тоя продажник, няма да те натресе на Путя.

Оф цензура. очаквайте включване. Коко 1 ти от ирония хал хабер си нямаш. Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Може да решим да правим съюз с Сърбия и още некоя държавица примерно. Аз лично съм с две ръце за Русия, ама мтрябва заедно да го мъдрим и одобрим. При нас р демокрация и програмата се пише и одобрява постоянно от всеки желаещ член на организацията. Смециално Иванчо трябва много да се сърди на Ивелин Михайлов, а не на Костадин за концепцията за казармата, а за икономиката по скоро Дренчев, ама кво да ви обяснявам. Вие сте се вторачили в Костадин, но той просто е най-вдъхновеният и ораторстващ член на една група хора. И за ваш ужас тая група расте и трупа сили. На амираканофилските подлоги наистина ще им се стъжни..

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Коко 1 ти от ирония хал хабер си нямаш

Комуне толко си можеш.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

На амираканофилските подлоги наистина ще им се стъжни..

Чугун

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Може да решим да правим съюз с Сърбия и още некоя държавица примерно.

:lol6:

преди 12 минути, tonit1968 написа:

о. Аз лично съм с две ръце за Русия, ама мтрябва заедно да го мъдрим и одобрим.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Комуне толко си можеш.

Чугун

:lol6:

Ти верно си с памперси. Оди сменяй, че смърдиш.

преди 23 минути, insec написа:

Ти продължавай да си вярваш, че тоя продажник, няма да те натресе на Путя.

Чети му бисерите на комундела

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Може да решим да правим съюз с Сърбия и още некоя държавица примерно. Аз лично съм с две ръце за Русия, ама мтрябва заедно да го мъдрим и одобрим.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Чети му бисерите на комундела

Когато някой изкаже едно твърдение, а в следващия момент сам се опровергае ...... аз какво да кажа. Иванчо е същата стока - не бил за Русия, ама що пък не, ако Путинката се появи тъдява. И, че на капак се опитват да ме излъжат - не бре не, каква Русия, ние националния интерес тука мъдрим.

Стига бе, не намесвай Иванчо. Той умира за ЕС. ти кво рече сега. Очаквам да те захапе сериозно.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Отново да постнем баш баровеца русороб :lol6:

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на открито

Тъпо, седларов, тъпо. Оди цицай от бозката на мама. че гладен човек не е на себе си.,

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Преразглеждане на Нато не значи че искаме с Русия. Аз лично съм с две ръце за Русия.....

Тъй - и ся ще ме убеждаваш ли, че то ти си изключение, никой друг от възраждане не си и чувал да е с две, или пък с една ръка за Русия? Или направо ще си обадиш, че е пропутинска партия, която се надява България да излезе от ЕС и НАТО, и да сключи съюз с Русия? Защото тъкмо това е и истината.

Те това не мога ви разбера рашистите и за това така си тача Анка - понеже тя казва във прав текст това, което си мечтаете скрито, макар да е повече от очевидно. Аз, ако съм за Русия, за Путин, за който ще да е - казвам си без "ама, таковата, нали". И прочее в началото на кариерата му, одобрявах политиката на Путин, но последните .... да речем 6-7 може би повечко години, какво му стана на тоя човек не знам, ала го обърна все на някакви паранои, как някой го напада - често срещано състояние при диктатори задържали се дълго на власт, едвали ще се сетиш защо, а на мен не ми се обяснява, пък и не е от значение в случая.

Написах го един път, пак ще го повторя - аз съм за НАТО и ЕС, за Русия не ща и да чувам. Като направят икономически силна държава, със висок стандарт на живот, да си поовладеят престъпността, тогава може и да съм за Русия. Надявах се, че Путин ще е про- западно настроен човек, по- съвременен, да изостави сталиниското наследство в управлението на държавата, ала уви. Този идиот, толкова много сглупи, че всичко, което беше изградил през целия си живот, за цялата си кариера, го изгуби за по- малко от седмица. Наистина - слава на украинците!!!! Путин е военнопрестъпник!!!

Тъпо, седларов, тъпо. Оди цицай от бозката на мама. че гладен човек не е на себе си.,

Теточков е ви го баш началника :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'Nedelko Nemsky-Starirade -Starirade nocлeABaHe 224 demotivation.me HaAo, BoBa! HaAo! <'

преди 2 минути, insec написа:

Тъй - и ся ще ме убеждаваш ли, че то ти си изключение, никой друг от възраждане не си и чувал да е с две, или пък с една ръка за Русия? Или направо ще си обадиш, че е пропутинска партия, която се надява България да излезе от ЕС и НАТО, и да сключи съюз с Русия? Защото тъкмо това е и истината.

Те това не мога ви разбера рашистите и за това така си тача Анка - понеже тя казва във прав текст това, което си мечтаете скрито, макар да е повече от очевидно. Аз, ако съм за Русия, за Путин, за който ще да е - казвам си без "ама, таковата, нали". И прочее в началото на кариерата му, одобрявах политиката на Путин, но последните .... да речем 6-7 може би повечко години, какво му стана на тоя човек не знам, ала го обърна все на някакви паранои, как някой го напада - често срещано състояние при диктатори задържали се дълго на власт, едвали ще се сетиш защо, а на мен не ми се обяснява, пък и не е от значение в случая.

Написах го един път, пак ще го повторя - аз съм за НАТО и ЕС, за Русия не ща и да чувам. Като направят икономически силна държава, със висок стандарт на живот, да си поовладеят престъпността, тогава може и да съм за Русия. Надявах се, че Путин ще е про- западно настроен човек, по- съвременен, да изостави сталиниското наследство в управлението на държавата, ала уви. Този идиот, толкова много сглупи, че всичко, което беше изградил през целия си живот, за цялата си кариера, го изгуби за по- малко от седмица. Наистина - слава на украинците!!!! Путин е военнопрестъпник!!!

Много си наивен човече. Путин и хората, които стоят над него, просто в момента водят борба да се еманципират от либералната световна клика. Просто разбраха, че няма да ги приемат като равни англосаксите и им дойде акъла. И в САЩ, и в Китай, и в Русия борбата е между либерастите и другите, В щатите гътнаха Тръмп, тука се опитват да махнат Путин, в Китай не им знам имената. Та вземи се определи - ти за кои си - за либерастите или нормалните човешки ценности. 

А коко си е обикмовеният местен идиот. Тея мемета много модни станаха. Не знам що - дебилизация на макс. 

преди 5 минути, Лудар написа:

:wub:

274926306_10227331960750566_518885656579

Е и. Какво интересни и ново доказа. Путин си е Путин. Водач на съвременна капиталистическа империя. Ситуацията в момента е големите кучета се бият и хапят, нашият пинчер Петков и той джафка. Следете какво ще направи другото голямо куче Китай. Май май ще схруска Хонхонг, докато ние тука гледаме кво става. Бахти великият подкаст.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Шефа на Теточков  :lol6:

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'в добруджа, казват- наяла ce въшка, излязла чело.. костадин костадинов: PoдHama евроатлантическа сган ще продължи ga пръска слюнка срещу русия само om разстояние автор: Tpyg онлайн политика 09:55 25.02.2022':lol6:

Много точно си го е казал Коцето.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.